29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vim, ze ATB maji vliv na antikoncepci, ovlivnuje jeji ucinnost, beru antikoncepci uz rok, mohla bych i presto otehotnet, kdyz ted beru ATB?
Milá Bledulko, jak už je psáno ve starších příspěvcích, tak ATB ovlivňují náš zažívací trakt a tím vstřebávání HA. Některá ATB neovlivňují HA. Pokud má žena průjem, zvrací (což mohou ATB způsobit, protože "vybijí" i bakterie střevům prospěšné, např. laktobacily. Zabránit tomu můžeš braním laktobacilů v tabletách - ke koupi v lékárně, a kysaných mléčných výrobků obsahujících živé kultury), je pochopitelně snížená možnost vstřebávání HA a zvýšená možnost otěhotnění...já osobně jsem nikdy při braní HA a ATB neotěhotněla, i když jsem jinou metodu antikoncepce nepoužívala. (Ovšem neměla jsem ani průjmy, ani jsem nezvracela.)
Není tady
Eva36 napsal(a):
Milá Bledulko, jak už je psáno ve starších příspěvcích, tak ATB ovlivňují náš zažívací trakt a tím vstřebávání HA. Některá ATB neovlivňují HA. Pokud má žena průjem, zvrací (což mohou ATB způsobit, protože "vybijí" i bakterie střevům prospěšné, např. laktobacily. Zabránit tomu můžeš braním laktobacilů v tabletách - ke koupi v lékárně, a kysaných mléčných výrobků obsahujících živé kultury), je pochopitelně snížená možnost vstřebávání HA a zvýšená možnost otěhotnění...já osobně jsem nikdy při braní HA a ATB neotěhotněla, i když jsem jinou metodu antikoncepce nepoužívala. (Ovšem neměla jsem ani průjmy, ani jsem nezvracela.)
Je to poprvni za rok, co beru ATB a HA. nezvracim, nemam prujem, mam jenom podrazdeny krk a skaredy kasel, nic vic, tak doufam, ze nebudu tehotna
prosim vas, co je pravdy na tom, ze pri brani ATB se prave nemaji jist mlecne vyrobky? Dekuji.
Není tady
Karika napsal(a):
prosim vas, co je pravdy na tom, ze pri brani ATB se prave nemaji jist mlecne vyrobky? Dekuji.
no tak to teda slysim poprvni
Bledulka: ahojík... já jsem otěhotněla taky i přesto, že jsem brala antikoncepci, měla jsem angínu a antb mi narušila účinky antikoncepce...takže si myslím, že by jsi otěhotnět mohla..)
Karika
ano, některá antb. nesnášejí mléčné výrobky...hlavně tedy mléko jako nápoj...
Není tady
Dekuji za radu, no, mam nejaky Summamed a stoptusin, jinak mi nid nenapsala, pak jeste od bolesti v krku Septofort, ale ten na to nema vliv. tak snad to nebude mit vubec vliv na HA... doufam
Ahoj,to tedy znamena, ze jste se s partnerem milovali kdyz jste braly ATB? To vam to zdravotni stav dovolil? ja jsem rada ze jsem rada
Není tady
Karika napsal(a):
Ahoj,to tedy znamena, ze jste se s partnerem milovali kdyz jste braly ATB? To vam to zdravotni stav dovolil? ja jsem rada ze jsem rada
Ja je beru teprve odedneska - ATB.
Zdravotni stav mam dobry...doktorka mi je predepsala proto, ze jedu v sobotu do Berlína, tak abych tam nejela nemocna. S pritelem se uvidim az v sobotu, tak nevim, jestli je nejvhodnejsi sex prave s timto druhem ATB, protoze ne vsechny ATB rusi ucinek HA.