6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ale budete na tom stejně
Ale nebudete...
Není tady
Grainne napsal(a):
45týden napsal(a):
Tyyy jo zacinam byt nalomena :-D I kdyz to mou momentalni situaci nevyresi treba mi to pomuze v rozhodnuti..? Kdyz budu schopna se vyspat se s nekym jinym tak manzela asi uz nemiluju..si myslim..
to asi ne .... ale budete na tom stejně , co můe pomoci v tom se přes to přenést
Opravdu psychicky stejně?
On se s tou enou milovat chtěl.
Ona to dělala kvůli pomstě...
Není tady
elvička to píe dobře, tak to je.
Mě pomohlo a pořád pomáhá, kdy si řeknu, e ve vztahu jsme dva a kadý máme jednu půlku. S tou svojí půlkou můu nějak pracovat, s tou jeho ne, ta mi nepatří. Take dělat maximum pro to, abych vylepila to, co mi náleí a co můu nějak ovlivnit. Tím ostatním neztrácet čas a neplýtvat na to energií - je to marný a akorát Tě to deptá.
Ono se klidně můe stát, e časem dojde k tomu, e s tím svým muem být nechce.
Ale nejde to takhle na sílu stylem kdy nedělá to co chci já, tak najust odejdu aby viděl
Ta situace Tě musí straně vyčerpávat a jeho taky. Zkus to nechat být, přestaň "zachraňovat manelství", přestaň to rozebírat s rodinou a s kamarádkama. Jo, a nic mu prosím neoplácej, buď na sebe hodná
Není tady
helena napsal(a):
ale budete na tom stejně
Ale nebudete...
tak ne
Není tady
Market napsal(a):
elvička to píe dobře, tak to je.
Mě pomohlo a pořád pomáhá, kdy si řeknu, e ve vztahu jsme dva a kadý máme jednu půlku. S tou svojí půlkou můu nějak pracovat, s tou jeho ne, ta mi nepatří. Take dělat maximum pro to, abych vylepila to, co mi náleí a co můu nějak ovlivnit. Tím ostatním neztrácet čas a neplýtvat na to energií - je to marný a akorát Tě to deptá.
Ono se klidně můe stát, e časem dojde k tomu, e s tím svým muem být nechce.
Ale nejde to takhle na sílu stylem kdy nedělá to co chci já, tak najust odejdu aby viděl
Ta situace Tě musí straně vyčerpávat a jeho taky. Zkus to nechat být, přestaň "zachraňovat manelství", přestaň to rozebírat s rodinou a s kamarádkama. Jo, a nic mu prosím neoplácej, buď na sebe hodná
to je pěkný ... asi je zbytečný lámat si hlavu něčím, co nemůu ovlivnit ... ale snadné to není
Není tady
Zelvicka to napsala opravdu moc hezky a pravdive..Market taky :-( Vim ze cloveka nemuzu vlastnit, strjne jako on me..Kdyz me tak silene depta byt s nim :-( opravdu si prijdu jak posluhovacka..ze me ma na praci a povinnosti,na zabavu jsou tu jiny :-( pomalu se nejspis dostavam do faze kdy zjistim ze uz ho nechci :-(
Není tady
Kdyz me tak silene depta byt s nim
Proč dělá něco, co nechce?
Nebo jetě jinak - proč se snaí zuby nehty udret vztah, kde si připadá jen jako někdo "na praci a povinnosti"?
Není tady
Protoe by se muselo říznout do "spokojeného ivota" (viz úvodní příspěvek), pak taky hypotéka a kolka v místě bydlitě.
Důvod se vdycky najde
Nebo je to jinak?
Není tady
zelvicka177 napsal(a):
Protoe by se muselo říznout do "spokojeného ivota" (viz úvodní příspěvek), pak taky hypotéka a kolka v místě bydlitě.
Důvod se vdycky najde
Nebo je to jinak?
je to přesně tak .. mně se také nechtělo rozvádět , i kdy u to bylo k ničemu
Není tady
Neni to jinak, je to presne jak pise zelvicka :-( Grainne a tobe se ulevilo rozvodem? Bylo to hodne tezky?
Není tady
Kiara napsal(a):
45týden napsal(a):
Tyyy jo zacinam byt nalomena :-D I kdyz to mou momentalni situaci nevyresi treba mi to pomuze v rozhodnuti..? Kdyz budu schopna se vyspat se s nekym jinym tak manzela asi uz nemiluju..si myslim..
45týden: já opravdu váně varuju kadou takhle utrápenou enskou před "nevěrami z trucu" Nic se tím nevyřeí a ke klidu u Ti to vůbec nepomůe, naopak, bude Ti jetě hůř
Taktez souhlas.
Tohle neprinese nic, dokonce muzou prijit dalsi problemy. Kdyz se to partner dozvi, nebude jasat, nebo dokonce jasat bude, protoze ted uz muze spat s kym chce. Nebo tehotenstvi...
Není tady
45týden napsal(a):
Neni to jinak, je to presne jak pise zelvicka :-( Grainne a tobe se ulevilo rozvodem? Bylo to hodne tezky?
Tezky to bylo ... nez jsem se srovnala s tim , ze vse bude jinak ... zvyk je prece jen silnejsi .
Ale rozhodne nelituju ... mam sice jine problemy , ale urcite jsem spokojenejsi .
Není tady
A jak dlouho to trvalo? Je jasny ze jekazdy vztah individualni, a predem se omlouvam jestli jsou me dotazy nevhodne,nerada bych te vzpominkama vracela nekam kam nechces :-(
Není tady
45týden napsal(a):
A jak dlouho to trvalo? Je jasny ze jekazdy vztah individualni, a predem se omlouvam jestli jsou me dotazy nevhodne,nerada bych te vzpominkama vracela nekam kam nechces :-(
moc dlouho ne ... ale u mne nebyla ta vztahova , citova stranka , spise ten zvyk , predstava co vsechno bude muset probehnout ... stehovani atd .
Není tady