29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Manzel se stal ze stresu pijanem a flakalem . Jsme kvuli jeho praci v zahranici ,ale chci jit zpet a to bez nej .At se treba uchlasta .Nic na neho nepomaha ,hnusi se mi a tahne nas jako rodinu ke dnu. Nemam kam jit .Jak to poresit?
Není tady
Nájsť si prácu a bývanie... Dnes to ide aj cez internet, to je tá výhoda.
Není tady
Co ho vykoupat?
Není tady
Pryc od nej ,taky jsem mela alkoholika ,kterej na sebe taky extra nedbal .To nebude lepsi ,ba naopak
Není tady
Taho, pořešíš to jedině tak, že si začneš hledat samostatné bydlení a od manžela-alkoholika, netáhla a nemytého smraďocha odejdeš. Prvotní vlákno jsi tady založila s tím, že manžel se "jenom" nekoupe, teď z Tebe leze jak z chlupaté deky, že manžel také nadměrně popíjí a přestal i pracovat. Myslím si, že prvotní příčinou všeho je alkohol, který Tvůj muž nezvládá, pod jeho vlivem přestal dbát na osobní hygienu a chodit do práce.
Tohle stadium je už ta pověstná poslední štace a Tobě zbývá jen jediná možnost - zachránit se útěkem. Když odejdeš, manželovi možná dojde, jak je jeho situace vážná a možná se rozhodne svoji závislost na alkoholu řešit. Jestliže ho nevyburcuje ani Tvůj odchod, Tvoje vina to určitě nebude - nikdo nemá právo po Tobě vyžadovat, abys sdílela domácnost s opilým, páchnoucím chlapem a ještě ho nedejbože živila
Není tady
Taho, a ty nemáš v Česku ani rodiče nebo sourozence nebo nějaké přátele, kteří by ti pomohli? Nemyslím, že by tě ubytovali, ale pomohli ti najít práci a podnájem, aby ses měla kam přestěhovat. Nikdo přece není na rom širém světě úplně sám, ne?
Není tady
Jde najit i praci s bydlenim, pokud nejsi fixovana na konktetni misto. V zime penziony na horach a nez zacne jaro tak se ohlidnout po necem stalem. Ale nejdriv je treba se rozhodnout odejit. Ja odesla, tedy napul, take se v tom placam. Ale muj chlap maka, voni, nepije, ale zase me bere jako soucast vybaveni domacnosti, ne jako rovnocennou partnerku, coz se mi nedari kousnout. Drzim palce
Není tady
Xc
Upravil(a) Zvedavka (16. 12. 2013 20:23)
Není tady