|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj všechny,mam opět dotaz,může mít miminko viditelne uzliny dole na krku,včera jsem našla Terezce na krku,vzadu menší bouli a nevím co s tím.Zítra zajdem k doktorovi,pro jistotu,protože dneska neordinuje.Neměl s tím už někdo zkušenost.Mockrát děkuji za odpověd.
Není tady

Katko, můj syn to jednou měl...asi tak v 8 měsících..přesně už nevím..je to dávno 
Ale nic to nebylo...dokonce byla taková putovní ( jako že měnila na krčku místo ) bylo to z nachlazení a myslím, že za týden zmizela.
Tak se neboj 

Není tady
Díky,uklidnila jsi mě,je pravda že malá je nachlazená.Zítra tam s ni pro jistotu zajdu at mam klid.
Není tady
Ja ji jen kapu do nosu kapky nasivin,ale Terka když spí tak pořád chrčí,nějak to zatím nezabira.
Není tady
To Barca chrci porad. Mas ten detsky Nasivin? Mne MUDr. rikala, ze by se Nasivin davat nemel, i kdyz je to ten 0,01% roztok, protoze to poskozuje slinznici. Radeji ho moc nestrikej a jen ji tim pomoci tycinek vytirej nosik. Lepsi je bud Vincentka nebo Sterimar.
Není tady
No zrovna ten používam,ta vincentka se kupuje v lekarně?Je to jenom voda nebo nějaky sprej?
Není tady
Ten sprej se koupi v lekarne, ale ja ji to radeji nestrikala, ale jen kapala kapatkem. Nebo kup rovnou normalni Vincentku v obchode a kapej ji to do nosanku, je to to same.
Není tady
Ahoj, moje dcerka měla jako miminko bouli za ouškem, zmizelo jí to asi kolem 1 roka.Doktorka mi říkala, že to nic není, zřejmě zvětšené uzliny.Tak neboj, myslím, že to bude i váš případ.

Katko Dominik to měl taky jakomiminko a teď to nemá a vůbec netušim kdy mu to zmizelo
Není tady
Taky si vzpomínám, že Kubík vždycky když byl nemocný, nahmatala jsem mu malé bouličky vzadu na hlavě. Pamatuju si jak jsem z toho poprvé byla nervozní a taky jsem druhý den běžela k doktorce. A byly to uzlinky. Objevovalo se mu to vždycky při nějakém nachlazení nebo nemoci.
Není tady
Holky děkouji za uklidnění,včera jsem byla u doktora a uzlina to opravdu je a udajně to mohlo být kvuli toho že ma malá ekzém a ty strupy na hlavě.Dostali jsme nějakou mast,kterou vtíráme večer do vlasů,protože ty strupy máme moc rozlezlé.Tak se to snad konečně zpraví.
Není tady