29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zvedavka napsal(a):
...Opravdu jsem to nikdy neudelala! Ctim soukromi druhych i v pripade pochybnosti a radeji se na rovinu zeptam. Myslim, ze zeny maji cit pro to, jestli jim protejsek lze nebo ne. Nevim, zda ho maji i muzi. Mozna resi jine veci a jinak.
...Ja taky ne-e, ze stejnych duvodu. Ctim soukromi druhych. A nejen pro to..., no, tak jsem nastavena, jak jednam, ocekavam i od ostatnich
Není tady
mokory napsal(a):
Zdá se mi to, nebo jste tu fakt zombie?
Holka si sem přijde zafňukat+ pro radu, pro utěšení a vy tu do ní hustíte, že např. jí asi štve, že bude vysvětovat 70ti lidem, co byli na svatbě....na to se tu jaksi neptala, žejo? A další hnusy...
Přijde mi pěkně hnusný, že jí chlap po 14ti dnech, který by měli trávit na líbánkách, nebo spoutaný jako liány, nebo se umilovat k "smrti" atd.... prostě zahýbá-ať už jen virtuálně či opravdu.
Tady se řeší slovíčka, která kdo napsal...proč?
Proč ,když nemáte co říct k problému, sem vlastně lezete? Ubližovat? Připadá mi to dost často.
Zakladatelky mi je líto, připadá mi, že její manžel je jaksi nevybouřený...přála bych jí, aby to dopadlo dobře pro ní- ať už jakýmkoliv směrem. Za mě- zkusila bych si s ním promluvit, proč je to takhle mezi námi. Asi bych ho i vzala zpět- těch úžasných chlapů, který se chovají podle NAŠICH představ je hodně málo a nakonec zjistíš, že jsou si všichni muži dost podobní. Samozřejmě neomlouvám(naopak) jeho chování.
Držím palce!!
Presne tak.
Upravil(a) xxxx (16. 11. 2013 10:39)
Není tady