Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 25. 11. 2013 19:55

Kotatkoo
♥------

Dobré fitness v Praze

Dobrý den, chci se zeptat maminek, jestli chodíte některá do nějakého fitcentra v Praze, které by mi mohla doporučit? Ve kterém jste spokojené? Jako dobrý příštup, milý personál, kvalitní vybavení atd.? Případně, kde je někdo v okolí možnost hlídání dětí?

Není tady

#2 26. 11. 2013 17:31

Bris
♥------

Re: Dobré fitness v Praze

Ahoj, já teda moc necvičím (lépe řečeno skoro vůbec) :-D ale byla jsem v Pure Jatomi Fitness https://www.galerieharfa.cz/cs/#/detail … h-fitness/ na masáži a na pedikúře a bylo to tam skvělé :-D personál moc milý,je to tam pěkně vybavené, akorát teda nevím, jaké tam je to cvičení, ale můj dojem moc fajn :-)

Není tady

#3 27. 11. 2013 13:10

Kotatkoo
♥------

Jo, tak aspoň něco :-D Já se na to podívám, co tam nabízí za cvičení anebo třeba ještě dostanu nějaké jiné tipy, ale jako hlavně, když jsou tam příjemní lidé :-) za tu dobu co jsem na mateřské jsem totiž celkem dost přibrala, takže to cvičení je pro mě výzva už kvůli tomu, že se budu muset ukazovat před lidmi v teplákách :-D

Není tady

#4 14. 12. 2013 17:21

Bris
♥------

Jojo, tenhle pocit znám big_smile tady by snad problém být neměl, s personálem určitě ne big_smile kdo tam přijde cvičit, to už je věc další :-) tak kdyžtak zkuste aspoň nějakou tu masáž nebo saunu, to je taky moc fajn a dobrý relax :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí