29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No ale zas on ji š.k.l v práci. Teda po práci
No vidíš, jak byl loajální zaměstnanec... až "po práci"... Pokud si to teda neřád nepsal jako přesčasy...
A jak bys to jinak udělal, když babičky jsou daleko?
Aúúúúú... "maminko, potřebuju hlídat, abych to tomu mýmu korouhevníkovi mohla vrátit"
Není tady
Rudolfe úplně upřímně nevím co mě u něj drží, fakt to nevím Jsme spolu pět let, možná setrvačnost, ty starosti, který by nás rozchod přinesl? Vyřešit prodej domu, péče o malou...opravdu nevím :-(
Není tady
Takhle ale přijdeš o nervy. Z jeho strany nemůžeš čekat žádnou podporu. Fakt zkus dělat to co on- chod někam za svou zálibou- máš ale nějaké?
Není tady
helena napsal(a):
ale že bych měl dělat plaza, to mě teda fakt nenapadlo...
... zatímco tvoje žena o tom možná snilaa dodnes tě považuje za nechápavýho a nevcítivýho emočního tupce
a ma pravdu , ne ?
Není tady
a ma pravdu , ne ?
Tobě by se líbilo, kdyby se chlap před tebou plazil?
Ať už doslova nebo jen přeneseně... kdyby se choval jako potrestanej pes?
Není tady
45týden napsal(a):
:-) to by bylo super, musím se sebou začít něco dělat..on taky neupozorňuje předem, během odpoledne prostě napíše zůstanu v Praze, uvidíme se zítra.. Mnohem lépe by se mi tato situace řešila kdybychom neměli dítě a obr psa, to bychom spolu teda možná už asi nebyli :-/
Mikešiiiiiiiii ty to hrozně zjednodušuješUž vidím jak by reagoval on kdyby byl v mojí situaci..by mě vykopal hubou napřed :-( jinak teda když jsem mu říkala že mám teď sto chutí mu to vrátit tak pravil jojo, vrať mi to :-D
Tak mu to vráť a uvidíš...
Není tady
zelvicka177 napsal(a):
Mikeš napsal(a):
zelvicka177 napsal(a):
Zatímco já jsem ti hlídala tvoje děti, tak ty jsi š..k.l tu k...u
Tomu říkám sympatická dělba práce!
![]()
![]()
No ale zas on ji š.k.l v práci. Teda po práci
A jak bys to jinak udělal, když babičky jsou daleko?
Pozvala by som si niekoho na urobenie ďalšieho dieťaťa... keď už existujúce zaspia. Prípadne vybavila trojku, štvorku... nech z toho aj ja niečo mám.
Není tady
helena napsal(a):
a ma pravdu , ne ?
Chvíľu áno... Keby predstieral skrúšenosť, obavu, že i mňa príde
a že mu na mne záleží... Komu by to nerobilo dobre? Určite aj chlapskému egu áno...
Druhá vec je, že nič sa nemá preháňať.
Není tady
No on má zálibu v chození s klukama na pivo, to je akce na jeden večer+noc, já moc ráda jezdím na koni ale to je akce na celý den, a to bych poslouchala že má malou celej den..atd..o víkendu a tak.. Mám kamarádky, zaplať pán Bůh ještě mi jich pár zbylo, i po tom co na ně tak kašlu, abych mohla sedět doma a brečet do peřina pořád dokola se tím užírat
Není tady
Nemyslím si že by se mi nějak zvlášť ulevilo kdybych mu to vrátila :-/
Není tady
No a? Nech sa satrá o malú . je to aj jeho dieťa, nie? keď on môže odísť na noc, tak ty si odíď cez deň.
Není tady
Mikeš napsal(a):
To je možný - když se to před lety profláklo u mě, bylo mi jasný, že s tím musím skoncovat, byl jsem rád, že mi manželka nesbalila kufry, ale že bych měl dělat plaza, to mě teda fakt nenapadlo...
A někteří lžou (sami sobě?) ještě i po letech.
Upravil(a) Eva. (8. 11. 2013 14:36)
Není tady
Samozřejmě že to je taky jeho dítě, ale péči nechává především na mě, protože jsem m á m a.
Není tady
45týden napsal(a):
Rudolfe úplně upřímně nevím co mě u něj drží, fakt to nevím
Jsme spolu pět let, možná setrvačnost, ty starosti, který by nás rozchod přinesl? Vyřešit prodej domu, péče o malou...opravdu nevím :-(
Jste spolu teprve krátce.
Poslouchej rady, co dává třeba Želvička. Skutečně to funguje.
A kdyby ne, materiální věci se vyřeší, toho se neboj.
Není tady
45týden napsal(a):
Samozřejmě že to je taky jeho dítě, ale péči nechává především na mě, protože jsem m á m a.
To bude asi fakt chtít změnit způsob komunikace tak nějak úplně ne?
Takhle to vypadá, že spolu zbytečně diskutujete a ty mu ty jeho kecy papáš.
Jsi máma úplně stejně jako je on táta.
Necháváš se zatahovat do nějakých diskuzí fakt o ničem. Ano, bude mít celý den malou. Hezky si ten den spolu budou moci užít
Není tady
Chvíľu áno... Keby predstieral skrúšenosť, obavu, že i mňa príde
Jenže některejm je ta "chvíle" málo... a nedej bože, aby "predstieral" ... vážně to musí myslet, prevít... a DOKÁZAT to...
Akorát že to dokazování je na něm a on MUSÍ poznat a vědět, jakej je ten správnej způsob. To se totiž báječně říká "ale on se DOST nesnaží"...
to bych poslouchala že má malou celej den
Má bejt?
Hele - jak často "má malou celej den"?
péči nechává především na mě, protože jsem m á m a
No a?
On je o t e c - a ze zákona mají oba rodiče stejná práva i povinnosti.
Upravil(a) helena (8. 11. 2013 14:37)
Není tady
45týden napsal(a):
No on má zálibu v chození s klukama na pivo, to je akce na jeden večer+noc, já moc ráda jezdím na koni ale to je akce na celý den, a to bych poslouchala že má malou celej den..atd..o víkendu a tak.. Mám kamarádky, zaplať pán Bůh ještě mi jich pár zbylo, i po tom co na ně tak kašlu, abych mohla sedět doma a brečet do peřina pořád dokola se tím užírat
A proč bys neposlouchala, kdyby náhodou? Jedním uchem dovnitř, druhým ven. Hlavně že bys dělala, co máš ráda a odpočinula si od domácího kolotoče. Ani nevíš, co by bylo a už předjímáš.
Není tady
helena napsal(a):
a ma pravdu , ne ?
To asi ne.... ale dat najevo , ze ho to mrzi a ze chce zustat se mnou a nejak na tom vztahu pracovat , dat najevo tu snahu .... ne to odbyt jednou vetou a jedeme dal
Není tady
Selima napsal(a):
45týden napsal(a):
:-) to by bylo super, musím se sebou začít něco dělat..on taky neupozorňuje předem, během odpoledne prostě napíše zůstanu v Praze, uvidíme se zítra.. Mnohem lépe by se mi tato situace řešila kdybychom neměli dítě a obr psa, to bychom spolu teda možná už asi nebyli :-/
Mikešiiiiiiiii ty to hrozně zjednodušuješUž vidím jak by reagoval on kdyby byl v mojí situaci..by mě vykopal hubou napřed :-( jinak teda když jsem mu říkala že mám teď sto chutí mu to vrátit tak pravil jojo, vrať mi to :-D
Tak mu to vráť
a uvidíš...
Jsem taky pro
Není tady
No..jak často má malou celej den..jak tak přemýšlím tak jí ještě sám ještě neměl, jako celý den..vůbec většinou s ní odjel ke svojí mámě a šel na pivo
tím bylo hlídání zajištěno a on se vyvětral.. spíš jsem to já kdo zůstává doma a ráno musí všechno obstarat-dítě do školky atd.. Ale sem tam si taky vyjdu i přes noc a to je zase na něm, ale poměrově to je tak 80:20, pro něj
Není tady
45týden napsal(a):
A to je problem mit vlastni dite cely den ??
Není tady
Tak to se mě moc ptáš..ale nechci mu křivdit, byl na rodičovské od půl roku do roku a půl malé, takže s ní byl, ale to většinou jezdil všude možně po návštěvách aby se nějak zabavil, což mu nemůžu zazlívat. Teď ale když se zamyslím kdy s ní byl sám..jakože bez babičky, dědy nebo někoho známého,..nevzpomenu si, fakt, že ne...
Není tady
nevzpomenu si, fakt, že ne
Ale na otázku, kdys měla malou naposled celeje den ty, odpovíš přesně, viď,
Není tady
45týden napsal(a):
Rudolfe úplně upřímně nevím co mě u něj drží, fakt to nevím
Jsme spolu pět let, možná setrvačnost, ty starosti, který by nás rozchod přinesl? Vyřešit prodej domu, péče o malou...opravdu nevím :-(
není to trochu málo? A kvůli tomu by se měl víc snažit?
Není tady
Tak ja mu to vratim schvalne co na to rekne :-D
Není tady