6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dlouho jsem váhala a přemýlela, zda sem přispět mým trápením, ale jdu do toho
Podobných témat a příběhů tady u byla spousta, ale kadý je jedinečný a nemůu si podle něj uvařit univerzální kuchařku zrovna pro můj konkrétní případ......
S manelem jsme se brali po roce a kousek, krátce na to jsem otěhotněla, porodila. po půl roce se vrátila zpátky do práce - z finančních důvodů - vydělávám víc ne manel. Pak můj zaměstnavatel ukončil činnost, věděli jsme to s velkým předstihem, tak se role obrátili a do práce el manel, já jsem la na rodičovskou "dovolenou".
Moná kdyby se to nestalo, tak sem dnes vůbec nemusím psát a iju si dál svůj spokojený ivot... Manel se nevrátil do původní práce kde dělal, ale přes známost se dostal do jiného okruhu lidí ne byl předtím, jiná sorta lidí, jiné prostředí...vechno se vím. Najednou hrozně narostl, začal se chovat jinak, víc "machrovat" atd. Nejsem jediná kdo si té změny viml, i jeho nejblií okolí i rodina... Aby toho nebylo málo, přila jsem mu na nevěru. Trvalo to sice "jenom" 10dní, ale kdo ví jak by to lo dál, kdybych na to nepřila. To ráno jsem mu jetě jako ta koza ehlila koili aby byl do práce ik..pak jsem zasedla k počítači, zapomněl se odhlásit ze sociální sítě a tam se mi zhroutil svět. Spousta zpráv, oslovení dotyčné stejným způsobem jako mě, ta noc byla opravdu nádherná, těím se a tě zase uvidím, zlíbám tě...no kdo zail vím o čem mluvím, kdo nezail tomu to opravu nikdy nepřeju. Následující průběh byla fáze zapírání - jen jsme se líbali,nic víc, pak fáze vypuzení - řekla jsem mu a odjede e ho tady nechci, po týdnu se vrátil, zjistili jsme e to nejde, tak el zase k mámě... Kdy jsem se ho ptala na důvod řekl e z mé strany u necítil lásku, e jsme ili jako bratr se sestrou..přitom kdy jsem se koukala na zprávy z období kdy to udělal, tak to bylo samé miláčku, zlato, těím se...zkrátka nečekané, jako blesk z čistého nebe..
Nakonec jsem mu "odpustila", kvůli dceři, kvůli hypotéce, kvůli tomu e jsem se nevdávala proto abych se rozváděla a taky kvůli tomu, e kadý má podle mého dostat druhou anci... U je to půl roku, od té doby jsme byli mikrokrůček od rozvodu, převáně z jeho strany, protoe u nemohl vydýchat mé "stavy" - chvíli OK a zlatá manelka, pak nemluvící nekomunikující vzteklé cosi... Chodila jsem k psychologovi, snaím se zapomenout, ale nevím jak dlouho to bude jetě trvat, posledních 14dní jedu do práce a pláču, v práci pláču, kdy mi píe pláču, kdy mi nepíe pláču, pláču při cestě z práce a pláču vlastně skoro pořád nezávisle na periodě Jetě chci podotknout e manela jsem si brala předevím proto, e jsem mu naprosto důvěřovala, předtím jsem měla vztah kdy mě partner podváděl na kadém kroku, tak jsem byla neskutečně astná cítit zase ten pocit bezpečí a jistoty, e jsem pro někoho ta nej... Nevadilo mi s ním nikam chodit, naopak, teď se podobných akcí trochu děsím, protoe mi přijde e očumuje vechny enský co kolem něj projdou, e jim kouká na zadek, atd..Neustále kontroluju historii navtívených webových stránek na notebooku, nedávno si přidal dalí "kamarádku", se kterou si vesele píe..kdy jsem na něj vyjela tak to nic neznamená, je to dávná známá, poádala ho o přátelství a nic si nepíou..kdy jsem mu říkala e někam odjedeme na víkend tak to mám vymyslet já..nevím jestli k němu jetě něco cítím, jsem u naprosto zoufalá a i kdy se teď chová hezky, pořád nedokáu zapomenout a bojím se e to udělá zas, třeba přítí týden, třeba za rok, dva.. Dělají kousek od sebe, prý to hned skončil, ale věřte člověku, který k vám byl jak milius a jen co jste la spát vypisoval "bloňdatý krásce s nejkrásnějíma očima"...pořád je mi z toho na zvracení.. Kdybychom se rozváděli tak se musíme střídat týdenxtýden, protoe dcera chodí v místě naeho bydlitě do kolky a dům máme na hypotéku, ten se můe taky prodávat rok dva.. Jak dlouho jste se vyrovnávali s nevěrou? Není lepí to skončit kdy se kvůli tomu pořád trápím? Kdy jsem chtěla aby el k psychologovi se mnou tak prý mám problém já, on ádný nemá, těí se na mě a je spokojený..úplně zapomíná e ve vztahu jsou vdycky dva.. Musím jetě zmínit e k dceři je úasný a skvělý táta..
Není tady
Je to smutné. Jak vnímám z toho co píe, tak vůbec necítí výčitky a jetě je na tebe natvaný, e to "tak řeí" ?
Co poradit nevím...asi bych měla chu ho vykastrovat, za ten přísup. Ale já jsem já a ty jsi ty...
Jinak mi přijde, e si mu to neodpustila - co je normální, odpoutění není lehké. Otázkou je, zda jsi schopná odpustit a zapomenout.
To, e je skvělý táta je fajn, ale není to relevantní. Je důleité, jak se chová k tobě...je mu to líto, snaí se tě usmířit?
Není tady
Moc děkuji za reakci.. Jeho "snaha" spočívala v tom, e mi poslal kytku, asi druhý nebo třetí den co jsem ho poslala pryč..jinak mi přilo e hrozně narostl z toho e jsem mu odpustila, ale můu být paranoidní u.. Kdykoli se k tomu vrátím je natvanej a říká, e prostě za tím musím udělat tlustou čáru a jet dál, ale jak můu, kdy kdykoli kdy si ho "namátkově proklepnu" tak objevuju dalí věci, které moji v důvěru v něj zrovna neposílí?? Ryla jsem do něj asi fakt přes půl roku a někam jedeme, dopadlo to ve finále tak, e jsem odjela s kamarádkami, protoe on nechal vekeré zařizování na mě (kdy jsem mu poslala pár tipů, tak vechny odmítl). Sem tam uvaří, ale stejně mám pocit e to prostě neřeí, nelituje, litoval jen první den co mi ty zprávy vysvětloval..teď mi prostě přijde e jede dál, dál přespává v Praze a jede stejnej reim jakej jel před nevěrou..a já mu prostě u nevěřím, nic, vůbec, a to je ten největí problém i Facebook jsem si zruila, aby mě to nenutilo sledovat koho si zase přidal atd. ale stejně to nepomáhá můu si chodit kam chci s kým chci, to neřeí, hlavně, e on můe taky...to samé vysvětlení přilo kdy jsem se ho ptala na tu novou kamarádku tak mi řekl e on se mě taky neptá s kým si píu kdy drím celý večer mobil v ruce (haha), tak a to taky neřeím..z toho si logicky vyvodím závěr dělej si co chce a mě nech taky ít a nic neře :-(
Není tady
45týden napsal(a):
Moc děkuji za reakci.. Jeho "snaha" spočívala v tom, e mi poslal kytku, asi druhý nebo třetí den co jsem ho poslala pryč..jinak mi přilo e hrozně narostl z toho e jsem mu odpustila, ale můu být paranoidní u.. Kdykoli se k tomu vrátím je natvanej a říká, e prostě za tím musím udělat tlustou čáru a jet dál, ale jak můu, kdy kdykoli kdy si ho "namátkově proklepnu" tak objevuju dalí věci, které moji v důvěru v něj zrovna neposílí?? Ryla jsem do něj asi fakt přes půl roku a někam jedeme, dopadlo to ve finále tak, e jsem odjela s kamarádkami, protoe on nechal vekeré zařizování na mě (kdy jsem mu poslala pár tipů, tak vechny odmítl). Sem tam uvaří, ale stejně mám pocit e to prostě neřeí, nelituje, litoval jen první den co mi ty zprávy vysvětloval..teď mi prostě přijde e jede dál, dál přespává v Praze a jede stejnej reim jakej jel před nevěrou..a já mu prostě u nevěřím, nic, vůbec, a to je ten největí problém i Facebook jsem si zruila, aby mě to nenutilo sledovat koho si zase přidal atd. ale stejně to nepomáhá můu si chodit kam chci s kým chci, to neřeí, hlavně, e on můe taky...to samé vysvětlení přilo kdy jsem se ho ptala na tu novou kamarádku tak mi řekl e on se mě taky neptá s kým si píu kdy drím celý večer mobil v ruce (haha), tak a to taky neřeím..z toho si logicky vyvodím závěr dělej si co chce a mě nech taky ít a nic neře :-(
bohuel má pravdu.
Bud uděláte tlustou čáru (a e je to hodně těké) a budete pokračovat v ivotě a nebo vztah zničí dalím a dalím prověřováním a řeením a tvou nedůvěrou.
Jinak na jiném vlákně zaznla otázka - Jak má vypadat "správná" lítost, jak se má chovat a jk dlouh nevěrník, aby to bylo dost a dostatečné?
Není tady
No rozhodně dlouho, čím dýl tím líp :-) Ne, to si dělám legraci, ale on za tím opravdu udělal tlustou čáru jakoe fakt čáru, e jede vechno jako dřív - ty uklízej, per, vař, dítě, já do práce, po práci sem tam přespím v Praze protoe jdu na pivo...kromě těch kytek ádná větí akce, ádné větí překvapení..beru to podle sebe, kdybych byla v jeho situaci a o ten vztah bych stála, dělám kotrmelce, stojky, roznoky aby mi odpustil...kor kdy vidí e to opravdu jetě není v pořádku ani po tom půl roce, tak to ku*va nějak řeím, ne??? Na večeři jsem ho vzala já, do kina taky, výlety vymýlím taky já..kolikrát si přijdu e jsem já ta patná co se snaí..přitom kdyby to bylo obráceně a on četl to co jsem četla já, tak jsem si jistá e mi sbalí pět vestek a čuuuus, vidíme se u soudu...
Není tady
Manela sis "měla brát" proto, e ho miluje a chce s ním ít.
Tvůj důvod není dostatečný pro uzavření manelství, pro vztah s dětmi.
A taky mě zarazilo, es mu odpustila mimo jiné kvůli hypotéce. Chápu, jak to myslí, jen se mi v tom vem někam ztratila láska, jestli tam někdy byla.
Rozumím i nutkání namátkově ho proklepnout. Ale to u není vztah.
Miluje ho?
Upravil(a) Eva. (5. 11. 2013 17:46)
Není tady
45týden napsal(a):
No rozhodně dlouho, čím dýl tím líp :-) Ne, to si dělám legraci, ale on za tím opravdu udělal tlustou čáru jakoe fakt čáru, e jede vechno jako dřív - ty uklízej, per, vař, dítě, já do práce, po práci sem tam přespím v Praze protoe jdu na pivo...kromě těch kytek ádná větí akce, ádné větí překvapení..beru to podle sebe, kdybych byla v jeho situaci a o ten vztah bych stála, dělám kotrmelce, stojky, roznoky aby mi odpustil...kor kdy vidí e to opravdu jetě není v pořádku ani po tom půl roce, tak to ku*va nějak řeím, ne??? Na večeři jsem ho vzala já, do kina taky, výlety vymýlím taky já..kolikrát si přijdu e jsem já ta patná co se snaí..přitom kdyby to bylo obráceně a on četl to co jsem četla já, tak jsem si jistá e mi sbalí pět vestek a čuuuus, vidíme se u soudu...
Dělá to na mě dojem, e on u nemá zájem ít s tebou jako partner s partnerkou.
Není tady
45týden napsal(a):
ale to ty můe přece udělat tak - pokud chce.
Tak on třeba o ten vztah nestojí, jen je to pro něj jednoduí, ne něco měnit.
Není tady
kor kdy vidí e to opravdu jetě není v pořádku ani po tom půl roce, tak to ku*va nějak řeím, ne???
Ale on nemá potřebu "řeit"... vidí to tak, e "mám problém já, on ádný nemá" - a ne e TO "není v pořádku", ale v pořádku nejsi ty... kdoví, co bys jetě chtěla, kdy on u "opravdu udělal tlustou čáru"
Na večeři jsem ho vzala já, do kina taky, výlety vymýlím taky já
Za odměnu nebo za trest?
Ne, sorry, ale pokud napíe - "kolikrát si přijdu e jsem já ta patná co se snaí" - pak (aspoň pro mě) logicky následuje otázka proč to dělá? Protoe máte dítě a hypotéku a obojí by vám v případě rozchodu přineslo komplikace?
Není tady
Je to marný, je to marný, je to marný...
Pro nick 45týden (oslovit tě přímo nelze):
Dovolí několik otázek ? Kdy jsi chodila k psychologovi, tak jste si neříkali toté, co tady třeba Dycinky píe?
Prostě udělat tlustou čáru, vymazat ze ivota.
Upřímně, kdy se viju do role chlapa, který "se provinil" a který se omluvil, tak co by měl takový mu konkrétně jetě dělat více? Nejsi náhodou zblblá z filmů? Jakoe ti má vysázet před barákem srdce z kopretin?
Funguje doma? Dělá doma práce, které jste si dohodli? Podílí se finančně na chodu domácnosti? Máte spolu sex?
Stará se o dítě (o děti)? Pokud ano, tak co řeí?
Romantiku si nech do důchodu, teď je načase zajisti rodinu.
Není tady
Jinak na jiném vlákně zaznla otázka - Jak má vypadat "správná" lítost, jak se má chovat a jk dlouh nevěrník, aby to bylo dost a dostatečné?
Jojo... to jsem se zajímala já - a odpovědi se mi jaksi nedostalo
Obávám se, e tady to bude podobný...
Není tady
Řeím tady to, e nechci ít ve vztahu, kde není důvěra. Protoe podle mě bez důvěry vztah nemá cenu. Četla jsem tady, e nevěra buď vztah upevní, zničí nebo postupně rozleptá. U nás si myslím to je třetí monost. Tím, e se nějak extra nesnaí, mi dává pocit toho, e na to kale..a abych se snaila já, na to u mi po tom půl roce opravdu doly síly. Vím e se ´tastnej vztah nezakládá na tom chodit pravidelně do kina a na večeře ale já se nemůu zbavit pocitu e jsem ta druhá.. O dítě se stará, na domácnost přispívá, sex spolu máme. Ale - z práce pravidelně pozdě, větina úkonů na mě, co jsme si sepsali na papír e nám vadí a chtěli bychom změnit nedodruje. Opravdu nevím jak dál. Dnes mám v plánu mu vysvětlit proč se zase tvářím jako kakabus, a říct mu na rovinu, e to mám pořád před očima a e mu nedokáu stále věřit a obávám se, e u nikdy nebudu. Na otázku jestli ho miluju bohuel nedokáu odpovědět, nevím to. Troku se toti bojím e z mojí původní lásky se stala láska spí majetnická :-(
Není tady
Pokud nevis ,jestli mu zvladnes odpustit ,tak si myslim ,ze takovy vztah nema cenu.Co od neho presne ocekavas?Mas vubec jeste chut s nim mit vztah? Jak Ti tu psaly holky,pokud s nim chces byt dal a byt i stastna,musis udelat tlustou caru.Jinak ,ze se nedrzi smluvenych pravidel ,to taky neni urcite o.k.,mozna na to uz trochu kasla.Nevim.S tou jinou spolecnosti v praci atd..se stale styka?
Není tady
Bohuel :-( Jinou společnost tvoří jeho o cca 10let mladí kamarádi, který maj na kadým prstě dvě baby a k tomu jetě kadý týden obměňují třetí..do toho dělá v práci se svojí nejlepí kamarádkou, se kterou se zná hrozně moc dlouho, něco spolu kdysi měli (o tom mi lhal, ptala jsem se ho na to jetě před svatbou jestli spolu někdy něco měli a on e vůbec e by se jí v ivotě nedotkl e ho nepřitahuje vůbec..tak jem se dozvěděla od ostatních e měli, e spolu dokonce ijeden čas bydleli..)a vím e do něj byla straně zamilovaná ne poznal mě..to člověku taky moc důvěru nepřidá.. Tlustou čáru bych byla ochotná udělat kdyby se snail, nebo po sobě aspoň mazal historii v počítači, není normální e má enatej chlap pořád nový a nový kamarádky na síti se kterýma si vypisuje.. Lhal mi u tolikrát a v tolika věcech, e si fakt říkám e mi bude bez něj asi líp..jetě nejsem tak stará začít znovu a malá není tak velká aby si nezvykla...
Není tady
Jestli s ním chci mít vztah taky nevím, kdy si nedokáu odpovědět na otázku jestli ho miluju..ivot s ním za 20let si ale vůbec nedokáu představit ... Nejvíc se bojím e budu litovat kdy to skončím, nějak tak pořád doufám e se mi uleví, ale vnitřně se bojím e mi bude spí hůř :-(
Není tady
45týden napsal(a):
Bohuel :-( Jinou společnost tvoří jeho o cca 10let mladí kamarádi, který maj na kadým prstě dvě baby a k tomu jetě kadý týden obměňují třetí..do toho dělá v práci se svojí nejlepí kamarádkou, se kterou se zná hrozně moc dlouho, něco spolu kdysi měli (o tom mi lhal, ptala jsem se ho na to jetě před svatbou jestli spolu někdy něco měli a on e vůbec e by se jí v ivotě nedotkl e ho nepřitahuje vůbec..tak jem se dozvěděla od ostatních e měli, e spolu dokonce ijeden čas bydleli..)a vím e do něj byla straně zamilovaná ne poznal mě..to člověku taky moc důvěru nepřidá.. Tlustou čáru bych byla ochotná udělat kdyby se snail, nebo po sobě aspoň mazal historii v počítači, není normální e má enatej chlap pořád nový a nový kamarádky na síti se kterýma si vypisuje.. Lhal mi u tolikrát a v tolika věcech, e si fakt říkám e mi bude bez něj asi líp..jetě nejsem tak stará začít znovu a malá není tak velká aby si nezvykla...
Novy kamaradky na pocitaci ,tak to by se mi osobne taky nelibilo.Jsi stastna ? Asi ne .Co Ti chybi k tomu ,aby jsi stastna byla? Zkus si odpovedet na tyto otazky.Co Ti rika intuice a co citis?Zkus se soustredit na sebe a na vlastni pocity ,nedelat mu sceny. Ale oci mit otevrene a nechat to tak a sledovat jak se to bude vyvijet.
Není tady
Dle toho co píe ses u myslím vnitřně rozhodla pro rozvod.Kdy tady čtu,jak na soc.sítích loví enské,tak to je otázka naprosto nevyzrálého chlapa,tady zdaleka nejde "jen" o tu jednu nevěru,ale je to s ním mnohem,mnohem horí.
Neboj,e se bude cítit vnitřně hůř - snad jen chvíli ze začátku,ale větinou vypadají rozvedené enské,co opravdu měly ve vztahu problém,mnohem lépe,spokojeněji u od pohledu.
Není tady
Jaku napsal(a):
Dle toho co píe ses u myslím vnitřně rozhodla pro rozvod.Kdy tady čtu,jak na soc.sítích loví enské,tak to je otázka naprosto nevyzrálého chlapa,tady zdaleka nejde "jen" o tu jednu nevěru,ale je to s ním mnohem,mnohem horí.
Neboj,e se bude cítit vnitřně hůř - snad jen chvíli ze začátku,ale větinou vypadají rozvedené enské,co opravdu měly ve vztahu problém,mnohem lépe,spokojeněji u od pohledu.
To je fakt bezva řeení.
Není podle mého? Tak rozvod...
Nemiluju ho? Tak rozvod...
Byl nevěrný, chce to napravit, ale já se s tím vnitřně nesmířím... rozvod a ádné kompromisy
Děti v takovémto manelství do toho samozřejmě nemají co kecat, hlavně , e maminka bude spokojená.
Protoe v dalím manelství u to prostě MUSÍ vyjít - a bude mně milovat, bude mně na rukou nosit a určitě mi nebude nevěrný, vdy si ho vezmu "z lásky"....
Není tady
45týden napsal(a):
Řeím tady to, e nechci ít ve vztahu, kde není důvěra. Protoe podle mě bez důvěry vztah nemá cenu. Četla jsem tady, e nevěra buď vztah upevní, zničí nebo postupně rozleptá. U nás si myslím to je třetí monost. Tím, e se nějak extra nesnaí, mi dává pocit toho, e na to kale..a abych se snaila já, na to u mi po tom půl roce opravdu doly síly. Vím e se ´tastnej vztah nezakládá na tom chodit pravidelně do kina a na večeře ale já se nemůu zbavit pocitu e jsem ta druhá.. O dítě se stará, na domácnost přispívá, sex spolu máme. Ale - z práce pravidelně pozdě, větina úkonů na mě, co jsme si sepsali na papír e nám vadí a chtěli bychom změnit nedodruje. Opravdu nevím jak dál. Dnes mám v plánu mu vysvětlit proč se zase tvářím jako kakabus, a říct mu na rovinu, e to mám pořád před očima a e mu nedokáu stále věřit a obávám se, e u nikdy nebudu. Na otázku jestli ho miluju bohuel nedokáu odpovědět, nevím to. Troku se toti bojím e z mojí původní lásky se stala láska spí majetnická :-(
tak v něm neij - nikdo tě k tomu nenutí.
a to e mu stále nevěří - mám takový pocit, e ani nechce. Přijde mi, e s ním u být nechce ( to je v pořádku - pokud to tak cítí), ale moc se ti do změny nechce a zatím spí hledá sama pro sebe omluvu.( stejně za to můe on - nevěřím mu a on se vůbec nesnaí , tak jak já chci )
Upravil(a) dycinky (6. 11. 2013 12:57)
Není tady
se nějak extra nesnaí... na to kale... z práce pravidelně pozdě, větina úkonů na mě... nedodruje... pořád nový a nový kamarádky na síti se kterýma si vypisuje... Lhal mi u tolikrát...
Tak to zopakuju jetě jednou - on nemá potřebu "řeit"... a skoro to na mě dělá dojem, e ho svojí snahou - viz "Dnes mám v plánu mu vysvětlit" - spí obtěuje, protoe "ani doma není kouska klidu", tak radi zdrhne.
Jak malej kluk - jene na mě to dělá dojem, e ty jsi tak trochu "jeho máma"...
Není tady
45týden napsal(a):
No, úprimne - ak bude do smrti i len tým, čo ti urobil, tak to bude peklo pre oboch, to sa fakt radej rozíďte hneď -ani to decko nebude ma pekné detstvo, ani vy dvaja ivot... Nehovorím, e hneď, ale časom by u snáď mohli tie pozitívne veci prekry tú jednu neveru, nie? Ak tomu teda dá ancu, pravda. Ja mám pocit, e ty si sa racionálne rozhodla, e nie je vhodná doba na rozvod, ale v podvedomí (alebo srdci?) si mu neodpustila a nikdy neodpustí, nech by robil čokožvek. Nehodnotím, len kontatujem... Take je zbytočné predlova tú agóniu a urobí milos vetkým, vrátane dcéry, ak to ukončí.
Není tady
45týden napsal(a):
TOTO by ma asi trápilo viac ako nevera - e zrejme ten človek os mnou asi vlastne enchce by, ale kvôli niečomu "Musí"... Porozprávaj sa s ním, to jediné má zmysel.
Není tady
Jessika napsal(a):
To je fakt bezva řeení.
Byl nevěrný, chce to napravit, ale já se s tím vnitřně nesmířím... rozvod a ádné kompromisy
Děti v takovémto manelství do toho samozřejmě nemají co kecat, hlavně , e maminka bude spokojená.
Protoe v dalím manelství u to prostě MUSÍ vyjít - a bude mně milovat, bude mně na rukou nosit a určitě mi nebude nevěrný, vdy si ho vezmu "z lásky"....
Jessiko, ty bys ve vztahu, jaký popisuje 45.týden zůstala? Nalej si čistého vína. Maminka musí být spokojená, aby byly spokojené i děti. To neví? e dětem nefunkční manelství ubliuje víc, ne rozvedené, to taky neví? Tys to tak zjednoduila. ilas někdy ve vztahu, ve kterém ti bylo vnitřně zle? Roky? Desetiletí? A vůbec to nemusí být o nevěře. "Jen" !! o nelásce a neúctě mezi partnery.
Překvapuje mě. Měla jsem tě za moudrou zkuenou enu. Asi jsem si tě s někým spletla.
Upravil(a) Eva. (6. 11. 2013 13:38)
Není tady
Jessika napsal(a):
Jaku napsal(a):
Neboj,e se bude cítit vnitřně hůř - snad jen chvíli ze začátku,ale větinou vypadají rozvedené enské,co opravdu měly ve vztahu problém,mnohem lépe,spokojeněji u od pohledu.To je fakt bezva řeení.
to je snad na rozvod vice nez dost
Není tady
Selima napsal(a):
45týden napsal(a):
No, úprimne - ak bude do smrti i len tým, čo ti urobil, tak to bude peklo pre oboch, to sa fakt radej rozíďte hneď -ani to decko nebude ma pekné detstvo, ani vy dvaja ivot... Nehovorím, e hneď, ale časom by u snáď mohli tie pozitívne veci prekry tú jednu neveru, nie? Ak tomu teda dá ancu, pravda. Ja mám pocit, e ty si sa racionálne rozhodla, e nie je vhodná doba na rozvod, ale v podvedomí (alebo srdci?) si mu neodpustila a nikdy neodpustí, nech by robil čokožvek. Nehodnotím, len kontatujem... Take je zbytočné predlova tú agóniu a urobí milos vetkým, vrátane dcéry, ak to ukončí.
S tím jejím chlapem to není ale jen o jednorázové nevěře - neumím si představit,e by se můj chlap choval jako pubo a já ho musela hlídat,kdy ho zas přichytím na soc.sítích,jak tam cukruje.
To u mi přijde zkousnutelnějí klas.nevěra,ne tahle neustálá potřeba virtuálního oblbování enských na dálku
Není tady