|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojte holky,
dnes jsem se zaregistrovala a hledám kamarádku na dopisování a popovídání si o všem možném. O starostech všedního dne, o radostech, o práci i domově. Však to znáte. Je mi 40 let, mám dva syny - už velké, 17 a 19let, a jsou přes týden mimo domov. Budu se těšit. 
Š
Upravil(a) Šárča (11. 11. 2013 16:50)
Není tady
Ahoj hlásím se na dopisování. Je mi 37 let a mám dvě děti 18 a 15 let. Odkud jsi?
Není tady
Ahojky,
jsem z Hrušovan nad Jevišovkou. Je to malé městečko na Jížní Moravě. A odkud jsi ty?
Není tady
Ahoj bydlím v Doubravě na Karvinsku.
Není tady
Ahojky, tak až dnes jsem se dostala k tomu, abych napsala pár řádků. I když je čas předvánoční, takže peču, v práci zase před inventurami. Jaký ty míváš klasický prosinec? A co děti? Máš kluka a holku? Já mám dva raubíře, kteří přijíždí z intru jen na víkend. Holčička se nám nezadařila. Tak píšu něco o sobě, pracuji v kanceláři, celkem dobrá práce, manžel taky zaměstnaný, ráda si přečtu pěknou knížku, taky si poslechnu fajn písničku. Máme rafana - zlatého retrívra. A co děláš ty? Doubrava na Karvinsku, to je docela dálka.
Tak zatím přeji pěkný den.
a
Š
Není tady
Ahoj, já jsem pekla cukroví včera a zdobit ho budu až příští týden. Pečeme každý rok s mamkou dohromady. Mám holku (18) jmenuje se Veronika a syna (15) Tomáše. Tom byl taky na intru, ale vydržel tam jen měsíc a půl a pak radši změnil školu. Pracuji v dětském domově jako zdravotní sestra, manžel jezdí dálkově busem. Taky ráda čtu, luštím křížovky. Zlatý retrívr by se mě a Tomovi moc líbil,ale manžel nás vždycky ukecá, že ještě nemáme přední plot. Bydlíme tady totiž rok a půl a ten plot jsme ještě nestihli ( pořád je něco důležitějšího). Nic jdu vařit oběd, protože mojí rozmazlenci nechtějí chodit na obědy, tak dělám každý den vývařovnu.Někdy i dopředu, protože dělám dvanáctky od 7 do 7. Měj se hezky.
Není tady