29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím všechny, chtěla bych vás moc poprosit o radu. Beru dvě platíčka HA dohromady a před koncem dobrání druhého platíčka sem dostala antibiotika, vzala sem si poslední prášek HA a začala 7 dní pauzu, přitom ještě dva dny v pauze beru antibiotika. Ještě před dobráním HA jsem začala špinit a v den, kdy sem měla dostat menstruaci jsem ji nedostala. Antikoncepci sem brala bez chyb a při sexu používáme kondom. Může být vynechání menstruace a špinění před dobráním prášků způsobeno antibiotiky? Jak dlouho se teď mám ještě chránit než začne HA znovu fungovat? Děkuju!
Není tady
Zrovna stejnou situaci jsem teď zažila taky, brala jsem antibiotika a ač menstruace díky antikoncepci chodí přesně téměř na hodinu, tak tentokrát úplně vynechala. Přisuzuju to rovněž právě braným antibiotikům.
Není tady