Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 19. 11. 2013 13:50

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: Dá se kvalitně seznámit přes internet?

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

chuckylenka - Champa už na tu reklamu šla rádobymazaně. big_smile Nu, aspoň si dala nějakou práci a nehodila sem tu reklamu rovnou. smile

Odkaz funguje,ale nejak na ty seznamky nejsem

však taky nikdo nepíše , že odkaz nefunguje tongue

Není tady

#52 19. 11. 2013 15:45

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

aprill napsal(a):

Grainne napsal(a):

Eva. napsal(a):

chuckylenka - Champa už na tu reklamu šla rádobymazaně. big_smile Nu, aspoň si dala nějakou práci a nehodila sem tu reklamu rovnou. smile

Odkaz funguje,ale nejak na ty seznamky nejsem

však taky nikdo nepíše , že odkaz nefunguje tongue

Aha...tak to tu jsem zase za blba

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#53 17. 3. 2014 13:56

Alzbeta
♥♥♥----

venuše napsal(a):

Ja jsem se seznamila na Badoo a jsme uz spolu skoro rok.
Lidi na to hodne nadavaji, ale da se tam najit.

Taky mám Badoo, ale je tam hodně uchyláku mně příjde smile

Není tady

#54 20. 3. 2014 9:48

karfice
♥♥♥♥---

Já byla minulý týden na rande s mužem, kterého jsem našla přes seznamku. Ale takový nemastný, neslaný.
Uvidíme se zase příští týden, tento mi to nějak nevychází.

Není tady

#55 20. 3. 2014 11:48

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

karfice napsal(a):

Já byla minulý týden na rande s mužem, kterého jsem našla přes seznamku. Ale takový nemastný, neslaný.
Uvidíme se zase příští týden, tento mi to nějak nevychází.

jednou to nedopadlo , podruhe jeste nevim , skoro 7. mesicu , ale co z toho vyleze stale netusim .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#56 20. 3. 2014 16:18

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Syn (26) se seznámil přes nějakou placenou seznamku na netu když byl v posl.ročníku na vš,ta jeho slečna ještě vš studuje a jak to tak pozoruju i co říká,tak jim to klape a jsou spolu rádi a dnes už víc jak rok.Už prý hned na prvním seznamovacím rande se spolu v kavárně zapomněli skoro 4 hodiny,pořád prý bylo co si povídat. par

Není tady

#57 18. 11. 2014 22:57

lidako
♥------

Tak ja som svojho muža spoznala v práci. Ale mám kamarátku, ktorá sa zoznamovať moc nevie. Je tichá a nerada chodí do spoločnosti. Aj takí ľudia zrejme túžia po láske a tak som jej našla pár zoznamiek. Nakoniec si k môjmu prekvapeniu založila profil na odkaz smazán a zatiaľ si nezáväzne píše s niekoľkými mužmi. Myslím, že keď už nič, aspoň sa naučia trošku komunikovať a treba sa potom zoznámi náhodou aj niekde v obchode alebo na ulici.

Není tady

#58 4. 1. 2015 18:33

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

Já si myslím, že dá. Je to stejné jako v životě, všude se dá narazit na nekvalitní jedince, proutníky a lháře. Já taky nevymetám diskotéky a hospody. Asi před dvema lety jsem se seznámila přes Badoo se slušným mužem, ale nešlo to, brala jsem ho jen jako kamaráda. Pak jsem se ze seznamky úplně odhlásila a neřešila jsem to. Užívala jsem si života sama s dcerou.
Pak mě oslovil jeden známý, je to kamarád jedné mé dobré kamarádky a ta mu řekla, že jsem sama a že by mě mohl napsat. Tenkrát když byl u té mé kamarádky na návštěvě, tak si jí vylíval srdíčko, že nikoho nemá, že mu ženy jen ubližují a využívají ho.
Tak jsme se po čase setkali a postupně jsme se začali scházet, pak jsem ho pozvala i dál, aby poznal malou a mou rodinu. Jezdili jsme na výlety, podnikali různé akce. Ráda jsem mu vařila. Seznámil mě se svými dětmi. Psal mi, jak mě miluje, že je se mnou rád...sliboval, jaké si uděláme hezké Vánoce, Silvestr... Po pěti měsících( těsně před svátky) mi přišla smska, že vztah ukončil, že je pracovně zaneprázdněný. Byl to pro mě šok, tak jsem mu volala nazpět a telefon mi položil. Tak jsem mu napsala smsku, že tedy tohle chování si nezasloužím, že mi není dvacet a že když mu nešlo o vážný vztah, tak nevím, proč tohle všechno. Pak přišla studená sprcha arogantních smsek, ze kterých mi bylo zle.
Kamarádka, která mi ho dohodila byla z toho špatná, že ho vlasně vůbec neznala i když se znali od základky. Litovala, že mi ho dohodila. Samozřejmě, že mu řekla, že s ním končí a že je křivák.
Takže vůbec nezáleží na způsobu seznámení, ale všude se dá narazit na lháře a požitkáře.
Není mi tak líto, že zmizel, ale že mi lezl do rodiny, kde si na něj i má dcera zvykla a že neskutečně lhal.

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#59 5. 1. 2015 8:42

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Dá, ale je to fuška a chce to hodne skúšať, triediť, vyberať....ale to možno akékoľvek zoznámenie, len to prebieha tak nejako prirodzenejšie.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#60 5. 1. 2015 11:17

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Natálie napsal(a):

Já si myslím, že dá. Je to stejné jako v životě, všude se dá narazit na nekvalitní jedince, proutníky a lháře. Já taky nevymetám diskotéky a hospody. Asi před dvema lety jsem se seznámila přes Badoo se slušným mužem, ale nešlo to, brala jsem ho jen jako kamaráda. Pak jsem se ze seznamky úplně odhlásila a neřešila jsem to. Užívala jsem si života sama s dcerou.
Pak mě oslovil jeden známý, je to kamarád jedné mé dobré kamarádky a ta mu řekla, že jsem sama a že by mě mohl napsat. Tenkrát když byl u té mé kamarádky na návštěvě, tak si jí vylíval srdíčko, že nikoho nemá, že mu ženy jen ubližují a využívají ho.
Tak jsme se po čase setkali a postupně jsme se začali scházet, pak jsem ho pozvala i dál, aby poznal malou a mou rodinu. Jezdili jsme na výlety, podnikali různé akce. Ráda jsem mu vařila. Seznámil mě se svými dětmi. Psal mi, jak mě miluje, že je se mnou rád...sliboval, jaké si uděláme hezké Vánoce, Silvestr... Po pěti měsících( těsně před svátky) mi přišla smska, že vztah ukončil, že je pracovně zaneprázdněný. Byl to pro mě šok, tak jsem mu volala nazpět a telefon mi položil. Tak jsem mu napsala smsku, že tedy tohle chování si nezasloužím, že mi není dvacet a že když mu nešlo o vážný vztah, tak nevím, proč tohle všechno. Pak přišla studená sprcha arogantních smsek, ze kterých mi bylo zle.
Kamarádka, která mi ho dohodila byla z toho špatná, že ho vlasně vůbec neznala i když se znali od základky. Litovala, že mi ho dohodila. Samozřejmě, že mu řekla, že s ním končí a že je křivák.
Takže vůbec nezáleží na způsobu seznámení, ale všude se dá narazit na lháře a požitkáře.
Není mi tak líto, že zmizel, ale že mi lezl do rodiny, kde si na něj i má dcera zvykla a že neskutečně lhal.

Vyjde to uplně nastejno , jestli je to seznamení přes net nebo z reálu ... tohle zakončení vztahu je snad u chlapů nějaká moda, nebo nechápu co je to za lidi bez špetky upřímnosti k tomu druhému .

Není tady

#61 1. 8. 2016 16:02

arminqa
♥------

Pro mě je kvalitní seznamka každá, kde jsou fotky mužů. Protože z fotky na mě zapůsobí sympatie a nebo naopak. Když  zafungují sympatie, teprv čtu inzerát a hledám, jak je psaný a co je v něm. Ale vůbec netušit jak někdo vzhledově působí - z toho jsem se vyléčila!

Není tady

#62 1. 8. 2016 16:13

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

arminqa napsal(a):

Pro mě je kvalitní seznamka každá, kde jsou fotky mužů. Protože z fotky na mě zapůsobí sympatie a nebo naopak. Když  zafungují sympatie, teprv čtu inzerát a hledám, jak je psaný a co je v něm. Ale vůbec netušit jak někdo vzhledově působí - z toho jsem se vyléčila!

Asi tak ..lepší než si s někým psát a pak rozčarování , když pošle fotku

Není tady

#63 2. 8. 2016 13:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mňa tak ja som v tomto iná - veľakrát ma reál oproti fotke sklamal hmm Buď bola stará, alebo ak aj nie, pôsobil v skutočnosti úplne inak. dumbom Niekedy lepšie, ale častejšie horšie. kapitulation

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#64 16. 2. 2017 15:30

Mlcík
♥------

Se seznamkami je to dneska u nás těžké - moc kvalitních jich není a v poslední době už dávám přednost pouze těm placeným - vyskytuje se tam minimum fejkových účtů a na Jiskření.cz jsem nakonec objevila i vážnou známost. Před tím jsem využívala ještě edarling, ale tu jsem si moc neoblíbila.
Btw. na jiskření mají zajímavej článek, jak nás ženský sbalit, fakt jsem se při tom nasmála big_smile https://www.jiskreni.cz/skola-seznamova … alit-holku

Není tady

#65 8. 1. 2018 15:36

christiana66
♥♥-----

Myslím, že dříve seznamky fungovaly určitě lépe než dnes...neříkám, že se tam nedá najít vážný vztah a natrefit na kvalitního partnera, ale člověk musí umět vybírat a mít velkou trpělivost. Pořád dávám přednost seznamování "face to face" smile.

Není tady

#66 11. 1. 2018 15:52

KockaMici
♥------

Ahoj, já mám teda se seznamováním na internetu taky pár zkušeností...Vztah z toho byl jen jednou, ale nevyšlo to. Jinak jsem narazila na relativně " v pohodě" chlapi. Vybírala jsem na Tinder - takže podle fotek a chvíli psaní už trochu něco poznáš. Bohužel, mám pocit, že jim jde většinou jen o sex, nebo takový to nezávazný randění. Žiju v Praze, takže možná je to i velkým městem. jaké máte zkušenosti vy?

Není tady

#67 12. 1. 2018 17:15

Julije22
♥------

Taky si myslím, že dřív to bylo nějak lepší. Asi je to taky tou dobou, Všechno je rychlé, každý někdam spěchá, chce víc a kolikrát ani nevidí, že má toho pravého ve své blízkosti...Tak se zastavte a rozhlédněte se v klidu:-)

Není tady

#68 12. 1. 2018 17:47

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Dneska jsem po dlouhý době zavolala dávnýmu kamarádovi z dětství. Hned mi oznámil, že právě dnes vstoupil do důchodovýho věku... A ptal se mě: "Taky máš ten pocit, že vůbec nic nestíháš?" Je to tak, jak říkáš...  sad

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#69 17. 1. 2018 11:21

alfa256
♥♥♥----

Dá. Mohu to potvrdit smile Nebylo to hned na první kolo, ale povedlo se. Zcela obyčejný seznam.cz smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí