Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 11. 12. 2013 15:48

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Dozvedela jsem se od mamy

Nevim ,proc mi to mati rekla .Jsem nechtene dite ,byla jsem pocata v dobe ,kdy chtela jit pryc od meho otce.Kdyz jsem byla mala ,mela pry vidinu ,ze prijdeme o dum a jeste ,ze nas spatny rodinny zivot odnesu hlavne ja .Pry to jasne videla pred sebou a ja pry budu mit hrozny zivot a dopadnu strasne spatne.O dum jsme tehdy prisly ,ale normalne -prodejem .Muj zivot ruzovy nebyl ,ale ted si myslim ,ze se vse obratilo v dobre a mam se dobre .Nevim , jak s tim nalozit ,ale myslim ,ze vidina nebo predtucha se nemusi vyplnit ,takze mne to ani moc netizi .Akorat si rikam ,co tim sledovala .Ja bych asi neco takoveho vlastni dceri nerikala.Trochu nevim ,co si mam o tom myslet

Není tady

#2 11. 12. 2013 16:38

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Dozvedela jsem se od mamy

Miku, já nejsem duchovně "vzdělaná" a tak podobně. Vzala bych to tedy spíše selským rozumem : O tom, jaký život budeš žít, rozhoduješ ty sama. Existuje jedna podstatná věc a to je osobnost člověka.
Jak tady má někdo v podpisu: nezáleží na tom, jaké karty ti život nadělil, ale jakou s nimi sehraješ hru.
Tak toho se drž. A nesleduj, co kdo sledoval smile

Upravil(a) Jessika (11. 12. 2013 16:38)

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#3 11. 12. 2013 17:01

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Jessika napsal(a):

Miku, já nejsem duchovně "vzdělaná" a tak podobně. Vzala bych to tedy spíše selským rozumem : O tom, jaký život budeš žít, rozhoduješ ty sama. Existuje jedna podstatná věc a to je osobnost člověka.
Jak tady má někdo v podpisu: nezáleží na tom, jaké karty ti život nadělil, ale jakou s nimi sehraješ hru.
Tak toho se drž. A nesleduj, co kdo sledoval smile

Diky

Není tady

#4 11. 12. 2013 18:41

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Trochu nevim ,co si mam o tom myslet
A musíš si něco myslet? Nestačí to vzít jako informaci, s kterou dál nic dělat nebudeš?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#5 11. 12. 2013 18:46

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Přesně tak, neřeš to.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#6 12. 12. 2013 7:41

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Jo asi tak ,ja mam svuj pohled .Dik

Není tady

#7 12. 12. 2013 7:59

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Nemysli na to, já jsem taky "pojistka", aby si moje matka nenašla jinýho, zatímco můj otec bude na vojně wink a nijak mě to nepoznamenalo, svěděk a kamarád mého BM byl taky "vejškrabek" a nijak setím netrápil, mé kolegyni taky řekli rodiče, že byla nechtěňátko, taky ji to netrápilo, s tím, že - kdyby mě fakt nechtěli, nenarodila bych se a vlastně bych nad tím, tím pádem, taky nepřemýšlela

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#8 17. 1. 2014 17:44

rhapsodyinblue
♥------

Samozřejmě nevím, ale napadlo mne, že když člověk říká podobné věci, tak mívá špatné svědomí a svým způsobem se může chtít takto omluvit.
A nic proti předtuchám, ale já velmi věřím na sebenaplňující se proroctví, tak trochu ve stylu "Jáchyme, hoď ho do stroje". Prostě fungují jen tehdy, když tomu člověk věří ;o).

Není tady

#9 17. 1. 2014 18:05

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Jessika napsal(a):

...Jak tady má někdo v podpisu: nezáleží na tom, jaké karty ti život nadělil, ale jakou s nimi sehraješ hru...

Ppavla wink
Je to paradni blbost, rikat tohle decku. Z jakehokoliv duvodu. skurt

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#10 17. 1. 2014 19:55

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Dorka napsal(a):

Jessika napsal(a):

...Jak tady má někdo v podpisu: nezáleží na tom, jaké karty ti život nadělil, ale jakou s nimi sehraješ hru...

Ppavla wink
Je to paradni blbost, rikat tohle decku. Z jakehokoliv duvodu. skurt

Děcku určitě.
Pokud je tím "děckem" dospělá žena, je to o něčem jiném.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#11 17. 1. 2014 23:24

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Pandorraa napsal(a):

...Pokud je tím "děckem" dospělá žena, je to o něčem jiném.

Aha? No tak ja jsem z toho nepoznala, jestli se to Miku dozvedela jako decko, nebo dospela...
Ale stejne nevim, z jakeho duvodu by se to melo rikat treba i "dospelemu decku"...
Mne to pripada, jako by ten rodic rekl: Jsem takove hovado, ze jsem te na svet privedl nechtene... usch

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#12 17. 1. 2014 23:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

smile Áno, mne a derie na pery logická otázka: "A čo s tým chceš urobiť, mami?"

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#13 18. 1. 2014 10:43

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

mikuelini napsal(a):

Nevim ,proc mi to mati rekla .Jsem nechtene dite ,byla jsem pocata v dobe ,kdy chtela jit pryc od meho otce.Kdyz jsem byla mala ,mela pry vidinu ,ze prijdeme o dum a jeste ,ze nas spatny rodinny zivot odnesu hlavne ja .Pry to jasne videla pred sebou a ja pry budu mit hrozny zivot a dopadnu strasne spatne.O dum jsme tehdy prisly ,ale normalne -prodejem .Muj zivot ruzovy nebyl ,ale ted si myslim ,ze se vse obratilo v dobre a mam se dobre .Nevim , jak s tim nalozit ,ale myslim ,ze vidina nebo predtucha se nemusi vyplnit ,takze mne to ani moc netizi .Akorat si rikam ,co tim sledovala .Ja bych asi neco takoveho vlastni dceri nerikala.Trochu nevim ,co si mam o tom myslet

Mozna ti to matka rekla, protze to nema zadnou zvlastni vahu. Opravdu nechtene dite se nikdy nenarodi nebo konci nekde v domove. 

Ja bych to tak nebrala.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#14 18. 1. 2014 11:09

helena
♥♥♥♥♥♥♥

když člověk říká podobné věci, tak mívá špatné svědomí a svým způsobem se může chtít takto omluvit
Omluvit sám před sebou tím, že někomu sdělím pro něj naprosto zbytečnou (slušně řečeno) informaci?
To mi připomíná ty pány, kteří "musí" svoji nevěru oznámit manželce...

Opravdu nechtene dite se nikdy nenarodi nebo konci nekde v domove.
Ne vždycky...

Není tady

#15 18. 1. 2014 15:11

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

sahleb napsal(a):

mikuelini napsal(a):

Mozna ti to matka rekla, protze to nema zadnou zvlastni vahu. Opravdu nechtene dite se nikdy nenarodi nebo konci nekde v domove. 

Ja bych to tak nebrala.

není pravda

Není tady

#16 18. 1. 2014 18:17

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Dorka napsal(a):

Mne to pripada, jako by ten rodic rekl: Jsem takove hovado, ze jsem te na svet privedl nechtene... usch

Ty, Viki - a víš, že možná jo? Připadá mi to docela pravděpodobný - třeba ji to celý život tížilo..........no, řekla to značně nešikovně a nešťastně, ale kdoví, jestli si nepředstavovala, že jí Miku řekne něco jako "to nevadí, mami, hlavně, že jste mě měli nakonec rádi/postarali jste se"..........psychologicky dost iluzorní lol ale spoustu lidí vůbec nenapadne, že jim do hlavy není vidět. Oni mají "dobrý úmysl" v tom něco plácnou a pak jsou zhrzený, že správná reakce nenastala lol

Helčo, ti pánové, co ohlašujou svoji nevěru mi přijdou némlich to samý.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#17 18. 1. 2014 18:47

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Oni mají "dobrý úmysl"
Zajisté víš, čím že dlážděna cesta do pekel... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#18 18. 1. 2014 20:00

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Matka mi to rekla v dospelosti a v dobe ,kdy mi bylo ne moc dobre psychicky .Chapala jsem to tak ,ze s mam proste smirit s tim ,ze mam zivot na prd ,protoze ona to mela jako vidinu a tak se to jen plni. Ted je mi to sumak ,vim ,ze se to vyplnit nemusi a ja se pricinim o to ,abych mela hezky zivot.Nevyvolava to ve mne uz zadne emoce

Není tady

#19 18. 1. 2014 20:04

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

helena napsal(a):

Oni mají "dobrý úmysl"
Zajisté víš, čím že dlážděna cesta do pekel... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Já jo - ale oni ne, že cool

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí