29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Poradíte dobrou seznamku,kde se člověk kvalitně seznámí?Díky
Není tady
Ja jsem se seznamila na Badoo a jsme uz spolu skoro rok.
Lidi na to hodne nadavaji, ale da se tam najit.
Není tady
chuckylenka napsal(a):
Poradíte dobrou seznamku, kde se člověk kvalitně seznámí?Díky
Nevím, možná na Seznamu, je tam Seznamka, ale dá se seznámit i slušně a je spousta lidí, co se takhle seznámili.
Není tady
Ja som sa zoznámila cez internet, ale najlepšie, keď som to nechcela a neplánovala... Inak mám pocit, že zoznaqmky postupne klesajú úrovňou, ale to môže byť len môj pocit...
Není tady
Ahoj díky moc za tipy,no mně právě taky přijdou seznamky čím dál méně kvalitnější....Mám pocit,že se tam spíše stahují lidé,co si chtějí z někoho vystřelit nebo jen tak zaflirtovat,ale najít vážnější vztah,to je oříšek:skurt:
Není tady
Já jsem se takhle poznala se svým mužem a nemůžu si stěžovat. Byl to pokus z donucení kamarádky a vyšel. Pravda, ze všech odpovědí jsem vybrala jednu jedinou. A dobře jsem udělala, taky jsem na tohle seznámení nevěřila a byla jsem proti tomu. Přišlo mi to ponižující, takhle se seznamovat.
A kámoška si dodnes dělá zásluhy
Není tady
Mně se víc líbí nenásilnější způsob seznamování. A to je povídání si na nějakém chatu a až pak, když se víc "známe" ze psaní, případné osobní setkání.
Upravil(a) Eva. (14. 11. 2013 10:28)
Není tady
Majko, tos nemusela mazat, že ses takhle poznala se svým milým
To tak prostě je, v našem věku se asi sotva budeme s někým seznamovat na diskotéce nebo třeba na ulici.
Já na seznámení na internetu, ať už přes inzerát na seznamovacím serveru nebo na nějakým chatu, už dnes nepovažuju za divný. Tím spíš, že se tam dá najít i seriózní partner pro život, nebo třeba jen milenec.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Majko, tos nemusela mazat, že ses takhle poznala se svým milým
To tak prostě je, v našem věku se asi sotva budeme s někým seznamovat na diskotéce nebo třeba na ulici.
Já na seznámení na internetu, ať už přes inzerát na seznamovacím serveru nebo na nějakým chatu, už dnes nepovažuju za divný. Tím spíš, že se tam dá najít i seriózní partner pro život, nebo třeba jen milenec.
seznamka mi prijde moc strojena ... jsem pro spontanejsi seznamovani pres profil nebo chat ... a najit se urcite da , jestli to pak opravdu vyjde , uz asi neni nijak rozdilne od seznameni v realu
Není tady
Já se takhle seznamovat neumím, ani přes chat. Když toho člověka neznám osobně, tak podle toho, co píše, si ho nedokážu vůbec představit. Dám hodně na vzhled a chování a to podle písmenek nepoznám. Nemyslím tím, že chci jen krasavce, to vůbec, těm jsem se vždy vyhýbala, ale ten člověk mi musí být sympatický. A nepoznám to na první setkání, musím se s tím člověkem setkávat dost dlouho, určitě několik měsíců, abych zjistila, zda mi sympatický je, nebo není. Neumím si představit si s někým pár dnů psát, pak se setkat někde na kafi a už vědět - ano nebo ne. U mě to bylo vždycky ne. Jde také o to, že si neumím představit začít se stýkat s někým, o němž předem vím, že bychom spolu měli začít chodit, nebo dokonce s někým takovým "neznámým" vlézt do postele. Brrrr - jen na něco takového pomyslím, dělá se mi špatně!
Ale chápu, že v mém věku se člověk těžko seznámí tak nějak přirozeně a nenápadně - nejsou příležitosti. Proto jsem to už před více než 5 lety vzdala a to nejen seznámení s muži, ale i s nějakou kamarádkou. nejde to. Mně ne.
Není tady
chuckylenka napsal(a):
myslím, že přes net se nedá kvalitně seznámit
Není tady
aprill napsal(a):
chuckylenka napsal(a):
Naprosto opacne
A nepoznám to na první setkání, musím se s tím člověkem setkávat dost dlouho, určitě několik měsíců, abych zjistila, zda mi sympatický je, nebo není. Neumím si představit si s někým pár dnů psát, pak se setkat někde na kafi a už vědět - ano nebo ne. U mě to bylo vždycky ne
Ja to zase vim hned ... chemie proste funguje .... stane se to malokdy ,ale sem tam se to prihodi
Není tady
Grainne napsal(a):
aprill napsal(a):
chuckylenka napsal(a):
Naprosto opacne
A nepoznám to na první setkání, musím se s tím člověkem setkávat dost dlouho, určitě několik měsíců, abych zjistila, zda mi sympatický je, nebo není. Neumím si představit si s někým pár dnů psát, pak se setkat někde na kafi a už vědět - ano nebo ne. U mě to bylo vždycky ne
Ja to zase vim hned ... chemie proste funguje .... stane se to malokdy ,ale sem tam se to prihodi
Já to nezažila ani u mého ex. Setkali jsme se na začátku školního roku na VŠ a vůbec nic to se mnou neudělalo - ani jsem si ho nevšimla. Teprve když jsme spolu chodili do školy několik měsíců, a hlavně když jsme si spolu povídali na horách každý den a pak mě doprovázel 2 měsíce domů, jsem si uvědomila, že se mi líbí a že ho mám ráda. A vidíš - vydrželo mi to dodnes, i když už 8 let není můj.
Není tady
aprill napsal(a):
chuckylenka napsal(a):
Dá
Není tady
Ivana napsal(a):
Grainne napsal(a):
aprill napsal(a):
myslím, že přes net se nedá kvalitně seznámitNaprosto opacne
Ja to zase vim hned ... chemie proste funguje .... stane se to malokdy ,ale sem tam se to prihodiJá to nezažila ani u mého ex. Setkali jsme se na začátku školního roku na VŠ a vůbec nic to se mnou neudělalo - ani jsem si ho nevšimla. Teprve když jsme spolu chodili do školy několik měsíců, a hlavně když jsme si spolu povídali na horách každý den a pak mě doprovázel 2 měsíce domů, jsem si uvědomila, že se mi líbí a že ho mám ráda. A vidíš - vydrželo mi to dodnes, i když už 8 let není můj.
vsak jo ja to zase mela opacne a tu chemii holt poznala az na stara kolena . Tvuj zpusob jsem zkusila , ale nevyslo to a musela jsem zase ublizit ja , taky nic moc .
Není tady
aprill napsal(a):
chuckylenka napsal(a):
Vlastná skúsenosť?
Není tady
Známý je mnoha seznamkách a když jsem se dívala s ním na ty hrůzy, co já znám a jak se prezentují, bála bych se zaregistrovat. Paní v domě se seznámila také na netu, nakonec až si pořídili dítě, se z toho vyklubal jakýsi psychopat. Jsou tam lidé s různou minulostí, já bych to asi neriskovala.
Není tady
Radima napsal(a):
Známý je mnoha seznamkách a když jsem se dívala s ním na ty hrůzy, co já znám a jak se prezentují, bála bych se zaregistrovat. Paní v domě se seznámila také na netu, nakonec až si pořídili dítě, se z toho vyklubal jakýsi psychopat. Jsou tam lidé s různou minulostí, já bych to asi neriskovala.
lide s ruznou minulosti jsou i v realu .... jaky je v tom rozdil ?
Není tady
Radima napsal(a):
Toto ale platí, bohužiaľ aj o bežnom živote - tam môžeš mať, pravda na začiatku viac informácií, ale nikto ti nezaručí, že to budú informácie úplné. A nakoniec, minulosť je minulosť - ja by som sa viac sústredila na prítomnosť... (Psychopat sa väčšinou vie perfektne pretvarovať, tým je práve nebezpečný - tam nepomôže ani live zoznámenie...)
Není tady
Selima napsal(a):
aprill napsal(a):
chuckylenka napsal(a):
Vlastná skúsenosť?
pracovní zkušenost. v poslední době, když se řeší nějaký složitý a zapeklitý případ, zpravidla se jedná o seznámení přes net
Není tady
Znám dva případy, kdy se mé kamarádky seznámily přes internet (na Seznamu) a vdaly se. Jedna se po roce rozvedla a druhá je šťastně vdaná již 5 let a s partnerem jsou celkem 9 roků spolu.
Není tady
aprill napsal(a):
pracovní zkušenost. v poslední době, když se řeší nějaký složitý a zapeklitý případ, zpravidla se jedná o seznámení přes net
Tak to je logické, když se dnes většina lidí seznamuje přes net. Taková je doba. Kdysi se většina lidí seznamovala "naživo", tak halt i ty složité a zapeklité případy byly ze seznámení naživo. A říkal snad tenkrát někdo, že naživo se nedá kvalitně seznámit? Nota bene, když ani jiný způsob seznamování nebyl?
Není tady
Eva. napsal(a):
aprill napsal(a):
Tak to je logické, když se dnes většina lidí seznamuje přes net. Taková je doba. Kdysi se většina lidí seznamovala "naživo", tak halt i ty složité a zapeklité případy byly ze seznámení naživo. A říkal snad tenkrát někdo, že naživo se nedá kvalitně seznámit? Nota bene, když ani jiný způsob seznamování nebyl?
ale stále je a bylo méně těch zapeklitých případů z live seznámení než ze internetového . nepopírám, že "magory" můžeme potkat všude.....
Není tady
aprill napsal(a):
Eva. napsal(a):
aprill napsal(a):
ale stále je a bylo méně těch zapeklitých případů z live seznámení než ze internetového . nepopírám, že "magory" můžeme potkat všude.....
mladí by se určitě měli seznamovat v reálu a ne sedět doma u PC , ale pro starší lidi je to jediná možnost
Není tady
Podle mne nejde ani tak o konkrétní seznamku, jako spíše o to, zda existuje nějaká metoda, jak zefektivnit výběr...
Já se dlouho bránil myšlence, že by něco mohlo být na partnerských horoskopech. Po krachu manželství jsem se však nakonec rozhodl to zkusit. Nejprve jsem si vybral "vhodnou partnerku" podle partnerských horoskopů - a teprve PAK jsem pomocí seznamky hledal mezi děvčaty (rozvedenými ženami) vybraných znamení.
A hle, hned jsem zaznamenal, že se vyhlídky na možný úspěch znatelně zvýšily... a nakonec jsem natrefil na ten pravý inzerát ... Shodou okolností jsem byl jediný, kdo mojí dnešní partnerce tehdy odpověděl a ona (odjakživa byla velice nedůvěřivá a opatrná) ho hned vzápětí tehdy smazala a byla rozhodnuta ho znovu na seznamku neumístit (a možná ho tam neumístit už NIKDY!) dokud se nesejdeme a dokud nezjistí (?
?), zda tenhle způsob seznamování JE či NENÍ pro ni...
P.S.: Jsme spolu už více jak 10 roků, tak snad to k něčemu bylo.
Není tady