19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Je zakázáno se hanlivě (dle vnímání heleny nebo jiných) o příspěvcích vyjadřovat? Kde, prosím?
Je zakázáno jakkoli uráet ostatní uivatele fór, sniovat jejich lidskou důstojnost, vystavovat je posměchu a hrubým slovním útokům.
http://fora.babinet.cz/misc.php?action=rules
Není tady
helena napsal(a):
Je zakázáno se hanlivě (dle vnímání heleny nebo jiných) o příspěvcích vyjadřovat? Kde, prosím?
Je zakázáno jakkoli uráet ostatní uivatele fór, sniovat jejich lidskou důstojnost, vystavovat je posměchu a hrubým slovním útokům.
http://fora.babinet.cz/misc.php?action=rules
Ano, s tímto souhlasím. A od toho jsou tady administrátorky. Jestli má ty, heleno, nebo kdokoliv jiný pocit, e poruuji toto pravidlo, tak prosím, nahla to administrátorům. Pokud jsem toto pravidlo poruila, přijmu za poruení přísluný postih. Mohlas to udělat kdykoliv.
Pokud bude pozorně číst, zjistí, e v tom zákazu se mluví o uráení uivatelů atd. Nemluví se o hanlivém vyjadřování o příspěvcích. Je rozdíl mezi hanlivým vyjadřováním o uivatelích a hanlivým vyjadřováním o jejích příspěvcích. Je rozdíl mezi tím, jaký je člověk a jaké jsou jeho činy. Vichni jsme ve své podstatě dobří lidé. Ale nae činy jsou někdy relativně ne-dobré, stejně jako relativně ne-patné. Ale pokud ty ten rozdíl nevidí, nikdo ti nebrání kdykoliv poádat administrátory, aby mé příspěvky prozkoumali a udělili mi náleitý postih, pokud jsem psala proti pravidlům babinetu.
Já mám někdy pocit, e mě ty vystavuje posměchu. Ale nemám potřebu tahat do toho administrátory. Jednak je to můj subjektivní pocit (stejně jako tvůj, co se mého psaní týká) a druhak si to zařídím sama.
Ty si klidně stěuj a já si budu psát, co uznám za vhodné se vemi důsledky, které z toho plynou. Howgh.
Upravil(a) Eva. (12. 12. 2013 14:13)
Není tady
Eva. napsal(a):
Jestli má pocit, e ti něco nedovolím a dokonce se tím i řídí, to je tvé, ne mé.
zcela odpověď ve "tvém" stylu. Pokrytecké mytí rukou nad svým vyjadřováním, nad svou komunikací.
Není tady
Selima napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Majko, ty má děti s Bohem, já s chlapem. Já proto, e jsem si je stvořila sama s manelem, ty proto, e ti je nadělil Bůh.
A kdy u sem tahá Boha - zná Desatero boích přikázání? Asi ne, nebo se jimi, přinejmením, neřídí. Ale kadej si omluví před Bohem, co se mu hodí, e Majkafo? Někdo potrat..... někdo něco jinýho
Počítala som, kožkokrát si pouila JÁ, JÁ - Ok, ty to má takto, ale berie do úvahy, e to žudia môu ma aj inak? A e keby vetky deti boli plánované, tak by nás nebolo tožko miliárd (a mono by si nebola ani ty...
)?
Nazor muze mit kazdy , jaky chce .... dulezite je , aby ho nevnucoval ostatnim, jako jediny spravny
Není tady
Drím Vám palečky, jak u tady někdo psal pokud jste zdraví tak kde je problém?
Není tady
Modroočka napsal(a):
helena napsal(a):
Vůbec zde nepadlo, jak se k tomu staví budoucí tatínek.
Jak to, e ne? Hned v prvním příspěvku - "Manzelovi jsem to rekla, ten je taky bezradny."Stejně se nakonec rozhodne matka, kdy to dítě bude chtít donosit, tak otec můe být stokrát proti.
Je taky fakt, e chlapů se potrat psychicky nedotkne, fyzicky u vůbec ne. S tím se pak taky srovnává ta enská. Ale spousta chlapů ve vyím věku to dítě moc nechce, to spí ta enská.
A bohuel, spousta enských v touze po dítěti,přesto, e chlap u dítě nechce, si to můe zařídit a pak říct, e selhala antikoncepce. A ona na to přila a u bylo pozdě. Takových případů je spousta.
Ve svém blízkém okolí znám dva tyhle případy. Ten jeden to bral od manelky jako podraz, třetí dítě nechtěl. Ona antikoncepci vysadila, protoe děcko chtěla, jemu řekla, e to selhalo,ale byla u tři a půl měsíce těhotná.
Dva měsíce sní nemluvil, děcko má rád, stará se, vechno, ale u dalí nechtěl.
Mně antikoncepce neselhala nikdy![]()
A díky Bohu, třetí dítě jsem nechtěla a jít na potrat taky ne.
nemají být ti chlapi tak neskutečně blbí. kdy dalí dítě nechtějí, mají se o to postarat sami.
Není tady
Modroočka napsal(a):
elena007 napsal(a):
Kdyby se me nekdo zeptal, jestli mit dite kolem padesatky, rekla bych, ze se mi to nezda rozumne. Kdyby se me tehotna zena kolem padesatky zeptala, jestli jit na potrat, doporucija bych ji, aby si rozmyslela proc. Protoze duvod jako treba, ze dite pripravim o dvacet let sveho zivota a bude sirotkem uz ve triceti misto v padesati, je docela k zasmani, kdyby nebyl k placi.
Mé kamarádce ze koly umřela maminka v necelých osmnácti, ona by ti vysvětlila, jak je to směnej argument.
Pro ni ten čas, kterej mohla jetě strávit s matkou, těch deset, dvacet let, byl dost zásadní, ne směnej.
ale tu jistotu, e kdy bude mít dítě brzy, tak bude mít mámu, e si ji dlouho uije, nemá nikdy. čemu na tom nerozumí ?
copak lidi umírají a od určitýho věku, a kdy jsou staří ? tak to zkus vysvětlit dětem mojí kamarádky, který jsem byla dneska na pohřbu. byla v tvým věku.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Majko, ty má děti s Bohem, já s chlapem. Já proto, e jsem si je stvořila sama s manelem, ty proto, e ti je nadělil Bůh.
A kdy u sem tahá Boha - zná Desatero boích přikázání? Asi ne, nebo se jimi, přinejmením, neřídí. Ale kadej si omluví před Bohem, co se mu hodí, e Majkafo? Někdo potrat..... někdo něco jinýho
Chjo, Ocko
Ucitelka vysvetluje detem ve skole zakony evoluce... Prihlasi se verici divenka a rika:
Vy, pani ucitelko, treba pochazite z opice, ale MNE STVORIL BUH...
Toz Ocko, jak je to doopravdy?
Co citis ty, kdyz tohle ctes?
Není tady
Dorka napsal(a):
Modroočka napsal(a):
A kdy u sem tahá Boha - zná Desatero boích přikázání? Asi ne, nebo se jimi, přinejmením, neřídí. Ale kadej si omluví před Bohem, co se mu hodí, e Majkafo? Někdo potrat..... někdo něco jinýhoChjo, Ocko
![]()
Ucitelka vysvetluje detem ve skole zakony evoluce... Prihlasi se verici divenka a rika:
Vy, pani ucitelko, treba pochazite z opice, ale MNE STVORIL BUH...
Toz Ocko, jak je to doopravdy?
Co citis ty, kdyz tohle ctes?
Co cítím? Santalový dřevo vonné svíčky
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
helena napsal(a):
Vůbec zde nepadlo, jak se k tomu staví budoucí tatínek.
Jak to, e ne? Hned v prvním příspěvku - "Manzelovi jsem to rekla, ten je taky bezradny."Stejně se nakonec rozhodne matka, kdy to dítě bude chtít donosit, tak otec můe být stokrát proti.
Je taky fakt, e chlapů se potrat psychicky nedotkne, fyzicky u vůbec ne. S tím se pak taky srovnává ta enská. Ale spousta chlapů ve vyím věku to dítě moc nechce, to spí ta enská.
A bohuel, spousta enských v touze po dítěti,přesto, e chlap u dítě nechce, si to můe zařídit a pak říct, e selhala antikoncepce. A ona na to přila a u bylo pozdě. Takových případů je spousta.
Ve svém blízkém okolí znám dva tyhle případy. Ten jeden to bral od manelky jako podraz, třetí dítě nechtěl. Ona antikoncepci vysadila, protoe děcko chtěla, jemu řekla, e to selhalo,ale byla u tři a půl měsíce těhotná.
A díky Bohu, třetí dítě jsem nechtěla a jít na potrat taky ne.nemají být ti chlapi tak neskutečně blbí. kdy dalí dítě nechtějí, mají se o to postarat sami.
hmmmmmmmmm a nějaká důvěra ve vztahu?
Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Stejně se nakonec rozhodne matka, kdy to dítě bude chtít donosit, tak otec můe být stokrát proti.
A díky Bohu, třetí dítě jsem nechtěla a jít na potrat taky ne.nemají být ti chlapi tak neskutečně blbí. kdy dalí dítě nechtějí, mají se o to postarat sami.
No jasně, tak to vidí, enská na něho udělá v podstatě podraz, ale blbec je ten chlap. Moná v tom, e své eně věří. Ale co je to potom za vztah,kdy tam chybí důvěra, to teda fakt nevím.
U mě je blbá ta enská a na místě toho chlapa bych jí nevěřila u ani pozdrav. To je toti dost zásadní podraz.
Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Stejně se nakonec rozhodne matka, kdy to dítě bude chtít donosit, tak otec můe být stokrát proti.
důvěra je hezká věc, ale bohuel ivot ukazuje, e spolehnout se můe pouze a jedině sama na sebe.
a kdy pominu fakt, e ádná antiko není 100% a stát se můe opravdu cokoliv - tak pokud chlap ví, e u dalí dítě mít v ádným případě nechce, můe podstoupit zákrok, který zaručí, e u ho mít nebude. a je vyřeeno.
Není tady
Modroočka napsal(a):
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
nemají být ti chlapi tak neskutečně blbí. kdy dalí dítě nechtějí, mají se o to postarat sami.
No jasně, tak to vidí, enská na něho udělá v podstatě podraz, ale blbec je ten chlap. Moná v tom, e své eně věří. Ale co je to potom za vztah,kdy tam chybí důvěra, to teda fakt nevím.
U mě je blbá ta enská a na místě toho chlapa bych jí nevěřila u ani pozdrav. To je toti dost zásadní podraz.
ale samozřejmě, e je to podraz. nikdo neříká, e ne. ale proč to teda nechává na ní ?
kdy ji má tak rád a je mezi nimi taková důvěra, proč se o antiko nepostará sám a nechá svou enu cpát se svinstvem, kdy dalí dítě u není v plánu ?
proč z těch chlapů děláte takový chudinky, malý, nesvéprávný, co se ocitli na pospas íleným enským ?
enský si chlapy pojiiovali dítětem, nebo naopak, co svět světem stojí, čemu se diví ?
i tohle je prostě lidská povaha, a se ti to líbí, nebo ne. na světě se přece děje spousta věcí, který nejsou v pořádku, nejsou fér. ale dějí se.
pro mě je jednoduí spolehnout se sama na sebe.
mimochodem, očko, neodpovědělas. okecává to a nic.
Upravil(a) PPavlaa (13. 12. 2013 9:16)
Není tady
mimochodem, očko. na jiném vlákně jsem četla, e i ty jsi pojistka, aby si tvoje máma někoho nenala, kdy bude tvůj táta na vojně ..
to je přece taky podraz jako hrom, na tu enskou, ne ? nebo to u tebe platí pouze opačně ?
a co tvoje máma, taky u tátovi nevěřila ani pozdrav, nebo si ho vzala ?
Není tady
Angelika.markiza napsal(a):
... Diky za kazdou radu.
Ahoj, dnes vidim, ze jsi tu. Prispejes? Nekteri jsou zvedavi...
Není tady
dítě u není...
moná jsem některé potěila, jiné rozčílila
Ale tím by se mohla dát bodka za celou naí diskusí.
Není tady
No, nám to ivot nezmení... a nezmenilo. Ale tebe asi áno. elám ti kadopádne spokojnos so ivotom a so sebou samou (BI).
Není tady
Angelika.markiza napsal(a):
dítě u není...
moná jsem některé potěila, jiné rozčílila
Ale tím by se mohla dát bodka za celou naí diskusí.
Lidi budou frfňat vdycky, a je to tak, nebo tak. Vím o holčině, co otěhotněla v sedmnácti a protoe děcko nechtěla, rozhodla se ho dát k adopci. A protoe se takováhle věc před veřejností neutají, tak si chudák něco zaila. Nikdo nemá nikoho právo soudit za to co udělal, nebo neudělal. Kadý by měl jednat podle sebe, ne podle toho co se od něj očekává.
Není tady
To je přesně ono, nikdo neví jak to bude, nikdo teda neví, co kdy bude pro tu mámu a pro dítě nejlepí.
Není tady