Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 1. 11. 2013 11:03

Petra L.
♥------

Močová inkontinence po porodu - krátký dotazníček

Prosím všechny hodné maminky,
které mají cca 2 minuty času o vyplnění tohoto krátkého online dotazníku. Jeho cílem je zmapovat, zda jsou ženy po porodu informované o močové inkontinenci a o cvičení dna pánevního.

https://docs.google.com/forms/d/1GeHH-l … c/viewform

Všem ochotným maminkám moc děkuji.
Petra Langrová

Není tady

#2 12. 1. 2014 19:52

sallomena
♥------

Re: Močová inkontinence po porodu - krátký dotazníček

O problematiku se docela zajímám. Všem doporučuji stránky moliklub.cz, kde se o inkontinenci dozvíte snad vše. Jsou tam cviky na posílení pánevního dna, poradna a je možné si objednat i vzorky vložek. Tak po vyplnění dotazníku, můžete i něco načíst smile.

Není tady

#3 12. 1. 2014 23:53

JTina
♥------

Petra L. napsal(a):

které mají cca 2 minuty času o vyplnění tohoto krátkého online dotazníku. Jeho cílem je zmapovat, zda jsou ženy po porodu informované o močové inkontinenci a o cvičení dna pánevního.

Petra Langrová

Ahoooj, tak jsem ti to právě vyplnila a doufám že tam máš zástup maminek, to téma je myslím aktuální pro skoro každou maminku po porodu ale extra se o tom nemluví. Objednala jsem si po porodu (když to kýchnutí a následný "problémek" mě přestalo bavit) instruktážní video od Molimedu - jsou tam cviky na posílení pánevního dna a vzorky vložek a teď - 10 měsíců po porodu už je to OK. Ale v porodnici mi nikdo neřekl ani slovo, u gynekologa také nic, ticho po pěšině, vše jsem si musela najít sama:dudlik:

Není tady

#4 16. 1. 2014 21:42

elilly
♥------

ahoj, tak ta informovanost je naozaj slaba sad keby som sa mojej doktorky nespytala na vzorky inkont. vloziek Molimed, ktore mala v ordinacii, asi by jej ani nenapadlo mi o inkontinencii nieco povedat a vlozky mi ponuknut fuckyou

Není tady

#5 20. 2. 2014 23:17

JTina
♥------

Petra L. napsal(a):

Petra Langrová

Budeš mít prosímtě nějaké vyhodnocení toho dotazníku? Docela by mě to zajímalo. Já jsem mezitím hodila řeč na gyndě s doktorkou, tak jsme to teda probraly, pochvalila me, ze cvicim na panevni dno, pochvalila me, ze jsem to resila a sama si nasla ty cviky a i mi pochvalila ty inkontinencni vlozky - i znacku - ze s Molimedem ma velmi dobre zkusenosti - prej super prodysnost, lepsi savost.....to nemuzu posoudit, ja jsem jine nezkousela, protoze s tim DVDickem mi poslali i vzorky a pak uz jsem kupovala jenom je. rock
Tak dej vedet, fakt by me zajimalo, jak na tom zeny jsou.

Není tady

#6 20. 2. 2014 23:20

JTina
♥------

elilly napsal(a):

ahoj, tak ta informovanost je naozaj slaba sad keby som sa mojej doktorky nespytala na vzorky inkont. vloziek Molimed, ktore mala v ordinacii, asi by jej ani nenapadlo mi o inkontinencii nieco povedat a vlozky mi ponuknut fuckyou

No tak nejak tak to bylo u nas :-D Ona tam teda zadny vlozky nemela, ale ja jsem ji rekla jak na tom jsem (ze jak dlouho cvicim a ze teda jsem si objednala to DVD a ze teda pouzivam ty vlozky od MOlimedu) a ze mi k tomu houby kdo co povi a ona mi povida: "To jste se mela zeptat uz po porodu, to ja bych Vam poradila :-D" NO ...takze blba jsem ja :-D Kdyz me se o tom vubec nechtelo mluvit....ja si to radsi vydatluju na internetu a koukam co sdilej zensky, jaky maj zkusenosti. Ani nevim kdyz by se me tehdy zeptala po porodu, jeslti nemam problemy, jestli bych to nezapřela lolsupermario

Není tady

#7 24. 2. 2014 20:26

elilly
♥------

No to ja si prave myslim, ze lekarka by mala informovat na mozne "nasledky porodu" nas a nie cakat, ze sa same ozveme .. obzvlast s takouto citlivou otazkou hmm  ved po prvom porode som chodila s obyc intimkou a bol to des - to sa s inkontinencnymi slipovkami neda porovnat. Po druhom som s molimedkami normalne fungovala a nemala stres, ze ked mi "cvrkne" bude to citit na mile daleko .. va

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí