|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jsem docela atraktivni ,kolem 40 citky .Docela stihla s velkyma prsama .Oblicej kulata a vlasy odbarveny na blond .Chtela bych byt trochu smrncovnejsi a vypadat trochu jako sexy intelektualka s prachama .Jak na to .Bryle jsem si kupila ,ale stale to neni ono.Na to bych chtela nejakyho toho milio nebo miliardare nalovit.Kamoska dela v Golfaci v Kurimi a tam se to hemzi prachackama .Poradte ,prosim moc
Není tady

Blondýna? No jestli jsem si to nemyslela
peroxidová
Abys ne vypadala, ale působila jako intelektuálka, tak bys musela mít něco v hlavě.
Mozky se zatím netransplantují.
Upravil(a) Modroočka (13. 12. 2013 18:40)
Není tady
Na to chlapci tak nehledej ,dulezity je ,jak se uvedu na zacatku ,pak je to fuk
Není tady
Ted ale k otazce ,dej mi tipa
Není tady

Myslim, ze v hlave bude mit brzo poradnej maglajz z tech nicku, co se pod nima po zabanovani znova a znova prihlasuje... 
Není tady
Jste slaby baby .tip nemate za to reci okolo habadej
Není tady
Bryle jsem si kupila ,ale stale to neni ono.
To je jak kdybys nasadila čivavě obojek s ostnama a tvrdila, že je to bojovej pes... [img]http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif[img]
Není tady

jalina napsal(a):
Na co chceš tip? Když si jednoduchá ženská myslí, že si prachatej chlap narazí blbku, tak žije v jiné dimenzi, protože prachatí chlapi blbky nechtějí. Navíc ne čtyřicetiletou peroxidovou blondýnu, které v očích blikají eura, boty má od hnoje a v hlavě má nastláno.
Na to nepomůže ani plastika. Jak jsem psala, mozky se netransplantují a to je jediný, co by taková "intelektuálka" potřebovala. Pak by jí možná došlo, že takhle se prachatí chlapi neloví.
Ale na to, jak jsi "inteligentní", jsi dost slušně vychcaná. A to ti chlapi poznají okamžitě, na to můžeš vzít jed. A takový ženský jsou pro ně póvl.
Takže takhle nejspíš ne-e, děvče.
Škoda, jeden by řekl, že kolem čtyřicítky už bys mohla mít rozum, ale znáš to, komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí
Upravil(a) Modroočka (14. 12. 2013 5:10)
Není tady
LOL
já se z ní....
Není tady
Kdyz chci tak rozum mam ,ale tady jsem anonym a tak na co se pretvarovat . Na me chlapi leti ,ale ne prachati.., zatim
Není tady
Nezavidte
Není tady

jalina napsal(a):
Jsem docela atraktivni ,kolem 40 citky .Docela stihla s velkyma prsama .Oblicej kulata a vlasy odbarveny na blond .Chtela bych byt trochu smrncovnejsi a vypadat trochu jako sexy intelektualka s prachama .Jak na to .Bryle jsem si kupila ,ale stale to neni ono.Na to bych chtela nejakyho toho milio nebo miliardare nalovit.Kamoska dela v Golfaci v Kurimi a tam se to hemzi prachackama .Poradte ,prosim moc
A opet je to tady.
Bud je to vtip nebo bohuzel realita. Zrejme si nekdo mysli, ze Babinet je plny zlatokopek a zenskejch, ktery vedi jak sbalit prachace treba z Kurimi, dokonce,
, jalk se spravne ohaknout a jak se dat do "cajku". 
Ja muze byt nekdo tak pitomy a pokladat takovy dotazy...........
Není tady

jalina napsal(a):
Kriste....
Není tady
Ma otazka zni stale stejne .jak se dat do kupy -po strance fyzicke ,na vic se vas devcata neptam ,bud radu mata nebo neradte
Není tady

jalina napsal(a):
Ma otazka zni stale stejne .jak se dat do kupy -po strance fyzicke ,na vic se vas devcata neptam ,bud radu mata nebo neradte
Pritomna zdejsi devcata se do cajku davat nemusi, jsou oblibena tak jako tak. Rady nemame. 
Není tady
jalina napsal(a):
tak to máš docela dobrý.
Není tady

jalina napsal(a):
Tak když víš, co chceš a jsi tak rozumná, tak snad nepotřebuješ radit, poradí ti tvůj rozum
Není tady
jalina napsal(a):
jsi strašně jednoduchá....a tím odrazuješ
Není tady

Na Kaskádu sice jezdí občas i známý osoby, ale o holkách sedících na baru ví svoje. A pokud seš už kolem čtyřicítky, tak buď v klidu, tam opravdu ženicha nenajdeš. Vzhledem k tomu, že, jak píšeš, na tebe letí "laciní" chlapi, je evidentní, že seš laciná ženská. A popravdě, na laciný ženštiny milionáři opravdu neberou
na to se spolehni.
Ty jsi z Kuřimi? No, to tam mají teda poklad.
Není tady
ježiš to je snad jasný, že si z vás dělá srandu. vy ji to nejen žerete, ale ještě ji urážíte. to je neskutečný.
Není tady
jalina napsal(a):
Jestli je ti 40, tak ti nepomůže ani svěcená. Bohatí chlapi letí na mladé kočky, kdyby ti bylo o 2o méně a vypadala jsi jako modelka, uměla dobře mluvit a měla něco v hlavě, tak móóóžná - kdybys měla ty správné známosti, které by tě protlačily do té správné společnosti.
Není tady

sahleb napsal(a):
...A opet je to tady.
Bud je to vtip nebo bohuzel realita. Zrejme si nekdo mysli, ze Babinet je plny zlatokopek a zenskejch, ktery vedi jak sbalit prachace treba z Kurimi, dokonce,, jalk se spravne ohaknout a jak se dat do "cajku".
Jak muze byt nekdo tak pitomy a pokladat takovy dotazy...........
Realita to bude, ano - bohuzel muze take verit, ze zde najde navod na "CESKOU PRETTY WOMAN" - - - jenze, Sah..., KDYBY ZDE ONY hvjezdy Holivuuudu nebyly, kdo by pak nudnemu a pravidla dodrzujicimu Babincu daval J I S K R U ???

Není tady

Nevím, proč se chceš stylizovat do intelektuálky. Milionáře nebo miliardáře můžeš lovit, tak jak jsi. Znáš to, sto lidí, sto chutí, někdo chce intelektuálku někdo něco jiného. Jinak pokud chceš návod na intelektuálku, doporučuji film Světáci, tam se poučíš. 
Jinak jednoduchost a vyčůranost z tebe řve v každém řádku.
Píšeš, že na tebe chlapi letí, ale ne prachatí. To máš podle pořekadla: Jaký hopkál, takú potkál.
Upravil(a) lea64 (14. 12. 2013 19:04)
Není tady

Ja bych rovnou otevrene rekla: Madam, na rit padam, ale v tomhle slusnem foru bych vas necekal... Pujdete se mnou na parkoviste za dvacku? Za tricet? Rad se o vas postaram...
Zabezpecim vas na nejblizsi budoucnost... Jak si ji predstavujete?

Není tady

Ivana napsal(a):
...Jestli je ti 40, tak ti nepomůže ani svěcená... - ... kdybys měla ty správné známosti, které by tě protlačily do té správné společnosti.
Ivanko, ty ses tak hoooodna zenska...
Ja, Viktorka od splavu, holt tolik tolerance nemam..., a tak pisu jenom: Jalino, odejdi od pocitace a zacni poradne drhnout ty podlahy - no a co? Kosmeticka podlahovych krytin je taky dobry džob, pokud ho vykonavas pravidelne aspon na pul uvazku... 
Není tady