29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
45týden napsal(a):
A moc by mě teda zajímalo jak to maj ty chlapi, jak to můžou brát jinak než my ženský, to je hrozná nespravedlnost :-( proč to bereme tak citově a jako naprostou zradu a zklamání?? a chlap nad tím mávne rukou, no co no, tak jsem jí vojel zepředu zezadu tam a zpátky, prasklo to, stará trochu vyváděla ale jede se dáál..hodně zjednodušeně řečeno..já nedokážu zapomenout jaký hezký zprývy jí psal prostě, jak se na sebe těšííí, jak jí zlíbáááá, ty samý přezdívky jako má pro mě, booooooooooože jak to můžou prostě dělat???!!!
Tohle vůbec není pravda.
A ty v první řadě už po žádných zprávách nikde nešmejdi. -)
Není tady
Grainne napsal(a):
Selima napsal(a):
JJ, práca na sebe - neznie to lákavo a ani to spočiatku lákavé nie je, ale výsledky sú dobré... Nielen vo vzťahu s mužom/mužmi, ale hlavne vo vzťahu so sebou. Market to napísala presne
- vzťah so sebou je ten najťažší a najdôležitejší v živote, lebo rozviesť sa so sebou, to je už vyšší level.
![]()
Takže v prvom rade tam by malo smerovať úsilie. A medzi nami - čokoľvek sa zmení u jedného človeka vo vzťahu, zmení to celý vzťah - v úzkom vzťahu (a možno v v každom) to ani inak nejde.
čokoľvek sa zmení u jedného človeka vo vzťahu, zmení to celý vzťah - v úzkom vzťahu (a možno v v každom) to ani inak nejde.
tohle je zajimave ... docela by mne zajimalo, jak to funguje
Jednoducho - keď urobíš, povieš (alebo občas stačí pomyslieť si) niečo nové, prekvapivé, hneď to vychýli rovnováhu vo vzťahu, prinesie niečo nové, nový impulz - a vyvolá novú reakciu. Ale musí to byť úprimné, nie predstierané, hrať sa na niečo - to akosi nefunguje..u
Není tady
45týden napsal(a):
A moc by mě teda zajímalo jak to maj ty chlapi, jak to můžou brát jinak než my ženský, to je hrozná nespravedlnost :-( proč to bereme tak citově a jako naprostou zradu a zklamání?? a chlap nad tím mávne rukou, no co no, tak jsem jí vojel zepředu zezadu tam a zpátky, prasklo to, stará trochu vyváděla ale jede se dáál..hodně zjednodušeně řečeno..já nedokážu zapomenout jaký hezký zprývy jí psal prostě, jak se na sebe těšííí, jak jí zlíbáááá, ty samý přezdívky jako má pro mě, booooooooooože jak to můžou prostě dělat???!!!
presne tak to maji .... neni jedna bude jina ... city moc neresi
Není tady
45týden napsal(a):
To nie je o tom chlap alebo žena - keby si si ty užila s iným, tiež by to viac štvalo manžela ako teba, nemysli si... A čím viac by sa ti to páčilo, tým viac by vyvádzal.
Není tady
45týden napsal(a):
Želvičko ten volný čas využívám tak, že sedím v obýváku, na klíně psa a tupě zírám před sebe :-( resp. na televizi. Nic záživnějšího bohužel dělat nemůžu :-(
A manžel přijede domů a zeptá se: "Tak jak ses tu měla, copak jsi dělala, když já jsem tu nebyl? "
"Nic"
Není tady
Grainne napsal(a):
45týden napsal(a):
Jo jo, šmejdi bezcitný
Není tady
zelvicka177 napsal(a):
Grainne napsal(a):
45týden napsal(a):
Jo jo, šmejdi bezcitný
Není tady
zelvicka177 napsal(a):
Jo jo, šmejdi bezcitný
No bóže, chlap si užije někde jinde, a vy z toho děláte hned takovej tyjátr...
Není tady
docela by mne zajimalo, jak to funguje
Jak by to fungovalo? Každá akce budí reakci - to je učivo základní školy a platí nejen ve fyzice a chemii.
Tys nikdy nevyvolala změnu chování tvýho psa tím, že "něco" bylo najednou jinak?
A manžel přijede domů a zeptá se: "Tak jak ses tu měla, copak jsi dělala, když já jsem tu nebyl? "
Přišlo by mi zajímavější, kdyby se najednou neměl zeptat koho... nejlíp bez předchozího upozornění
Chyba, kocoure... "chlap si užije někde jinde" a když to praskne, tak se patřičně neplazí... a co hůř, on ani nevytuší, že a jak by se měl správně plazit
Upravil(a) helena (8. 11. 2013 12:50)
Není tady
Mikeš napsal(a):
zelvicka177 napsal(a):
Jo jo, šmejdi bezcitný
![]()
![]()
Anebo se zeptáme, zda se mu to líbilo :-)
Není tady
helena napsal(a):
docela by mne zajimalo, jak to funguje
Jak by to fungovalo? Každá akce budí reakci - to je učivo základní školy a platí nejen ve fyzice a chemii.
Tys nikdy nevyvolala změnu chování tvýho psa tím, že "něco" bylo najednou jinak?
Přišlo by mi zajímavější, kdyby se najednou neměl zeptat koho... nejlíp bez předchozího upozornění
Chyba, kocoure... "chlap si užije někde jinde" a když to praskne, tak se patřičně neplazí... a co hůř, on ani nevytuší, že a jak by se měl správně plazit
Kdyby jim to zensky neodpousteli urcite by se to tak casto nestavalo ... takhle si to proste muzou dovolit , kdyz jim staci rict pardon, a jeste se ona snazi , aby ji nahodou neutekl .
Není tady
Kdyby jim to zensky neodpousteli urcite by se to tak casto nestavalo
Ale stávalo... jen by holt líp konspirovali...
Není tady
Grainne napsal(a):
Kdyby jim to zensky neodpousteli urcite by se to tak casto nestavalo ... takhle si to proste muzou dovolit , kdyz jim staci rict pardon, a jeste se ona snazi , aby ji nahodou neutekl .
Jak neutekl? Jako z obojku že by se vytrhl?
Já myslím, že vztah a setrvání ve něm je otázka svobodného rozhodování, a to obou. S přihlédnutím k možným důsledkům toho rozhodování.
Není tady
:-) to by bylo super, musím se sebou začít něco dělat..on taky neupozorňuje předem, během odpoledne prostě napíše zůstanu v Praze, uvidíme se zítra.. Mnohem lépe by se mi tato situace řešila kdybychom neměli dítě a obr psa, to bychom spolu teda možná už asi nebyli :-/
Mikešiiiiiiiii ty to hrozně zjednodušuješ Už vidím jak by reagoval on kdyby byl v mojí situaci..by mě vykopal hubou napřed :-( jinak teda když jsem mu říkala že mám teď sto chutí mu to vrátit tak pravil jojo, vrať mi to :-D
Není tady
Tam nejde o to že si užil jinde, kdyby to byl jednorázovej úlet v opilosti tak nad tím mávnu rukou, ale tam se evidentně "něco" budovalo, sice mi tvrdil že to byly jenom takový kecy který nic neznamenaj ale jak mu má pak člověk věřit že mu je to líto? když tam přesvědčivě vypisoval "bloňdatý krásce" jak se mu tohle už hodně dlouho nestalo a bla bla blaaaaaaaa jdu blejt
Není tady
Už vidím jak by reagoval on kdyby byl v mojí situaci..by mě vykopal hubou napřed
Jojo... jenomže on ví, že mu nic podobnýho z tvý strany nehrozí. Proto si taky může dovolit říct "jojo, vrať mi to".
že to byly jenom takový kecy který nic neznamenaj
Cynicky konstatuju, že chlap zmítanej poklopcovou horečkou dokáže i recitovat lyrický básně... zpaměti...
Není tady
helena napsal(a):
To je možný - když se to před lety profláklo u mě, bylo mi jasný, že s tím musím skoncovat, byl jsem rád, že mi manželka nesbalila kufry, ale že bych měl dělat plaza, to mě teda fakt nenapadlo...
Není tady
ale že bych měl dělat plaza, to mě teda fakt nenapadlo...
... zatímco tvoje žena o tom možná snila a dodnes tě považuje za nechápavýho a nevcítivýho emočního tupce
Upravil(a) helena (8. 11. 2013 13:14)
Není tady
Želvičko- neutekl-neodešel - ženské jsou schopné ještě k obojku přidat kšíry- jen aby měly chlapa a tvořily s ním rodinu.
45týden-to je tvůj případ- uděláš cokoliv- zase píšeš, že sedíš doma- kde jsou ty tvé zamluvené večery. on to z tebe cítí a vůbec nic si z tebe nedělá- je mu to jedno- má vypráno, navařeno, jezdí si kde chce a hlavně s kým chce. Nechce se mu hledat wellnes s rodinou. Co Tě u něj drží??
Není tady
helena napsal(a):
ale že bych měl dělat plaza, to mě teda fakt nenapadlo...
... zatímco tvoje žena o tom možná snilaa dodnes tě považuje za nechápavýho a nevcítivýho emočního tupce
Kamarádovo nyní již exmanželka mívala hezký průpovídky typu: "Zatímco já jsem ti hlídala tvoje děti, tak ty jsi š..k.l tu k...u"
Nakonec ta k.r.a mohla prakticky za všechno, špatný počasí, nepovedený oběd .. :-)
Není tady
zelvicka177 napsal(a):
Zatímco já jsem ti hlídala tvoje děti, tak ty jsi š..k.l tu k...u
Tomu říkám sympatická dělba práce!
Není tady
Nakonec ta k.r.a mohla prakticky za všechno, špatný počasí, nepovedený oběd
A není to hezký, mit někoho, na koho lze svést úplně všechno a kdo ti nemůže odporovat?
(Pánové mívají například trenéry reprezentace )
Není tady
Mikeš napsal(a):
zelvicka177 napsal(a):
Zatímco já jsem ti hlídala tvoje děti, tak ty jsi š..k.l tu k...u
Tomu říkám sympatická dělba práce!
![]()
![]()
No ale zas on ji š.k.l v práci. Teda po práci
A jak bys to jinak udělal, když babičky jsou daleko?
Není tady
helena napsal(a):
Nakonec ta k.r.a mohla prakticky za všechno, špatný počasí, nepovedený oběd
A není to hezký, mit někoho, na koho lze svést úplně všechno a kdo ti nemůže odporovat? http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
(Pánové mívají například trenéry reprezentace http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png)
Ano a je přece hezké, když se mají dva (až tři) rádi ...
Není tady