19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Jessika napsal(a):
helena napsal(a):
zdá být sobecké donosit a porodit dítě
No... ono je to "sobecké" hlavně vzhledem k tomu dítěti, řekla bych.
Taky jsem byla v padesáti natolik fit, abych to zvládla. Teď je mi o něco víc a jsou ty roky sakra vidět... mít doma frekventanta základní koly plus představu, e ho můu a taky nemusím postavit do ivota - to by byla dostatečná noční můra.
Takové názory povauji za zvrácené...
Aha - a sedmdesátiletá maminka na vozejku a stejně starej tatínek s Alzheimerem, kterak doprovázejí svýho maturanta na ples... to je roztomilej názor, jo?Tak znovu: já neměla příjít na svět.
Moje máma o interupci uvaovala.
Člověče, já jsem tak ráda, e byla tak sobecká.
a kolik bylo tvé mamince?
Není tady
helena napsal(a):
zdá být sobecké donosit a porodit dítě
No... ono je to "sobecké" hlavně vzhledem k tomu dítěti, řekla bych.
Taky jsem byla v padesáti natolik fit, abych to zvládla. Teď je mi o něco víc a jsou ty roky sakra vidět... mít doma frekventanta základní koly plus představu, e ho můu a taky nemusím postavit do ivota - to by byla dostatečná noční můra.
Aha - a sedmdesátiletá maminka na vozejku a stejně starej tatínek s Alzheimerem, kterak doprovázejí svýho maturanta na ples... to je roztomilej názor, jo?
Krásná představa
Není tady
helena napsal(a):
já jsem tak ráda, e byla tak sobecká
Kdyby nebyla, podobný mylenky by tě netrápily...
K tomu jsme vdycky říkali... vtipná, a to brzdí vzduch.
Ale jinak - mně tyto mylenky netrápí. Já to vlákno nezaloila
Není tady
mně tyto mylenky netrápí. Já to vlákno nezaloila
Co ti nebrání v tom, abys vechny mahem nezvostouzela, "e se vám tady vesměs zdá být sobecké donosit a porodit dítě, které je na cestě" a nepřikořenila to tím, jak "Takové názory povauji za zvrácené" - zřejmě včetně jejich hlasatelek...
Není tady
helena napsal(a):
Co ti nebrání v tom, abys vechny mahem nezvostouzela, "e se vám tady vesměs zdá být sobecké donosit a porodit dítě, které je na cestě" a nepřikořenila to tím, jak "Takové názory povauji za zvrácené" - zřejmě včetně jejich hlasatelek...
Díky Bohu, za to, e jsem děcka přivedla na svět jako mladá.
Znám pár starích matek a mezi čtyřma očima mi přiznaly, e kdyby tuily, nely by toho, by svoje dítě milují.
Take tak nějak.
A jinak, pokud je úvodní příspěvek skutečně pravda, tak můeme Angelice tak akorát popřát, aby byla plná sil a do osmdesáti, aby zvládla to dítě nejen vychovat do dospělosti, ale být s ním i pak jetě nějakej čas a aby dítě bylo zdravý a nebylo hyperaktivní.
Není tady
helena napsal(a):
Přesně tak, co by mi mělo bránit napsat svůj názor - klidně si o něm mysli i pi, co chce.
A napíu to klidně znova - povauji za zvrácené mylení to, e kdy si někdo myslí, e je lepí jít na potrat (zabít člověka) , ne dát ivotu anci.
Nepovauji za zvrácené vechny pisatelky tady, jen tento názor.
Není tady
dát ivotu anci
Vdycky???
Není tady
helena napsal(a):
dát ivotu anci
Vdycky???
Měj mě za zvrácenou, ale vdycky.
Není tady
Měj mě za zvrácenou, ale vdycky.
Nemám a mít nebudu...
Ovem sebekriticky přiznávám, e a taková Matka Tereza nejsem, abych odnosila a porodila dítě, který mi radi ani neukáou...
Není tady
Jessika napsal(a):
helena napsal(a):
Co ti nebrání v tom, abys vechny mahem nezvostouzela, "e se vám tady vesměs zdá být sobecké donosit a porodit dítě, které je na cestě" a nepřikořenila to tím, jak "Takové názory povauji za zvrácené" - zřejmě včetně jejich hlasatelek...Přesně tak, co by mi mělo bránit napsat svůj názor - klidně si o něm mysli i pi, co chce.
A napíu to klidně znova - povauji za zvrácené mylení to, e kdy si někdo myslí, e je lepí jít na potrat (zabít člověka) , ne dát ivotu anci.
Nepovauji za zvrácené vechny pisatelky tady, jen tento názor.
myslí, jako tomu miminku, co se narodilo a ted ho nali v popelnici?
Není tady
dycinky napsal(a):
Jessika napsal(a):
helena napsal(a):
Co ti nebrání v tom, abys vechny mahem nezvostouzela, "e se vám tady vesměs zdá být sobecké donosit a porodit dítě, které je na cestě" a nepřikořenila to tím, jak "Takové názory povauji za zvrácené" - zřejmě včetně jejich hlasatelek...Přesně tak, co by mi mělo bránit napsat svůj názor - klidně si o něm mysli i pi, co chce.
Nepovauji za zvrácené vechny pisatelky tady, jen tento názor.myslí, jako tomu miminku, co se narodilo a ted ho nali v popelnici?
A co je zas tohle za blábol?
Není tady
Jessika napsal(a):
dycinky napsal(a):
Jessika napsal(a):
Přesně tak, co by mi mělo bránit napsat svůj názor - klidně si o něm mysli i pi, co chce.
Nepovauji za zvrácené vechny pisatelky tady, jen tento názor.myslí, jako tomu miminku, co se narodilo a ted ho nali v popelnici?
Není tady
tomu miminku, co se narodilo a ted ho nali v popelnici
Nebo týhle holčičce?
http://www.novinky.cz/krimi/321559-osmn … ezilo.html
Není tady
helena napsal(a):
dát ivotu anci
Vdycky???
Ví jak, někteří poboní mají názor, e klidně a matka zemře, i s dítětem,jen ne potrat. Nebo musí, MUSÍ, za kadou cenu, donosit i dítě po znásilnění. To je silná zvrácenost.
Není tady
Jessika napsal(a):
dycinky napsal(a):
Jessika napsal(a):
Blábol? Myslí, e je lepí dítě porodit a zabít, ne jít na potrat, kde se, blbě řečeno, baví "jen" neivotaschopného embrya?
Jasně, Bůh to vidí jinak.... ale ne, ne, nevidí
Není tady
Modroočka napsal(a):
Jessika napsal(a):
dycinky napsal(a):
myslí, jako tomu miminku, co se narodilo a ted ho nali v popelnici?A co je zas tohle za blábol?
Blábol? Myslí, e je lepí dítě porodit a zabít, ne jít na potrat, kde se, blbě řečeno, baví "jen" neivotaschopného embrya?
Jasně, Bůh to vidí jinak.... ale ne, ne, nevidí
nehledě na to, e si myslím , e zabít či týrat narozené dítě, ublíí i spoustě dalích osob.
Není tady
dycinky napsal(a):
Dorka napsal(a):
[ matka si deti uhajila (s podporou otce), ....... a dnes jsou to nadherni a zdravi mladi lide...
a já zase rodinu, kde matce také nedoporučovali mít děti, e má nějakou genetickou chybu, take se můou (velmi vysoké riziko) narodit postiené. Ne, paní si těhotenství obhájila - dokonce dvakrát. Obě děti jsou postiené jak fyzicky tak mentálně (kadé jinak a v jiném stupni). Paní se celodenně stará s pomocí sociálních slueb, manel utekl . kdo se o tyto děti postará a matka nebude?
No vidis. Setkaly jsme se zde dve (ty a ja), se zhruba stejnou situaci, (ma znama ma taky "genetickou vadu", kde lekarska veda predpovidala u prvniho ditete 50% ohrozeni, a vzhledem k tomu, ze prvni decko bylo zdrave, tak na druhe byla prognoza 100%...), - a vysledek je 50 na 50, t.j. dve deti zdrave kontra dve postizene. To mi zas az tak solidne ze strany vedy nepripada jako duvod k zabiti embrya...
Není tady
Jessika napsal(a):
.... reaguji čistě na to, e se vám tady vesměs zdá být sobecké donosit a porodit dítě, které je na cestě.
Není tady
helena napsal(a):
... a sedmdesátiletá maminka na vozejku a stejně starej tatínek s Alzheimerem, kterak doprovázejí svýho maturanta na ples... to je roztomilej názor, jo?
Proc ne? Pokud dite meli a vychovali, jedno, jestli k maturite, vyucnimu listu, ci "doprovod do dospelosti" zabezpecili jinak, ... snad klobouk dolu pred nima, ne? Myslite, ze to decko si za jejich zadama rika: Hlupaci, meli me radsi hodit do kontejneru na pitevne... ?
Není tady
To mi zas az tak solidne ze strany vedy nepripada jako duvod k zabiti embrya
Dobře... ovem v jednom případě padla otázka "kdo se o tyto děti postará a matka nebude?" Nebo - dodávám já - a "jenom" přestane zvládat? Jistě, stát se to nemusí... ale taky můe.
Nehledě k tomu, e "Paní se celodenně stará s pomocí sociálních slueb" - ale některý postiení vyadujou odbornou, trvalou, ústavní (a sakra drahou) péči... to ti "az tak solidne ze strany" matky připadá?
Pokud dite meli a vychovali
A co v opačným gardu? e dítě dokončilo kolu i přesto, e se k tomu muselo postarat o nemohoucí rodiče?
Upravil(a) helena (9. 12. 2013 19:05)
Není tady
helena napsal(a):
já jsem tak ráda, e byla tak sobecká
Kdyby nebyla, podobný mylenky by tě netrápily...
Morbidni reakce
Není tady
helena napsal(a):
dát ivotu anci
Vdycky???
ANO
Není tady
helena napsal(a):
To mi zas az tak solidne ze strany vedy nepripada jako duvod k zabiti embrya
Dobře... ovem v jednom případě padla otázka "kdo se o tyto děti postará a matka nebude?" Nebo - dodávám já - a "jenom" přestane zvládat? Jistě, stát se to nemusí... ale taky můe.
Nehledě k tomu, e "Paní se celodenně stará s pomocí sociálních slueb" - ale některý postiení vyadujou odbornou, trvalou, ústavní (a sakra drahou) péči... to ti "az tak solidne ze strany" matky připadá?
Pokud dite meli a vychovali
A co v opačným gardu? e dítě dokončilo kolu i přesto, e se k tomu muselo postarat o nemohoucí rodiče?
a dále - místo toho, aby se věnovalo výletům, karieře , diskotékám a vemu, co patří k mládí , muselo se starat časově, fyzicky i finančně o nemohoucí rodiče .? Něco, k čemu se větina z nás dostane a ve středním věku ?
Není tady
helena napsal(a):
... otázka "kdo se o tyto děti postará a matka nebude?" Nebo - dodávám já - a "jenom" přestane zvládat? Jistě, stát se to nemusí... ale taky můe.
Nehledě k tomu, e "Paní se celodenně stará s pomocí sociálních slueb" - ale některý postiení vyadujou odbornou, trvalou, ústavní (a sakra drahou) péči... to ti "az tak solidne ze strany" matky připadá?dorka napsal(a):
Ano. Je to lidske..., a ona "veda" nema jenom pochybnosti, ale obcas i uspechy, a to prevratne..., viz v posledni dobe se tusim mluvi o leku na rakovinu a pod...
... dítě dokončilo kolu i přesto, e se k tomu muselo postarat o nemohoucí rodiče?
No a? O nemohouci rodice se stara spousta deti i v pripade, ze oni byli predtim "mohouci"..., to je snad taky lidske...
Není tady
Dorka napsal(a):
helena napsal(a):
dát ivotu anci
Vdycky???ANO
I za tu cenu, e přivede na svět postiený dítě? Nebo e ohrozí ivot svůj i toho dítěte?
A bude schopná se o ně postarat,nebo bude dímat stát,potamo spolu obyvatele, protoe ty nemůe pracovat,jeliko jsi vědomě přivedla na svět postiený dítě, tak logicky očekává, e ti někdo bude dávat finance, aby ses mohla starat, protoe jsi nezodpovědná a jen tak,protoe TY CHCE, to dítě má za kadou cenu, za cenu, e tě "někdo" bude ivit, někdo, rozuměj my vichni. Proč? Protoe očekává, e tvůj rozmar mít dítě za kadou cenu prostě MUSÍ vichni chápat a musí ti přispívat.
To je morbidní, to je sobeckost a nezodpovědnost. Navíc si myslím, e konkrétně tyhle děti o takový ivot moc nestojí, to mi věř. Jene jich se nikdo neptá, na ně nikdo nehledí, e? Protoe matka chce dítě za kadou cenu,i za tu nejvyí.
Není tady