Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 11. 11. 2013 23:36

Marketa.36
♥------

Obklady koupelny

Máme takovou vizi, že bychom chtěli nově obložit koupelnu. Už jsem si vybrala dekor obkladaček, ale sami si koupelnu zrekonstruovat nedokážeme. Už jste někdo použil vyhledávač http://www.fajnpoptavka.cz/obkladac a našli jste opravdu precizního řemeslníka?

Není tady

#2 23. 5. 2014 19:20

Sojka
♥------

Re: Obklady koupelny

To by mě taky zajímalo, škoda, že se nikdo neozval sad A, prosím vás, co zkušenost s reklama a jeho eshopem? Zamilovala jsem se do jejich produktů, tak scháním informace než to všechno skoupím big_smile

Není tady

#3 23. 5. 2014 21:42

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Marketa.36 napsal(a):

Máme takovou vizi, že bychom chtěli nově obložit koupelnu. Už jsem si vybrala dekor obkladaček, ale sami si koupelnu zrekonstruovat nedokážeme. Už jste někdo použil vyhledávač http://www.fajnpoptavka.cz/obkladac a našli jste opravdu precizního řemeslníka?

Já bych se spíš poptala po známých na zkušenosti s jakoukoliv firmou. A nechala bych si i doporučit odborníkem obkladačky i dlažbu, protože mně by se mohl zrovna líbit nějaký nekvalitní materiál a ti chlapi s tím mají většinou zkušenosti a doporučí třeba značky, ze kterých vybírat.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#4 24. 5. 2014 22:38

Sojka
♥------

To máš asi pravdu, jen internet je prostě pohodlnější smile A přímo ty s tím nějakou zkušenost nemáš? Nezabývala ses tím někdy teď?

Není tady

#5 24. 5. 2014 23:19

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Internet je jistě pohodlnější, ale ... máš třeba kalibrovanej monitor ? Jak víš, že v reálu ty obklady mají přesně tu barvu a strukturu, jaká by se ti líbila ? Fotky dobrý fotogram udělá, vyretušuje, vyzkouší účinek na pár lidech a pak už jedou jako draci.  Sice to s obklady nesovisí, ale nikdy nezapomenu, jak jsem si podle netu objednala povlečení z jedné renomované firmy.. Mělo být bílé s červenými slony a druhé s modrými.
Přišlo něco tak úděsného, že i barvoslepý poznal mezi bílou a tmavě šedivou... 
Poptej se po svých známých, aby jsi se mohla hlavně podívat, jak tu práci udělal. Těžko ti mohu poradit, že franta vomáčka z kropáčovi vrutice je skvělej, když to můžeš mít 200 km a nemůžeš se podívat. Zrovna tak to může být můj manžel, kterej je tak levej, že nemá kšefty a já potřebuju prachy pro děti na krupicovou kaši. vissla

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#6 27. 5. 2014 15:55

Zanet
♥------

Hele jako Frigo má určitě pravdu, není nad osobní poznání, když si to můžeš i ohmatat a tak. Odkud jsi? My jsme byli minulý víkend třeba ve vzorkové prodejně Kerabel na Praze 4, vím jak to vypadá a teď už si to asi objednám přes net, abysme tam zas nemuseli jet znova. Myslím, že mají i facebookové stránky ..

Není tady

#7 20. 6. 2014 18:37

nikol.ambielova
♥♥-----

A nebylo by jednodušší si najmout rovnou firmu? Ať si materiál zařídí sami a také to provedou? Plus některé firmy dělají i to, že ti pomohou s návrhem, oni vědí nejlípe jak na to smile a hlavně když ti to dělá vše jedna firma, je to nejlepší, pokud je nějaký problém, dokáží si s tím poradit než když se pak musí kontaktovat zase jiná firma a tak...

Není tady

#8 9. 7. 2014 14:54

daysulinek
♥♥-----

Já souhlasím s Niki, že se hodí si na práci najmout jednu firmu, je to pak jistější, pokud se něco pokazí, tak víme kam se obrátit, ale samozřejmě souhlasím i s osaháním materiálu na prodejně nebo minimálně nějaké vzroky to chce, ať víme, do čeho jdeme smile

Není tady

#9 10. 7. 2014 11:41

alicia
♥------

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je tu někdo, kdo má zkušenost s eshopem levnadlazba.cz? Mají tam velký výběr, za dobré ceny, jde o italské dlažby a obklady. Přesto, než toho půjdeme, bych se ráda zeptala ostatních. Děkuju moc za odpovědi.

Není tady

#10 14. 7. 2014 13:54

alicia
♥------

Dobrý den, chceme si v domě zrekonstruovat koupelnu a vybrali jsme tyto obklady http://www.iridio.cz/cz/eshop/atlas-concorde/adore , nemá někdo z vás zkušenosti se značkou Atlas Concorde?

Není tady

#11 15. 7. 2014 19:10

nikol.ambielova
♥♥-----

daysulinek napsal(a):

Já souhlasím s Niki, že se hodí si na práci najmout jednu firmu, je to pak jistější, pokud se něco pokazí, tak víme kam se obrátit, ale samozřejmě souhlasím i s osaháním materiálu na prodejně nebo minimálně nějaké vzroky to chce, ať víme, do čeho jdeme smile

tak my jsme tedy dali na firmu se vším všudy, neviděli jsme materiál, rozhodli jsme se jim naplno důvěřovat a dobře jsme udělali, krásně nám vyzdili a obložili koupelnu, udělali to přesně tak, jak jsme se dohodli a materiál mi příjde taky v pohodě, ikdyž, abych pravdu řekla, tak když řekli, že používají obklady abitibi, tak jsem netušila, oč jde...

Není tady

#12 16. 7. 2014 9:24

petra.janecka.7
♥------

A co třeba pročíst sérií článků s názvem "koupelnový speciál" na webu Bydlení21.cz - nejen tam big_smile

Není tady

#13 28. 7. 2014 9:52

petrulec
♥------

Máme štěstí, že precizní řemeslník je můj švagr... smile

Není tady

#14 12. 8. 2014 12:17

alicia
♥------

Frigo napsal(a):

Marketa.36 napsal(a):

Já bych se spíš poptala po známých na zkušenosti s jakoukoliv firmou. A nechala bych si i doporučit odborníkem obkladačky i dlažbu, protože mně by se mohl zrovna líbit nějaký nekvalitní materiál a ti chlapi s tím mají většinou zkušenosti a doporučí třeba značky, ze kterých vybírat.

Zajímalo by mě, nemáte zkušenosti s eshopem www.levnadalzba.cz? je tam dobrý výběr i ceny, ale raději se ptám, než abych naletěla.

Není tady

#15 13. 8. 2014 12:26

daysulinek
♥♥-----

nikol.ambielova napsal(a):

daysulinek napsal(a):

tak my jsme tedy dali na firmu se vším všudy, neviděli jsme materiál, rozhodli jsme se jim naplno důvěřovat a dobře jsme udělali, krásně nám vyzdili a obložili koupelnu, udělali to přesně tak, jak jsme se dohodli a materiál mi příjde taky v pohodě, ikdyž, abych pravdu řekla, tak když řekli, že používají obklady abitibi, tak jsem netušila, oč jde...

Tak to docela koukám, že jste šli do něčeho, co jste si neochmatali a vůbec jsi netušila, oč jde, to chce docela odvahu big_smile A na tu firmy jsi padla jak? Na doporučení nebo jsi to riskla?

Není tady

#16 19. 8. 2014 14:52

alicia
♥------

Ahoj, nevíte někdo, kde by se daly sehnat obklady v takovéhle zelené barvě http://www.studiokoupelen.cz/fotogaleri … ewall.html ?

Není tady

#17 20. 8. 2014 16:13

daysulinek
♥♥-----

alicia napsal(a):

Ahoj, nevíte někdo, kde by se daly sehnat obklady v takovéhle zelené barvě http://www.studiokoupelen.cz/fotogaleri … ewall.html ?

Zkus si najít obklady abitibi, jsou kvalitní a barva by se tam teoreticky taky dala najít smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí