29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
45týden napsal(a):
Tak ja mu to vratim schvalne co na to rekne :-D
a jak se po tom budeš cítit ty? Sama před sebou?
Není tady
45týden napsal(a):
Na nic :-/
taky si myslím. Tak proč sama sobě přidělávat další problémy?
Není tady
To bylo spis teoreticky.. Stejne bych to nedokazala,hlavne by se mi neulevilo vubec :-(
Není tady
jak to můžeš vědět, že bys to nedokázala ? já si tohle myslela taky a jak jsem sama sebe překvapila
ale fakt je, že úlevu od toho fakt čekat nemůžeš.
Není tady
No to je prave ono, myslim, ze by se mi stejne neulevilo :-( snazim se nejak zabavit,obvolavam vsechny zname i nezname :-D
Není tady
A rekla si mu to Pavli? Jakoze skore je ted 1:1..
Není tady
45týden napsal(a):
Ahoj 45ko :-)
Variantu hry na vyrovnání skóre opravdu vypusť. Myslím, že ti bude akorát tak špatně. Ze sebe
A oznamovat, že teď je to 1:1, to je známka zoualství
Není tady
45ko- jaký byl víkend? Vyřešili jste něco?
Nevěřím, že jsi někdy byla přes noc pryč s kamarádkama- psala jsi to snad včera.
Není tady
Ahoj Zelvicko a Rudo :-)
Víkend probíhal tak že se k nám sjela rodina(jeho) a vesele se oslavoval sv.Martin (husa atd) Takže jsem nikde pryč s kamarádkama nebyla, spíš se snažila o všeobecnou pohodu což mi moc nešlo tak jsem šla brzy spát..Chystám se zítra s jednou známou po práci na kafe, ve čtvrtek to samé s jinou a v pátek mám sraz se školou po asi 10ti letech takže nebudu doma přes noc, tak jsem na to zvědavá... Včera jsme se lehce "ňafli", když jsem uklízela nádobí tak jsem našla papír co jsme si psali že uděláme jinak atd, a jak jsem to letmo prolítla tak jsem jenom v duchu konstatovala hmmm tohle nic, tohle taky nic....takže jsme se opět vrátili k minulosti což jsem nechtěla tak jsem šla radši zase spát, pobrečela si a ráno bylo líp...
Není tady
45týden napsal(a):
jako jestli jsem se vrátila a řekla mu, že jsem si zrovna užila s jeho kamarádem, se kterým se zná pomalu od dětství a že to nebylo poprvé ?
nebo když se vzbudil nad ránem a zjistil, že ještě pořád nejsem doma a už mu v hlavě šrotovalo, jestli má obvolávat nemocnice, nebo volat policajty, nebo co má dělat, když jsem se zrovna potichu snažila vplížit domů, prostě říct, že se to zvrtlo a po oslavě jsem skončila ještě někde jinde ?
tak na to jsem teda fakt neměla
ale když už to pak bylo mezi náma všechno v háji a prostě se zeptal a chtěl to vědět, řekla jsem že jo.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
...ale když už to pak bylo mezi náma všechno v háji a prostě se zeptal a chtěl to vědět, řekla jsem že jo.
No u nas, v podobne situaci, kdyz jsem se dozvedela, jak si uzival s moji tehdejsi nejlepsi kamaradkou ve vytahu, to bylo pro mne tak jaksi taky odlehcovaci, mno, netrapilo mne to ani trochu, naopak, jenze to asi zavisi od toho, jak chce ten par dal zustat spolu...
Mne osobne by zrejme skore 1:1 jako ODPLATA rozhodne neutesilo ani neuspokojilo...
Není tady
Skúsila som "vyróvnanie skóre", ale to bolo fakt zo zúfalstva a žiadne uspokojenie mi to neprinieslo. Ani som mu to nehovorila, až pri rozchode na to došla reč a tam som to teda nezatĺkala... Ale celkovo to asi neodporúčam, určite nie prvoplánovo z pomsty. Zas keby sa ti zapáčil niekto iný....
Není tady
Dorka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
...ale když už to pak bylo mezi náma všechno v háji a prostě se zeptal a chtěl to vědět, řekla jsem že jo.
No u nas, v podobne situaci, kdyz jsem se dozvedela, jak si uzival s moji tehdejsi nejlepsi kamaradkou ve vytahu, to bylo pro mne tak jaksi taky odlehcovaci, mno, netrapilo mne to ani trochu, naopak, jenze to asi zavisi od toho, jak chce ten par dal zustat spolu...
Mne osobne by zrejme skore 1:1 jako ODPLATA rozhodne neutesilo ani neuspokojilo...
vůbec nerozumím, cos tím chtěla říct.
Není tady
Selima napsal(a):
Skúsila som "vyróvnanie skóre", ale to bolo fakt zo zúfalstva a žiadne uspokojenie mi to neprinieslo. Ani som mu to nehovorila, až pri rozchode na to došla reč a tam som to teda nezatĺkala... Ale celkovo to asi neodporúčam, určite nie prvoplánovo z pomsty. Zas keby sa ti zapáčil niekto iný....
tak mě to uspokojení taky nepřineslo, ale zase - sex byl lepší jak s ex
Není tady
Tyyy jo zacinam byt nalomena :-D I kdyz to mou momentalni situaci nevyresi treba mi to pomuze v rozhodnuti..? Kdyz budu schopna se vyspat se s nekym jinym tak manzela asi uz nemiluju..si myslim..
Není tady
treba mi to pomuze v rozhodnuti..? Kdyz budu schopna se vyspat se s nekym jinym tak manzela asi uz nemiluju..si myslim..
Si myslíš blbě...
V obou případech.
Není tady
45týden napsal(a):
Tyyy jo zacinam byt nalomena :-D I kdyz to mou momentalni situaci nevyresi treba mi to pomuze v rozhodnuti..? Kdyz budu schopna se vyspat se s nekym jinym tak manzela asi uz nemiluju..si myslim..
na tvým místě bych to nedělala. fakt to není dobrý řešení. jak psala selima, spíš zoufalství.
Není tady
45týden napsal(a):
45týden: já opravdu vážně varuju každou takhle utrápenou ženskou před "nevěrami z trucu" Nic se tím nevyřeší a ke klidu už Ti to vůbec nepomůže, naopak, bude Ti ještě hůř
Není tady
Tak já už nevím... Zkusila jsem si teď žít "po svým", reakce nula,jen strohý tak jaký to bylo a u koho si spala vlastně.. Jinak nic,pořád si jede svoje,svojí lajničku a já už teď řvu nejen v práci,ale i na procházce se psem(na kterou jdu raději úplně sama,pak na mě po pár metrech dopadne smutek jak jsme touhle cestou chodili celá rodina a byli jsme šťastný a objímám stromy :-D) V sobotu musel večer do práce-odjel v sedm a vrátil se ve 23hod..pak druhý den dělá oběd..fakt už nevím,ale hrozně se trápím,nevěřím,pořád se mi to vrací a pohrávám si s myšlenkou že mu řeknu že se budeme tedy střídat týdenxtýden,že nejsem vůbec šťastná a že to tak bude lepší...Třeba se vyčistí vzduch,jestli na to už není pozdě,přece jen se v tom už plácáme přes půl roku..ale třeba si uvědomí že mu chybím,ne jenom jako hospodyně,ale jako rovnocenná partnerka :-(
Není tady
45týden napsal(a):
Tak já už nevím... Zkusila jsem si teď žít "po svým", reakce nula,jen strohý tak jaký to bylo a u koho si spala vlastně.. Jinak nic,pořád si jede svoje,svojí lajničku a já už teď řvu nejen v práci,ale i na procházce se psem(na kterou jdu raději úplně sama,pak na mě po pár metrech dopadne smutek jak jsme touhle cestou chodili celá rodina a byli jsme šťastný a objímám stromy :-D) V sobotu musel večer do práce-odjel v sedm a vrátil se ve 23hod..pak druhý den dělá oběd..fakt už nevím,ale hrozně se trápím,nevěřím,pořád se mi to vrací a pohrávám si s myšlenkou že mu řeknu že se budeme tedy střídat týdenxtýden,že nejsem vůbec šťastná a že to tak bude lepší...Třeba se vyčistí vzduch,jestli na to už není pozdě,přece jen se v tom už plácáme přes půl roku..ale třeba si uvědomí že mu chybím,ne jenom jako hospodyně,ale jako rovnocenná partnerka :-(
Člověk má žít po svém pro sebe a ne proto, aby byla nějaká reakce.
A s tou nevěřou na oplátku, to je blbost.
Ty pořád od něj něco očekáváš a to je chyba. Přijímej to, co ti dává a nevymýšlej si pořád nějaká nesmyslná očekávání. On není ty. On ti svým způsobem může dávat maximum, podle sebe, ale ty prostě máš vymyšleno jiné chování, jak by se PODLE TEBE chovat měl.
Škoda, že zkušenosti jsou nepřenosné. Každý si musí hubu nabít sám.
Upravil(a) Eva. (18. 11. 2013 8:06)
Není tady
Ahoj 45-ko
Problém bude asi v tom, že to žití po svém, máš stále v těch uvozovkách
On jede ve svý lajně, stejně jako ty jedeš pořád v té své, depresivní, nevyrovnané lajně Sentimentální k tomu (objímání stromů).
Ale tak aspoň sis vyzkoušela, že dělat něco jen proto, abys vyvolala žádoucí reakci, nefunguje.
Z mého pohledu se ti opravdu nic strašného neděje. Krom toho, že veškeré své cítění prožívání odvíjíš od chování a reakcí (nereakcí) jednoho chlapa. Nevidíš to všechno okolo, co funguje a mohlo by ti přinést radost. Je to obrovská škoda.
Ale to už ti tady sdělila spousta ženských a ty sis z toho zatím vzala něco po svém, co nefunguje.
To je na tom to blbé, že ty co prožily, tak už vědí a ty si to prostě jen potřebuješ prožít celé :-)
Není tady
Ahoj zelvicko :-)
Ja vim ze porad jenom fnukam,nevim,na co cekam,do toho tlak okoli jak takhle muzes zit,ve tvoji situaci nikdy nechci byt,chtela si zachranit manzelstvi a jediny co si tim dokazala je to ze si te uplne prestal vazit...
Prozit si to cele-co cele konkretne myslis?
Jinak mi je uplne jasne ze bude radeji nekde jinde s nekym kdo je v pohode nez s nekym kdo se porad tvari jako hromadka nestesti :-(
Není tady
Nevidím do toho, takže asi nejsem objektivní.
Pro mě je nepochopitelný nějaký tlak okolí, rozebírání situace s někým, kdo to stejně nežije, chytří umí být všichni. Ztráta času a energie.
No prožít si to celé - já to myslela tak, že ty si jedeš pořád v nějaké té své lajně, je tam hodně sebelítosti, možná snad i nějaká deprese z toho dlouhodobého trápení, sebedůvěra ani ne na nule, ale spíš někde v mínusu . Každý máme tu hranici jinde, kdy si řekneme dost a teď jinak. Ten impuls, ten musí přijít od tebe. Až se dáš do cajku ty, tak se zlepší i vše okolo.
Tady už to bylo řečeno hodněkrát. Ty pořád něco očekáváš. Že když uděáš něco, tak ten chlap se zachová nějak a když on se tak nezachová, tak jsi zase v háji. A tak furt dokola. Řešíš nějakou tu taktiku, jak na něj, co udělat aby...
Já si myslím, že bys ho měla prostě vypustit (se mi to řekne že jo), prostě to pustit, přestat se bát, protože ty se pořád něčeho bojíš a zaměřit se na sebe. A když to sama nezvládneš, tak si k tomu vezmi toho odborníka. Hlavně řeš sebe, svoje pocity, stavy. Jen sebe.
Není tady
45týden napsal(a):
to asi ne .... ale budete na tom stejně , což může pomoci v tom se přes to přenést
Není tady