Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 8. 11. 2013 20:43

Brrouk
Zablokovaný

Vyvážená strava

Zdravím vás. Poradíte mi někdo, jak bych se měla správně stravovat? Ráda bych shodila nějaké to kilečko, ale ať už zkouším jakékoli dietky, buďto nefungují nebo hladovím a to opravdu nechci :-) Neměly jste dámy taky podobný problém? A jak jste ho řešily?

Není tady

#2 8. 11. 2013 20:50

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Re: Vyvážená strava

Brrouku,
já když chci trochu zhubnout, nahradím chleba a některé tuky za ovoce, zeleninu, jogurty. Jinak o vyvážené stravě se toho myslím dá najít na netu hodně. Jde o to z jakého úhlu pohledu to chceš: pro vegetariány je vyvážená strava jiná než pro masožravce, pro makrobiotiky nebo jiné vyznavače.

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#3 9. 11. 2013 7:43

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Tulipánka napsal(a):

Brrouku,
já když chci trochu zhubnout, nahradím chleba a některé tuky za ovoce, zeleninu, jogurty. Jinak o vyvážené stravě se toho myslím dá najít na netu hodně. Jde o to z jakého úhlu pohledu to chceš: pro vegetariány je vyvážená strava jiná než pro masožravce, pro makrobiotiky nebo jiné vyznavače.

to taky není to pravé ořechové

Není tady

#4 9. 11. 2013 12:23

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Aprill,
když se koukáš na vyváženou stravu z mého pohledu, tak pro mě jsou nezdravé uhlohydráty a řepný cukr. Když část toho nahradím ovocem a plnotučnými jogurty (nízkotučné - to nejsou jogurty a nejsou pro mě ani zdravé), cítím se dobře, mám hodně energie a nehubnu tolik, abych ztrácela svaly. Svoji cestu si ale musí najít každý sám, protože si myslím, že každému tělu vyhovuje něco jiného.

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#5 9. 11. 2013 13:44

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

záleží i jestli nemáš nějaké zdravotní problémy. Já mám reflux jícnu + další problémy okolo, takže nesmím celozrnné pečivo, syrovou zeleninu atd.
doporučuji ti udělat si test na intoleranci potravin. Sice je drahý, ale řekne ti, co bys neměa jíst. Já si ho udělala, podle výsledků změnila stravování a cítím se lépe, dokonce začínám hubnout.

Není tady

#6 6. 8. 2014 14:45

Kajjka
♥♥♥----

Ahojte, my to s mužem vyřešili tak že jsme si našli v Brně nutriční poradnu. S pani se skvěle povidalo a udělala nám jídelníček aby nám oboum seděl. Prvních pár dnů to bylo těžké se přeučit ale pak už to šlo. A s manželem v sobě máme podporu a ještě se provokujem kdo shodil víc. Po měsíci sme začali cítit že máme víc energie a máme pořád dobrou náladu. Aj sme spolu začali chodit na dlouhe prochazky a hrát tenis. Místo sezení pořád doma nejlépe u počítače nebo u televize. Náš vztah se tím posunul na lepší a ještě při tom hubneme zdravě bez jojo efektu.  Můžu jenom chválit pani Fialovou z Nutrizone za skvělý jídelníček který nám oběma pořádně pomohl.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí