18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mate nekdo zkusenost ze zarikavanim urciteho zdravotniho problemu? A pomaha to? Vcera jsem byla u takoveto zarikavacky ,kvuli padani vlasu ,mam tam jit jeste dvakrat.V jeji rodine to delaji uz po 4 generace.Pry to hodne pomaha ,hlavne u koznich problemu a trvalych bolestech.Ja zatim s mymi vlasy zmenu nepozoruji ,jsem zvedava zdali pak po tech 2 navstevach to pomuze.
Není tady
Abraka dabra.
Mik, zaříkávání je v pohádkách.
Lidí, kteří na zaříkávání doplatili, je spousta. Některý to pro váných zdravotních problémech stálo ivot.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Abraka dabra.
Lidí, kteří na zaříkávání doplatili, je spousta. Některý to pro váných zdravotních problémech stálo ivot.
Pani ale nezarikava vazne choroby ,je to jen spise takove doprovazeni a pomahani ke klasicke lecbe,pracuje v soukrome klinice. A zivi se ti cely zivot,takze si myslim ,ze na tom neco muze byt.Uvidim a potom informuji
Není tady
Něco na tom je. Vydělává si tak na ivobytí. Ale jinak mi to přijde úsměvné, za co vechno lidé nedají peníze.
Není tady
Na posílení vlasů a vlasových cibulek pouívám ampon od černé hlavy, zatím jsem ho pouila jen 2x, tak taky zatím nevím. Ale obsahuje nějaký výtaky a extrakty, tak uvidím.
Není tady
je to jen spise takove doprovazeni a pomahani ke klasicke lecbe
Něco podobnýho, jako "zaříkávání" například bradavic... nebo otěhotnění po adopci...
Srovnání duevního stavu.
Není tady
Takové placebo.
Není tady
Ja sama na to taky moc neverim ,zvedava ale jsem . Bradavice a pasovy opar zarikava uspesne,rada se necham prekvapit pozitivnim ucinkem anebo budou penize v cudu..Taky mozne
Není tady
helena napsal(a):
je to jen spise takove doprovazeni a pomahani ke klasicke lecbe
Něco podobnýho, jako "zaříkávání" například bradavic... nebo otěhotnění po adopci...
Srovnání duevního stavu.
Jojo, kvalitní hlavologie Nakonec, pokud je kvalitní, je to stejně dobrý prostředek, jako kadý jiný. Mám tu zkuenost, e to záleí na tom, jak hluboko je problém uloenej a jak hluboko dokáe zaříkávačka/léčitelka/ někdy i lékařka sáhnout.....
Dej určitě vědět, Miku, jsem taky zvědavá, jak ti to bude fungovat.
Bradavice jsem si zařekla sama mívala jsem jich mnoho a pořád jsem se ne a ne rozhoupat, e s nima půjdu na vypalování. A kdy jsem se konečně definitivně rozhodla, do rána byly vechny pryč, jen mi po nich léta zůstaly jetě bílý flíčky. Myslím, e hezky demonstrujou sílu rozhodnutí
Není tady
lupina montana napsal(a):
Bradavice jsem si zařekla sama mívala jsem jich mnoho a pořád jsem se ne a ne rozhoupat, e s nima půjdu na vypalování. A kdy jsem se konečně definitivně rozhodla, do rána byly vechny pryč, jen mi po nich léta zůstaly jetě bílý flíčky. Myslím, e hezky demonstrujou sílu rozhodnutí
to si dělá srandu ?
Není tady
Vůbec si nedělám srandu, Pavli Neměla jsem v úmyslu si je zaříkat - prostě takhle to proběhlo.
Není tady
Já si takovýhle věci vymejlet neumím - musím vyprávět jen to, co se mi doopravdy stalo
Není tady
Jj, človek skúa vetko, čo by mu mohlo pomôc... a nech je to kžudne aj placebo. Keď mi pomôe krútenie kosou nad hlavou za spevu mantier - tak si nechám krúti kosou nad hlavou za spevu mantier. Môj bývalý homeopat pvoedla, e ak mu pomô elen potencované ho :-), tka prote bud ejes potencované ho :-). V istom bode je kadý prostriedok dobrý.
Není tady
A co by to nepomohlo? Větina chorob je psychosomatických. Zaříkávání můe srovnat energie v těle. A o případech, kdy bradavice zmizely zaříkáváním jsem taky slyela. Tak proč by to nepomohlo na padání vlasů...
Není tady
Jasně, taky zaříkávali rakovinu a pacienti zemřeli.
Není tady
A proč to musí být ode zdi ke zdi, Očko? Srovnávat rakovinu s padáním vlasů mi přijde dost divoký......nehledě k tomu, e ty neví, co je pro ni nejlepí. Můe to být holubí trus stejně jako sofistikovaně upravená kopřiva od Vichy - nebo klidně zaříkávání. Anebo psychoanalýza.............
Není tady
To není ode zdi ke zdi. Nebo jakoe na něco zaříkávání funguje a na něco ne?
Není tady
lupina montana napsal(a):
Já si takovýhle věci vymejlet neumím - musím vyprávět jen to, co se mi doopravdy stalo
jéj, já netvrdím, e kecá. u jsem o něčem takovým párkrát slyela, jen si to neumím moc představit, e se to fakt takhle děje.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Abraka dabra.
Tak tak.
Pokud bych měla stejný problém jako Mik, la bych na koní, popř. napřed brala zinek či jiné vitamíny a pokud by to nepomáhalo (záleí taky, v jaké míře ti vlasy padají), neváhala bych a la na koní.
Není tady
Se zaříkáváním bradavic jsem se setkala jako dítě při četbě Toma Sawyera. U v těch 10ti letech mi to přilo směné. Zaříkávání je pro mě věc, která se mi pojí s temným středověkem, případně s pohádkami. Takovým blbostem snad nikdo normální v dnení době nemůe ani věřit. Nato za to vydávat finanční prostředky!
Není tady
Vilemína napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Abraka dabra.
Lidí, kteří na zaříkávání doplatili, je spousta. Některý to pro váných zdravotních problémech stálo ivot.Tak tak.
Pokud bych měla stejný problém jako Mik, la bych na koní, popř. napřed brala zinek či jiné vitamíny a pokud by to nepomáhalo (záleí taky, v jaké míře ti vlasy padají), neváhala bych a la na koní.
Na koznim jsem byla dokonce i u internisty krevni vysledky mam ukazkove .Vitaminy beru a stravuji se zdrave ,vse bez vysledku.Takze asi tonouci se stebla chyta.Dnes jsem tam byla po treti ,po kazde je to velmi prijemne ,behem tech 3 dnu mne ta pani nejak zbavila stresu a citim se psychicky velmi dobre a v pohode.Vlasy se mi zdaji ,ze zu take tak nepadaji.No ale uvidim ,zitra si je budu myt . Pani nezarikava zadna vazna onemocneni atd...Ona doprovazi klasickou lecbu doktorem svym zarikavanim.Pro mne dobra zkusenost
Není tady
Ivana napsal(a):
Se zaříkáváním bradavic jsem se setkala jako dítě při četbě Toma Sawyera. U v těch 10ti letech mi to přilo směné. Zaříkávání je pro mě věc, která se mi pojí s temným středověkem, případně s pohádkami. Takovým blbostem snad nikdo normální v dnení době nemůe ani věřit. Nato za to vydávat finanční prostředky!
Proc ne Ivano,ja musim rict sama za sebe ,ze doktori mi nikdy moc nepomohli,tak hledam jine alternativy.Jinak taky jsem spis skeptik ,ale nejakou pomoc potrebuji ,tak proste zkousim
Není tady
Ivana napsal(a):
ivo, to, e ty tomu nevěří, neznamená, e to nefunguje.
Není tady
Milá tazatelko, myslím, e problém bude v nedostatku minerálů,hormonů, vitamínů či infekcích! Pokud bys toto měla v pořádku, nepadaly by ti vlasy a neměla bys ádné bolesti! Ty má nějaký problém, padání vlasů je a důsledek! Ty musí najít příčinu. Někdy stačí dobrý endokrinolog, který ti udělá testy a odhalí. To zařídávání....nevím, nevím...to asi nebude ta správná volba. Obraz kůe je zrcadlo vnitřností. Také pH těla je důleité /kyselost/, zlobivá je i candida, moností je opravdu mnoho.
Není tady
Radima napsal(a):
Milá tazatelko, myslím, e problém bude v nedostatku minerálů,hormonů, vitamínů či infekcích! Pokud bys toto měla v pořádku, nepadaly by ti vlasy a neměla bys ádné bolesti! Ty má nějaký problém, padání vlasů je a důsledek! Ty musí najít příčinu. Někdy stačí dobrý endokrinolog, který ti udělá testy a odhalí. To zařídávání....nevím, nevím...to asi nebude ta správná volba. Obraz kůe je zrcadlo vnitřností. Také pH těla je důleité /kyselost/, zlobivá je i candida, moností je opravdu mnoho.
Vim ,ze je to dusledek.Jinak kuzi mam v poradku .Krevni vysledky taky o.k. Pricinu bych nasla rada,u doktoru jsem byla a vse bez vysledku.
Není tady