6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Premyslim o podnikani ve sluzbach ,konkretne solarium ,kosmeticke sluzby popripade jeste nehty ,pedikura u nas v Cechach .Jsem z oboru ,pracovala jsem ve sluzbach i tady v zahranici .V Cesku jsem na konci 90tych let ,mela s timto take zkusenosti a bylo to tehdy velmi perspektivni .Vim ,hodne lidi v tomto podnika a proto se ptam zda-li je to perspektivni.Nejake kolegyne z minula mam taky ,ktere uz podnikaji hodne dlouho a uspesne .S jednou jsem se o tom bavila a trochu mne odrazovala ,ze tehdy nebyla jeste takova konkurence ,ale ze ona uz by do toho v dnesni dobe nesla.Co si o tom myslite ,navstevijete tyto sluzby.A jak casto.
Ja si take myslim ,ze je techto sluzeb hodne ,ale malo kvalitnich .
Není tady