29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, chci se zeptat maminek, jestli chodíte některá do nějakého fitcentra v Praze, které by mi mohla doporučit? Ve kterém jste spokojené? Jako dobrý příštup, milý personál, kvalitní vybavení atd.? Případně, kde je někdo v okolí možnost hlídání dětí?
Není tady
Ahoj, já teda moc necvičím (lépe řečeno skoro vůbec) :-D ale byla jsem v Pure Jatomi Fitness https://www.galerieharfa.cz/cs/#/detail … h-fitness/ na masáži a na pedikúře a bylo to tam skvělé :-D personál moc milý,je to tam pěkně vybavené, akorát teda nevím, jaké tam je to cvičení, ale můj dojem moc fajn :-)
Není tady
Jo, tak aspoň něco :-D Já se na to podívám, co tam nabízí za cvičení anebo třeba ještě dostanu nějaké jiné tipy, ale jako hlavně, když jsou tam příjemní lidé :-) za tu dobu co jsem na mateřské jsem totiž celkem dost přibrala, takže to cvičení je pro mě výzva už kvůli tomu, že se budu muset ukazovat před lidmi v teplákách :-D
Není tady
Jojo, tenhle pocit znám tady by snad problém být neměl, s personálem určitě ne
kdo tam přijde cvičit, to už je věc další :-) tak kdyžtak zkuste aspoň nějakou tu masáž nebo saunu, to je taky moc fajn a dobrý relax :-)
Není tady