|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zdárek 
Zase se blíží letošní Slavík ... Jsme se s holkama vsadily, jestli vyhraje nějaká punková kapela - třeba Dokotr PP ?
Takže hlasujeme o sto šest! Nebylo by super, kdyby jednou taky vyhrála jiná než popíková kapela???
Tak místo plkání u pifka pojďte taky hlasovat 
Stačí kliknout na http://slavikmattoni.seznam.cz/ a tam vás to navede k tomu, jak zahlasovat. Jen se nelekněte, že na Vás Doctor PP nevyskočí jmenovitě. Na začátku toho seznamu je xxx, to odkliknete a pak už tam napíšete Doctora PP přímo a už se těšíte na slavnostní vyhlášení. 
Není tady

A mně se líbí Lucie 

Není tady

taky nejsi náctiletá...Majko 
Není tady

Tak, mě pobavil ten první příspěvek. Jako když nečekáme na nic jiného, než jak hlasovat pro Doctor PP. 
I plkání u pifka mě rozesmálo. Vzhledem k tomu, kolik já toho pifka vypiju. 
Není tady

Eva. napsal(a):
Tak, mě pobavil ten první příspěvek. Jako když nečekáme na nic jiného, než jak hlasovat pro Doctor PP.
mně taky pobavilo to samé..chtěla jsem reagovat, něco v tom smyslu, ať to nechá na nás, komu dáme hlas..ale pak jsem si všimla, že je to určeno náctiletým, kteří sem stejně moc nechodí..takže Doctor PP má asi letos smůlu
Vidím to zas na popík ve všech kategoriích. Jdu si dát pifko a těšit se na vyhlášení
.
Není tady
Eva. napsal(a):
A mně se líbí Lucie

M mně Kabáti a Divokej Bill
.
O skupině Doctor PP slyším prvně 
Není tady

Eva. napsal(a):
Mně to rozesmálo taky 
U pifka?
Mám na někoho pifku, jako zálusk, to jo, ale pifko? Snad pivko, když už
Není tady