19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
tak proč se diví ?
Protoe vechno, co dělám, dělám na základě vlastního rozhodnutí... a krom toho moje snachy a zeové svoje přání a názory taky vyjadřujou podstatně jiným způsobem, ne Kaly, ví.
Není tady
Kaly napsal(a):
niccka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a co kdyby ses ty naučila respektovat, e jsou témata, co u jsou mrtvá a prostě je nevytahovala. zvlá, kdy vidí, e to člověku, který diskuzi zakládal zřejmě příjemné nebude, ty paní dospělá.Já ne dopsala reakci, byli jste jinde, předtím to mrtvé nebylo.
Poslední reakce byla nějak v listopadu minulého roku ne si to vytáhla take u mrtvé.
Jeda, tak to se moc omlouvám!! Má pravdu, koukla jsem na první stranu. Chtěla jsem si pročíst nějaké diskuze a nevěděla, e je tu moc mrtvo.
Zakladatelko a ostatní - máte mou upřímnou omluvu!
Není tady
helena napsal(a):
tak proč se diví ?
Protoe vechno, co dělám, dělám na základě vlastního rozhodnutí... a krom toho moje snachy a zeové svoje přání a názory taky vyjadřujou podstatně jiným způsobem, ne Kaly, ví.
no moná, e kdybys byla stejná jako tchýně kaly, tak by ty svý přání vyjdřovali i podstatně hůř, nebo tě rovnou ze svého ivota vykrtli.
těko soudit do čeho ani jeden nevidíme.
Není tady
kdybys byla stejná jako tchýně kaly, tak by ty svý přání vyjdřovali i podstatně hůř
To má recht... ovem ze způsobu, jakým Kaly reaguje, se taky dá leccos odvodit...
Není tady
helena napsal(a):
kdybys byla stejná jako tchýně kaly, tak by ty svý přání vyjdřovali i podstatně hůř
To má recht... ovem ze způsobu, jakým Kaly reaguje, se taky dá leccos odvodit...
Není tady
No já nechtěla určité věci vytahovat, ale
Prosím vechny aby toto nekopírovali za chvíli to smau. Díky za pochopení.
Upravil(a) Kaly (19. 1. 2014 18:53)
Není tady
Ví, Kaly, s manelem si bereme celou jeho rodinu (a naopak) a příbuzný si člověk nevybírá.
Jen mi přijde trochu... hm... nekorektní - kdy je taková, jak ji popisuje - vyuívat například bydlení pod její střechou, kdy je to pro vás výhodný... a na druhou stranu si na ni stěovat.
Kdy někoho nemůu vystát, tak si od něj nevezmu ani tu příslovečnou kůrku...
Není tady
No jene pokud bych tam nela musela bych být se synem na ubytovně sama. Chlap tam prostě nechtěl ani za nic. Taky se mi to vůbec nelíbilo a nechtěla jsem tam. Jene jiné řeení ne to a nebo ubytovna nebyla. A sama na ubytovně no nevím.
Není tady
Kaly napsal(a):
No jene pokud bych tam nela musela bych být se synem na ubytovně sama. Chlap tam prostě nechtěl ani za nic. Taky se mi to vůbec nelíbilo a nechtěla jsem tam. Jene jiné řeení ne to a nebo ubytovna nebyla. A sama na ubytovně no nevím.
hmmmmm
stejně je divné, e si tě domů nevzala vlastní matka... no nic.... vude je něco.
Není tady
aprill napsal(a):
Kaly napsal(a):
hmmmmm
stejně je divné, e si tě domů nevzala vlastní matka... no nic.... vude je něco.
No ono jak sem psala mamině nebylo dobře procházela těma svýma nemocema. Bydlí v bytě 1+1. A taky bych řekla, e její přítel se nechtěl vzdát svého pohodlí.
Není tady
e její přítel se nechtěl vzdát svého pohodlí
Paňmáma moná taky nechtěla...
Není tady
Tak mít v 1+1 navíc tři lidi, neumím si to představit.
A co se týká Kaly, mám z ní pocit, e je generál a tchyně si nedá s.ráti na hlavu. Můe být paní tchyně semetrika, ale pak se setkaly semetriky dvě a to je rána. Něco jako dva kohouti na jednom smetiti.
Jo a Kaly, uvědom si, e taky jednou bude tchyně a moná pro svou povahu taky nenáviděná.
Nemyslí, e je čas se nad tím zamyslet?
Upravil(a) Modroočka (20. 1. 2014 8:06)
Není tady
Ale jo... to chápu.
Jene ono se říká "nekousej do ruky, která tě iví"... a taky "něco za něco".
Vyberu-li si ze dvou moností, jedná se o moji volbu... a těko si můu stěovat na prostředí, které jsem si vybrala dobrovolně.
Upravil(a) helena (20. 1. 2014 8:24)
Není tady
helena napsal(a):
Ale jo... to chápu.
Vyberu-li si ze dvou moností, jedná se o moji volbu... a těko si můu stěovat na prostředí, které jsem si vybrala dobrovolně.
Jasně, já zase, při své hrdosti, bych la radi na tu ubytovnu, ne bych musela být někomu za něco vděčná. A kdy u bych bydlela u tchýně, sklapla bych, její byt, její teritorium, já se musím přizpůsobit.
Není tady
Modroočka napsal(a):
A co se týká Kaly, mám z ní pocit, e je generál a tchyně si nedá s.ráti na hlavu. Můe být paní tchyně semetrika, ale pak se setkaly semetriky dvě a to je rána. Něco jako dva kohouti na jednom smetiti.
Jo a Kaly, uvědom si, e taky jednou bude tchyně a moná pro svou povahu taky nenáviděná.
Nemyslí, e je čas se nad tím zamyslet?
kadá z nás někdy byla, nebo by uměla být semetrika. na co dělat, jak jen kaly je fuj a ostatní mají nad hlavou svatozář.
Není tady
Modroočka napsal(a):
helena napsal(a):
Ale jo... to chápu.
Vyberu-li si ze dvou moností, jedná se o moji volbu... a těko si můu stěovat na prostředí, které jsem si vybrala dobrovolně.Jasně, já zase, při své hrdosti, bych la radi na tu ubytovnu, ne bych musela být někomu za něco vděčná. A kdy u bych bydlela u tchýně, sklapla bych, její byt, její teritorium, já se musím přizpůsobit.
to bych si vzala první řadu na to, jak bys la na ubytovnu.
a ano, je to její teritorium, ale pokud souhlasila s tím, e s ní budou mladí ít, pak je potřeba ústupků, tolerance a respektování soukromí z OBOU stran.
jinak si myslím, e je zbytečné to tady dál pitvat. kaly jasně psala, e byla ráda, e tohle vlákno zapadlo a dál se to tady neřeí, tak proč se v tom pořád vrtat, přes to, e ji to příjemné není. nebuďte semetriky
Není tady
pak je potřeba ústupků, tolerance a respektování soukromí z OBOU stran
Svatá pravda... a ne povaovat cokoli za osobní útok... "z OBOU stran".
Není tady
No nic komentovat u to nebudu. Pro přítě poučena nezakládat ádné diskuze.
Upravil(a) Kaly (20. 1. 2014 12:08)
Není tady
Kaly napsal(a):
Toto by MNE asi vadilo viac ako celá svokra aj so zvykom rodiny...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Nemyslí, e je čas se nad tím zamyslet?kadá z nás někdy byla, nebo by uměla být semetrika. na co dělat, jak jen kaly je fuj a ostatní mají nad hlavou svatozář.
Má pravdu, ale toto je Kalyno vlákno a tak mi pripadá riei tu, kto ete veobecne a úplne konkrétne je semetrika.
Mmch, na príspevky sa jej dostalo reakcií, alebo "Čo sa do hory volá"... atď.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
helena napsal(a):
Ale jo... to chápu.
Vyberu-li si ze dvou moností, jedná se o moji volbu... a těko si můu stěovat na prostředí, které jsem si vybrala dobrovolně.Jasně, já zase, při své hrdosti, bych la radi na tu ubytovnu, ne bych musela být někomu za něco vděčná. A kdy u bych bydlela u tchýně, sklapla bych, její byt, její teritorium, já se musím přizpůsobit.
a ano, je to její teritorium, ale pokud souhlasila s tím, e s ní budou mladí ít, pak je potřeba ústupků, tolerance a respektování soukromí z OBOU stran.
jinak si myslím, e je zbytečné to tady dál pitvat. kaly jasně psala, e byla ráda, e tohle vlákno zapadlo a dál se to tady neřeí, tak proč se v tom pořád vrtat, přes to, e ji to příjemné není. nebuďte semetriky
tak ho neře , jiní třeba mají co k tomu dodat
Není tady
Kaly napsal(a):
No nic komentovat u to nebudu. Pro přítě poučena nezakládat ádné diskuze.
Kaly, můe poádat moderátory o uzavření vlákna. Na tvém místě bych to udělala, pokud opravdu chce aby ta debata skončila.
Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Jasně, já zase, při své hrdosti, bych la radi na tu ubytovnu, ne bych musela být někomu za něco vděčná. A kdy u bych bydlela u tchýně, sklapla bych, její byt, její teritorium, já se musím přizpůsobit.to bych si vzala první řadu na to, jak bys la na ubytovnu.
jinak si myslím, e je zbytečné to tady dál pitvat. kaly jasně psala, e byla ráda, e tohle vlákno zapadlo a dál se to tady neřeí, tak proč se v tom pořád vrtat, přes to, e ji to příjemné není. nebuďte semetrikytak ho neře
, jiní třeba mají co k tomu dodat
mají k tomu co dodat přes to, e kaly si to u nepřeje ? myslela jsem, e jsou tady dospělé baby, ne harantíci, co neví, kdy přestat.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jinak si myslím, e je zbytečné to tady dál pitvat. kaly jasně psala, e byla ráda, e tohle vlákno zapadlo a dál se to tady neřeí, tak proč se v tom pořád vrtat, přes to, e ji to příjemné není. nebuďte semetrikytak ho neře
, jiní třeba mají co k tomu dodat
mají k tomu co dodat přes to, e kaly si to u nepřeje ? myslela jsem, e jsou tady dospělé baby, ne harantíci, co neví, kdy přestat.
A jetě k tomu tady u není co dodávat. Otázka zněla jasně a rozhodně v ní nebylo nic o posuzování mého chvilkového bydlení u tchýně nebo meho vztahu k ní.
Není tady