6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
helena napsal(a):
Protoe chudáka, co má hluboko do kapsy asi reklama na viagru neupoutá
A kdy ano, tak si na ni půjčí... páč ji tutově nutně potřebuje... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
No vidí to, ale v 1. řadě jsou PENÍZE...
Není tady
proč banka půjčí někomu, o kom dobře ví, e u má půjček několik?
Zřejmě proto, e i v tom případě to pro ni nebude ztrátová záleitost.
ale v 1. řadě jsou PENÍZE
Ale prd a vořech... to je přesně to rozliení potřebuju/nepotřebuju.
Kdy nemám na Viagru, tak holt neshookám
Upravil(a) helena (8. 1. 2014 14:38)
Není tady
Holga napsal(a):
Ptám se, proč banka půjčí někomu, o kom dobře ví, e u má půjček několik? No tak a se potom nikdo nediví
Nepůjčí. To se plete. Půjčí jedině lichváři. Nepi nesmysly. Zajdi si do banky...
Není tady
Eva. napsal(a):
Holga napsal(a):
Ptám se, proč banka půjčí někomu, o kom dobře ví, e u má půjček několik? No tak a se potom nikdo nediví
Nepůjčí. To se plete. Půjčí jedině lichváři. Nepi nesmysly. Zajdi si do banky...
Znám člověka co má dva účty, kadej u jiný banky, samozřejmě u kadý půjčku a do toho jetě kreditní karty? Jak je to moný mi teda vysvětli?
Není tady
Holga napsal(a):
Eva. napsal(a):
Holga napsal(a):
Znám člověka co má dva účty, kadej u jiný banky, samozřejmě u kadý půjčku a do toho jetě kreditní karty? Jak je to moný mi teda vysvětli?
Vezmi jed na to, e dnes u by mu nepůjčili. Pokud dluí a nesplácí nebo nemá zaměstnání, aby doloil svoje příjmy, nepůjčí mu. To, co u má nasmlouvaný, musí splácet. Banky byly benevolentnějí, dřív, u nejsou, právě proto, e mají dost patných zkueností s neplatiči.
Není tady
Dobře vim jak to chodí, máme hypotéku a auto na splátky. Ve u jedný banky. Do toho nám ta nae banka nabízí kontokorent a kreditní karty. Kdy budu chtít dalí půjčku, homecredit mi ji taky jistě rád poskytne. Nepíu to proto e bych snad chtěla dalí půjčku, ale proto, e je hrozně jednoduchý půjčku sehnat. Tohle neni jen blbost dluníka, ale taky věřitele.
Není tady
Do toho nám ta nae banka nabízí kontokorent a kreditní karty.
Proč ne, kdy máte bydlení a auto plus zřejmě dva platy. Tam je po čem sáhnout.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Holga napsal(a):
Eva. napsal(a):
Nepůjčí. To se plete. Půjčí jedině lichváři. Nepi nesmysly. Zajdi si do banky...Znám člověka co má dva účty, kadej u jiný banky, samozřejmě u kadý půjčku a do toho jetě kreditní karty? Jak je to moný mi teda vysvětli?
Vezmi jed na to, e dnes u by mu nepůjčili. Pokud dluí a nesplácí nebo nemá zaměstnání, aby doloil svoje příjmy, nepůjčí mu. To, co u má nasmlouvaný, musí splácet. Banky byly benevolentnějí, dřív, u nejsou, právě proto, e mají dost patných zkueností s neplatiči.
Nám pořád banka nabízí dalí a dalí půjčky za věrnost a dobrou bonitu. Do toho kreditní karty, kontokorenty a já nevím co vechno jetě. A člověk by se do těch srač*ek dostal ani by nevěděl jak.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Holga napsal(a):
Na druhou stranu zase - nebýt bank a jejich nesmyslných půjček, nemusel by existovat ani osobní bankrot. Jen se kolem sebe podívejte, banky doslova lidem půjčky nutí, na kadém kroku jsou nastrkané reklamy, do schránek chodí letáky, dopisy, na telefony esemesky... je to ve tak jednoduché. No a člověk co se potýká s fin. problémy je pro ně snadná kořist. Nemusejí ty svoje půjčky cpát kde komu, stačilo by zavést přísnějí kritéria, proč např. půjčují matce samoivotelce kdy jim musí být jasné, e u tak to má těký, nato jetě splácet půjčku? Nebo člověku, co je jeho průměrný plat 15tisíc, dvě půjčky u má a banka mu dá dalí přesto e o jeho závazcích ví? Proč sakra??
Dobře tak na banky osobním bankrotemBanky ti a tak lehce nepůjčí. Spí ty úvěrový společnosti, který bych spí nazvala "lichvářský" společnosti.
ale , prave naopak
Není tady
Nabídka vdycky určuje poptávku.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Grainne napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Hlavně mají chabou mozkovnu. Ti, co znám, jsou intelektuálně slabí.no to vis .... nejsou vsichni super inteligentni
Na to nepotřebuju být superinteligentní, abych nevěděla, e půjčit si můu jen tolik, kolik jsem schopná splatit a e půjčit si mám jen na to, co skutečně potřebuju. Napůjčovat si na dovolený a nebo nedůleitý vybavení domácnosti, to můe opravdu jen člověk velmi mdlého rozumu.
i takovi jsou mezi nami .... bud rada, ze nepatris mezi ne a netyka se te to
Není tady
Holga napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Holga napsal(a):
Znám člověka co má dva účty, kadej u jiný banky, samozřejmě u kadý půjčku a do toho jetě kreditní karty? Jak je to moný mi teda vysvětli?Vezmi jed na to, e dnes u by mu nepůjčili. Pokud dluí a nesplácí nebo nemá zaměstnání, aby doloil svoje příjmy, nepůjčí mu. To, co u má nasmlouvaný, musí splácet. Banky byly benevolentnějí, dřív, u nejsou, právě proto, e mají dost patných zkueností s neplatiči.
Nám pořád banka nabízí dalí a dalí půjčky za věrnost a dobrou bonitu. Do toho kreditní karty, kontokorenty a já nevím co vechno jetě. A člověk by se do těch srač*ek dostal ani by nevěděl jak.
Nabízí, ale nenutí
Není tady
Holga napsal(a):
Nabídka vdycky určuje poptávku.
poptávka nabídku
Není tady
Holga napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Grainne napsal(a):
pokud uz nezvladas splacet ... konsolidace ti nepomuzeNo,pokud mám splácet třeba esti společnostem 12 tisíc a nechám si půjčku zkonsolidovat do jedné, tak budu splácet poloviční částku a to u jde.
A opět jsme u toho, kterej blbec si nabere tolik půjček, aby mu splátky vylezly na měsíčně neúnosnou částku, tak to nemůe mít v hlavě v pořádku.
Pokud jde o hypotéku na nemovitost, tak pak si domluvit, jestli jde splátky sníit a nebo se nemovitosti zbavit a jít do meního bytu. Třeba.No, Modroočko a proč pořád dokola těmhle "blbcům" jak píe, dává někdo půjčku? Hm?
Protoe vyuívaj lidské hlouposti. Kadý jsme zodpovědný za své činy, pokud jsme zbaveni svéprávnosti, tak to máme v občance napsané a nikdo nám nepůjčí.. předpokládám tedy. Kdy si někdo půjčí u u třetí společnosti a nepřizná ty předchozí, tak oni nejsou jasnovidci. Je to o zodpovědnosti.
Není tady
Holga napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Holga napsal(a):
Znám člověka co má dva účty, kadej u jiný banky, samozřejmě u kadý půjčku a do toho jetě kreditní karty? Jak je to moný mi teda vysvětli?Vezmi jed na to, e dnes u by mu nepůjčili. Pokud dluí a nesplácí nebo nemá zaměstnání, aby doloil svoje příjmy, nepůjčí mu. To, co u má nasmlouvaný, musí splácet. Banky byly benevolentnějí, dřív, u nejsou, právě proto, e mají dost patných zkueností s neplatiči.
Holgo a zkusila jsi tam zajít a fakt si tu půjčku vzít ? To, e ti polou nabídku jetě (podle mě) neznamená, e ti fakt půjčí to, co ti hromadným letáčkem nebo mejlem polou.
Není tady
Nám pořád banka nabízí dalí a dalí půjčky za věrnost a dobrou bonitu. Do toho kreditní karty, kontokorenty a já nevím co vechno jetě.
A berete si je? Neberete, předpokládám... jene jsou takoví, co hrábnou po vem, ani by uvaovali o následcích.
Není tady
Jestli má někdo xy půjček které nezvládá splácet, je vdycky blbost na obou stranách. On ten osobní bankrot byl vymylený dobře. Je to takové jakési ponaučení právě pro OBĚ STRANY, protoe nic nemá jen jednu stranu.
Není tady
Frigo napsal(a):
Holga napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Vezmi jed na to, e dnes u by mu nepůjčili. Pokud dluí a nesplácí nebo nemá zaměstnání, aby doloil svoje příjmy, nepůjčí mu. To, co u má nasmlouvaný, musí splácet. Banky byly benevolentnějí, dřív, u nejsou, právě proto, e mají dost patných zkueností s neplatiči.Nám pořád banka nabízí dalí a dalí půjčky za věrnost a dobrou bonitu. Do toho kreditní karty, kontokorenty a já nevím co vechno jetě. A člověk by se do těch srač*ek dostal ani by nevěděl jak.
Holgo a zkusila jsi tam zajít a fakt si tu půjčku vzít ? To, e ti polou nabídku jetě (podle mě) neznamená, e ti fakt půjčí to, co ti hromadným letáčkem nebo mejlem polou.
Ne, tak to jsem nezkouela, ale proč mají někteří lidé 3 půjčky v bance, dvě kreditní karty, kontokorent, dalí půjčku u cetelemu, dalí od homecreditu a jetě si k nim kadý týden jezdí vybírat splátky provident? Kouknětě se na insolvenční rejstřík jaké mají někteří lidé půjčky a u koho. Jaktoe se tohle vůbec děje?
Není tady
Jeden člověk, jeden plat, ale třeba taky 10 půjček
Není tady
Holga napsal(a):
Frigo napsal(a):
Holga napsal(a):
Nám pořád banka nabízí dalí a dalí půjčky za věrnost a dobrou bonitu. Do toho kreditní karty, kontokorenty a já nevím co vechno jetě. A člověk by se do těch srač*ek dostal ani by nevěděl jak.Holgo a zkusila jsi tam zajít a fakt si tu půjčku vzít ? To, e ti polou nabídku jetě (podle mě) neznamená, e ti fakt půjčí to, co ti hromadným letáčkem nebo mejlem polou.
Ne, tak to jsem nezkouela, ale proč mají někteří lidé 3 půjčky v bance, dvě kreditní karty, kontokorent, dalí půjčku u cetelemu, dalí od homecreditu a jetě si k nim kadý týden jezdí vybírat splátky provident? Kouknětě se na insolvenční rejstřík jaké mají někteří lidé půjčky a u koho. Jaktoe se tohle vůbec děje?
Lidská hloupost, nezodpovědnost a to, e tihle lidi chtějí mít kdeco za kadou cenu. By na to nemají.
Není tady
Koukala jsem teď do insolvenčního rejstříku a namátkově si tam nala holčinu, která má průměrný plat v tescu 10tis/měs. má SEDM VĚŘITELŮ a její dluhy činí dohromady 416tisíc!!! Tak a mi někdo vysvětlí, jak je moný??? e s takovým platem dostala sedm půjček???
Není tady
Holga napsal(a):
Koukala jsem teď do insolvenčního rejstříku a namátkově si tam nala holčinu, která má průměrný plat v tescu 10tis/měs. má SEDM VĚŘITELŮ a její dluhy činí dohromady 416tisíc!!! Tak a mi někdo vysvětlí, jak je moný??? e s takovým platem dostala sedm půjček???
je to zcela prosté, milý Watsone.........protoe je blbá
Není tady
mia napsal(a):
Holga napsal(a):
je to zcela prosté, milý Watsone.........protoe je blbá
A ne jen ona I kdy - ona na tom teď bude líp ne kdy ty půjčky musela splácet, take spí ne blbá vychcaná
Upravil(a) Holga (8. 1. 2014 15:51)
Není tady
Vy víte proč si paní brala půjčku?
Znáte okolnosti?
Vy víte kolik si půjčila?
Vy víte v jaké situaci byla?
Nevíte vůbec nic, ale to přece nevadí...
Zajímavé by bylo, kdyby chtěl někdo posuzovat vás..
Není tady
Wikina napsal(a):
Vy víte proč si paní brala půjčku?
Znáte okolnosti?
Vy víte kolik si půjčila?
Vy víte v jaké situaci byla?
Nevíte vůbec nic, ale to přece nevadí...
Zajímavé by bylo, kdyby chtěl někdo posuzovat vás..
No pokud si někdo s průměrným platem 10/tis. vezme sedm půjček nemůe být normální a pokud někdo někomu takovému půjčí je na tom stejně.
Není tady