6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je zakázáno se hanlivě (dle vnímání heleny nebo jiných) o příspěvcích vyjadřovat? Kde, prosím?
Je zakázáno jakkoli urážet ostatní uživatele fór, snižovat jejich lidskou důstojnost, vystavovat je posměchu a hrubým slovním útokům.
http://fora.babinet.cz/misc.php?action=rules
Není tady
helena napsal(a):
Je zakázáno se hanlivě (dle vnímání heleny nebo jiných) o příspěvcích vyjadřovat? Kde, prosím?
Je zakázáno jakkoli urážet ostatní uživatele fór, snižovat jejich lidskou důstojnost, vystavovat je posměchu a hrubým slovním útokům.
http://fora.babinet.cz/misc.php?action=rules
Ano, s tímto souhlasím. A od toho jsou tady administrátorky. Jestli máš ty, heleno, nebo kdokoliv jiný pocit, že porušuji toto pravidlo, tak prosím, nahlaš to administrátorům. Pokud jsem toto pravidlo porušila, přijmu za porušení příslušný postih. Mohlas to udělat kdykoliv.
Pokud budeš pozorně číst, zjistíš, že v tom zákazu se mluví o urážení uživatelů atd. Nemluví se o hanlivém vyjadřování o příspěvcích. Je rozdíl mezi hanlivým vyjadřováním o uživatelích a hanlivým vyjadřováním o jejích příspěvcích. Je rozdíl mezi tím, jaký je člověk a jaké jsou jeho činy. Všichni jsme ve své podstatě dobří lidé. Ale naše činy jsou někdy relativně ne-dobré, stejně jako relativně ne-špatné. Ale pokud ty ten rozdíl nevidíš, nikdo ti nebrání kdykoliv požádat administrátory, aby mé příspěvky prozkoumali a udělili mi náležitý postih, pokud jsem psala proti pravidlům babinetu.
Já mám někdy pocit, že mě ty vystavuješ posměchu. Ale nemám potřebu tahat do toho administrátory. Jednak je to můj subjektivní pocit (stejně jako tvůj, co se mého psaní týká) a druhak si to zařídím sama.
Ty si klidně stěžuj a já si budu psát, co uznám za vhodné se všemi důsledky, které z toho plynou. Howgh.
Upravil(a) Eva. (12. 12. 2013 14:13)
Není tady
Eva. napsal(a):
Jestli máš pocit, že ti něco nedovolím a dokonce se tím i řídíš, to je tvé, ne mé.
zcela odpověď ve "tvém" stylu. Pokrytecké mytí rukou nad svým vyjadřováním, nad svou komunikací.
Není tady
Selima napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Majko, ty máš děti s Bohem, já s chlapem. Já proto, že jsem si je stvořila sama s manželem, ty proto, že ti je nadělil Bůh.
A když už sem taháš Boha - znáš Desatero božích přikázání? Asi ne, nebo se jimi, přinejmenším, neřídíš. Ale každej si omluví před Bohem, co se mu hodí, že Majkafo? Někdo potrat..... někdo něco jinýhoPočítala som, koľkokrát si použila JÁ, JÁ - Ok, ty to máš takto, ale berieš do úvahy, že to ľudia môžu mať aj inak? A že keby všetky deti boli plánované, tak by nás nebolo toľko miliárd (a možno by si nebola ani ty... )?
Nazor muze mit kazdy , jaky chce .... dulezite je , aby ho nevnucoval ostatnim, jako jediny spravny
Není tady
Držím Vám palečky, jak už tady někdo psal pokud jste zdraví tak kde je problém?
Není tady
Modroočka napsal(a):
helena napsal(a):
Vůbec zde nepadlo, jak se k tomu staví budoucí tatínek.
Jak to, že ne? Hned v prvním příspěvku - "Manzelovi jsem to rekla, ten je taky bezradny."Stejně se nakonec rozhodne matka, když to dítě bude chtít donosit, tak otec může být stokrát proti.
Je taky fakt, že chlapů se potrat psychicky nedotkne, fyzicky už vůbec ne. S tím se pak taky srovnává ta ženská. Ale spousta chlapů ve vyšším věku to dítě moc nechce, to spíš ta ženská.
A bohužel, spousta ženských v touze po dítěti,přesto, že chlap už dítě nechce, si to může zařídit a pak říct, že selhala antikoncepce. A ona na to přišla až už bylo pozdě. Takových případů je spousta.
Ve svém blízkém okolí znám dva tyhle případy. Ten jeden to bral od manželky jako podraz, třetí dítě nechtěl. Ona antikoncepci vysadila, protože děcko chtěla, jemu řekla, že to selhalo,ale byla už tři a půl měsíce těhotná.
Dva měsíce sní nemluvil, děcko má rád, stará se, všechno, ale už další nechtěl.
Mně antikoncepce neselhala nikdy
A díky Bohu, třetí dítě jsem nechtěla a jít na potrat taky ne.
nemají být ti chlapi tak neskutečně blbí. když další dítě nechtějí, mají se o to postarat sami.
Není tady
Modroočka napsal(a):
elena007 napsal(a):
Kdyby se me nekdo zeptal, jestli mit dite kolem padesatky, rekla bych, ze se mi to nezda rozumne. Kdyby se me tehotna zena kolem padesatky zeptala, jestli jit na potrat, doporucija bych ji, aby si rozmyslela proc. Protoze duvod jako treba, ze dite pripravim o dvacet let sveho zivota a bude sirotkem uz ve triceti misto v padesati, je docela k zasmani, kdyby nebyl k placi.
Mé kamarádce ze školy umřela maminka v necelých osmnácti, ona by ti vysvětlila, jak je to směšnej argument.
Pro ni ten čas, kterej mohla ještě strávit s matkou, těch deset, dvacet let, byl dost zásadní, ne směšnej.
ale tu jistotu, že když budeš mít dítě brzy, tak bude mít mámu, že si ji dlouho užije, nemáš nikdy. čemu na tom nerozumíš ?
copak lidi umírají až od určitýho věku, až když jsou staří ? tak to zkus vysvětlit dětem mojí kamarádky, který jsem byla dneska na pohřbu. byla v tvým věku.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Majko, ty máš děti s Bohem, já s chlapem. Já proto, že jsem si je stvořila sama s manželem, ty proto, že ti je nadělil Bůh.
A když už sem taháš Boha - znáš Desatero božích přikázání? Asi ne, nebo se jimi, přinejmenším, neřídíš. Ale každej si omluví před Bohem, co se mu hodí, že Majkafo? Někdo potrat..... někdo něco jinýho
Chjo, Ocko
Ucitelka vysvetluje detem ve skole zakony evoluce... Prihlasi se verici divenka a rika:
Vy, pani ucitelko, treba pochazite z opice, ale MNE STVORIL BUH...
Toz Ocko, jak je to doopravdy?
Co citis ty, kdyz tohle ctes?
Není tady
Dorka napsal(a):
Modroočka napsal(a):
A když už sem taháš Boha - znáš Desatero božích přikázání? Asi ne, nebo se jimi, přinejmenším, neřídíš. Ale každej si omluví před Bohem, co se mu hodí, že Majkafo? Někdo potrat..... někdo něco jinýhoChjo, Ocko
Ucitelka vysvetluje detem ve skole zakony evoluce... Prihlasi se verici divenka a rika:
Vy, pani ucitelko, treba pochazite z opice, ale MNE STVORIL BUH...
Toz Ocko, jak je to doopravdy?
Co citis ty, kdyz tohle ctes?
Co cítím? Santalový dřevo vonné svíčky
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
helena napsal(a):
Vůbec zde nepadlo, jak se k tomu staví budoucí tatínek.
Jak to, že ne? Hned v prvním příspěvku - "Manzelovi jsem to rekla, ten je taky bezradny."Stejně se nakonec rozhodne matka, když to dítě bude chtít donosit, tak otec může být stokrát proti.
Je taky fakt, že chlapů se potrat psychicky nedotkne, fyzicky už vůbec ne. S tím se pak taky srovnává ta ženská. Ale spousta chlapů ve vyšším věku to dítě moc nechce, to spíš ta ženská.
A bohužel, spousta ženských v touze po dítěti,přesto, že chlap už dítě nechce, si to může zařídit a pak říct, že selhala antikoncepce. A ona na to přišla až už bylo pozdě. Takových případů je spousta.
Ve svém blízkém okolí znám dva tyhle případy. Ten jeden to bral od manželky jako podraz, třetí dítě nechtěl. Ona antikoncepci vysadila, protože děcko chtěla, jemu řekla, že to selhalo,ale byla už tři a půl měsíce těhotná.
A díky Bohu, třetí dítě jsem nechtěla a jít na potrat taky ne.nemají být ti chlapi tak neskutečně blbí. když další dítě nechtějí, mají se o to postarat sami.
hmmmmmmmmm a nějaká důvěra ve vztahu?
Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Stejně se nakonec rozhodne matka, když to dítě bude chtít donosit, tak otec může být stokrát proti.
A díky Bohu, třetí dítě jsem nechtěla a jít na potrat taky ne.nemají být ti chlapi tak neskutečně blbí. když další dítě nechtějí, mají se o to postarat sami.
No jasně, tak to vidíš, ženská na něho udělá v podstatě podraz, ale blbec je ten chlap. Možná v tom, že své ženě věří. Ale co je to potom za vztah,když tam chybí důvěra, to teda fakt nevím.
U mě je blbá ta ženská a na místě toho chlapa bych jí nevěřila už ani pozdrav. To je totiž dost zásadní podraz.
Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Stejně se nakonec rozhodne matka, když to dítě bude chtít donosit, tak otec může být stokrát proti.
důvěra je hezká věc, ale bohužel život ukazuje, že spolehnout se můžeš pouze a jedině sama na sebe.
a když pominu fakt, že žádná antiko není 100% a stát se může opravdu cokoliv - tak pokud chlap ví, že už další dítě mít v žádným případě nechce, může podstoupit zákrok, který zaručí, že už ho mít nebude. a je vyřešeno.
Není tady
Modroočka napsal(a):
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
nemají být ti chlapi tak neskutečně blbí. když další dítě nechtějí, mají se o to postarat sami.
No jasně, tak to vidíš, ženská na něho udělá v podstatě podraz, ale blbec je ten chlap. Možná v tom, že své ženě věří. Ale co je to potom za vztah,když tam chybí důvěra, to teda fakt nevím.
U mě je blbá ta ženská a na místě toho chlapa bych jí nevěřila už ani pozdrav. To je totiž dost zásadní podraz.
ale samozřejmě, že je to podraz. nikdo neříká, že ne. ale proč to teda nechává na ní ?
když ji má tak rád a je mezi nimi taková důvěra, proč se o antiko nepostará sám a nechá svou ženu cpát se svinstvem, když další dítě už není v plánu ?
proč z těch chlapů děláte takový chudinky, malý, nesvéprávný, co se ocitli na pospas šíleným ženským ?
ženský si chlapy pojišťiovali dítětem, nebo naopak, co svět světem stojí, čemu se divíš ?
i tohle je prostě lidská povaha, ať se ti to líbí, nebo ne. na světě se přece děje spousta věcí, který nejsou v pořádku, nejsou fér. ale dějí se.
pro mě je jednodušší spolehnout se sama na sebe.
mimochodem, očko, neodpovědělas. okecáváš to a nic.
Upravil(a) PPavlaa (13. 12. 2013 9:16)
Není tady
mimochodem, očko. na jiném vlákně jsem četla, že i ty jsi pojistka, aby si tvoje máma někoho nenašla, když bude tvůj táta na vojně ..
to je přece taky podraz jako hrom, na tu ženskou, ne ? nebo to u tebe platí pouze opačně ?
a co tvoje máma, taky už tátovi nevěřila ani pozdrav, nebo si ho vzala ?
Není tady
Angelika.markiza napsal(a):
... Diky za kazdou radu.
Ahoj, dnes vidim, ze jsi tu. Prispejes? Nekteri jsou zvedavi...
Není tady
dítě už není...
možná jsem některé potěšila, jiné rozčílila
Ale tím by se mohla dát bodka za celou naší diskusí.
Není tady
No, nám to život nezmení... a nezmenilo. Ale tebe asi áno. Želám ti každopádne spokojnosť so životom a so sebou samou (BI).
Není tady
Angelika.markiza napsal(a):
dítě už není...
možná jsem některé potěšila, jiné rozčílila
Ale tím by se mohla dát bodka za celou naší diskusí.
Lidi budou frfňat vždycky, ať je to tak, nebo tak. Vím o holčině, co otěhotněla v sedmnácti a protože děcko nechtěla, rozhodla se ho dát k adopci. A protože se takováhle věc před veřejností neutají, tak si chudák něco zažila. Nikdo nemá nikoho právo soudit za to co udělal, nebo neudělal. Každý by měl jednat podle sebe, ne podle toho co se od něj očekává.
Není tady
To je přesně ono, nikdo neví jak to bude, nikdo teda neví, co kdy bude pro tu mámu a pro dítě nejlepší.
Není tady