Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 9. 3. 2006 10:38

Bledulka
Host

Antibiotika a antikoncepce

Vim, ze ATB maji vliv na antikoncepci, ovlivnuje jeji ucinnost, beru antikoncepci uz rok, mohla bych i presto otehotnet, kdyz ted beru ATB?

#2 9. 3. 2006 10:48

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Re: Antibiotika a antikoncepce

Milá Bledulko, jak už je psáno ve starších příspěvcích, tak ATB ovlivňují náš zažívací trakt a tím vstřebávání HA. Některá ATB neovlivňují HA. Pokud má žena průjem, zvrací (což mohou ATB způsobit, protože "vybijí" i bakterie střevům prospěšné, např. laktobacily. Zabránit tomu můžeš braním laktobacilů v tabletách - ke koupi v lékárně, a kysaných mléčných výrobků obsahujících živé kultury), je pochopitelně snížená možnost vstřebávání HA a zvýšená možnost otěhotnění...já osobně jsem nikdy při braní HA a ATB neotěhotněla, i když jsem jinou metodu antikoncepce nepoužívala. (Ovšem neměla jsem ani průjmy, ani jsem nezvracela.)

Není tady

#3 9. 3. 2006 11:24

Bledulka
Host

Eva36 napsal(a):

Milá Bledulko, jak už je psáno ve starších příspěvcích, tak ATB ovlivňují náš zažívací trakt a tím vstřebávání HA. Některá ATB neovlivňují HA. Pokud má žena průjem, zvrací (což mohou ATB způsobit, protože "vybijí" i bakterie střevům prospěšné, např. laktobacily. Zabránit tomu můžeš braním laktobacilů v tabletách - ke koupi v lékárně, a kysaných mléčných výrobků obsahujících živé kultury), je pochopitelně snížená možnost vstřebávání HA a zvýšená možnost otěhotnění...já osobně jsem nikdy při braní HA a ATB neotěhotněla, i když jsem jinou metodu antikoncepce nepoužívala. (Ovšem neměla jsem ani průjmy, ani jsem nezvracela.)

Je to poprvni za rok, co beru ATB a HA. nezvracim, nemam prujem, mam jenom podrazdeny krk a skaredy kasel, nic vic, tak doufam, ze nebudu tehotna smile

#4 9. 3. 2006 11:57

Karika
♥♥-----

prosim vas, co je pravdy na tom, ze pri brani ATB se prave nemaji jist mlecne vyrobky? Dekuji.

Není tady

#5 9. 3. 2006 12:02

Bledulka
Host

Karika napsal(a):

prosim vas, co je pravdy na tom, ze pri brani ATB se prave nemaji jist mlecne vyrobky? Dekuji.

no tak to teda slysim poprvni

#6 9. 3. 2006 12:45

kornoutek
♥♥♥♥---
Místo: Střední čechy

Bledulka: ahojík... já jsem otěhotněla taky i přesto, že jsem brala antikoncepci, měla jsem angínu a antb mi narušila účinky antikoncepce...takže si myslím, že by jsi otěhotnět mohla..)

Karika
ano, některá antb. nesnášejí mléčné výrobky...hlavně tedy mléko jako nápoj...

Není tady

#7 9. 3. 2006 13:30

Bledulka
Host

Dekuji za radu, no, mam nejaky Summamed a stoptusin, jinak mi nid nenapsala, pak jeste od bolesti v krku Septofort, ale ten na to nema vliv. tak snad to nebude mit vubec vliv na HA... doufam smile

#8 9. 3. 2006 14:28

Karika
♥♥-----

Ahoj,to tedy znamena, ze jste se s partnerem milovali kdyz jste braly ATB? To vam to zdravotni stav dovolil?  ja jsem rada ze jsem rada smile

Není tady

#9 9. 3. 2006 14:44

Bledulka
Host

Karika napsal(a):

Ahoj,to tedy znamena, ze jste se s partnerem milovali kdyz jste braly ATB? To vam to zdravotni stav dovolil?  ja jsem rada ze jsem rada smile

Ja je beru teprve odedneska - ATB.
Zdravotni stav mam dobry...doktorka mi je predepsala proto, ze jedu v sobotu do Berlína, tak abych tam nejela nemocna. S pritelem se uvidim az v sobotu, tak nevim, jestli je nejvhodnejsi sex prave s timto druhem ATB, protoze ne vsechny ATB rusi ucinek HA.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí