6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Psycholog mi nerikal nic konkretniho,jen mi pokladal otazky
Psycholog ti taky "nic konkretniho" říkat nemá... abys ne/udělala tohle nebo onohle.
Ty otázky jsou cílený tak, abys získala (nebo se aspoň pokusila najít) jinej pohled na situaci... aby tě vyvedl z "bludnýho kruhu" a ukázal ti i jiný monosti, jiný cesty, jak dál.
jak by se plazici se po podlaze se slzama v ocich libil zhrzene manzelce
Netroufám si hovořit za vechny zhrzený manelky... ale při mý povaze bych konstatovala cosi o akovi
Není tady
... ... Tak nejak ...
Není tady
45týden napsal(a):
Jessiko ty ses fakt vostra...mimo jine mi rikat holka kdyz je mi 31let...
No to ví, mně bude v za chvíli 47, pro mně je taková třicítka holka
Ale je zbytečné dohadovat se o terminologii, ba dokonce o úvahách, zda věk nese moudrost.
Tvůj věk spí ukazuje na to, e se jetě v ivotě bude mít co ohánět a byly by dobré si uvědomit, zda tím chce procházet sama. Take taková běná rada - sepi si seznam 10 proti 10.
P.S. za to, e má nízké sebevědomí, tvůj mu ale nemůe. To můe změnit jen ty.
Není tady
helena napsal(a):
[
jak by se plazici se po podlaze se slzama v ocich libil zhrzene manzelce
Netroufám si hovořit za vechny zhrzený manelky... ale při mý povaze bych konstatovala cosi o akovi http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
No a hlavně to nepřepálit :-)
Není tady
Jessika napsal(a):
Ale je zbytečné dohadovat se o terminologii, ba dokonce o úvahách, zda věk nese moudrost.
Tvůj věk spí ukazuje na to, e se jetě v ivotě bude mít co ohánět a byly by dobré si uvědomit, zda tím chce procházet sama. Take taková běná rada - sepi si seznam 10 proti 10.
P.S. za to, e má nízké sebevědomí, tvůj mu ale nemůe. To můe změnit jen ty.
Proč sama? V jejím věku s jedním dítětem, přece probůh nebude do smrti sama.
Není tady
No právě, to si taky říkám, kdy po 30tce právě ivot naopak začíná..prej teda :-) co je seznam 10 proti 10? Jako sepsat si vechna + a - ? Proč zůstat, proč odejít? Včera jsem mu řekla e mu to nikdy neodpustím a e se mi to pořád vrací a vracet bude a e mu u nikdy nebudu věřit, tak koukal, co měl taky dělat, e..rozhodně se neplazil po podlaze se slzama v očích :-D :-D Ráno říkal e se bojí e to s náma takhle dopadne patně a aby mu Jeíek nepřinesl rozvodový papíry, tak jsem mu na to řekla e i to je moný, e k tomu zatím stále úspěně směřujeme..ticho..
Není tady
dusička napsal(a):
Není lepí to skončit kdy se kvůli tomu pořád trápím? Kdy jsem chtěla aby el k psychologovi se mnou tak prý mám problém já, on ádný nemá, těí se na mě a je spokojený..úplně zapomíná e ve vztahu jsou vdycky dva.. Musím jetě zmínit e k dceři je úasný a skvělý táta.
Já souhlasím s Jessikou.
Pokud neví, jestli odejít , neodejít, tak se na to vyprdni a zůstaň tam kde si .
Odejdi,a bude mít vyřeenýho manela a bude ti uplně jedno, co dělá. Ted na něj prostě jen blbě árlí.
V čem si pomůe, kdy od něho odejde?
tentokrat souhlasim s Dusickou , dala bych tomu cas, vykaslala se na veskere aktivity smerem od tebe vcetne sexu , a delala jen zakladni ukony co se tyce domacnosti ..... pokud se nic nezmeni k lepsimu , tak si dat cas na rozhodnuti a pak to zacit resit .
Není tady
Duička má pravdu, jen se troku bojím, abych se z toho u nezbláznila.. Navíc vařit, prát a uklízet člověku kterýmu nevěřím ani nos mezi očima...takhle jdu přes sebe u hoooodně dlouho, proto se ptám jak dál doufám e kdybych odela e bude platit staré známé sejde z očí sejde z mysli :-/ i kdy to by taky trvalo, ne by se prodal dům, vídat ho kadou neděli večer při předávce dcerky...chjoooooooooooooo
Není tady
Eva. napsal(a):
Jessika napsal(a):
P.S. za to, e má nízké sebevědomí, tvůj mu ale nemůe. To můe změnit jen ty.Proč sama? V jejím věku s jedním dítětem, přece probůh nebude do smrti sama.
To nemuzes nikdy vedet
Není tady
45týden napsal(a):
No právě, to si taky říkám, kdy po 30tce právě ivot naopak začíná..prej teda :-) co je seznam 10 proti 10? Jako sepsat si vechna + a - ? Proč zůstat, proč odejít? Včera jsem mu řekla e mu to nikdy neodpustím a e se mi to pořád vrací a vracet bude a e mu u nikdy nebudu věřit, tak koukal, co měl taky dělat, e..rozhodně se neplazil po podlaze se slzama v očích :-D :-D Ráno říkal e se bojí e to s náma takhle dopadne patně a aby mu Jeíek nepřinesl rozvodový papíry, tak jsem mu na to řekla e i to je moný, e k tomu zatím stále úspěně směřujeme..ticho..
A cos tím chtěla dokázat ? Co jsi chtěla , aby udělal ? Přijde mi, e chce ,aby odeel on, aby ten rozchod byl na něj , abys ty byla "z obliga".
Aby ty rozvodové papíry nepřinesl Jeíek tobě.
Není tady
Pak je otázka co je lepí - sama s dítětem a v pohodě (stejně jsem si říkala e u ádnýho chlapa nechci ani cejtit), nebo ve vztahu kde jsem v křeči a odbíhám brečet do koupelny :-(
Není tady
dycinky
A cos tím chtěla dokázat ? Co jsi chtěla , aby udělal ? Přijde mi, e chce ,aby odeel on, aby ten rozchod byl na něj , abys ty byla "z obliga".
Aby ty rozvodové papíry nepřinesl Jeíek tobě.
Tak to je taky moný kdo ví jestli by to tak nebylo nejlepí..nechtěla jsem tím dokázat nic, jen mu tak říct, e i po půl roce to není za mnou a nevím jestli kdy bude, e na to prostě nedokáu zapomenout. Nechtěla jsem aby si sypal popel na hlavu (ani nevím jestli to umí), nebo se plazil po zemi..prostě jsem povaovala za nutný mu vysvětlit proč bylo zase "odpoledne na prd" a proč jsem se "zase tvářila"..
Není tady
a dát tomu čas, jak dlouho jetě?? je to půl roku a nehnuli jsme se z místa, moná chvilku kousek dopředu, pak zase o dva kroky zpátky a tak pořád dokola jak kdybych měla nohy v bahně a nemohla ven
Není tady
Tak zkus něco prostě udělat. On vidí jenom nepříjemné obličeje, natvanost. To u ho snad ani nemůe bavit chodit domů
Zkus dělat něco sama pro sebe. Co se netýká jeho. Prostě přestat o tom mluvit, přestat to rozebírat, přestat to řeit.
A to dodret.
Tady u to někdo psal. On se umí sám hezky bavit, kdy je v Praze, tak mu uka, e té se umí o sebe "postarat".
Přijde mi, e on tě bere jako nějakou povinnost, výčitku, nic zajímavého, zábavného, přitalivého.
Čeho se asi brzy raději zbaví.
Za půl roku ses nehla z místa hlavně ty Vůbec nikam.
Najdi si psychologa, který bude řeit hlavně tebe samotnou.
Není tady
Má pravdu elvičko, nikam jsem se nehnula a neposunula, to jsem to dopracovala :-( nějaký kontakt na někoho opravdu dobrého nemáte někdo? ten ke kterému jsem chodila mi přiel takovej nic moc, spí teda nic, ne moc :-/
Není tady
Kdy my nevíme, odkud jsi. Za mne paní doktorka Jitka Douchová z Prahy. Laskavá, velice zkuená a hlavně trefná :-)
Není tady
zelvicka177 napsal(a):
Tak zkus něco prostě udělat. On vidí jenom nepříjemné obličeje, natvanost. To u ho snad ani nemůe bavit chodit domů
Zkus dělat něco sama pro sebe. Co se netýká jeho. Prostě přestat o tom mluvit, přestat to rozebírat, přestat to řeit.
A to dodret.
Tady u to někdo psal. On se umí sám hezky bavit, kdy je v Praze, tak mu uka, e té se umí o sebe "postarat".
Přijde mi, e on tě bere jako nějakou povinnost, výčitku, nic zajímavého, zábavného, přitalivého.
Čeho se asi brzy raději zbaví.
Za půl roku ses nehla z místa hlavně ty Vůbec nikam.
Najdi si psychologa, který bude řeit hlavně tebe samotnou.
ne jemu , ale sobě. Přijde mi, e se ji prostě nechce a snadno se to hodí na to, e ...e i po půl roce to není za mnou a nevím jestli kdy bude, e na to prostě nedokáu zapomenout.
Není tady
Grainne napsal(a):
Eva. napsal(a):
Proč sama? V jejím věku s jedním dítětem, přece probůh nebude do smrti sama.
To nemuzes nikdy vedet
Nemůu. Ale v jejím věku je to hodně pravděpodobné.
Není tady
45týden napsal(a):
Proč tak rezolutní prohláení?
Nikdy neříkej nikdy...
Není tady
45týden napsal(a):
Má pravdu elvičko, nikam jsem se nehnula a neposunula, to jsem to dopracovala :-( nějaký kontakt na někoho opravdu dobrého nemáte někdo? ten ke kterému jsem chodila mi přiel takovej nic moc, spí teda nic, ne moc :-/
Nu, jestli myslí, e se to za pár sezení spraví, tak nespraví. Ale hlavně - ty musí chtít. Samo se to nespraví a ani sebelepí psycholog to nespraví. Ty musí máknout na sobě. Psycholog ti jenom pomůe, ale a pak, kdy ty bude doopravdy chtít.
Třeba já jsem chodila skoro dva a půl roku na skupinovou terapii.
Není tady
dycinky napsal(a):
ne jemu , ale sobě. Přijde mi, e se ji prostě nechce a snadno se to hodí na to, e ...e i po půl roce to není za mnou a nevím jestli kdy bude, e na to prostě nedokáu zapomenout.
Jo rozumím, já to myslela spíe ve smyslu jakési přitalivosti, zájmu ze strany manela nebo jak to říct...
Umím si představit zakladatelku v situaci, kdy si vyádá dva dny v týdnu pro sebe a jde se bavit. Rámcově sdělí mui, kde se nachází a bude se tam vyskytovat pravidelně. Něco co ji samotnou bude bavit.
Přijde mi taková ena pro mue atraktivnějí ne ta vyčítající, nutící manela k účasti na společném programu apod..
Není tady
Jsem z Prahy, moc děkuji za kontakt, vyzkouím. Chtěla jsem aby el se mnou, ale jak u jsem psala - odmítl, on ádný problém nemá, ale já ano, tak a chodím sama Vyhradit si dva dny v týdnu pro sebe to bychom se vídali u opravdu jenom o víkendech :-D jeho piva a pozdní příchody domů to spolehlivě vykryjí :-) Určitě ho nechci do ničeho nutit, na začátku jsem se urputně snaila aby to bylo vechno dobrý, proto ty programy, kina, večeře...výsledkem bylo e jsem k výročí svatby nedostala ani kytku (prý měli vude zavřeno...ehmmmm)..
Není tady
45týden napsal(a):
Jsem z Prahy, moc děkuji za kontakt, vyzkouím. Chtěla jsem aby el se mnou, ale jak u jsem psala - odmítl, on ádný problém nemá, ale já ano, tak a chodím sama Vyhradit si dva dny v týdnu pro sebe to bychom se vídali u opravdu jenom o víkendech :-D jeho piva a pozdní příchody domů to spolehlivě vykryjí :-) Určitě ho nechci do ničeho nutit, na začátku jsem se urputně snaila aby to bylo vechno dobrý, proto ty programy, kina, večeře...výsledkem bylo e jsem k výročí svatby nedostala ani kytku (prý měli vude zavřeno...ehmmmm)..
Zkus to, tak jak já to píu. :-)
A uvidí, jak se budou vyvíjet jeho piva a pozdní příchody domů :-)))
Není tady
Zkusím elvičko, moc děkuju :-) Uvidíme, schválně, budu dál reportovat :-)
Není tady
45týden napsal(a):
No mne jeho otazky pro tebe pripadaly velmi konstruktivni... Dokazala jsi na ne odpovedet hlavne sobe (kurnik, neumim nasvych klavesach napsat otaznik )
Upravil(a) Dorka (7. 11. 2013 16:45)
Není tady