29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, ráda bych příteli (i sobě ) udělala na vánoce radost. Jsme oba „kafaři“ a denně vypijeme několik turků. Trošku se chceme v tomto polepšit, tak uvažuji o nákupu nějaké té kávové kultury. Ze začátku asi nic náročného a žádný kávovar za X desítek tisíc. Chci se zeptat, zda nemáte zkušenost s nějakým takovým zbožím: http://www.cerstvakava.cz/konvice-a-pressovace/ a pokud ano, jakou máte a co je podle vás nejlepší.
Moc děkuji za tipy
Není tady
Ja mam uz asi 10 let Nespesso masinu. Kafe je perfektni a vydrzi mesice.
Není tady
Myslíš klasické Dolge Gusto?
Není tady
l3nka3s napsal(a):
Ahoj, ráda bych příteli (i sobě
) udělala na vánoce radost. Jsme oba „kafaři“ a denně vypijeme několik turků. Trošku se chceme v tomto polepšit, tak uvažuji o nákupu nějaké té kávové kultury. Ze začátku asi nic náročného a žádný kávovar za X desítek tisíc. Chci se zeptat, zda nemáte zkušenost s nějakým takovým zbožím: http://www.cerstvakava.cz/konvice-a-pressovace/ a pokud ano, jakou máte a co je podle vás nejlepší.
Moc děkuji za tipy
Ahoj, mám jak presovač, tak moka konvici. Daleko více mi chutná káva z moka konvice. Dá se koupit i levněji než na uvedených stránkách, za dobrou cenu ji mají v Ikee. A která káva mi chutná úplně nejvíce? Nescafé gold rozpustná káva.
Není tady
velvet
Není tady
Máme presovač i nerez moka konvici. Z moka konvice je káva výborná a presovač používám, když je nás víc, má větší obsah. Je taky dobrá. (Instantní kávu od té doby jen jako nouzovku). Kupujeme kávu Tchibo světle modré, "vítěz D testu" ) a chutná. Se smetanou, plnotučným mlíkem nemá chybu. Jestli máš na výběr, kup asi spíš tu moka konvičku.
Není tady
Instantní kávu také piji, je pohodlná. Ale instant i kapsle mi prostě přijdou méně kvalitní jak poctivá káva .
Není tady
l3nka3s napsal(a):
Myslíš klasické Dolge Gusto?
Ne, to vubec neznam, myslim Nespresso masinu na ty kapsle. Zkus to nekdy, kafe je prvotridni, Piju kavu nejmene 30 let, takze mohu srovnavat.
Upravil(a) sahleb (24. 11. 2013 18:13)
Není tady
V restauracích miluji Lavazu, doma mám Dolce Gusto a Jihlavanku :-) Na tu nedám dopustit, z turků je asi nejlepší.
Není tady
Já si nemůžu pomoci, ale mě nejvíce chutná obyčejná kávy se socem. Jen tak si vychutnám pravou chuť kávy. Nějaká ta Latté a cosi, to nic...
Není tady
Dobrý den,
v dnešní době je nepřeberné množství způsobů, jak si připravit dobrou kávu.
Když si stejnou kávu připravíte ve french pressu a pak například v dripperu (překapávač), tak pokaždé bude káva chutnat jinak. Já například preferuji kávu připravenou ve French pressu, jedná se o šetrnější přípravu kávy než třeba v moka konvičce, kde může mít káva lehce připálenou chuť a bude silnější. Každý musí přijít na to, jaký způsob je pro něj ten pravý.
Samozřejmě záleží i na tom jakou kávu použijeme, jak kvalitní voda bude a tak dále
Kdyby jste potřebovali s něčím poradit ohledně kávy, nebojte se na nás obrátit
Jan Bednář
www.cooperstore.cz
Není tady
Nejčastěji piju Nescafé nebo Jacobs. Občas si také dopřeji náhražku kávy, hlavně Caro od Nestlé.
Není tady
l3nka3s napsal(a):
Ahoj, ráda bych příteli (i sobě
) udělala na vánoce radost. Jsme oba „kafaři“ a denně vypijeme několik turků. Trošku se chceme v tomto polepšit, tak uvažuji o nákupu nějaké té kávové kultury. Ze začátku asi nic náročného a žádný kávovar za X desítek tisíc. Chci se zeptat, zda nemáte zkušenost s nějakým takovým zbožím: http://www.cerstvakava.cz/konvice-a-pressovace/ a pokud ano, jakou máte a co je podle vás nejlepší.
Moc děkuji za tipy
kavu nepijem ale obcas si teda kupim ak sa to moze nazvat kavou neskafe a caro
Není tady
Já piju vždy espresso, teď čekám na tuhle zásilku - http://www.oxalis.cz/kena-aa-kangocho-kava/d-74041/ tak jsem zvědavá
Není tady
když jsem v kavárně, většinou si dám dvojté espresso. Ale dostal jsem ke svátku takovou věcičku, které se říká aeropress (znalci nejspíš znají,ale já se za něj nepovažuju ) a nemůžu si to vynachválit. Je jednoduchý pro použití a výsledná káva je skvělá!
*odkaz smazán
Upravil(a) AndreaP. (11. 3. 2020 19:12)
Není tady