|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
drahuna1972 napsal(a):
Ivik76 napsal(a):
Právě sháním nějaké informace o kosmetice Botarin, která tady byla již zmíněna. A našla jsem tady tu diskuzi. Dívala jsem se na její webové stránky a kosmetika i její studie vypadají zajímavě. Našel by se ještě někdo další, kdo s kosmetikou Botarin má zkušenosti?
Jak už jsem tady psala (viz. starší příspěvek) s Botarinem mám zkušenosti. Do stádia, že bych musela chodit na výplně jsem ještě "nedošla". Jsem s krémy opravdu spokojená. Při té ceně kolik stojí docela i dlouho vydrží, stačí opravdu kapka.
Zatím na výplně nemyslím, doufám, že ani nebudu muset, do takového stádia snad nedojdu :-).
Který jsi zkoušela?
Není tady

Eva. napsal(a):
Ivano, nezamýšlím se nad věkem moderátorek. A časopisy čtu - Náš dům, Kuchyně, Koupelny, Můj pěkný byt, Země Světa, Historie... A cítím se příjemně a mladě. Mám o 10 let mladšího přítele. Pohybuji se hodně mezi mladými. Nepřemýšlím nad věkem. Jen když hlídám vnoučátka, fyzicky cítím, že už to není, co bývalo ve třiceti, ale beru to jako fakt. Není mi 30, je mi 50, tak je to normální.
Jo a na H.E.A.T u jsou všechny holčiny nejmíň o generaci mladší, než já. No a co? Já si cvičím tak, jak stačím. I když mám astma a je mi 50. Nehroutím se z toho, že jim nestačím. No a co? Tak nestačím.Svět se nezboří a nemůže být všem 20. Jednou všichni zestárneme, jestli dříve neumřeme. Tak proč se nad tím hroutit?
A že někdo vidí či propaguje kult mládí? No a co? Ať si propaguje, když ho to baví.
GERONTOFÍLIA
Erotická pripútanosť k starým osobám. Stáva sa, že mladým dievčatám zaimponuje omnoho starší muž. Zvláštnosťou býva práve to, keď sa mladý muž zamiluje do omnoho staršej ženy. Niekedy si nesmelý muž zvolí staršiu ženu, ktorá by mu nahradila matku. Inokedy, keď má pochybnosti o svojej potencii očakáva u staršej ženy menšiu sexuálnu náročnosť.
Není tady
Wikina napsal(a):
Který jsi zkoušela?
Mám celou sadu Botarin Anti Aging Lifting Lifting set http://eshop.botarin.cz/anti-aging-dark … -velky-p17 , je to řada 30+ (je mi 41 let). V této sadě vyjdou dva produkty zdarma. Takže pro mě se určitě vyplatí. Nemám je pouze vyzkoušené, používám už déle (třetí, nebo 4 sada) Pokud krémy zůstanou nadále kvalitní, zůstanu jim věrná :-).
Upravil(a) drahuna1972 (4. 1. 2014 7:56)
Není tady
drahuna1972 napsal(a):
Wikina napsal(a):
Který jsi zkoušela?
Mám celou sadu Botarin Anti Aging Lifting Lifting set http://eshop.botarin.cz/anti-aging-dark … -velky-p17 , je to řada 30+ (je mi 41 let). V této sadě vyjdou dva produkty zdarma. Takže pro mě se určitě vyplatí. Nemám je pouze vyzkoušené, používám už déle (třetí, nebo 4 sada) Pokud krémy zůstanou nadále kvalitní, zůstanu jim věrná :-).
Díky za info.
Tak jestli je používáš vlastně stále, tak zřejmě změny vidíš.
Je to už docela svižná částka.
Moc děkuju.
Není tady
kvietok medovy napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ivano, nezamýšlím se nad věkem moderátorek. A časopisy čtu - Náš dům, Kuchyně, Koupelny, Můj pěkný byt, Země Světa, Historie... A cítím se příjemně a mladě. Mám o 10 let mladšího přítele. Pohybuji se hodně mezi mladými. Nepřemýšlím nad věkem. Jen když hlídám vnoučátka, fyzicky cítím, že už to není, co bývalo ve třiceti, ale beru to jako fakt. Není mi 30, je mi 50, tak je to normální.
Jo a na H.E.A.T u jsou všechny holčiny nejmíň o generaci mladší, než já. No a co? Já si cvičím tak, jak stačím. I když mám astma a je mi 50. Nehroutím se z toho, že jim nestačím. No a co? Tak nestačím.Svět se nezboří a nemůže být všem 20. Jednou všichni zestárneme, jestli dříve neumřeme. Tak proč se nad tím hroutit?
A že někdo vidí či propaguje kult mládí? No a co? Ať si propaguje, když ho to baví.GERONTOFÍLIA
Erotická pripútanosť k starým osobám. Stáva sa, že mladým dievčatám zaimponuje omnoho starší muž. Zvláštnosťou býva práve to, keď sa mladý muž zamiluje do omnoho staršej ženy. Niekedy si nesmelý muž zvolí staršiu ženu, ktorá by mu nahradila matku. Inokedy, keď má pochybnosti o svojej potencii očakáva u staršej ženy menšiu sexuálnu náročnosť.
kvítku, ty jsi buď naprostá zoufalka, nebo ji toho maldšího chlapa závidíš.
ty nevynecháš žádnou příležitost, jak se do majkafy trefit. i kdybys to měla udělat tímhle ubohým způsobem.
škoda, normálně se projevuješ jako docela symaptická baba.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Eva. napsal(a):
A že někdo vidí či propaguje kult mládí? No a co? Ať si propaguje, když ho to baví.GERONTOFÍLIA
Erotická pripútanosť k starým osobám. Stáva sa, že mladým dievčatám zaimponuje omnoho starší muž. Zvláštnosťou býva práve to, keď sa mladý muž zamiluje do omnoho staršej ženy. Niekedy si nesmelý muž zvolí staršiu ženu, ktorá by mu nahradila matku. Inokedy, keď má pochybnosti o svojej potencii očakáva u staršej ženy menšiu sexuálnu náročnosť.kvítku, ty jsi buď naprostá zoufalka, nebo ji toho maldšího chlapa závidíš.
ty nevynecháš žádnou příležitost, jak se do majkafy trefit. i kdybys to měla udělat tímhle ubohým způsobem.
zufalka ci nie, ale pri tejto diagnoze partnera usetris kopu casu, nervov a penazi 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
GERONTOFÍLIA
Erotická pripútanosť k starým osobám. Stáva sa, že mladým dievčatám zaimponuje omnoho starší muž. Zvláštnosťou býva práve to, keď sa mladý muž zamiluje do omnoho staršej ženy. Niekedy si nesmelý muž zvolí staršiu ženu, ktorá by mu nahradila matku. Inokedy, keď má pochybnosti o svojej potencii očakáva u staršej ženy menšiu sexuálnu náročnosť.kvítku, ty jsi buď naprostá zoufalka, nebo ji toho maldšího chlapa závidíš.
zufalka ci nie, ale pri tejto diagnoze partnera usetris kopu casu, nervov a penazi
zkus prosím tě, nebýt trapná. žiješ v cizině a děláš jako vesnická nána, co neivděla nikdy vztah, kde je ženská starší jako chlap. nebo žiješ v jeskyni, odkud si občas odskočíš koupit plavky ?
tohle je dneska už naprosto běžná věc. nemusí se ti to líbit, nemusíš s tím souhlasit, ale to je tak všechno, co můžeš.
jinak - můj ex byl o 10 let starší jak já, taky mi dáš diagnozu, nebo mi budeš chtít namluvit, že jsem v něm viděla otce ? nebo se trefuješ pouze do majkafy ?
Upravil(a) PPavlaa (4. 1. 2014 14:13)
Není tady

PPavlaa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
kvítku, ty jsi buď naprostá zoufalka, nebo ji toho maldšího chlapa závidíš.
zkus prosím tě, nebýt trapná. žiješ v cizině a děláš jako vesnická nána, co neivděla nikdy vztah, kde je ženská starší jako chlap. nebo žiješ v jeskyni, odkud si občas odskočíš koupit plavky ?
tohle je dneska už naprosto běžná věc. nemusí se ti to líbit, nemusíš s tím souhlasit, ale to je tak všechno, co můžeš.
jinak - můj ex byl o 10 let starší jak já, taky mi dáš diagnozu, nebo mi budeš chtít namluvit, že jsem v něm viděla otce ? nebo se trefuješ pouze do majkafy ?
a teba co trapi? Zle si sa vyspinkala? Zijem v zahranici, no a co? Si agresivna, sliapla som ti na kurie oko? Nahodou, je to super, neriesit starnutie 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jinak - můj ex byl o 10 let starší jak já, taky mi dáš diagnozu, nebo mi budeš chtít namluvit, že jsem v něm viděla otce ? nebo se trefuješ pouze do majkafy ?a teba co trapi? Zle si sa vyspinkala? Zijem v zahranici, no a co? Si agresivna, sliapla som ti na kurie oko? Nahodou, je to super, neriesit starnutie
mně netrápí nic, jen na tebe reaguju, jako na kohokoliv jinýho. a spala jsem do deseti, díky za optání.
a jo, já jsem možná agresivní, ale ty se zase chováš jako urejpaná kráva. a já na ty tvoje dementní kecy můžu reagovat hnusně úplně stejně, jako jsi hnusná ty.
a víš, čeho jsem si všimla ? že majkafa po tobě nejede a bezdůvodně tě nenapadá, za to ty po ní jedeš jako slepice po flusu. kdyby to, co píše ona, napsal někdo jiný, nechalo by tě to v klidu. že je to ona, honem přihodíš něco jedovatýho.
tak řekni, copak žere tebe, že tě to nutí pořád rejpat ? mě ten tvůj nick kvítek medový začíná připadat jako docela slušná ironie 
Upravil(a) PPavlaa (4. 1. 2014 15:46)
Není tady
Wikina napsal(a):
drahuna1972 napsal(a):
Wikina napsal(a):
Který jsi zkoušela?
Díky za info.
Je to už docela svižná částka.Moc děkuju.
Váhala jsem nad hodně krémy, ale člověk opravdu s krémem z drogerky za pár kaček nic nemůže čekat. Tyto krémy jsou drahé a asi mají být proč..1) studie něco stojí 2) za kvalitu člověk musí platit. 
Není tady

Eva. napsal(a):
Wikina napsal(a):
helena napsal(a):
Že by byl make-up součástí péče?
V některejch případech spíš výrazem základní ohleduplností k okolí... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
ano...
O make-upu jako součásti péče psala Wikina, ne já.
Ano, někdo je tímto způsobem ohledný k okolí. A někdo si jenom myslí, že je tím ohleduplný k okolí... Protože s namalovaným obličejem vypadá hrůzostrašněji, než s nenamalovaným... Někdo make-up potřebuje... Někdo ne....
Jak už jsem psala, jsme lidé různé.
Ale můj názor, že cpát si dovnitř do těla sajrajty typu botox či silikon, je zdraví škodlivé, je neměnný. Jako bychom se nepoučili těmi špatnými silikonovými implantáty, které si ženy musely nechat přeoperovat... Ale komu není rady, ten se schovává třeba za základní ohleduplnost k okolí. A dobře ví, že kecá. Kdyby nechtěl, ani celý svět by ho nepřinutil, aby takové věci dělal.
tak make up ma vyzdvihnout prednosti a potlacit nedostatky ... a rozhodne by mel pusobit prirozene ... pokud nekdo pusobi hruzostrasne , tak se asi nalicit neumi
Není tady

aprill napsal(a):
Eva. napsal(a):
A že někdo vidí či propaguje kult mládí? No a co? Ať si propaguje, když ho to baví.něco si tím dokazuješ?
zrejme 
Není tady

Ivana napsal(a):
Eva. napsal(a):
A že někdo vidí či propaguje kult mládí? No a co? Ať si propaguje, když ho to baví.Já si taky žiju sama pro sebe tak, jak já chci a cítím se dobře, furt stejně. Ale ten tlak celé společnosti na to být mladý nebo aspoň mladě vypadat, cítím hodně silně. Čtu nejen časopisy typu History revue, ale i tzv. ženské časopisy ( no jo, vím, jsem patrně primitiv) a tam je to také velmi markantní.
nevim proc , ja je ctu taky i jinou literaturu za kterou bych byla tezce odsouzena a zrovna kvuli liceni a ucesum si kupuju treba JOY , kde jsou vzdy nejake trendy a priklady , mam z toho vystrihanou sbirku ... je to muj konicek 
Není tady
drahuna1972 napsal(a):
Wikina napsal(a):
drahuna1972 napsal(a):
Mám celou sadu Botarin Anti Aging Lifting Lifting set http://eshop.botarin.cz/anti-aging-dark … -velky-p17 , je to řada 30+ (je mi 41 let). V této sadě vyjdou dva produkty zdarma. Takže pro mě se určitě vyplatí. Nemám je pouze vyzkoušené, používám už déle (třetí, nebo 4 sada) Pokud krémy zůstanou nadále kvalitní, zůstanu jim věrná :-).Díky za info.
Váhala jsem nad hodně krémy, ale člověk opravdu s krémem z drogerky za pár kaček nic nemůže čekat. Tyto krémy jsou drahé a asi mají být proč..1) studie něco stojí 2) za kvalitu člověk musí platit.
No já ti nevím, karle
Vyzkoušela jsem všelijaké Clarinsy a Diory a Lumene a jánevím co všechno - a možná jsou o vlásek lepší, než moje běžné L´Orealy - ale jen o ten vlásek, zato desetinásobně dražší. Čili poměr cena/výkon nesouměřitelný ve prospěch L´Orealu. Dobrá mi přišla ta Ahava, co o ní psala Majka, ale jak je to vysoce minerální, tak jsem to po asi 5 letech musela úplně odložit, nedělalo mi to už dobře.
Není tady
lupina montana napsal(a):
drahuna1972 napsal(a):
Wikina napsal(a):
Díky za info.
No já ti nevím, karle
Vyzkoušela jsem všelijaké Clarinsy a Diory a Lumene a jánevím co všechno - a možná jsou o vlásek lepší, než moje běžné L´Orealy - ale jen o ten vlásek, zato desetinásobně dražší. Čili poměr cena/výkon nesouměřitelný ve prospěch L´Orealu. Dobrá mi přišla ta Ahava, co o ní psala Majka, ale jak je to vysoce minerální, tak jsem to po asi 5 letech musela úplně odložit, nedělalo mi to už dobře.
co ti na tom vadilo ? zhoršila se ti po nich pleť ?
Není tady

PPavlaa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jinak - můj ex byl o 10 let starší jak já, taky mi dáš diagnozu, nebo mi budeš chtít namluvit, že jsem v něm viděla otce ? nebo se trefuješ pouze do majkafy ?a teba co trapi? Zle si sa vyspinkala? Zijem v zahranici, no a co? Si agresivna, sliapla som ti na kurie oko? Nahodou, je to super, neriesit starnutie
mně netrápí nic, jen na tebe reaguju, jako na kohokoliv jinýho. a spala jsem do deseti, díky za optání.
a jo, já jsem možná agresivní, ale ty se zase chováš jako urejpaná kráva. a já na ty tvoje dementní kecy můžu reagovat hnusně úplně stejně, jako jsi hnusná ty.
a víš, čeho jsem si všimla ? že majkafa po tobě nejede a bezdůvodně tě nenapadá, za to ty po ní jedeš jako slepice po flusu. kdyby to, co píše ona, napsal někdo jiný, nechalo by tě to v klidu. že je to ona, honem přihodíš něco jedovatýho.
tak řekni, copak žere tebe, že tě to nutí pořád rejpat ? mě ten tvůj nick kvítek medový začíná připadat jako docela slušná ironie
aka majkafa? Nemas v sebe ani tolko slusnosti splnit jej prianie a volat ju Eva., ako si to vysostne praje.
To si kamoska? Respektuj a budes respektovana 
Není tady
Ne že vyloženě zhoršila - spíš jsem začla mít dojem, jako když příliš napínají, nebo vysoušejí, nebo co.
Není tady
Grainne napsal(a):
Ivana napsal(a):
Eva. napsal(a):
A že někdo vidí či propaguje kult mládí? No a co? Ať si propaguje, když ho to baví.Já si taky žiju sama pro sebe tak, jak já chci a cítím se dobře, furt stejně. Ale ten tlak celé společnosti na to být mladý nebo aspoň mladě vypadat, cítím hodně silně. Čtu nejen časopisy typu History revue, ale i tzv. ženské časopisy ( no jo, vím, jsem patrně primitiv) a tam je to také velmi markantní.
nevim proc , ja je ctu taky i jinou literaturu za kterou bych byla tezce odsouzena a zrovna kvuli liceni a ucesum si kupuju treba JOY , kde jsou vzdy nejake trendy a priklady , mam z toho vystrihanou sbirku ... je to muj konicek
proč bys měla být odsouzena? Já si taky pořád kupuju spíše technické - Dům azahrada atd, ale tuhle jsem přelouskla Blesk v čekárně a jak mi to pěkně uteklo
dokonce si nemyslím, že by mi to devalvovalo mysl. A co jsem se všechno dozvěděla!!! 
Co je na modě a líčení špatného? Mě to třeba tolik neba, tak to nekupuju, ale zase jsem si kupovala Estetiku..
Není tady

Wikina napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ivana napsal(a):
Já si taky žiju sama pro sebe tak, jak já chci a cítím se dobře, furt stejně. Ale ten tlak celé společnosti na to být mladý nebo aspoň mladě vypadat, cítím hodně silně. Čtu nejen časopisy typu History revue, ale i tzv. ženské časopisy ( no jo, vím, jsem patrně primitiv) a tam je to také velmi markantní.nevim proc , ja je ctu taky i jinou literaturu za kterou bych byla tezce odsouzena a zrovna kvuli liceni a ucesum si kupuju treba JOY , kde jsou vzdy nejake trendy a priklady , mam z toho vystrihanou sbirku ... je to muj konicek
proč bys měla být odsouzena? Já si taky pořád kupuju spíše technické - Dům azahrada atd, ale tuhle jsem přelouskla Blesk v čekárně a jak mi to pěkně uteklo
dokonce si nemyslím, že by mi to devalvovalo mysl. A co jsem se všechno dozvěděla!!!
Co je na modě a líčení špatného? Mě to třeba tolik neba, tak to nekupuju, ale zase jsem si kupovala Estetiku..
Ja verim , ze nic mne to bavi cely zivot , u toho cteni jsem mela na mysli jiny typ literatury
a technicka mne rozhodne nezajima
Není tady
Wikina napsal(a):
ale tuhle jsem přelouskla Blesk v čekárně a jak mi to pěkně uteklo
Bodejť! Když chcete vědět, co se doopravdy děje, čtěte bulvár! 
(Muži v černém)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
a teba co trapi? Zle si sa vyspinkala? Zijem v zahranici, no a co? Si agresivna, sliapla som ti na kurie oko? Nahodou, je to super, neriesit starnutie
tak řekni, copak žere tebe, že tě to nutí pořád rejpat ? mě ten tvůj nick kvítek medový začíná připadat jako docela slušná ironieaka majkafa? Nemas v sebe ani tolko slusnosti splnit jej prianie a volat ju Eva., ako si to vysostne praje.
To si kamoska? Respektuj a budes respektovana
asi nemám, pro mě je to pořád majkafa. a nepovažuju se za její kámošku, my se umíme taky poštěkat, když na to přijde. ale to neznamená, že s ní nikdy v ničem nemůžu souhlasit, nebo že se nemůžu ozvat, když se mi nelíbí, co ji kdo píše.
nebo ty s těmi, kteří ti jsou sympatičtí slepě ve všem souhlasíš a s těmi, kdo ti nejsou, nesouhlasíš už z principu ?
Upravil(a) PPavlaa (4. 1. 2014 16:30)
Není tady
Ne že vyloženě zhoršila - spíš jsem začla mít dojem, jako když příliš napínají, nebo vysoušejí, nebo co.
tak možná pět let je dlouhá doba a chtělo to čas od času s něčím obměnit.
Není tady
"kvítek jedový", to by bylo rozhodně výstižnější. Rozhodně nejsem členka fanklubu Evy ani majkafy, ale ty by sis asi měla občas přiložit studený náčinek, než něco vypustíš na sklo.
A abych nebyla
,s hrůzou jsem hleděla na výše uvedený odkaz na kosmetiku botarin. 
Já zatím nějak vystačím s běžnou kosmetikou, většinou L´Oréal, ale teď naposled jsem si koupila malinko jiný druh než jsem zvyklá, a není to ono. 
Upravil(a) modrovous (4. 1. 2014 16:30)
Není tady
kámoška si chválila vichy, tak o ní uvažuju 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tak možná pět let je dlouhá doba a chtělo to čas od času s něčím obměnit.
No já to právě obměňuju když mám ten pocit - když jsem to zkoušela jen proto, abych si lízla novýho, tak mi to nesedlo. L´Orealy nemám potřebu měnit už straašně dlouho - jen poposouvám řady 
Není tady