Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 8. 11. 2013 17:54

Hepina155
♥♥-----

Re: 14 dní po svatbě konec

Trochu vryjem. Do kedy sa dá anulovať sobáš v ČR?

"Najodvážnejším činom je myslieť sama za seba. A nahlas!"

Není tady

#27 8. 11. 2013 17:59

flower
♥♥♥----

Hepina155 napsal(a):

myslím že to nejde:(  že prostě je to možné možná těsně po svatbě. ani neznám nikoho kdo by to řešil..

Není tady

#28 8. 11. 2013 18:34

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

flower napsal(a):

Eva. napsal(a):

[
A co víc jsi chtěla, než promiň a mrzí mě to? va

třeba aby donesl kytku, počkal před prací, chtěl se o tom bavit, psal mi smsky.prostě jsem chtěla vedět, že mu za to žádná jiná nestojí, že mi to řekne, že toho nechá. ale nic takové neřekl. takže asi mu za to stojí a já se s tím musím smířit.

očekávání ničí vztahy kapitulation

Není tady

#29 8. 11. 2013 18:36

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Hepina155 napsal(a):

nedá se anulovat, jsou to fámy......

Není tady

#30 8. 11. 2013 18:38

mokory
♥♥♥----

Zdá se mi to, nebo jste tu  fakt zombie?
Holka si sem přijde zafňukat+ pro radu, pro utěšení a vy tu do ní hustíte, že např. jí asi štve, že bude vysvětovat 70ti lidem, co byli na svatbě....na to se tu jaksi neptala, žejo? A další hnusy...
Přijde mi pěkně hnusný, že jí chlap po 14ti dnech, který by měli trávit na líbánkách, nebo spoutaný jako liány, nebo se umilovat k "smrti" atd.... prostě zahýbá-ať už jen virtuálně či opravdu.
Tady se řeší slovíčka, která kdo napsal...proč?
Proč ,když nemáte co říct k problému, sem vlastně lezete? Ubližovat? Připadá mi to dost často.
Zakladatelky mi je líto, připadá mi, že její manžel je jaksi nevybouřený...přála bych jí, aby to dopadlo dobře pro ní- ať už jakýmkoliv směrem. Za mě- zkusila bych si s ním promluvit, proč je to takhle mezi námi. Asi bych ho i vzala zpět- těch úžasných chlapů, který se chovají podle NAŠICH představ je hodně málo a nakonec zjistíš, že jsou si všichni muži   dost podobní. Samozřejmě neomlouvám(naopak) jeho chování.
Držím palce!!

Není tady

#31 8. 11. 2013 18:38

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

flower napsal(a):

Kuřátko napsal(a):

flower - drž se. Myslím, že kdo by tady měl něco napravovat, je tvůj muž. Pokud nechce, tak to vypadá že se vlastně ani nechtěl ženit a tady tohle mu nahrálo "do karet".

Ode mě kdysi odešel za jinou ženou manžel, po jejich asi 14 denní známosti. My spolu měli...teda máme...syna. Bylo to hodně těžké. Ale nedokážu si představit, jak bych se cítila, kdyby se mi to stalo po svatbě sad
Ale ty to zvládneš, musíš wink

Kuřátko moc děkuju. je to hrozně těžké ve všech směrech. nechal samotnou s velkým bytem, hypotékou, všema věcma. ted ještě musím vyzvednout fotky a video ze svatby. všechno zaplatit. nevím jestli to zvládnu. kvuli němu jsem v jiném městě, než mám rodinu. a před svatbou to mohl utnout. protože jsme měli menší hádku a já se ptala, jestli to opravdu chce. a on že své rozhodnutí nemění..
ale děkuju ti za podporu. člověk má výčitky že mohl udělat něco jinak, ale je pozdě.

taky jsi to mohla utnout ty kapitulation

Není tady

#32 8. 11. 2013 18:52

Hepina155
♥♥-----

"protože jsme měli menší hádku a já se ptala, jestli to opravdu chce. a on že své rozhodnutí nemění.."  O čom bola tá hádka? Konkrétne.

"Najodvážnejším činom je myslieť sama za seba. A nahlas!"

Není tady

#33 8. 11. 2013 18:54

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

mokory napsal(a):

Zdá se mi to, nebo jste tu  fakt zombie?
Holka si sem přijde zafňukat+ pro radu, pro utěšení a vy tu do ní hustíte, že např. jí asi štve, že bude vysvětovat 70ti lidem, co byli na svatbě....na to se tu jaksi neptala, žejo? A další hnusy...
Přijde mi pěkně hnusný, že jí chlap po 14ti dnech, který by měli trávit na líbánkách, nebo spoutaný jako liány, nebo se umilovat k "smrti" atd.... prostě zahýbá-ať už jen virtuálně či opravdu.
Tady se řeší slovíčka, která kdo napsal...proč?
Proč ,když nemáte co říct k problému, sem vlastně lezete? Ubližovat? Připadá mi to dost často.
Zakladatelky mi je líto, připadá mi, že její manžel je jaksi nevybouřený...přála bych jí, aby to dopadlo dobře pro ní- ať už jakýmkoliv směrem. Za mě- zkusila bych si s ním promluvit, proč je to takhle mezi námi. Asi bych ho i vzala zpět- těch úžasných chlapů, který se chovají podle NAŠICH představ je hodně málo a nakonec zjistíš, že jsou si všichni muži   dost podobní. Samozřejmě neomlouvám(naopak) jeho chování.
Držím palce!!

Mokory, jsou spolu 6 LET. Je naivní očekávat, že po tolika letech může úřední akt svatby způsobit spoutání jako liány nebo se umilovat k "smrti". Je smutné a asi velmi těžké  to, co teď flower prožívá. A její srab si to měl rozmyslet dříve a neuzavírat manželství, jestli měl pocit, že flower není žena, se kterou by chtěl mít děti a prožít život. Nechci ho omlouvat, ale asi v tom taky dost plave. Ale po ŠESTI letech vztahu už zamilovanost a "spoutání jako liány" vyprchalo. Buď přerostlo do lásky, nebo se cit vytratil a zůstala rutina.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#34 8. 11. 2013 19:17

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

1. Poplakala bych si nad svym nestastnym osudem ... A kdo by taky ne.
2. Velmi dobre bych rozmyslela, zda mi ten chlapik stoji za setrvani ve vztahu, ci ne. Na konecne rozhodnuti bych si stanovila termin a pak bych ho uz v ramci moznosti nemenila (to rozhodnuti)
3. Na zaklade rozhodnuti bych vyhledala bud pravnika, nebo manzelskou poradnu.
4. Dokud by definitivne nepadlo slovo rozvod, netahala nych do problemu nikoho(!!!) z rodiny. Je to vas problem a ten si jako dospeli lide musite vyresit sami.

Drzim palec.

Upravil(a) Míša Kulička (8. 11. 2013 19:20)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#35 8. 11. 2013 19:30

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

2. Velmi dobre bych rozmyslela, zda mi ten chlapik stoji za setrvani ve vztahu, ci ne. Na konecne rozhodnuti bych si stanovila termin a pak bych ho uz v ramci moznosti nemenila (to rozhodnuti)
4. Dokud by definitivne nepadlo slovo rozvod, netahala nych do problemu nikoho(!!!) z rodiny. Je to vas problem a ten si jako dospeli lide musite vyresit sami.

Drzim palec.

myslím, že tohle platí i v případě možného rozvodu. Už jen protože v případě možných dalších dobrýh vztahů mezi (i minulými) partnery rodina si velice dobře pamatuje, co jí bylo v dobách silných emocí řečeno.

Není tady

#36 8. 11. 2013 22:32

ves_el
♥------

flower:
Buď silná, je to hrozná situace, do které ses nedostala dobrovolně. Názory, že ti utekl, protože ti nestačilo jen "promiň" za to,že ti zahnul po svatbě, neber vůbec vážně. Myslím, že by se měl jo sakra snažit, aby dokázal, že tě miluje.
Teď trošku otázka i k jiným diskutujícím. Když vám někdo opravdu ublíží, tak stačí, když vám řekne "jo, promiň, mrzí mě to"?! A pak ho na vše zapomenete? To jako reagujete "Však v pohodě, omluvil ses, se* mi dále na hlavu, ale trošku nenápadněji než dosud."

Jinak šla jsem za svědka své "kamarádce", která měsíc po svatbě přiznala, že se vdávala, protože ji bylo hloupé odmítnout jeho žádost o ruku a už dávno chce být s někým jiným. Dodnes se nemůžu podívat do očí jejímu, dnes již bývalému manželovi. Doteď lituji, že jsem ji to odsvědčila, i když jsem tušila, že se tahá s někým jiným sad.

Není tady

#37 8. 11. 2013 22:49

JuliePraha
♥♥♥♥♥--

Flower,

drž se. Jen vy dva vite, jak to mezi vami bylo a je. Zadna rada nexistuje, kazda jsme jina ....
Jen bych chtela reagovat na reakci "jak jsi mohla cist mu maily(telefon), to ja bych nikdy neudelal(a)"
Tomu never, je to presne naopak, kdo tohle rekne, tak cte to pravidelne smile

Není tady

#38 8. 11. 2013 22:59

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

ves_el napsal(a):

flower:
Buď silná, je to hrozná situace, do které ses nedostala dobrovolně. Názory, že ti utekl, protože ti nestačilo jen "promiň" za to,že ti zahnul po svatbě, neber vůbec vážně. Myslím, že by se měl jo sakra snažit, aby dokázal, že tě miluje.
Teď trošku otázka i k jiným diskutujícím. Když vám někdo opravdu ublíží, tak stačí, když vám řekne "jo, promiň, mrzí mě to"?! A pak ho na vše zapomenete? To jako reagujete "Však v pohodě, omluvil ses, se* mi dále na hlavu, ale trošku nenápadněji než dosud."

Jinak šla jsem za svědka své "kamarádce", která měsíc po svatbě přiznala, že se vdávala, protože ji bylo hloupé odmítnout jeho žádost o ruku a už dávno chce být s někým jiným. Dodnes se nemůžu podívat do očí jejímu, dnes již bývalému manželovi. Doteď lituji, že jsem ji to odsvědčila, i když jsem tušila, že se tahá s někým jiným sad.

Keď mi pichne nôž do chrbta alebo zabije brata v krčmovej hádke, tak nie. Keď sa zamiluje do druhej, tak to v prvom rade neberiem ako jeho hnufný, premyslený a zákerný útok na moje ego a môj majsestát, ale ako prúser, ktorý sa mu stal - a ktorý sa môže stať každému, nech sa tvárime akokoľvek. Nezamilúvame sa rozumom, plánovacou komisiou, schvaľovacím výborom, ani radou starších... Shit happens. Ako sa k tomu mladoženáč postavil, to je druhá vec, ale "prevalenie" je tiež skôr prúser ako jeho zlý úmysel, a okrem toho, tu už do hry vstupuje kvetinka a jej podiel.
A inak - poľutovať ju môžem, ale to jej pomôže na chvíľu. Ale ak jej napíšem, že také veci, že sa muž po X rokoch zamiluje do druhej, sa stávajú - a je dospelé a dobré sa s tým zmieriť, naučiť sa s tým žiť a to bez toho, aby som hľadala vinníka a musela naňho obráiť zlosť - to jej môže pomôcť aj dlhodobo. Je to smola, je to blbé, v prvej chvíli priam hrozné  - ale stáva sa to, neumiera sa na to - a dokonca to môže, ako každý koniec, byť zároveň začiatok niečoho nového, pekného... stolt

Upravil(a) Selima (8. 11. 2013 23:00)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#39 8. 11. 2013 23:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

JuliePraha napsal(a):

Flower,

drž se. Jen vy dva vite, jak to mezi vami bylo a je. Zadna rada nexistuje, kazda jsme jina ....
Jen bych chtela reagovat na reakci "jak jsi mohla cist mu maily(telefon), to ja bych nikdy neudelal(a)"

smile Odkiaľ to vieš, sleduješ všetkých pravidelne, ty ŠtB? Aj keď je fakt, že "nikdy" je silné a provokatívne slovo... ale SÚ ľudia, ktorí nelustrujú mobily, nečítajú cudzie maily, nehrabú sa v počítačoch, nesledujú....

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#40 8. 11. 2013 23:16

JuliePraha
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

JuliePraha napsal(a):

Flower,

smile Odkiaľ to vieš, sleduješ všetkých pravidelne, ty ŠtB? Aj keď je fakt, že "nikdy" je silné a provokatívne slovo... ale SÚ ľudia, ktorí nelustrujú mobily, nečítajú cudzie maily, nehrabú sa v počítačoch, nesledujú....

Ale SÚ SÚ :] jen nemají potřebu někoho o tom přesvědčovat a kázat smile

Není tady

#41 9. 11. 2013 5:37

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

mokory napsal(a):

...přála bych jí, aby to dopadlo dobře pro ní-
Držím palce!!

Co ty víš, třeba to už právě dobře dopadlo, i když to bolí.

Mokory, dost mě překvapuje tvoje emocionální reakce, okřikování ostatních diskutujících...každý přece napíše svůj pohled, často podložený zkušenostmi nebo časovým odstupem. Většina také určitě chápe rozpoložení zakladatelky a dokáže se vžít do té situace a nechce ubližovat. Bolí to, není to záviděníhodné....ale nějaké důvody a kořeny ten karambol asi má, a k tomu chybí (nemožné, já vím) pohled druhé strany.

Upravil(a) Daphné (9. 11. 2013 5:38)

Není tady

#42 9. 11. 2013 7:01

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Znam mlady par, ktery 'chodil' spolu pred snatkem cca 7 let, zili ve spolecne domacnosti, 2 x se rozesli a vratili k sobe, pak se vzali. (muj nazor: prechozeny vztah...)
Po roce manzelstvi se rozvadeji. Ne pro neveru nektereho z nich, ale pro tu 'PRECHOZENOST VZTAHU' - myslim, ze jak tady nekdo psal, ten par se vezme jenom proto, ze se neslusi, nehodi rozejit, ze setrvacnosti, co by rekla rodina, okoli a pod., proste velice prapodivne duvody k snatku...
Potom, ve spolecnem manzelskem lozi ci u obycejne nedelni snidane (dosad jakoukoliv vsedni situaci...) jim to dojde, ze udelali blbost. Bud si to uvedomi oba, nebo jenom jeden, nebo jenom zustanou u toho, ze ten druhy udelal chybu...
Smutne.
Hm. dost draha a bolava zkusenost pro budouci vztahy... grater

Pritom, myslim, by stacila tak jednoducha vec: Zeptat se sam sebe, zdali se chci vedle tohoto partnera vzbudit i zitra (za rok, za 50 let atd.) rano... Jedina spravna odpoved pro nasledujici uzavreni snatku je ANO. Aj to neurcite NEVIM je jasnym dukazem toho, ze na svadbu neni vhodna doba...

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#43 9. 11. 2013 7:54

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

ves_el napsal(a):

flower:

Co by bylo dostačující pro tebe?
Co víc lze ještě říct, než omlouvám se? Zkusilas, jak je to někdy těžké? Naše vlastní peklíčko, když víme, že jsme udělali chybu, že jsme ublížili, je dle mého názoru dostatečným pokáním. A pokud chybu nevidíme, ani kdyby chtěl partner (ne jenom životní), abychom se po zemi plazili, je to k ničemu.
A jestli zapomenu? Na takové věci se nezapomíná, anebo až časem. To není o tom, zapomenout. Ale přenést se přes to a žít dál bez výčitek, vytahování starých křivd. Ani my nejsme dokonalí. Mnozí z nás si často neuvědomujeme, že to, co vnímáme jako ublížení, jím nebylo. Jen jsme si něco brali zbytečně osobně. (Nemluvím teď konkrétně o flower a jejím trápení)

Není tady

#44 9. 11. 2013 8:03

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

flower napsal(a):

Ani nevím jak začít, ale před 5 týdny jsme měli krásnou, velikou svatbu. 14 dní po, jsem našla mail, od nějaké holky. první moje reakce zatmění před očima, at se sbalí a vypoadne, jak je mi z něj špatně, proč si měl bral. v mailu ji oslovoval zdrobněle, krásno, posílal pusy všude možně.. Začal že je to holka z netu, že je to blbá zábava.ale v mailu psal jak si čtu, jak spolu máme jet do Mexika.takže mi bylo jasné,že jen tak by to nějaké holce z netu nepsal.
14 dní jsem čekala, že přijde, bude si sypat popel na hlavu. dokázal jen promin, mrzí mě to, tak sem to nechtěl. Po 14 dnech sem to nevydržela, a řekla, že to chci spravit,a že s ním chci i přesto byt, že to zapomeneme.

ALe to už nechtěl, že už to nejde, našel si pronájem a ted se stěhuju. nevíým jak se k tomu postavit. máme nový byt, který jsme kupovali kvuli rodině.FInančně to sama neutáhne, tak že mi bude přispívat a ještě si platit nájem.

Nevím jak se s tím srovnat, co říct rodičům, co budu dělat, sama v bytě. mám jet vyzvednout fotky a video.. je z toho všeho zle.

nevím jestli to ustojím, brala jsem si ho z lásky, pořád ho miluju.ale on se nevrátí. zažil někdo něco podobného?
děkuju za odpovědi, moc mi to pomůže

Jen bych chtěla zdůraznit, že flower vůbec neví, jestli jí byl její partner nevěrný ve chvíli, kdy našla ten mail. Ve chvíli, kdy mu řekla, ať se sbalí a vypadne... A je směšné 14 dní čekat, že si bude sypat popel na hlavu. Co PŘESNĚ čekala? Jak se přesně sype na hlavu popel? Kdyby se těch 14 dní chovala normálně, možná mu za ty dny došlo, že s ní chce být. Ale ona se tak zřejmě chovat nedokázala, nedokázala přijmout omluvu a přenést se přes nějaký mail. Pro flower je tato situace teď těžká. Ale do budoucna, jak už tu někdo psal, se jí možná stalo dobře. Kdo z nás to může vědět? Kdyby odešel, když by měla několik malých dětí, bylo by to horší. A že ublížil 70 lidem na jejich svatbě, nu, chápu, v afektu člověk napíše různé věci, ale s odstupem času se tomuhle i flower zasměje.

Btw když našla mail OD nějaké holky, jak to, že ON tu holku oslovoval... když měla psát ta holka...?

I já jsem udělala spoustu blbostí, když jsem zjistila, že je mi můj BM nevěrný. Jen málokdo se ubrání negativním emocím a negativním činům, myslím. Ale pak musíme důsledky svých činů nést a jsme za ně zodpovědni.

A v celkovém kontextu, jestli je vždy vše tak, jak má být, tak není třeba se příliš trápit tím, že (jestli) jsme něco podělali. Ale poučit se z toho.

Upravil(a) Eva. (9. 11. 2013 8:08)

Není tady

#45 10. 11. 2013 20:43

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

dycinky napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Drzim palec.

myslím, že tohle platí i v případě možného rozvodu. Už jen protože v případě možných dalších dobrýh vztahů mezi (i minulými) partnery rodina si velice dobře pamatuje, co jí bylo v dobách silných emocí řečeno.

Myslela jsem to tak, že bych o tom, co se mezi nimi děje, neříkala nikomu z rodiny, dokud nepadne definitivně rozhodnutí o rozvodu ... protože pokud tam bude jiskřička naděje, že ten vztah dají do pořádku, tak by to bylo jen na škodu ... Ale pokud dojde k rozvodu, tak by to snad svým příbuzným sdělit měli, ne? Aby nevzniklo nějaké nedorozumění třeba v případě dalších svateb a táááák smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#46 11. 11. 2013 11:19

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

dycinky napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Drzim palec.

Myslela jsem to tak, že bych o tom, co se mezi nimi děje, neříkala nikomu z rodiny, dokud nepadne definitivně rozhodnutí o rozvodu ... protože pokud tam bude jiskřička naděje, že ten vztah dají do pořádku, tak by to bylo jen na škodu ... Ale pokud dojde k rozvodu, tak by to snad svým příbuzným sdělit měli, ne? Aby nevzniklo nějaké nedorozumění třeba v případě dalších svateb a táááák smile

sdělit ano, ale stejně žádné velké podrobnosti Z toho samého důvodu Když se emoce těch dvou zklidní částo pak píbuzní mají dojem těch "spravedlivých" (jak se s ním můžeš bavit, po tom co ti udělal....). Proto je lepší vše řešit s něým mimo okruh ( i pro to, že ten bývá nezaujatý a objektivní)

Není tady

#47 11. 11. 2013 11:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

možná nemají tendence se do toho plést ani tak příbuzní, jako právě chytrolíni z okolí, kteří o tom celým ví úplný prd, ale meldujou do všeho. u příbuzných bych se toho zase tolik nebála. ale to je moje zkušenost.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#48 12. 11. 2013 21:51

Zvedavka
♥♥♥----

JuliePraha napsal(a):

Flower,

Opravdu jsem to nikdy neudelala! Ctim soukromi druhych i v pripade pochybnosti a radeji se na rovinu zeptam. Myslim, ze zeny maji cit pro to, jestli jim protejsek lze nebo ne. Nevim, zda ho maji i muzi. Mozna resi jine veci a jinak.

Není tady

#49 13. 11. 2013 17:41

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

flower napsal(a):

Ani nevím jak začít, ale před 5 týdny jsme měli krásnou, velikou svatbu. 14 dní po, jsem našla mail, od nějaké holky. první moje reakce zatmění před očima, at se sbalí a vypoadne, jak je mi z něj špatně, proč si měl bral.
Nevím jak se s tím srovnat, co říct rodičům, co budu dělat, sama v bytě. mám jet vyzvednout fotky a video.. je z toho všeho zle.
nevím jestli to ustojím, brala jsem si ho z lásky, pořád ho miluju.ale on se nevrátí. zažil někdo něco podobného?
děkuju za odpovědi, moc mi to pomůže

flower, myslíš, že po 12-letém manželství (se 2 dětmi) je to snazší? ... Není. - Stačí? stolt
Nesmutni, být rozvedený (-á) není vůbec tak strašné, jak se to člověku zdá...
Horší je prodlužovat agónii a trápit se marnými nadějemi.
Držím palce ke všem krokům, které vás čekají.
A víš co? Raději s tím moc neotálejte.  kapitulation

Není tady

#50 13. 11. 2013 21:10

Zvedavka
♥♥♥----

Vachu, ale ona ho chce zpatky, odpustila by mu. Chtela, aby vic litoval a vic se snazil, coz ale neudelal. To znam smile na jejim miste bych ho prestala kontaktovat a dala tomu nejaky cas. Aby oba meli cas na to rozmyslet si v klidu co dal. Treba si budou chybet a daji to znovu do kupy, treba ne a rozvod bude pozdeji jen formalita.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí