6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) Moznanajivka (2. 11. 2013 23:39)
Není tady
No, podža mňa mu je s tebou dobre tu a teraz (čo nie je málo) a berie to tak, e k sebe TERAZ patríte, ale na nejaké plánovanie budúcnosti a svadobné zvony a "ili spolu astne, a kým nepomreli" to nevidím. Ty si rozmysli, čo od vzahu chce a očakáva TY a rozhodni sa: ber alebo nechaj tak...
Není tady
Mně je divné to, e je o dost starí, jak píe, a e "on ádný vánějí vztah nikdy neměl". Kdy je "o dost starí", tak určitě u nějaký vánějí vztah měl, co myslí? O dost starí předpokládám, e mu není 20 a tobě 15. Osobně si o dost starí představuji, e mu je aspoň 40, jestli ty u můe chodit na zábavy a festivaly.
A vůbec - co má přesně na mysli - co je podle tebe vánějí vztah?
A co je polováný vztah? Zajímavé termíny.
Není tady
Upravil(a) Moznanajivka (3. 11. 2013 12:04)
Není tady
Očekávat věrnost? Nu, je ti teprve 22 let, má právo na naivitu.
Věrnost nelze očekávat od ádného vztahu. Člověk buď věrný je nebo není, a je to v jakémkoliv vztahu. Věrnost není kategorie, odvíjející se od druhu vztahu.
Ty tady píe o věrnosti. Ve vztahu jsou mnohdy důleitějí věci, ne věrnost.
Ostatně, co to vlastně je, věrnost? Pro jednoho je nevěrou erotické psaní na netu, pro jiného pohlavní styk, pro jiného duevní milování jiného člověka...
Jetě si vyzkouej pár vztahů, jsi mladá. Abys zjistila, jakého partnera vlastně k sobě hledá.
I kdy (nedá mi), za naich starých časů jsem já byla ve 22 letech u stará na to, e se teprve vdává a čeká první dítě. Některé mé spoluačky u měly i čtyřleté děti.
Není tady
e to bere jako polováný vztah. Nevím co si pod tím představit
Termín "polováný vztah" mi zní podobně jako "trochu těhotná"...
On mi říkal, e ádný vánějí vztah neměl...
Je moný, e o něj nestojí... nechce se vázat, netouí plánovat ani potomky ani veselku... důvodů můe bejt X.
od společných kamarádů vím, e se neumí chovat jako ve vztahu
Třeba to doteď nepotřeboval... to, co chce, zatím (asi) vdycky dostal i bez tý "námahy" s romantickejma pozvánkama - zvlá kdy ten úvodní krůček (a mnohý dalí) udělají (a rády) slečny samy...
Není tady
Moznanajivka napsal(a):
Tak mě je 22 a jemu je 32.
Tak to ale přeci není nějaký "o dost starí mu", ne? Kdyby mu bylo padesát, tak to chápu...
Není tady
Mike napsal(a):
Moznanajivka napsal(a):
Tak to ale přeci není nějaký "o dost starí mu", ne? Kdyby mu bylo padesát, tak to chápu...
asi tím bylo myleno o dost starí ne ona
Není tady
helena napsal(a):
Termín "polováný vztah" mi zní podobně jako "trochu těhotná"... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
On mi říkal, e ádný vánějí vztah neměl...
Je moný, e o něj nestojí... nechce se vázat, netouí plánovat ani potomky ani veselku... důvodů můe bejt X.
od společných kamarádů vím, e se neumí chovat jako ve vztahu
Třeba to doteď nepotřeboval... to, co chce, zatím (asi) vdycky dostal i bez tý "námahy" s romantickejma pozvánkama - zvlá kdy ten úvodní krůček (a mnohý dalí) udělají (a rády) slečny samy... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
já si pod tím představím příjemně společně strávený čas bez plánování budoucnosti ... s tím u mám bohaté zkuenosti
Není tady
Mike napsal(a):
Moznanajivka napsal(a):
To ví, v tomhle věku je ten rozdíl obrovský, de facto je o celou třetinu let starí, ne ona ... pamatuji se, e ve dvaceti mi třicátníci připadali fakt za zenitem
Není tady
Moznanajivka napsal(a):
Tak mě je 22 a jemu je 32. On mi říkal, e ádný vánějí vztah neměl... Pro mě je vánějí vztah, e oba to berou tak, e jsou spolu, jsou si věrní, ale zase to není o tom, e plánují děti, svatbu atd., jsou spolu prostě teď a dál se uvidí... polováný právě nevím... já osobně bych si ho představovala asi jako ten vánějí... prostě je to teď, ale ne navdy... Ale právě mě zajímá i jiný úhel pohledu, protoe kadý uvauje jinak a jinak to bere. Mě by docela takový vztah vyhovoval, svatbu atd... neplánuji a ani tak svázaný vztah nechci, ale spí mi jde o věrnost... jestli se dá očekávat od polovánýho vztahu a nebo ne...
A nemala by si si toto skôr vydebatova S NÍM? mono obaja chcete to isté, len si to neviete poveda....
Upravil(a) Selima (2. 11. 2013 14:17)
Není tady