18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vilemína napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Abraka dabra.
Mik, zaříkávání je v pohádkách.
Lidí, kteří na zaříkávání doplatili, je spousta. Některý to pro váných zdravotních problémech stálo ivot.Tak tak.
Pokud bych měla stejný problém jako Mik, la bych na koní, popř. napřed brala zinek či jiné vitamíny a pokud by to nepomáhalo (záleí taky, v jaké míře ti vlasy padají), neváhala bych a la na koní.
Vil a kdyby ti ta koní nepomohla? Tak moná bys zkouela co se dá.
Není tady
dycinky napsal(a):
mikuelini napsal(a):
Ja to shrnu ,takze na zarikavani neverim ,ale me padani vlasu se behem tohoto tydne zpomalilo rapidne .Sice nejake vlasy jeste vypadnou ,ale spravilo se to tak o 80% .Tak ted nevim jestli verit ,ze je to nahoda nebo tomu napomohla ta pani.Kazdopadne byla jeji ceremonie velmi prijemna a nejak mne to zklidnilo .
a není to jedno?
Je to jedno ,hlavne ,ze to pomohlo
Není tady
Modroočka napsal(a):
To není ode zdi ke zdi. Nebo jakoe na něco zaříkávání funguje a na něco ne?
Já bych to stanovila jinak : někomu funguje a někomu ne.
Například my dvě místo zaříkávače půjdeme do drogerky pro ampon a posilující tablety
Ale já osobně závidím těm, kterým funguje "nadpřirozeno".
Není tady