Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 13. 12. 2013 18:26

jalina
Zablokovaný

Jak se dat do cajku

Jsem docela atraktivni ,kolem 40 citky .Docela stihla s velkyma prsama .Oblicej kulata a vlasy odbarveny na blond .Chtela bych byt trochu smrncovnejsi a vypadat trochu jako  sexy intelektualka s prachama .Jak na to .Bryle jsem si kupila ,ale stale to neni ono.Na to bych chtela nejakyho toho milio nebo miliardare nalovit.Kamoska dela v Golfaci v Kurimi a tam se to hemzi prachackama .Poradte ,prosim moc

Není tady

#2 13. 12. 2013 18:39

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jak se dat do cajku

Blondýna? No jestli jsem si to nemyslela lol peroxidová
Abys ne vypadala, ale působila jako intelektuálka, tak bys musela mít něco v hlavě.
Mozky se zatím netransplantují.

Upravil(a) Modroočka (13. 12. 2013 18:40)

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#3 13. 12. 2013 18:40

jalina
Zablokovaný

Na to chlapci tak nehledej ,dulezity je ,jak se uvedu na zacatku ,pak je to fuk

Není tady

#4 13. 12. 2013 18:41

jalina
Zablokovaný

Ted ale k otazce ,dej mi tipa

Není tady

#5 13. 12. 2013 18:42

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Myslim, ze v hlave bude mit brzo poradnej maglajz z tech nicku, co se pod nima po zabanovani znova a znova prihlasuje... offtopic

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#6 13. 12. 2013 18:45

jalina
Zablokovaný

Jste slaby baby .tip nemate za to reci okolo habadej

Není tady

#7 13. 12. 2013 18:50

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Bryle jsem si kupila ,ale stale to neni ono.
To je jak kdybys nasadila čivavě obojek s ostnama a tvrdila, že je to bojovej pes... [img]http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif[img]

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#8 14. 12. 2013 5:08

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

jalina napsal(a):

Na co chceš tip? Když si jednoduchá ženská myslí, že si prachatej chlap narazí blbku, tak žije v jiné dimenzi, protože prachatí chlapi blbky nechtějí. Navíc ne čtyřicetiletou peroxidovou blondýnu, které v očích blikají eura, boty má od hnoje a v hlavě má nastláno.
Na to nepomůže ani plastika. Jak jsem psala, mozky se netransplantují a to je jediný, co by taková "intelektuálka" potřebovala. Pak by jí možná došlo, že takhle se prachatí chlapi neloví.
Ale na to, jak jsi "inteligentní", jsi dost slušně vychcaná. A to ti chlapi poznají okamžitě, na to můžeš vzít jed. A takový ženský jsou pro ně póvl.
Takže takhle nejspíš ne-e, děvče.
Škoda, jeden by řekl, že kolem čtyřicítky už bys mohla mít rozum, ale znáš to, komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí

Upravil(a) Modroočka (14. 12. 2013 5:10)

Není tady

#9 14. 12. 2013 8:38

renata.lima
♥------

LOL big_smile já se z ní....

Není tady

#10 14. 12. 2013 9:45

jalina
Zablokovaný

Kdyz chci tak rozum mam ,ale tady jsem anonym a tak na co se pretvarovat . Na me chlapi leti ,ale ne prachati.., zatim

Není tady

#11 14. 12. 2013 9:51

jalina
Zablokovaný

Nezavidte

Není tady

#12 14. 12. 2013 11:20

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

jalina napsal(a):

Jsem docela atraktivni ,kolem 40 citky .Docela stihla s velkyma prsama .Oblicej kulata a vlasy odbarveny na blond .Chtela bych byt trochu smrncovnejsi a vypadat trochu jako  sexy intelektualka s prachama .Jak na to .Bryle jsem si kupila ,ale stale to neni ono.Na to bych chtela nejakyho toho milio nebo miliardare nalovit.Kamoska dela v Golfaci v Kurimi a tam se to hemzi prachackama .Poradte ,prosim moc

A opet je to tady.

Bud je to vtip nebo bohuzel realita. Zrejme si nekdo mysli, ze Babinet je plny zlatokopek a zenskejch, ktery vedi jak sbalit prachace treba z Kurimi, dokonce, lol , jalk se spravne ohaknout a jak se dat do "cajku". lol

Ja muze byt nekdo tak pitomy a pokladat takovy dotazy...........

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#13 14. 12. 2013 11:21

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

jalina napsal(a):

Kriste....kapitulation

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#14 14. 12. 2013 12:00

jalina
Zablokovaný

Ma otazka zni stale stejne .jak se dat do kupy -po strance fyzicke ,na vic se vas devcata neptam ,bud radu mata nebo neradte

Není tady

#15 14. 12. 2013 16:08

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

jalina napsal(a):

Ma otazka zni stale stejne .jak se dat do kupy -po strance fyzicke ,na vic se vas devcata neptam ,bud radu mata nebo neradte

Pritomna zdejsi devcata se do cajku davat nemusi, jsou oblibena tak jako tak.  Rady nemame. lol

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#16 14. 12. 2013 16:13

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

jalina napsal(a):

tak to máš docela dobrý.

Není tady

#17 14. 12. 2013 16:47

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

jalina napsal(a):

Tak když víš, co chceš a jsi tak rozumná, tak snad nepotřebuješ radit, poradí ti tvůj rozum

Není tady

#18 14. 12. 2013 17:11

vera
♥♥♥♥♥♥-

jalina napsal(a):

jsi strašně jednoduchá....a tím odrazuješ

Není tady

#19 14. 12. 2013 17:29

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Na Kaskádu sice jezdí občas i známý osoby, ale o holkách sedících na baru ví svoje. A pokud seš už kolem čtyřicítky, tak buď v klidu, tam opravdu ženicha nenajdeš. Vzhledem k tomu, že, jak píšeš, na tebe letí "laciní" chlapi, je evidentní, že seš laciná ženská. A popravdě, na laciný ženštiny milionáři opravdu neberou lol na to se spolehni.
Ty jsi z Kuřimi? No, to tam mají teda poklad.

Není tady

#20 14. 12. 2013 17:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ježiš to je snad jasný, že si z vás dělá srandu. vy ji to nejen žerete, ale ještě ji urážíte. to je neskutečný.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#21 14. 12. 2013 18:10

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

jalina napsal(a):

Jestli je ti 40, tak ti nepomůže ani svěcená. Bohatí chlapi letí na mladé kočky, kdyby ti bylo o 2o méně a vypadala jsi jako modelka, uměla dobře mluvit a měla něco v hlavě, tak móóóžná - kdybys měla ty správné známosti, které by tě protlačily do té správné společnosti.

Není tady

#22 14. 12. 2013 18:50

Dorka
Zablokovaný

sahleb napsal(a):

...A opet je to tady.

Bud je to vtip nebo bohuzel realita. Zrejme si nekdo mysli, ze Babinet je plny zlatokopek a zenskejch, ktery vedi jak sbalit prachace treba z Kurimi, dokonce, lol , jalk se spravne ohaknout a jak se dat do "cajku". lol

Jak muze byt nekdo tak pitomy a pokladat takovy dotazy...........

Realita to bude, ano - bohuzel muze take verit, ze zde najde navod na "CESKOU PRETTY WOMAN" - - - jenze, Sah..., KDYBY ZDE ONY hvjezdy Holivuuudu nebyly, kdo by pak nudnemu a pravidla dodrzujicimu Babincu daval     J I S K R U   ??? va kapitulation

Není tady

#23 14. 12. 2013 18:56

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Nevím, proč se chceš stylizovat do intelektuálky. Milionáře nebo miliardáře můžeš lovit, tak jak jsi. Znáš to, sto lidí, sto chutí, někdo chce intelektuálku někdo něco jiného. Jinak pokud chceš návod na intelektuálku, doporučuji film Světáci, tam se poučíš. smile

Jinak jednoduchost a vyčůranost z tebe řve v každém řádku.
Píšeš, že na tebe chlapi letí, ale ne prachatí. To máš podle pořekadla: Jaký hopkál, takú potkál.

Upravil(a) lea64 (14. 12. 2013 19:04)

Není tady

#24 14. 12. 2013 19:22

Dorka
Zablokovaný

Ja bych rovnou otevrene rekla: Madam, na rit padam, ale v tomhle slusnem foru bych vas necekal... Pujdete se mnou na parkoviste za dvacku? Za tricet? Rad se o vas postaram... kapitulation offtopic
Zabezpecim vas na nejblizsi budoucnost...     Jak si ji predstavujete? reta rock sjuk

Není tady

#25 14. 12. 2013 19:36

Dorka
Zablokovaný

Ivana napsal(a):

...Jestli je ti 40, tak ti nepomůže ani svěcená... - ... kdybys měla ty správné známosti, které by tě protlačily do té správné společnosti.

Ivanko, ty ses tak hoooodna zenska... godlike godlike godlike tummenupp
Ja, Viktorka od splavu, holt tolik tolerance nemam..., a tak pisu jenom: Jalino, odejdi od pocitace a zacni poradne drhnout ty podlahy - no a co? Kosmeticka podlahovych krytin je taky dobry džob, pokud ho vykonavas pravidelne aspon na pul uvazku... tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí