6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Je tu pondělí a s ním start dalšího kola našich hrátek. Najít frebíčko je celkem těžké, nicméně snad se zadařilo a nebudete mi nadávat. Jak už jsem psala v minulém kole, hrátky nemají žádná pravidla, jen si stáhnout tento kit a bavit se. Vytvořit můžete cokoliv, ločko, stránku kalendáře, zajímavou aranž, fantazii se meze nekladou, vkládat můžete kdykoliv v průběhu týdne, nejste omezeni ani časem, ani množstvím. Jde jen o inspiraci pro nás i pro ostatní.
Pro tento týden jsem vybrala collab Fun addict - je to taková výzva, kit má hodně papírů i elementů, má i masky a WA
Stahovat můžete zde http://digiscrap-addict.overblog.com/no … fun-addict
(má to celkem pět linků, najdete je v dolní polovině stránky, mají to trošku netradičně řešené, vždy je název balíčku, popisek a pak link).
Každé kolo hrátek pro lepší orientaci trvá týden - pondělí až neděle.
Není tady
Upravil(a) topazio (3. 11. 2013 19:51)
Není tady
tu můj pokus :-)
Není tady
Pane jooo, to je tak blbej kit, že to svět neviděl, to by mě zajímalo, kdo ho vybíral .... No dávám můj hokus pokus, u kterého jsem teda nadávala, nelíbí se mi nějak, pokud čas dovolí, zkusím to zítra (no vlastně už dneska) znova a jinak ...
Vaše ločka tady jsou parádní
Není tady
Holky nádherné to máte, všechny Hanička, Pacinka, Topi, prostě všechny scraperské esa
Sama za sebe pak říkám, že mě tentokráte naprosto dostalo LO Topi, moc hezký nápad
Není tady