Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 3. 11. 2013 1:58

irax
♥------
Registrovaný: 28. 1. 2006
Příspěvky: 23

INTRA-bylinky pro zdraví a kondici

Intra je produkt z 23 bylin, kořenů a kůr nejvyšší kvality. Zabalena je v luxusní plastikové láhvi. Láhev obsahuje nápoj složený ze 36% ovocné přírodní šávy (hroznový, nebo hruškový koncentrát), který má malou molekulu (alkohol má větší), proto dopraví všechny léčivé informace i do těch nejmenších částí organismu - buněk.

Intra je výsledek dlouhodobého výzkumu. Je směsí výtažků z nejčistších rostlin a velmi vzácných bylin ze všech koutů naší zeměkoule.

O kvalitě výrobku svědčí ochranná známka COCHER, která je celosvětově považována za značku nejvyšší čistoty pěstování, sběru a zpracování produktů. V našich výrobních zařízeních se striktně dodržují na světě nepřísnější opatření pro kontrolu kvality, včetně správné výrobní praxe a HACCP. Dodavatel bylinných přísad je společnost Frutarom Mccr, která má již sedmdesátiletou tradici.

Výroba Intry je podrobena nejpřísnějším kontrolám kvality, včetně GOM a HACCP.

Legislativně je Intra zařazena do kategorie potravinových doplňků, to znamená, že je mezičlánkem mezi potravinou a lékem. Může být užívána bez konzultace s lékařem. Lze ji podávat dětem i těhotným ženám, u kterých se výživné látky z Intry přenášejí přes placentu na plod. Je vhodná i pro kojící matky. Produkt Intra lze podávat i zvířatům.

Praktické působení Intry
Její základní úlohou je účinkem léčivých rostlin zbavit tělo toxických látek, regenerovat ho, dodat mu potřebnou energii, posílit imunitní systém a tím působit jako prevence proti civilizačním chorobám.
Účinnost Intry:
- je účinná na celý organismus
- zprůchodňuje ucpané kanálky, kterými se vylučují toxické látky a usazeniny z organismu
- regeneruje organismus (Každý organismus má zabudovanou pamě zdraví a pokud dostane dostatek informací, dokáže se vrátit zpět ke zdravému stavu. Intra tyto informace obsahuje.)
- působí proti nádorovým onemocněním (Dvacet útoků rakovinotvorných buněk dokáže tělo odrazit v případě, že má dostatečně silný imunitní systém.)

Více : www.intra.prodejce.cz

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů