6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kaly napsal(a):
Ptala jsem se jestli je veterinář utratí protoe jsem se bála, i jim udělali něco horího.
kaly, i kdyby kecali a někde je utopili sami, to ví, e se tím asi chlubit nebudou.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
annie napsal(a):
No, hodně majitelů fen je nechává kastrovat...ale proč to nedělají majitelé psů?
My máme fenku na zahradě, ona nám neuteče, máme plot 1,4 a kdy se hárá, tak máme plnou zahradu cizích psů...
První rok jsme ji neuhlídali, take těnata byla, darovali jsme je, ale jinak ji musíme při hárání zavírat...
Hodně lidí chce psa, aby nemuselo řeit následky... to je takový "prima přístup..."jj, přesně tak, pes domů těňata nepřinese . my, ale dáváme přednost fenkám... jsou mazlivějí, přítulnějí
já zase víc trpím na psy, moná nejsou tak mazliví, ale prostě milují svoji paničku ale nechala bych je vykastrovat taky.
aprill, není pravda, e psi nejsou mazliví. Ná JRT je tak mazlivej, a to je někdy nemilé Ne, kecám, mě to je milé vdy
Není tady
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
jj, přesně tak, pes domů těňata nepřinese . my, ale dáváme přednost fenkám... jsou mazlivějí, přítulnějíjá zase víc trpím na psy, moná nejsou tak mazliví, ale prostě milují svoji paničku ale nechala bych je vykastrovat taky.
aprill, není pravda, e psi nejsou mazliví. Ná JRT je tak mazlivej, a to je někdy nemilé Ne, kecám, mě to je milé vdy
leni já vím, e i pes je mazlivý, ale fenky jsou fenky
Není tady
aprill napsal(a):
LENNNA napsal(a):
aprill napsal(a):
leni a co s takovým mnoství psů (pravděpodobně podvraáků) měla dělat?Nedopustit, aby se to stalo. Za svého psa si ručím, tzn. e si ho ohlídám a pokud toho nejsem schopna, tak kastrace. Já fakt něco takového nemůu slyet Já jsem moc proti mnoení psů a jetě to mnoení brát stylem "no co, tak je zabijeme, vdy jsou to jen zvířata" - je mi z toho straně smutno
myslím, e někdy se můe postavit na hlavu a psa neuhlídá.....
kamarádka hlídala o 106, ovem někdo zapomněl zamknout a bona prostě otevřela dveře a pozvala bročka dál (bydlí v domku. aby sis nepředstavovala, e brok běel do osmého patra na návtěvu )
Jene to je panelákový pes. A myslím, e lepí přístup k ní více zodpovědnosti a venčení na vodítku by to vyřeilo.
Není tady
aprill napsal(a):
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já zase víc trpím na psy, moná nejsou tak mazliví, ale prostě milují svoji paničku ale nechala bych je vykastrovat taky.aprill, není pravda, e psi nejsou mazliví. Ná JRT je tak mazlivej, a to je někdy nemilé Ne, kecám, mě to je milé vdy
To je pravda,proto jsem chtela fenku.
Není tady
Já si taky myslím, e je utratí.
Řeila jsem teď kastraci feny, mladé retrívřice, která mi při hárání na 2 hodiny utekla a dovedla si domů snoubence jiné rasy - salaňáka. Take jsme kastrovali "moná" gravidní dělohu. Bylo to 32.den, tak jsme jetě mohli. Nakonec těhotná nebyla, ale měla naprosto zdegenerované vaječníky, které by jí způsobily zřejmě fatální důsledky. Měli jsme víc těstí, ne rozumu. Jsem moc ráda, e to máme zdárně za sebou.
Není tady
aprill napsal(a):
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já zase víc trpím na psy, moná nejsou tak mazliví, ale prostě milují svoji paničku ale nechala bych je vykastrovat taky.aprill, není pravda, e psi nejsou mazliví. Ná JRT je tak mazlivej, a to je někdy nemilé Ne, kecám, mě to je milé vdy
mám 2 psy a jednu fenku a fenečky u mě vítězí. Beru v potaz i jiné feny, ne tu moji. Jsou jakoby rozumějí. Ale psy nezavrhuju - chraňbůh - a taky určitě záleí na výchově. (to bohuel moje silná stránka není)
Není tady
Moje fenka měla 5 těňat, 2 odmítla krmit a vůbec si jich nevímala, umřela by hlady... zali jsme za veterinářkou a ta po té, co jsme ji situaci vysvětlili, těňata uspala. Prostě máma sama rozhodla, e jich pět nezvládne...
Není tady