Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 6. 11. 2013 13:42

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Jak dál ?

Eva. napsal(a):

Jessika napsal(a):

To je fakt bezva řešení.

Není podle mého? Tak rozvod...
Nemiluju ho? Tak rozvod...
Byl nevěrný, chce to napravit, ale já se s tím vnitřně nesmířím... rozvod a žádné kompromisy

Děti v takovémto manželství do toho samozřejmě nemají co kecat, hlavně , že maminka bude spokojená.

Protože v dalším manželství už to prostě MUSÍ vyjít - a bude mně milovat, bude mně na rukou nosit a určitě mi nebude nevěrný, vždy si ho vezmu "z lásky"....

Jessiko, ty bys ve vztahu, jaký popisuje 45.týden zůstala? Nalej si čistého vína. Maminka musí být spokojená, aby byly spokojené i děti. To nevíš? Že dětem nefunkční manželství ubližuje víc, než rozvedené, to taky nevíš? Tys to tak zjednodušila. Žilas někdy ve vztahu, ve kterém ti bylo vnitřně zle? Roky? Desetiletí? A vůbec to nemusí být o nevěře. "Jen" !! o nelásce a neúctě mezi partnery.
Překvapuješ mě. Měla jsem tě za moudrou zkušenou ženu. Asi jsem si tě s někým spletla.

[bMěla jsem tě za moudrou zkušenou ženu. Asi jsem si tě s někým spletla.

][/b]

nestava se ti to v posledni nejak casto ?

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#27 6. 11. 2013 13:43

45týden
♥♥-----

Mně se to právě nelíbí vůbec..když k tomu připočtu ještě snahu nula nula nic...jsem šastná? jen někdy, možná sem tam o víkendech..intuice, která mě zatím nikdy nezklamala, mi říká utíkej..k tomu abych byla šastná mi chybí pocit lásky z jeho strany, že jsem jeho jediná :-(

Není tady

#28 6. 11. 2013 14:01

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

bMěla jsem tě za moudrou zkušenou ženu. Asi jsem si tě s někým spletla.

][/b]

Grainne, nechápeš nadsázku? Nebo vtip? smile

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#29 6. 11. 2013 14:16

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

Grainne napsal(a):

bMěla jsem tě za moudrou zkušenou ženu. Asi jsem si tě s někým spletla.

][/b]

Grainne, nechápeš nadsázku? Nebo vtip? smile

Je nás tu zřejmě víc,co nějak nechápou tvé "vtipkování",spíš bych tomu u tebe řekla vzhledem k tvé posl.otázce,že se vždy v případě odhalení snažíš stáhnout zpět do své "ulity" - ty nic,ty muzikant přeci,žejo a to jen ti ostatní jsou úplně dumbom a nic nechápou.lol

Není tady

#30 6. 11. 2013 14:24

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne, nechápeš nadsázku? Nebo vtip?
Myslím, že jsou tu i další, kdo občas nechápou "nadsázku nebo vtip"
Nebo se tak aspoň tváří... z různejch důvodů... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#31 6. 11. 2013 14:39

45týden
♥♥-----

Nemyslim si ze bych se jako matka mela plne podrizovat diteti..presne jak pisete,nestastna maminka-nestastny dite.Nasi se nerozvedli prave z duvodu ´´kvuli ditetí´ a jak to dopadlo-k placi.Kdyz jsem u nich na navsteve po 5min bych prchala pryc protoze se neustale ale neustale hadaj..taky si dodnes pamatuju trapny vyrid tatovi co chce k veceri,vyrid mame ze nic nechci..v te dobe jsem to nechapala ale dnes rikam ze kdyby se rozvedli bylo by jim obema lip...

Není tady

#32 6. 11. 2013 14:42

45týden
♥♥-----

Navic oba mame jeste dost casu byt stastny, mne je 31let, maly 3,5roku,kdyz se bude jeho nevera opakovat jakoze neverim tomu ze nebude i kdyz me presvedcuje o opaku,muze me byt uz 40let...nebo hur-spoatime hypoteku,spolecnymi uspory dovelebime dum a on me pak kopne do riti pze si nasel daleko mladsi a atraktivnejsi..fakt ne :-(

Není tady

#33 6. 11. 2013 14:47

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

45týden napsal(a):

Nemyslim si ze bych se jako matka mela plne podrizovat diteti..presne jak pisete,nestastna maminka-nestastny dite.Nasi se nerozvedli prave z duvodu ´´kvuli ditetí´ a jak to dopadlo-k placi.Kdyz jsem u nich na navsteve po 5min bych prchala pryc protoze se neustale ale neustale hadaj..taky si dodnes pamatuju trapny vyrid tatovi co chce k veceri,vyrid mame ze nic nechci..v te dobe jsem to nechapala ale dnes rikam ze kdyby se rozvedli bylo by jim obema lip...

Mě to jako dítěti nikdy nevadilo,že se naši rozvedli - naopak jsem netrpěla syndromem nechtěného jezdění na chatu,páč jsme tedy žádnou neměli a užívala jsem si s každým dovču zvlášt,což bych jinak asi možná taky neměla - s matkou u moře a s otcem na horách.

Akorát ted za dospěla,kdy mám děti,bych radši přijížděla do takové domácnosti,kde mě čekaj oba rodiče,kteří jsou spolu rádi a kteří spolu i postupně stárnou,zajímají se o své děti a tak,To mi ted chybí,ale člověk nemůže mít všechno.Ty rozvedené ženské jsou pak na stará kolena takové nějak moc přefeminizované,alespon dle mojí matky usuzuju:godlike:

Není tady

#34 6. 11. 2013 14:48

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nemyslim si ze bych se jako matka mela plne podrizovat diteti
On tě k tomu někdo nutí?
Sama píšeš "Kdybychom se rozváděli tak se musíme střídat týdenxtýden, protože dcera chodí v místě našeho bydliště do školky" - fakt "musíte"?
kdyz se bude jeho nevera opakovat jakoze neverim tomu ze nebude
Děvče, ty už mu nevěříš ani to, že "dobrý ráno" myslí upřímně... a asi je to na tobě přinejmenším vidět - pokud to teda (spíš) něříkᚠrovnou.
Co přesně chceš - abychom ti rozvod "posvětili"? Abychom ti řekli, že s "tímhle" se žít nedá? Abys měla argument "říkají to všichni"?
a on me pak kopne do riti
Upřímně řečeno - tam tě může kopnout i vlastní dítě, který budeš předtím roky s láskou a péčí vychovávat, víš.

Upravil(a) helena (6. 11. 2013 14:52)

Není tady

#35 6. 11. 2013 14:50

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

45týden napsal(a):

Navic oba mame jeste dost casu byt stastny, mne je 31let, maly 3,5roku,kdyz se bude jeho nevera opakovat jakoze neverim tomu ze nebude i kdyz me presvedcuje o opaku,muze me byt uz 40let...nebo hur-spoatime hypoteku,spolecnymi uspory dovelebime dum a on me pak kopne do riti pze si nasel daleko mladsi a atraktivnejsi..fakt ne :-(

upřímně,to tě může kdykoli kdokoli nejen současný manžel.Takže do budoucna na tvém místě by ses asi neměla trvale vázat na žádnýho chlapa.

Není tady

#36 6. 11. 2013 15:01

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

45týden napsal(a):

Mně se to právě nelíbí vůbec..když k tomu připočtu ještě snahu nula nula nic...jsem šastná? jen někdy, možná sem tam o víkendech..intuice, která mě zatím nikdy nezklamala, mi říká utíkej..k tomu abych byla šastná mi chybí pocit lásky z jeho strany, že jsem jeho jediná :-(

Vzhledem k tomu, že toto tady omílᚠstále dokola - je to asi to, co tě nejvíc štve. Tys "odpustila" a on by se měl plazit po zemi a se slzama v očích děkovat - no a ono nic. To je fakt k naštvání.

Není tady

#37 6. 11. 2013 15:07

helena
♥♥♥♥♥♥♥

on by se měl plazit po zemi a se slzama v očích děkovat
Myslíš, že tohle by mohla bejt konečně odpověď na moji otázku? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#38 6. 11. 2013 15:58

45týden
♥♥-----

Ted jsem se po dlouhy dobe zasmala :-) nejhorsi je ze ja vlastne vubec nevim co chci, rano chci rozvod, v poledne at nam to klape a vecer zase rozvod. Neverim mu a trapim se kvuli tomu. To je asi to nejhorsi. :-(

Není tady

#39 6. 11. 2013 16:17

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Myslíš, že tohle by mohla bejt konečně odpověď na moji otázku? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

to se musíš zeptat povolanějších big_smile
stejně tam chybí - až do smrti.....dumbom

Není tady

#40 6. 11. 2013 16:18

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

45týden napsal(a):

Ted jsem se po dlouhy dobe zasmala :-) nejhorsi je ze ja vlastne vubec nevim co chci, rano chci rozvod, v poledne at nam to klape a vecer zase rozvod. Neverim mu a trapim se kvuli tomu. To je asi to nejhorsi. :-(

to jsem ráda. Myslím , že určitý nadhled a humor (když se jedná o nᚠvlastní život) spoustě z nás chybí.

Není tady

#41 6. 11. 2013 17:06

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

45týden napsal(a):

A kdy se věnuješ dítěti, když se celý den nimrᚠve svých pocitech?

Na mé otázky jsi neodpověděla.
Zkus to aspoň pro sebe, třeba zjistíš, jak na tom vlastně jsi.

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#42 6. 11. 2013 17:15

zelvicka177
♥♥♥----

Mně to přijde jak hrozný muka, který si způsobuješ sama sobě.
Neustále kontroluješ navštívené stránky na notebooku (znᚠten hmat CTRL+SHIFT+N pro Chrome? výborná věc :-), radši už nefiguruješ na Facebooku (proč si přidávᚠmanžela mezi své přátele?)... co jeho mobil, e-mail... ?
Takhle skončíš brzy na lopatě.
Není lepší spolupracovat s nějakým psychologem, to je o sebevědomí, o tom mít ráda sama sebe - to fakt nejsou fráze :-)
Jsi v nějakém divném kruhu a musí ti to hrozně brát energii a to je škoda :-)

Není tady

#43 6. 11. 2013 17:16

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Eva. napsal(a):

Jessiko, ty bys ve vztahu, jaký popisuje 45.týden zůstala? Nalej si čistého vína. Maminka musí být spokojená, aby byly spokojené i děti. To nevíš? Že dětem nefunkční manželství ubližuje víc, než rozvedené, to taky nevíš? Tys to tak zjednodušila. Žilas někdy ve vztahu, ve kterém ti bylo vnitřně zle? Roky? Desetiletí? A vůbec to nemusí být o nevěře. "Jen" !! o nelásce a neúctě mezi partnery.
Překvapuješ mě. Měla jsem tě za moudrou zkušenou ženu. Asi jsem si tě s někým spletla.

Evo, neblázni - já a moudrá? smile

Víš, ty si dneska můžeš dovolit romantiku, jako i já, máme telecí léta za sebou, děti zajištěný, existence zajištěná...
Ale holka ve věku pisatelky? S malým dítětem?

Jak jsem jí  psala - a zatím neodpověděla - zajímá mně, jak jejich manželství funguje.
Nepletu do toho momentálně city. Protože když city převáží rozum, člověk nevidí dobře - má před sebou takovou roušku, která mu zastiňuje, co je doopravdy podstatné. Prostě - vidí rudě.
I to , jak pisatelka psala, že už nesnese ani představu toho, že se její muž dívá na zadek jiné ženy , mluví samo o sobě.
Rozumíš ? Ona se to té spirály sama vytáčí.
Proto by to chtělo trochu odstup a empatii, například k jejímu dítěti.

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#44 6. 11. 2013 18:21

Kamčatko
♥------

Holka zlatá,v takovém věku už řešíš tvého navyspělého manžela.Samozřejmě si musí sám sobě dokazovat/neustále/jaký je borec a hledá tam,kde může ještě zabodovat-to se těm mužským velmi často stává/ale řekla bych,čím starší-tím horší kvalita i kvantita/.Pokud on ví,co Tě štve,uráží,ničí atd.a stejně je mu to jedno,a jedná pořád stejně-mᚠnyní velikou šanci přehodnotit vᚠspolečný život a ujasnit si priority v životě.Kvůli jedné nevěře bych to nehrotila,ale chová-li se pořád stejně,už bych vážně přemýšlela o rozvodě.Pamatuj,že může přijít ještě horší období...

Není tady

#45 6. 11. 2013 18:22

45týden
♥♥-----

Jessiko ty ses fakt vostra...mimo jine mi rikat holka kdyz je mi 31let...ale jo,beru tu,evidentne si zkusenejsi.. Na tve otazky jsem odpovedela-doma funguje,ale jen v urcitych mezich,sex mame,financne prispiva-hypoteku platime na pul.Psycholog mi nerikal nic konkretniho,jen mi pokladal otazky-jak by mel vypadat vas vztah abyste byla spokojena,co manzel delaxnedela...kdybychom se za x let potkali a ja se vas ptal jak se mate co byste mi odpovedela kdybyste byla fakt stastna..mozna na tom mit se rada atd neco bude,nekde jsem cetla,ze neveru ustoji jen zdrave sebevedomi jedinci,ja uz diky nemu sebevedomi nemam zadny :-(

Není tady

#46 6. 11. 2013 18:23

45týden
♥♥-----

Jooo-a jinak diteti se venuju kazdy vecer kdyz prijdu z prace do te doby co usne..

Není tady

#47 6. 11. 2013 20:59

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Není lepší to skončit když se kvůli tomu pořád trápím? Když jsem chtěla aby šel k psychologovi se mnou tak prý mám problém já, on žádný nemá, těší se na mě a je spokojený..úplně zapomíná že ve vztahu jsou vždycky dva.. Musím ještě zmínit že k dceři je úžasný a skvělý táta.

Já souhlasím s Jessikou.
Pokud nevíš, jestli odejít , neodejít, tak se na to vyprdni a zůstaň tam kde si .
Odejdi,až budeš mít vyřešenýho manžela a bude ti uplně jedno, co dělá. Ted na něj prostě jen blbě žárlíš.
V čem si pomůžeš, když od něho odejdeš?

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#48 6. 11. 2013 22:07

sandra
♥♥♥♥♥♥-

45týden napsal(a):

Jessiko ty ses fakt vostra...mimo jine mi rikat holka kdyz je mi 31let...ale jo,beru tu,evidentne si zkusenejsi.. Na tve otazky jsem odpovedela-doma funguje,ale jen v urcitych mezich,sex mame,financne prispiva-hypoteku platime na pul.Psycholog mi nerikal nic konkretniho,jen mi pokladal otazky-jak by mel vypadat vas vztah abyste byla spokojena,co manzel delaxnedela...kdybychom se za x let potkali a ja se vas ptal jak se mate co byste mi odpovedela kdybyste byla fakt stastna..mozna na tom mit se rada atd neco bude,nekde jsem cetla,ze neveru ustoji jen zdrave sebevedomi jedinci,ja uz diky nemu sebevedomi nemam zadny :-(

Přestala bych se mu nabízet s programy na večery a víkendy a zacala si taky plánovat víc casu pro sebe a tatinkovi dávat dceru na hlídání víc než dosud + větší zapojeni se do domácnosti. Pokud mívá pro sebe par dni v tydnu s kamosema v Praze, chtěla bych to samé i pro sebe - relax, výlety s kamarádkami přes noc, proste vyčistit hlavu.

Není tady

#49 6. 11. 2013 23:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Jessika napsal(a):

Eva. napsal(a):

Evo, neblázni - já a moudrá? smile

Víš, ty si dneska můžeš dovolit romantiku, jako i já, máme telecí léta za sebou, děti zajištěný, existence zajištěná...
Ale holka ve věku pisatelky? S malým dítětem?

Jak jsem jí  psala - a zatím neodpověděla - zajímá mně, jak jejich manželství funguje.
Nepletu do toho momentálně city. Protože když city převáží rozum, člověk nevidí dobře - má před sebou takovou roušku, která mu zastiňuje, co je doopravdy podstatné. Prostě - vidí rudě.
I to , jak pisatelka psala, že už nesnese ani představu toho, že se její muž dívá na zadek jiné ženy , mluví samo o sobě.
Rozumíš ? Ona se to té spirály sama vytáčí.
Proto by to chtělo trochu odstup a empatii, například k jejímu dítěti.

Ja si myslím, že ak je rozum a srdce v rozpore, človek vidí dobre LEN srdcom - on ten rozum sa dá nejako ukeca, ale podvedomie/srdce nikdy...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#50 7. 11. 2013 7:01

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

dycinky napsal(a):

helena napsal(a):

to se musíš zeptat povolanějších big_smile
stejně tam chybí - až do smrti.....dumbom

No, myslim, ze mnohe z nas si to presne takhle v podobne situaci predstavuji... grater
Akorat by me zajimalo, kdyby to nevernik doma doopravdy predvedl, jak by se plazici se po podlaze se slzama v ocich libil zhrzene manzelce... va

Upravil(a) Dorka (7. 11. 2013 7:02)

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí