29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kaly napsal(a):
Ptala jsem se jestli je veterinář utratí protože jsem se bála, ži jim udělali něco horšího.
kaly, i kdyby kecali a někde je utopili sami, to víš, že se tím asi chlubit nebudou.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
annie napsal(a):
No, hodně majitelů fen je nechává kastrovat...ale proč to nedělají majitelé psů?
My máme fenku na zahradě, ona nám neuteče, máme plot 1,4 a když se hárá, tak máme plnou zahradu cizích psů...
První rok jsme ji neuhlídali, takže štěnata byla, darovali jsme je, ale jinak ji musíme při hárání zavírat...
Hodně lidí chce psa, aby nemuselo řešit následky... to je takový "prima přístup..."jj, přesně tak, pes domů štěňata nepřinese
. my, ale dáváme přednost fenkám... jsou mazlivější, přítulnější
já zase víc trpím na psy, možná nejsou tak mazliví, ale prostě milují svoji paničku
ale nechala bych je vykastrovat taky.
aprill, není pravda, že psi nejsou mazliví. Náš JRT je tak mazlivej, až to je někdy nemilé Ne, kecám, mě to je milé vždy
Není tady
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
jj, přesně tak, pes domů štěňata nepřinese. my, ale dáváme přednost fenkám... jsou mazlivější, přítulnější
já zase víc trpím na psy, možná nejsou tak mazliví, ale prostě milují svoji paničku
ale nechala bych je vykastrovat taky.
aprill, není pravda, že psi nejsou mazliví. Náš JRT je tak mazlivej, až to je někdy nemilé
Ne, kecám, mě to je milé vždy
leni já vím, že i pes je mazlivý, ale fenky jsou fenky
Není tady
aprill napsal(a):
LENNNA napsal(a):
aprill napsal(a):
leni a co s takovým množství psů (pravděpodobně podvraťáků) měla dělat?Nedopustit, aby se to stalo. Za svého psa si ručím, tzn. že si ho ohlídám a pokud toho nejsem schopna, tak kastrace. Já fakt něco takového nemůžu slyšet
Já jsem moc proti množení psů a ještě to množení brát stylem "no co, tak je zabijeme, vždyť jsou to jen zvířata" - je mi z toho strašně smutno
myslím, že někdy se můžeš postavit na hlavu a psa neuhlídáš.....
kamarádka hlídala o 106, ovšem někdo zapomněl zamknout a bona prostě otevřela dveře a pozvala bročka dál(bydlí v domku. aby sis nepředstavovala, že brok běžel do osmého patra na návštěvu
)
Jenže to je panelákový pes. A myslím, že lepší přístup k ní více zodpovědnosti a venčení na vodítku by to vyřešilo.
Není tady
aprill napsal(a):
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já zase víc trpím na psy, možná nejsou tak mazliví, ale prostě milují svoji paničkuale nechala bych je vykastrovat taky.
aprill, není pravda, že psi nejsou mazliví. Náš JRT je tak mazlivej, až to je někdy nemilé
To je pravda,proto jsem chtela fenku.
Není tady
Já si taky myslím, že je utratí.
Řešila jsem teď kastraci feny, mladé retrívřice, která mi při hárání na 2 hodiny utekla a dovedla si domů snoubence jiné rasy - salašňáka. Takže jsme kastrovali "možná" gravidní dělohu. Bylo to 32.den, tak jsme ještě mohli. Nakonec těhotná nebyla, ale měla naprosto zdegenerované vaječníky, které by jí způsobily zřejmě fatální důsledky. Měli jsme víc štěstí, než rozumu. Jsem moc ráda, že to máme zdárně za sebou.
Není tady
aprill napsal(a):
LENNNA napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já zase víc trpím na psy, možná nejsou tak mazliví, ale prostě milují svoji paničkuale nechala bych je vykastrovat taky.
mám 2 psy a jednu fenku a fenečky u mě vítězí. Beru v potaz i jiné feny, než tu moji. Jsou jakoby rozumější. Ale psy nezavrhuju - chraňbůh - a taky určitě záleží na výchově. (to bohužel moje silná stránka není)
Není tady
Moje fenka měla 5 štěňat, 2 odmítla krmit a vůbec si jich nevšímala, umřela by hlady... zašli jsme za veterinářkou a ta po té, co jsme ji situaci vysvětlili, štěňata uspala. Prostě máma sama rozhodla, že jich pět nezvládne...
Není tady