18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím vechny, chtěla bych vás moc poprosit o radu. Beru dvě platíčka HA dohromady a před koncem dobrání druhého platíčka sem dostala antibiotika, vzala sem si poslední práek HA a začala 7 dní pauzu, přitom jetě dva dny v pauze beru antibiotika. Jetě před dobráním HA jsem začala pinit a v den, kdy sem měla dostat menstruaci jsem ji nedostala. Antikoncepci sem brala bez chyb a při sexu pouíváme kondom. Můe být vynechání menstruace a pinění před dobráním práků způsobeno antibiotiky? Jak dlouho se teď mám jetě chránit ne začne HA znovu fungovat? Děkuju!
Není tady
Zrovna stejnou situaci jsem teď zaila taky, brala jsem antibiotika a ač menstruace díky antikoncepci chodí přesně téměř na hodinu, tak tentokrát úplně vynechala. Přisuzuju to rovně právě braným antibiotikům.
Není tady