Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#101 4. 1. 2014 16:36

drahuna1972
♥------

Re: Vrásky - 35 let

lupina montana
No ono jde o to vyzkoušet krémy dlouhodoběji a mě opravdu sedí a jsem s těmito krémy velice spokojená. Je to těžké, každému vyhovuje něco jinému, některým nezaberou jiným ano. Já jsem byla trpělivá a vydržela jsem Botarin používat delší dobu a mě se to opravdu vyplatilo.

Není tady

#102 4. 1. 2014 16:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

L´Orealy nemám potřebu měnit už straašně dlouho - jen poposouvám řady lol

tuhle značku jsem zkoušela před pár lety, ale neseděla mi.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#103 4. 1. 2014 16:44

Wikina
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

kámoška si chválila vichy, tak o ní uvažuju roll

Tu jsem měla, jo, je příjemná.

Není tady

#104 4. 1. 2014 16:49

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jen příjemná, nebo to má i nějákej efekt vissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#105 4. 1. 2014 17:01

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

kvietok medovy napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

mně netrápí nic, jen na tebe reaguju, jako na kohokoliv jinýho. a spala jsem do deseti, díky za optání.
a jo, já jsem možná agresivní, ale ty se zase chováš jako urejpaná kráva. a já na ty tvoje dementní kecy můžu reagovat hnusně úplně stejně, jako jsi hnusná ty.

a víš, čeho jsem si všimla ? že majkafa po tobě nejede a bezdůvodně tě nenapadá, za to ty po ní jedeš jako slepice po flusu. kdyby to, co píše ona, napsal někdo jiný, nechalo by tě to v klidu. že je to ona, honem přihodíš něco jedovatýho.
tak řekni, copak žere tebe, že tě to nutí pořád rejpat ? mě ten tvůj nick kvítek medový začíná připadat jako docela slušná ironie lol

aka majkafa? Nemas v sebe ani tolko slusnosti splnit jej prianie a volat ju Eva., ako si to vysostne praje. cool  To si kamoska? Respektuj a budes respektovana storstark

asi nemám, pro mě je to pořád majkafa. a nepovažuju se za její kámošku, my se umíme taky poštěkat, když na to přijde. ale to neznamená, že s ní nikdy v ničem nemůžu souhlasit, nebo že se nemůžu ozvat, když se mi nelíbí, co ji kdo píše.
nebo ty s těmi, kteří ti jsou sympatičtí slepě ve všem souhlasíš a s těmi, kdo ti nejsou, nesouhlasíš už z principu ?

no vidis, ze to ide aj rozumne tongue Som rebel, viem to a nevadi mi to gloria a naozaj jej trosku zavidim, ze nemusi riesit vzhlad v starobe ako my, obycajni smrtelnici  grater

Není tady

#106 4. 1. 2014 17:03

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

modrovous napsal(a):

"kvítek jedový", to by bylo rozhodně výstižnější. Rozhodně nejsem členka fanklubu Evy ani majkafy, ale ty by sis asi měla občas přiložit studený náčinek, než něco vypustíš na sklo.

A abych nebyla offtopic ,s hrůzou jsem hleděla na výše uvedený odkaz na kosmetiku botarin. va
Já zatím nějak vystačím s běžnou kosmetikou, většinou L´Oréal, ale teď naposled jsem si koupila malinko jiný druh než jsem zvyklá, a není to ono. hmm

sloboda slova plati pre kazdeho vissla

Není tady

#107 4. 1. 2014 17:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

aka majkafa? Nemas v sebe ani tolko slusnosti splnit jej prianie a volat ju Eva., ako si to vysostne praje. cool  To si kamoska? Respektuj a budes respektovana storstark

asi nemám, pro mě je to pořád majkafa. a nepovažuju se za její kámošku, my se umíme taky poštěkat, když na to přijde. ale to neznamená, že s ní nikdy v ničem nemůžu souhlasit, nebo že se nemůžu ozvat, když se mi nelíbí, co ji kdo píše.
nebo ty s těmi, kteří ti jsou sympatičtí slepě ve všem souhlasíš a s těmi, kdo ti nejsou, nesouhlasíš už z principu ?

no vidis, ze to ide aj rozumne tongue Som rebel, viem to a nevadi mi to gloria a naozaj jej trosku zavidim, ze nemusi riesit vzhlad v starobe ako my, obycajni smrtelnici  grater

no víš co - asi máme každá jinou představu o tom, co je rebel .. já nepovažuju za rebela někoho, kdo se pořád jedovatě strefuje do někoho, koho z nějákýho důvodu nemá rád ..
a že řešit nemusí - někdo to má holt už daný, že vypadá mladší. a někoho prostě přibývající vrásky vůbec netankují.
to je každýho věc.

Není tady

#108 4. 1. 2014 17:26

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

po vyskusani moznejo aj nemozneho som zacala experimentovat s olejmi- panenskymi, a konecne som spokojna. Dobre mi robi kokosovy, olivovy, konopny. Jojobovy, marhulovy, mandlovy a hroznovy mi nesadli. Chystam sa na arganovy.

Není tady

#109 4. 1. 2014 17:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já mám teď od saloos relaxační a fakt mi vyhovuje .. teda ne na xicht, na tělo :-)))

Upravil(a) PPavlaa (4. 1. 2014 17:29)

Není tady

#110 4. 1. 2014 17:35

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

no víš co - asi máme každá jinou představu o tom, co je rebel .. já nepovažuju za rebela někoho, kdo se pořád jedovatě strefuje do někoho, koho z nějákýho důvodu nemá rád ..
a že řešit nemusí - někdo to má holt už daný, že vypadá mladší. a někoho prostě přibývající vrásky vůbec netankují.
to je každýho věc.

storstark co vysielas, to sa vracia storstark

Upravil(a) kvietok medovy (4. 1. 2014 17:37)

Není tady

#111 4. 1. 2014 17:38

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

já mám teď od saloos relaxační a fakt mi vyhovuje .. teda ne na xicht, na tělo :-)))

kludne aj na navlhceny xicht, vyskusaj, mozno budes milo prekvapena

Není tady

#112 4. 1. 2014 17:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

z toho mám docela obavy, přijde mi to dost mastný ..

Není tady

#113 4. 1. 2014 18:22

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Můj názor je ten, že kdyby ty superdrahé krémy opravdu fungovaly, tak by holywoodské hérečky nemusely chodit na plastiky.
Pro mě jsou tedy drahé i ty L´Oreal za 400,-. Kupuji si v Lidlu ten jejich za 49,-, nechce se mi chodit se koukat do koupelny, jak se jmenují.

Není tady

#114 4. 1. 2014 18:26

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

na mokre ruky 2-4 kvapky oleja, rozotriet, a dat na mokru tvar, robim tak uz dlho. Len flasku pretoc do dlane, to staci. Teraz mam na to malu flasku s rozprasovacom, raz streknem a dost. A kokosak je vyborny aj na opalovanie, robi krasnu brondzovu farbu, len sa treba castejsie nastriekat. Co je dobre do zaludka, je dobre aj na plet tummenupp

Není tady

#115 4. 1. 2014 18:30

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Ivana napsal(a):

Můj názor je ten, že kdyby ty superdrahé krémy opravdu fungovaly, tak by holywoodské hérečky nemusely chodit na plastiky.
Pro mě jsou tedy drahé i ty L´Oreal za 400,-. Kupuji si v Lidlu ten jejich za 49,-, nechce se mi chodit se koukat do koupelny, jak se jmenují.

tummenupp přesně tak.

Není tady

#116 4. 1. 2014 18:32

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

Ivana napsal(a):

na mne nefungovali, alebo nemali  na mne co opravit gloria , tak som presla na oleje, kupujem ich v potravinach, asi preto sa neviem dokopat na arganovy, ten v potr. nemaju.

Není tady

#117 4. 1. 2014 18:33

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

PPavlaa napsal(a):

Jo, taky - mám růžovej. Ještě mi vyhovují ty sprchové, ale ty tak hezky nevoní, bohužel............L´Occitane má možná taky růžový sprchový, tak bych si ulovila, až půjdu po krámech.....a Botanicus dělal růžový na čumák a ty byly bezvadný, jen mám dojem, že nějak bestiálně podražily. Budu muset do Ostrý, jak to s nima je smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#118 4. 1. 2014 18:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

na mokre ruky 2-4 kvapky oleja, rozotriet, a dat na mokru tvar, robim tak uz dlho. Len flasku pretoc do dlane, to staci. Teraz mam na to malu flasku s rozprasovacom, raz streknem a dost. A kokosak je vyborny aj na opalovanie, robi krasnu brondzovu farbu, len sa treba castejsie nastriekat. Co je dobre do zaludka, je dobre aj na plet tummenupp

tak já to zkusím a uvidím, co to se mnou udělá ..

já se loni neopalovala, vyskakovali mi ze sluníčka fleky. tak jsem se patlala čímsi z lékárny, nemůžu si vzpomenout, jak se to jemnuje, poradili mi to na kožním ..

Není tady

#119 4. 1. 2014 18:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Jo, taky - mám růžovej. Ještě mi vyhovují ty sprchové, ale ty tak hezky nevoní, bohužel............L´Occitane má možná taky růžový sprchový, tak bych si ulovila, až půjdu po krámech.....a Botanicus dělal růžový na čumák a ty byly bezvadný, jen mám dojem, že nějak bestiálně podražily. Budu muset do Ostrý, jak to s nima je smile

já sprcháče nepoužívám už asi 5 let. občas v zimě ujedu třeba od dermacolu na sprcháči, co voní po belgický čokoládě a pomerančích, nebo v létě na něčem osvěžujícím, ale jinak běžně je nepoužívám. kupuju si francouzský přírodní mýdla. nejraději mám verbenu, nebo levanduli .. ale i s těmi oleji jsou dobrý.

Není tady

#120 4. 1. 2014 18:50

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

.....a Botanicus dělal růžový na čumák a ty byly bezvadný, jen mám dojem, že nějak bestiálně podražily. Budu muset do Ostrý, jak to s nima je smile

Mám pocit, že Botanicus mizí a střídá ho Manufaktura. Nějak se Botanicus se svými aktivitami vytratil.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#121 4. 1. 2014 18:50

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Já právě klasický sprcháče taky moc nemůžu, strašně vysoušejí. Ale čoko s pomerančem va heršvec, to musím vyzkoušet! Když už tak používám docela běžný Palmoliv, ten tolik nesuší - mlíko s medem, nebo jak to tam mají. Mně to voní. Ale pak se musím naolejovat jako Jůlie smile

Není tady

#122 4. 1. 2014 18:53

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

.....a Botanicus dělal růžový na čumák a ty byly bezvadný, jen mám dojem, že nějak bestiálně podražily. Budu muset do Ostrý, jak to s nima je smile

Mám pocit, že Botanicus mizí a střídá ho Manufaktura. Nějak se Botanicus se svými aktivitami vytratil.

Doufám, že ne - v Ostré pořád jedou a rozšiřujou zahrady - jsou táák anglický! Ňam! Možná jen zredigovali aktivity, aby jim to nepřerostlo, nebo třeba luxusnějí - to je taky možný, v Praze už jsou pouze v Ungeltu, žádný nákupní centra....aspoň pokud vím.

Není tady

#123 4. 1. 2014 18:53

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lupi, je to tady tenhle http://www.dermacol.cz/pece-o-telo/typ- … -chocolate
mě strašně voní, tak na něm občas ujíždím.

Není tady

#124 4. 1. 2014 18:56

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ježíš....a nemáš chuť ho sežrat? lol Mně se sbíhají sliny jen při pohledu na tu tubičku!

Není tady

#125 4. 1. 2014 18:56

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Doufám, že ne - v Ostré pořád jedou a rozšiřujou zahrady - jsou táák anglický! Ňam! Možná jen zredigovali aktivity, aby jim to nepřerostlo, nebo třeba luxusnějí - to je taky možný, v Praze už jsou pouze v Ungeltu, žádný nákupní centra....aspoň pokud vím.

No právě, už jen v Ungeltu. A v Ostré. Už jsem tam dlouho nebyla, asi se letos zase vypravím

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí