6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Eva. napsal(a):
Jessika napsal(a):
To je fakt bezva řeení.
Není podle mého? Tak rozvod...
Nemiluju ho? Tak rozvod...
Byl nevěrný, chce to napravit, ale já se s tím vnitřně nesmířím... rozvod a ádné kompromisy
Děti v takovémto manelství do toho samozřejmě nemají co kecat, hlavně , e maminka bude spokojená.
Protoe v dalím manelství u to prostě MUSÍ vyjít - a bude mně milovat, bude mně na rukou nosit a určitě mi nebude nevěrný, vdy si ho vezmu "z lásky"....Jessiko, ty bys ve vztahu, jaký popisuje 45.týden zůstala? Nalej si čistého vína. Maminka musí být spokojená, aby byly spokojené i děti. To neví? e dětem nefunkční manelství ubliuje víc, ne rozvedené, to taky neví? Tys to tak zjednoduila. ilas někdy ve vztahu, ve kterém ti bylo vnitřně zle? Roky? Desetiletí? A vůbec to nemusí být o nevěře. "Jen" !! o nelásce a neúctě mezi partnery.
Překvapuje mě. Měla jsem tě za moudrou zkuenou enu. Asi jsem si tě s někým spletla.
[bMěla jsem tě za moudrou zkuenou enu. Asi jsem si tě s někým spletla.
][/b]
nestava se ti to v posledni nejak casto ?
Není tady
Mně se to právě nelíbí vůbec..kdy k tomu připočtu jetě snahu nula nula nic...jsem astná? jen někdy, moná sem tam o víkendech..intuice, která mě zatím nikdy nezklamala, mi říká utíkej..k tomu abych byla astná mi chybí pocit lásky z jeho strany, e jsem jeho jediná :-(
Není tady
Grainne napsal(a):
bMěla jsem tě za moudrou zkuenou enu. Asi jsem si tě s někým spletla.
][/b]
nestava se ti to v posledni nejak casto ?
Grainne, nechápe nadsázku? Nebo vtip?
Není tady
Eva. napsal(a):
Grainne napsal(a):
bMěla jsem tě za moudrou zkuenou enu. Asi jsem si tě s někým spletla.
][/b]
nestava se ti to v posledni nejak casto ?Grainne, nechápe nadsázku? Nebo vtip?
Je nás tu zřejmě víc,co nějak nechápou tvé "vtipkování",spí bych tomu u tebe řekla vzhledem k tvé posl.otázce,e se vdy v případě odhalení snaí stáhnout zpět do své "ulity" - ty nic,ty muzikant přeci,ejo a to jen ti ostatní jsou úplně a nic nechápou.
Není tady
Grainne, nechápe nadsázku? Nebo vtip?
Myslím, e jsou tu i dalí, kdo občas nechápou "nadsázku nebo vtip"
Nebo se tak aspoň tváří... z různejch důvodů...
Není tady
Nemyslim si ze bych se jako matka mela plne podrizovat diteti..presne jak pisete,nestastna maminka-nestastny dite.Nasi se nerozvedli prave z duvodu ´´kvuli ditetí´ a jak to dopadlo-k placi.Kdyz jsem u nich na navsteve po 5min bych prchala pryc protoze se neustale ale neustale hadaj..taky si dodnes pamatuju trapny vyrid tatovi co chce k veceri,vyrid mame ze nic nechci..v te dobe jsem to nechapala ale dnes rikam ze kdyby se rozvedli bylo by jim obema lip...
Není tady
Navic oba mame jeste dost casu byt stastny, mne je 31let, maly 3,5roku,kdyz se bude jeho nevera opakovat jakoze neverim tomu ze nebude i kdyz me presvedcuje o opaku,muze me byt uz 40let...nebo hur-spoatime hypoteku,spolecnymi uspory dovelebime dum a on me pak kopne do riti pze si nasel daleko mladsi a atraktivnejsi..fakt ne :-(
Není tady
45týden napsal(a):
Nemyslim si ze bych se jako matka mela plne podrizovat diteti..presne jak pisete,nestastna maminka-nestastny dite.Nasi se nerozvedli prave z duvodu ´´kvuli ditetí´ a jak to dopadlo-k placi.Kdyz jsem u nich na navsteve po 5min bych prchala pryc protoze se neustale ale neustale hadaj..taky si dodnes pamatuju trapny vyrid tatovi co chce k veceri,vyrid mame ze nic nechci..v te dobe jsem to nechapala ale dnes rikam ze kdyby se rozvedli bylo by jim obema lip...
Mě to jako dítěti nikdy nevadilo,e se nai rozvedli - naopak jsem netrpěla syndromem nechtěného jezdění na chatu,páč jsme tedy ádnou neměli a uívala jsem si s kadým dovču zvlát,co bych jinak asi moná taky neměla - s matkou u moře a s otcem na horách.
Akorát ted za dospěla,kdy mám děti,bych radi přijíděla do takové domácnosti,kde mě čekaj oba rodiče,kteří jsou spolu rádi a kteří spolu i postupně stárnou,zajímají se o své děti a tak,To mi ted chybí,ale člověk nemůe mít vechno.Ty rozvedené enské jsou pak na stará kolena takové nějak moc přefeminizované,alespon dle mojí matky usuzuju:godlike:
Není tady
Nemyslim si ze bych se jako matka mela plne podrizovat diteti
On tě k tomu někdo nutí?
Sama píe "Kdybychom se rozváděli tak se musíme střídat týdenxtýden, protoe dcera chodí v místě naeho bydlitě do kolky" - fakt "musíte"?
kdyz se bude jeho nevera opakovat jakoze neverim tomu ze nebude
Děvče, ty u mu nevěří ani to, e "dobrý ráno" myslí upřímně... a asi je to na tobě přinejmením vidět - pokud to teda (spí) něříká rovnou.
Co přesně chce - abychom ti rozvod "posvětili"? Abychom ti řekli, e s "tímhle" se ít nedá? Abys měla argument "říkají to vichni"?
a on me pak kopne do riti
Upřímně řečeno - tam tě můe kopnout i vlastní dítě, který bude předtím roky s láskou a péčí vychovávat, ví.
Upravil(a) helena (6. 11. 2013 14:52)
Není tady
45týden napsal(a):
Navic oba mame jeste dost casu byt stastny, mne je 31let, maly 3,5roku,kdyz se bude jeho nevera opakovat jakoze neverim tomu ze nebude i kdyz me presvedcuje o opaku,muze me byt uz 40let...nebo hur-spoatime hypoteku,spolecnymi uspory dovelebime dum a on me pak kopne do riti pze si nasel daleko mladsi a atraktivnejsi..fakt ne :-(
upřímně,to tě můe kdykoli kdokoli nejen současný manel.Take do budoucna na tvém místě by ses asi neměla trvale vázat na ádnýho chlapa.
Není tady
45týden napsal(a):
Mně se to právě nelíbí vůbec..kdy k tomu připočtu jetě snahu nula nula nic...jsem astná? jen někdy, moná sem tam o víkendech..intuice, která mě zatím nikdy nezklamala, mi říká utíkej..k tomu abych byla astná mi chybí pocit lásky z jeho strany, e jsem jeho jediná :-(
Vzhledem k tomu, e toto tady omílá stále dokola - je to asi to, co tě nejvíc tve. Tys "odpustila" a on by se měl plazit po zemi a se slzama v očích děkovat - no a ono nic. To je fakt k natvání.
Není tady
on by se měl plazit po zemi a se slzama v očích děkovat
Myslí, e tohle by mohla bejt konečně odpověď na moji otázku?
Není tady
Ted jsem se po dlouhy dobe zasmala :-) nejhorsi je ze ja vlastne vubec nevim co chci, rano chci rozvod, v poledne at nam to klape a vecer zase rozvod. Neverim mu a trapim se kvuli tomu. To je asi to nejhorsi. :-(
Není tady
helena napsal(a):
Myslí, e tohle by mohla bejt konečně odpověď na moji otázku? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
to se musí zeptat povolanějích
stejně tam chybí - a do smrti.....
Není tady
45týden napsal(a):
Ted jsem se po dlouhy dobe zasmala :-) nejhorsi je ze ja vlastne vubec nevim co chci, rano chci rozvod, v poledne at nam to klape a vecer zase rozvod. Neverim mu a trapim se kvuli tomu. To je asi to nejhorsi. :-(
to jsem ráda. Myslím , e určitý nadhled a humor (kdy se jedná o ná vlastní ivot) spoustě z nás chybí.
Není tady
45týden napsal(a):
A kdy se věnuje dítěti, kdy se celý den nimrá ve svých pocitech?
Na mé otázky jsi neodpověděla.
Zkus to aspoň pro sebe, třeba zjistí, jak na tom vlastně jsi.
Není tady
Mně to přijde jak hrozný muka, který si způsobuje sama sobě.
Neustále kontroluje navtívené stránky na notebooku (zná ten hmat CTRL+SHIFT+N pro Chrome? výborná věc :-), radi u nefiguruje na Facebooku (proč si přidává manela mezi své přátele?)... co jeho mobil, e-mail... ?
Takhle skončí brzy na lopatě.
Není lepí spolupracovat s nějakým psychologem, to je o sebevědomí, o tom mít ráda sama sebe - to fakt nejsou fráze :-)
Jsi v nějakém divném kruhu a musí ti to hrozně brát energii a to je koda :-)
Není tady
Eva. napsal(a):
Jessiko, ty bys ve vztahu, jaký popisuje 45.týden zůstala? Nalej si čistého vína. Maminka musí být spokojená, aby byly spokojené i děti. To neví? e dětem nefunkční manelství ubliuje víc, ne rozvedené, to taky neví? Tys to tak zjednoduila. ilas někdy ve vztahu, ve kterém ti bylo vnitřně zle? Roky? Desetiletí? A vůbec to nemusí být o nevěře. "Jen" !! o nelásce a neúctě mezi partnery.
Překvapuje mě. Měla jsem tě za moudrou zkuenou enu. Asi jsem si tě s někým spletla.
Evo, neblázni - já a moudrá?
Ví, ty si dneska můe dovolit romantiku, jako i já, máme telecí léta za sebou, děti zajitěný, existence zajitěná...
Ale holka ve věku pisatelky? S malým dítětem?
Jak jsem jí psala - a zatím neodpověděla - zajímá mně, jak jejich manelství funguje.
Nepletu do toho momentálně city. Protoe kdy city převáí rozum, člověk nevidí dobře - má před sebou takovou rouku, která mu zastiňuje, co je doopravdy podstatné. Prostě - vidí rudě.
I to , jak pisatelka psala, e u nesnese ani představu toho, e se její mu dívá na zadek jiné eny , mluví samo o sobě.
Rozumí ? Ona se to té spirály sama vytáčí.
Proto by to chtělo trochu odstup a empatii, například k jejímu dítěti.
Není tady
Holka zlatá,v takovém věku u řeí tvého navyspělého manela.Samozřejmě si musí sám sobě dokazovat/neustále/jaký je borec a hledá tam,kde můe jetě zabodovat-to se těm muským velmi často stává/ale řekla bych,čím starí-tím horí kvalita i kvantita/.Pokud on ví,co Tě tve,uráí,ničí atd.a stejně je mu to jedno,a jedná pořád stejně-má nyní velikou anci přehodnotit vá společný ivot a ujasnit si priority v ivotě.Kvůli jedné nevěře bych to nehrotila,ale chová-li se pořád stejně,u bych váně přemýlela o rozvodě.Pamatuj,e můe přijít jetě horí období...
Není tady
Jessiko ty ses fakt vostra...mimo jine mi rikat holka kdyz je mi 31let...ale jo,beru tu,evidentne si zkusenejsi.. Na tve otazky jsem odpovedela-doma funguje,ale jen v urcitych mezich,sex mame,financne prispiva-hypoteku platime na pul.Psycholog mi nerikal nic konkretniho,jen mi pokladal otazky-jak by mel vypadat vas vztah abyste byla spokojena,co manzel delaxnedela...kdybychom se za x let potkali a ja se vas ptal jak se mate co byste mi odpovedela kdybyste byla fakt stastna..mozna na tom mit se rada atd neco bude,nekde jsem cetla,ze neveru ustoji jen zdrave sebevedomi jedinci,ja uz diky nemu sebevedomi nemam zadny :-(
Není tady
Jooo-a jinak diteti se venuju kazdy vecer kdyz prijdu z prace do te doby co usne..
Není tady
Není lepí to skončit kdy se kvůli tomu pořád trápím? Kdy jsem chtěla aby el k psychologovi se mnou tak prý mám problém já, on ádný nemá, těí se na mě a je spokojený..úplně zapomíná e ve vztahu jsou vdycky dva.. Musím jetě zmínit e k dceři je úasný a skvělý táta.
Já souhlasím s Jessikou.
Pokud neví, jestli odejít , neodejít, tak se na to vyprdni a zůstaň tam kde si .
Odejdi,a bude mít vyřeenýho manela a bude ti uplně jedno, co dělá. Ted na něj prostě jen blbě árlí.
V čem si pomůe, kdy od něho odejde?
Není tady
45týden napsal(a):
Jessiko ty ses fakt vostra...mimo jine mi rikat holka kdyz je mi 31let...ale jo,beru tu,evidentne si zkusenejsi.. Na tve otazky jsem odpovedela-doma funguje,ale jen v urcitych mezich,sex mame,financne prispiva-hypoteku platime na pul.Psycholog mi nerikal nic konkretniho,jen mi pokladal otazky-jak by mel vypadat vas vztah abyste byla spokojena,co manzel delaxnedela...kdybychom se za x let potkali a ja se vas ptal jak se mate co byste mi odpovedela kdybyste byla fakt stastna..mozna na tom mit se rada atd neco bude,nekde jsem cetla,ze neveru ustoji jen zdrave sebevedomi jedinci,ja uz diky nemu sebevedomi nemam zadny :-(
Přestala bych se mu nabízet s programy na večery a víkendy a zacala si taky plánovat víc casu pro sebe a tatinkovi dávat dceru na hlídání víc ne dosud + větí zapojeni se do domácnosti. Pokud mívá pro sebe par dni v tydnu s kamosema v Praze, chtěla bych to samé i pro sebe - relax, výlety s kamarádkami přes noc, proste vyčistit hlavu.
Není tady
Jessika napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jessiko, ty bys ve vztahu, jaký popisuje 45.týden zůstala? Nalej si čistého vína. Maminka musí být spokojená, aby byly spokojené i děti. To neví? e dětem nefunkční manelství ubliuje víc, ne rozvedené, to taky neví? Tys to tak zjednoduila. ilas někdy ve vztahu, ve kterém ti bylo vnitřně zle? Roky? Desetiletí? A vůbec to nemusí být o nevěře. "Jen" !! o nelásce a neúctě mezi partnery.
Překvapuje mě. Měla jsem tě za moudrou zkuenou enu. Asi jsem si tě s někým spletla.Evo, neblázni - já a moudrá?
Ví, ty si dneska můe dovolit romantiku, jako i já, máme telecí léta za sebou, děti zajitěný, existence zajitěná...
Ale holka ve věku pisatelky? S malým dítětem?
Jak jsem jí psala - a zatím neodpověděla - zajímá mně, jak jejich manelství funguje.
Nepletu do toho momentálně city. Protoe kdy city převáí rozum, člověk nevidí dobře - má před sebou takovou rouku, která mu zastiňuje, co je doopravdy podstatné. Prostě - vidí rudě.
I to , jak pisatelka psala, e u nesnese ani představu toho, e se její mu dívá na zadek jiné eny , mluví samo o sobě.
Rozumí ? Ona se to té spirály sama vytáčí.
Proto by to chtělo trochu odstup a empatii, například k jejímu dítěti.
Ja si myslím, e ak je rozum a srdce v rozpore, človek vidí dobre LEN srdcom - on ten rozum sa dá nejako ukeca, ale podvedomie/srdce nikdy...
Není tady
dycinky napsal(a):
helena napsal(a):
Myslí, e tohle by mohla bejt konečně odpověď na moji otázku? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pngto se musí zeptat povolanějích
stejně tam chybí - a do smrti.....
No, myslim, ze mnohe z nas si to presne takhle v podobne situaci predstavuji...
Akorat by me zajimalo, kdyby to nevernik doma doopravdy predvedl, jak by se plazici se po podlaze se slzama v ocich libil zhrzene manzelce...
Upravil(a) Dorka (7. 11. 2013 7:02)
Není tady