Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 3. 1. 2014 17:01

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Vrásky - 35 let

Portfolio péče, to je legrační výraz.
Wiki, kdysi jsem tě obdivovala, scházely mi tu tvé moudré příspěvky. Čím to je, že ses tak změnila? Dokonce v pavlačovou drbnu.

Upravil(a) Eva. (3. 1. 2014 17:13)

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#52 3. 1. 2014 17:29

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Prostě mi některé zákroky připadají už přes míru. Ale je pravda, že je to asi hodně o tom, co je v okolí zvykem. Asi kdybych žila v Los Angeles v bohaté vrstvě lidí, tak by mi plastiky přišly běžné a normální. Nevím... je fakt, že já si třeba vlasy barvím, protože prošedivělé vlasy mi přijdou neupravené, ale vůbec se nemaluju, přijde mi to nepohodlné - nemůžu si třeba protřít oči, sáhnout na obličej, utřít pusu, a taky zbytečné, nikdy jsem namalovaná nevypadala lépe než bez barviček. Nemám ráda dlouhé nalakované nehty, stříhám si je nakrátko, ale třeba v létě si lakuju nehty na nohách. A taky vlastně nevím proč na nohách se mi to líbí a na rukách ne.
Ale tne kult mládí, co všude panuje, mi leze neuvěřitelně na nervy a nesnáším, když si přečtu někde v časopise, že ta a ta vypadá mladě a in a ta a ta staře a tudíž by se měla jít zahrabat.

Není tady

#53 3. 1. 2014 17:39

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Já kolem sebe kult mládí nepozoruji.
Řídím se podle sebe. Ne podle vnějšku.

Není tady

#54 3. 1. 2014 17:40

helena
♥♥♥♥♥♥♥

a tudíž by se měla jít zahrabat
Mívám rána, kdy to považuju za nejvhodnější způsob úpravy zevnějšku lol

Nezbejvá, než zase (možná mírně nepřesně) citovat... "Šak já jsem vaši 3,14ču taky nikdy neviděl a věřím, že ju máte." tongue

Upravil(a) helena (3. 1. 2014 17:48)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#55 3. 1. 2014 17:51

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

Ne? Ty nečteš žádné časopisy ani se nekoukáš na televizi? Vidělas tam někdy nějakou moderátorku nad 50 let, třeba ve zprávách?

Není tady

#56 3. 1. 2014 18:00

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Ivano, nezamýšlím se nad věkem moderátorek. A časopisy čtu - Náš dům, Kuchyně, Koupelny, Můj pěkný byt, Země Světa, Historie... A cítím se příjemně a mladě. Mám o 10 let mladšího přítele. Pohybuji se hodně mezi mladými. Nepřemýšlím nad věkem. Jen když hlídám vnoučátka, fyzicky cítím, že už to není, co bývalo ve třiceti, ale beru to jako fakt. Není mi 30, je mi 50, tak je to normální. stolt
Jo a na H.E.A.T u jsou všechny holčiny nejmíň o generaci mladší, než já. No a co? Já si cvičím tak, jak stačím. I když mám astma a je mi 50. Nehroutím se z toho, že jim nestačím. No a co? Tak nestačím. smile Svět se nezboří a nemůže být všem 20. Jednou všichni zestárneme, jestli dříve neumřeme. Tak proč se nad tím hroutit?
A že někdo vidí či propaguje kult mládí? No a co? Ať si propaguje, když ho to baví. stolt

Upravil(a) Eva. (3. 1. 2014 18:03)

Není tady

#57 3. 1. 2014 18:05

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Eva. napsal(a):

Ivano, nezamýšlím se nad věkem moderátorek. A časopisy čtu - Náš dům, Kuchyně, Koupelny, Můj pěkný byt, Země Světa, Historie... A cítím se příjemně a mladě. Mám o 10 let mladšího přítele. Pohybuji se hodně mezi mladými. Nepřemýšlím nad věkem. Jen když hlídám vnoučátka, fyzicky cítím, že už to není, co bývalo ve třiceti, ale beru to jako fakt. Není mi 30, je mi 50, tak je to normální. stolt
Jo a na H.E.A.T u jsou všechny holčiny nejmíň o generaci mladší, než já. No a co? Já si cvičím tak, jak stačím. I když mám astma a je mi 50. Nehroutím se z toho, že jim nestačím. No a co? Tak nestačím. smile Svět se nezboří a nemůže být všem 20. Jednou všichni zestárneme, jestli dříve neumřeme. Tak proč se nad tím hroutit?
A že někdo vidí či propaguje kult mládí? No a co? Ať si propaguje, když ho to baví. stolt

něco si tím dokazuješ?

Upravil(a) aprill (3. 1. 2014 18:08)

Není tady

#58 3. 1. 2014 18:14

Wikina
♥♥♥♥♥--

Eva. napsal(a):

Wiki, kdysi jsem tě obdivovala, scházely mi tu tvé moudré příspěvky. Čím to je, že ses tak změnila? Dokonce v pavlačovou drbnu.

va nějak nerozumím. Co se tě dotklo?  čemu říkáš pavlačová drbna? Komunikaci na estetické medicíně?

Není tady

#59 3. 1. 2014 18:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Eva. napsal(a):

to už přeháníš, ne ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#60 3. 1. 2014 18:18

Wikina
♥♥♥♥♥--

helena napsal(a):

a tudíž by se měla jít zahrabat
Mívám rána, kdy to považuju za nejvhodnější způsob úpravy zevnějšku lol

Nezbejvá, než zase (možná mírně nepřesně) citovat... "Šak já jsem vaši 3,14ču taky nikdy neviděl a věřím, že ju máte." tongue

big_smile
ano, tomu prvnímu příspěvku rozumím..lol to sedí.

Není tady

#61 3. 1. 2014 18:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Prostě mi některé zákroky připadají už přes míru. Ale je pravda, že je to asi hodně o tom, co je v okolí zvykem. Asi kdybych žila v Los Angeles v bohaté vrstvě lidí, tak by mi plastiky přišly běžné a normální. Nevím... je fakt, že já si třeba vlasy barvím, protože prošedivělé vlasy mi přijdou neupravené, ale vůbec se nemaluju, přijde mi to nepohodlné - nemůžu si třeba protřít oči, sáhnout na obličej, utřít pusu, a taky zbytečné, nikdy jsem namalovaná nevypadala lépe než bez barviček. Nemám ráda dlouhé nalakované nehty, stříhám si je nakrátko, ale třeba v létě si lakuju nehty na nohách. A taky vlastně nevím proč na nohách se mi to líbí a na rukách ne.
Ale tne kult mládí, co všude panuje, mi leze neuvěřitelně na nervy a nesnáším, když si přečtu někde v časopise, že ta a ta vypadá mladě a in a ta a ta staře a tudíž by se měla jít zahrabat.

ivo, to se taky vždycky směju, když se někde diví, že padesátka nevypadá na třicet lol při tom ta ženská vypadá na svý roky třeba fakt dobře a udržovaně, mě se líbí, ale holt asi ne dsot, no ..

Upravil(a) PPavlaa (3. 1. 2014 18:22)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#62 3. 1. 2014 18:23

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Wikina napsal(a):

Eva. napsal(a):

va nějak nerozumím. Co se tě dotklo?  čemu říkáš pavlačová drbna? Komunikaci na estetické medicíně?

jediná moudrá je eva, takže se musíš smířit s označením pavlačová drbna , taky tě mohla nazvat hůř vissla

Není tady

#63 3. 1. 2014 18:24

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Wikina napsal(a):

Dotklo? To ne. Ale to, co píšeš na vlákně Kde sehnat chlapa... Máš opravdu zapotřebí posmívat se či si dělat takovým způsobem legraci z té ženy? Proč?

Není tady

#64 3. 1. 2014 18:31

Wikina
♥♥♥♥♥--

Ivana napsal(a):

Eva. napsal(a):

Ne? Ty nečteš žádné časopisy ani se nekoukáš na televizi? Vidělas tam někdy nějakou moderátorku nad 50 let, třeba ve zprávách?

Zrovna k tomu, Ivano, musím říct, že samozřejmě všude kolem kam se člověk podívá - krásný holky, v televizi,časopisech, ale zaznamenala jsem i něco jiného , a to na slovácích. Nevím přesně kde, joj, markíza nebo tam někde a zrovna jsem si všimla, že ve zprávách mají moderátory kolem 40.a víc.
Já ten kult mládí tolik neprožívám, neštve mě do hloubky (zatím big_smile ), ale jsou oblasti, kde jsem dostala nekompromisně přes d*žku - jako práce - jednoznačně. big_smile  A to mě nikdy nenapadlo, že by MĚ někde mohli nechtít! lol  Ale rychle jsem se otřepala a svoji úžasnou středověkou ( tzn. střední věk big_smile ) tvář a .rdel jsem šla natřásat jinam lol

Není tady

#65 3. 1. 2014 18:34

Wikina
♥♥♥♥♥--

Eva. napsal(a):

Wikina napsal(a):

Dotklo? To ne. Ale to, co píšeš na vlákně Kde sehnat chlapa... Máš opravdu zapotřebí posmívat se či si dělat takovým způsobem legraci z té ženy? Proč?

ájéé

Není tady

#66 3. 1. 2014 18:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Wikina napsal(a):

Eva. napsal(a):

Wikina napsal(a):

ájéé

musím říct, že ani já tohle nemám ráda. sice ten nick beru jen jako dalšího podivína nebo podivínku co si sem chodí z lidí střílet a čeká, kdo se chytne, ale i tak.

Není tady

#67 3. 1. 2014 18:43

helena
♥♥♥♥♥♥♥

něco si tím dokazuješ?
Litera scripta manet ... vissla
taky tě mohla nazvat hůř
No zdali - ještě bys koukala lol

A časopisy čtu - Náš dům, Kuchyně, Koupelny, Můj pěkný byt, Země Světa, Historie
Samý "dokonalý" načančaný interiéry a uměle upravený fotky bez nedokonalejch lidí... cool

Upravil(a) helena (3. 1. 2014 18:54)

Není tady

#68 3. 1. 2014 18:50

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Ja na botox chodím každy půlrok uz asi rok a pul. Měla jsem hluboké vrásky na cele a mezi obočím. Jsem moc spokojena, protože se cítím mnohem lip a nevypadám uz tak zachmurene wink

Není tady

#69 3. 1. 2014 19:02

Wikina
♥♥♥♥♥--

sandra napsal(a):

Ja na botox chodím každy půlrok uz asi rok a pul. Měla jsem hluboké vrásky na cele a mezi obočím. Jsem moc spokojena, protože se cítím mnohem lip a nevypadám uz tak zachmurene wink

A jen čistě botox nebo i výplň? Mně vydrží bohužel jen 3 měsíce.

Není tady

#70 3. 1. 2014 19:58

drahuna1972
♥------

Ivik76 napsal(a):

Právě sháním nějaké informace o kosmetice Botarin, která tady byla již zmíněna. A našla jsem tady tu diskuzi. Dívala jsem se na její webové stránky a kosmetika i její studie vypadají zajímavě. Našel by se ještě někdo další, kdo s kosmetikou Botarin má zkušenosti?

Jak už jsem tady psala (viz. starší příspěvek) s Botarinem mám zkušenosti. Do stádia, že bych musela chodit na výplně jsem ještě "nedošla". Jsem s krémy opravdu spokojená. Při té ceně kolik stojí docela i dlouho vydrží, stačí opravdu kapka.
Zatím na výplně nemyslím, doufám, že ani nebudu muset, do takového stádia snad nedojdu :-).

Není tady

#71 3. 1. 2014 20:04

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

Já si taky žiju sama pro sebe tak, jak já chci a cítím se dobře, furt stejně. Ale ten tlak celé společnosti na to být mladý nebo aspoň mladě vypadat, cítím hodně silně. Čtu nejen časopisy typu History revue, ale i tzv. ženské časopisy ( no jo, vím, jsem patrně primitiv) a tam je to také velmi markantní.

Není tady

#72 3. 1. 2014 20:18

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Eva. napsal(a):

Majko, to ty tvoje kolonky neutral Chápu, že díky kolonkování jsi profesně velice úspěšná a přeju ti to; ale živou bytost do kolonky prostě nenarveš - vždycky ti bude kus chybět/přečnívat. Očekávání je matka zklamání, pak se nediv.....

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#73 3. 1. 2014 20:24

helena
♥♥♥♥♥♥♥

živou bytost do kolonky prostě nenarveš
Jojo... zglajchšaltovat jedince se pokoušeli mnozí jiní... výsledky jsou nakonec známý...
aneb
"Harvardův zákon: Při pečlivě regulovaných hodnotách tlaku, teploty, objemu, vlhkosti a dalších proměnných veličin se každý živý organismus chová tak, jak se mu právě zachce."

Není tady

#74 3. 1. 2014 20:29

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Wikina napsal(a):

sandra napsal(a):

A jen čistě botox nebo i výplň? Mně vydrží bohužel jen 3 měsíce.

Jen botox smile

Není tady

#75 3. 1. 2014 20:32

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

helena napsal(a):

živou bytost do kolonky prostě nenarveš
Jojo... zglajchšaltovat jedince se pokoušeli mnozí jiní... výsledky jsou nakonec známý...
aneb
"Harvardův zákon: Při pečlivě regulovaných hodnotách tlaku, teploty, objemu, vlhkosti a dalších proměnných veličin se každý živý organismus chová tak, jak se mu právě zachce."

Taktak....můj nejmilejší zákon hjartalol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí