29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte holky, prosím Vás nějaké tipy na krémy na vrásky. Vím, že krémy vrásky úplně nezničí, ale něco co je jen trošku pomůže vyhladit? Díky
Není tady
nechceš se poptat v lékárně, nebo někde u kosmetičky ? každá má jiný typ pleti, tam ti spíš poradí, co by pro tebe bylo vhodný .. jinak si myslím, že v 35 to s těmi vráskami není tak zlý :-)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
nechceš se poptat v lékárně, nebo někde u kosmetičky ? každá má jiný typ pleti, tam ti spíš poradí, co by pro tebe bylo vhodný .. jinak si myslím, že v 35 to s těmi vráskami není tak zlý :-)
Me je 43 let a vubec zadne nemam.
A krem jsem si na oblicej dala mozna 2x za zivot.Nesnesu nic namazaneho na obliceji.Vyjimkou se suchy pudr.
Upravil(a) eremuruss (25. 11. 2013 9:20)
Není tady
Kup si na zkoušku malý kelímek modrý s NIVEOU.Já se tím mažu hlavně v zimě třeba na sjezdovky,kdy je mráz a nehodí se používat hydratační krém;a jednou se mě manžel zeptal,co si dávám na obličej,že ho mámtakový vyhlazený - musela jsm se smát,jak si všiml - takže něco na tom musí být - řekla jsem mu,že jen NIVEU.
A od této doby,poměrně nedávné, když potřebuji dobře vypadat delší dobu bez vrásek pod očima,začla jsem používat jen tento krém a naprostá spokojenost s potřebnými výsledky.Fakt v tom nehledejme žádné složitosti,když mnohdy jednoduchá a levná řešení jsou na dosah.Mám smíšenou plet.
Upravil(a) Jaku (25. 11. 2013 15:54)
Není tady
Jaku napsal(a):
Kup si na zkoušku malý kelímek modrý s NIVEOU.Já se tím mažu hlavně v zimě třeba na sjezdovky,kdy je mráz a nehodí se používat hydratační krém;a jednou se mě manžel zeptal,co si dávám na obličej,že ho mámtakový vyhlazený - musela jsm se smát,jak si všiml - takže něco na tom musí být - řekla jsem mu,že jen NIVEU.
A od této doby,poměrně nedávné, když potřebuji dobře vypadat delší dobu bez vrásek pod očima,začla jsem používat jen tento krém a naprostá spokojenost s potřebnými výsledky.Fakt v tom nehledejme žádné složitosti,když mnohdy jednoduchá a levná řešení jsou na dosah.Mám smíšenou plet.
Petra Cernocka si davala indulonu a jak vypada mladistve.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Jaku napsal(a):
A od této doby,poměrně nedávné, když potřebuji dobře vypadat delší dobu bez vrásek pod očima,začla jsem používat jen tento krém a naprostá spokojenost s potřebnými výsledky.Fakt v tom nehledejme žádné složitosti,když mnohdy jednoduchá a levná řešení jsou na dosah.Mám smíšenou plet.Petra Cernocka si davala indulonu a jak vypada mladistve.
No právě!
Není tady
Jaku napsal(a):
hm, to bych teda právě řekla, že pokud máš smíšenou, nebude ti tenhle krém na obličej dělat dobře. přijde mi dost mastný, ten bych čekala, že spíš na suchou pleť ..
Není tady
Nevěřím na to, že by nějaký krém dokázal vyhladit vrásky, které už vznikly. To by nebyla třeba plastiky a botox.
Věřím na genetiku, někdo nemá téměř žádné vrásky až do vysokého stáří a někomu se dělají už po třicítce. Většinou taky hubené ženy mají vrásčitější obličej než ty oplácané, ale to je podkožním tukem.
Moje maminka celý život používala taky jen tu nejobyčejnější Niveu, měla suchou pleť, takže to pro ni bylo dobré a měla vrásek tak normálně, ani přehnaně moc, ale ani nebyla bez nich. Já mám vrásky na čele a hlavně dvě hluboké rýhy mezi očima, protože se celý život mračím, ale víc než vrásky mě štvou pytle pod očima a povolené rysy obličeje, hlavně brada. ale to je bohužel na plastiku nebo se s tím smířit.
Není tady
Nedávno byl v televizi nějaký doktor a říkal, že 90 procent výživy a hydratace si kůže bere "zevnitř", takže na krémy už toho moc nezbývá.
Genetika dělá hodně - někdo má ve třiceti vrásek hodně, někdo téměř žádné.
Osobně doteď příliš na kosmetiku nedám - dostala jsem dárkový poukaz ke kosmetičce, takže jsem protrpěla hodinu u ní - fakt mě to nebaví a obtěžuje - na závěr mi nabídla kosmetiku, kterou nikde jinde nekoupím, jen v pár salonech v ČR - no, cena je vyšší, že - od 1200 za krémeček - takže jeden denní, jeden noční, jeden oční a mám 4 tisíce v prachu... Takže zůstávám u nivei a podobných.
A když jsme u toho - takové ty extra vyhlazené ksichty šedesátiletých žen se mi prostě nelíbí...
Není tady
annie napsal(a):
A když jsme u toho - takové ty extra vyhlazené ksichty šedesátiletých žen se mi prostě nelíbí...
ani mě ne, vypadají jako masky.
Není tady
annie napsal(a):
Nedávno byl v televizi nějaký doktor a říkal, že 90 procent výživy a hydratace si kůže bere "zevnitř", takže na krémy už toho moc nezbývá.
Genetika dělá hodně - někdo má ve třiceti vrásek hodně, někdo téměř žádné.
Osobně doteď příliš na kosmetiku nedám - dostala jsem dárkový poukaz ke kosmetičce, takže jsem protrpěla hodinu u ní - fakt mě to nebaví a obtěžuje - na závěr mi nabídla kosmetiku, kterou nikde jinde nekoupím, jen v pár salonech v ČR - no, cena je vyšší, že - od 1200 za krémeček - takže jeden denní, jeden noční, jeden oční a mám 4 tisíce v prachu... Takže zůstávám u nivei a podobných.
Já pořád jaksi nemůžu vybrat permanentku na masáže či do masážní vany,taky mě to obtěžuje už jen se tam objednávat,vybírat co si vlastně dám...Ale sám proces už je velmi příjemný,ale prostě se k tomu dokopat.
Na kosmetice už jsem nebyla spoustu let a nechybí mi to,dnes to vidím něco jako kartářky-naprosto cosi,co když nebude tak nevadí.Masáže obličeje byly prima,ale taky jsem trefila na kosmetičky,co při proceduře nezavřely zobák a z toho jsem byla vždycky děsně víc vycucaná než odpočinutá.
Ppavlo,smíšená plet má tu výhodu že snese různé krémy.Navíc té Nivei si dávám jen trochu a rozklepávám postupně;samo,že to nevyhladí vrásky úplně a že potom není obličej jak děstká pr... zrovna.Ale ve srovnání s krémem od garniéra třebas,co mám,tak se mi obličej po nivee zdá mnohem lepší.
Upravil(a) Jaku (27. 11. 2013 16:09)
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
A krem jsem si na oblicej dala mozna 2x za zivot.Nesnesu nic namazaneho na obliceji.Vyjimkou se suchy pudr.
bych se zblaznila
Není tady
Grainne napsal(a):
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
A krem jsem si na oblicej dala mozna 2x za zivot.Nesnesu nic namazaneho na obliceji.Vyjimkou se suchy pudr.bych se zblaznila
Pleť je tak individuální. Každý musí najít co mu vyhovuje.
Pro mě je Nivea také moc mastná. Na obličej krém dávám, ale nedovedu si představit, že bych si namazala ruce.
Věřím, že je pravda, že genetika má hlavní slovo u vrásek.
Není tady
lepista napsal(a):
Grainne napsal(a):
eremuruss napsal(a):
A krem jsem si na oblicej dala mozna 2x za zivot.Nesnesu nic namazaneho na obliceji.Vyjimkou se suchy pudr.bych se zblaznila
Pleť je tak individuální. Každý musí najít co mu vyhovuje.
Pro mě je Nivea také moc mastná. Na obličej krém dávám, ale nedovedu si představit, že bych si namazala ruce.
Věřím, že je pravda, že genetika má hlavní slovo u vrásek.
já zase musím být namazaná , obličej i po koupání , jinak bych si připadala divně
Není tady
Grainne napsal(a):
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
nápodobně
Není tady
taky se přidám do diskuse.....jen mě pobavilo, že petra černocká nepoužívá vlastně žádnou lepší kosmetiku a jak vypadá...to mi připomíná Blanarovičovou, která má luxusní postava a vlastně vůbec nic nedělá:-)) to samo!!! tak to mě fakt pobavilo!!!
Není tady
Sára6 napsal(a):
taky se přidám do diskuse.....jen mě pobavilo, že petra černocká nepoužívá vlastně žádnou lepší kosmetiku a jak vypadá...to mi připomíná Blanarovičovou, která má luxusní postava a vlastně vůbec nic nedělá:-)) to samo!!! tak to mě fakt pobavilo!!!
Nevím, zda to pravda je či není u Blanarovičové a Černocké. Z toho, jak Blanarovičová mluvila v Prostřeno, jsem nabyla spíše dojmu, že se drží zpátky v jídle.
Ale znám takové, které nic nedělají a mají hezkou pleť nebo postavu. Naprostá nespravedlivost! Mě stačí se na nějakou dobrotu jen podívat a kila jdou nahoru!
Upravil(a) lepista (28. 11. 2013 16:22)
Není tady
Dobry krem je od EUCERIN na suchou a citlivou plet .Ma cervene vicko .Stoji kolem 250 Kc
Není tady
Pokud není problém pro tebe investovat, tak vyzkoušej krémy od botarinu (www.botarin.cz). Pravidelně jsem je začala používat od té doby co jsou u nás k dostání na českém trhu, kamarádka mi párkrát dovezla z Německa. Stojí sice dost, ale mě zabírají. Záleží jakou máš pleť. Pokud si nejsi jistá mají za nějakou symbolický peníz i vzorečky, tak si objednej, vyzkoušej a uvidíš.
Není tady
Člověk musí vyzkoušet kosmetiku osobně. Každému vyhovuje něco jiného. Každopádně do kosmetiky bych určitě investovala. Jsou důvody proč je drahá kosmetika drahá a proč levná je levná.
Upravil(a) petrushka (15. 12. 2013 21:04)
Není tady
Botarin? O tom slyším poprvé. Koukala jsem na webovky a mají tam ty vzorečky, tak si nějaké objednej a uvidíš, musíš vyzkoušet co ti nejvíc sedne. Luxusní krémy jsou dle mého názoru určitě lepší než krémy za pár korun,které koupíš u nás v drogeriích. Já osobně krémy na vrásky nepoužívám, ještě jsem se nedošla do takového stádia, že bych je potřebovala. Snad jednou do budoucna.
Není tady
drahuna1972 napsal(a):
Pokud není problém pro tebe investovat, tak vyzkoušej krémy od botarinu (www.botarin.cz). Pravidelně jsem je začala používat od té doby co jsou u nás k dostání na českém trhu, kamarádka mi párkrát dovezla z Německa. Stojí sice dost, ale mě zabírají. Záleží jakou máš pleť. Pokud si nejsi jistá mají za nějakou symbolický peníz i vzorečky, tak si objednej, vyzkoušej a uvidíš.
Díky za tip, v pátek jsem si objednala vzorečky botarinu vyzkouším jestli mi budou krémy sedět na můj typ pleti a zkusím objednat nějaký krém. Ceny jsou vyšší než u obvyklých krému proti vráskám, ale co by žena pro krásu neudělala :-). Jestli se dožiji dám vědět jestli alespoň trošičku pomohlo.
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tak to jsi dítě štěstěny, tiše závidím . Co by některé ženské za to daly.
Není tady
Ahojte, tak mi včera dorazily vzorečky z Botarinu, objednala jsem si noční krém, denní krém a oční (bohužel oční mají jenom vzorek pro věk 50 a více), ale tak uvidím. Dneska večer napatlám na můj "ksicht" :-). Možná se ze mě přes noc stane kráska :-)))))))))).
Není tady
Heh pry napatlám na ksicht. Patlej, patlej, jestli zabere tak to bude jen dobře.
Není tady