|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
zelvicka177 napsal(a):
Sasanka si nechce nic vyjasňovat, sasanka chce slyšet, že on to má stejně. Což jí dotyčný jistě milerád poskytne, ty řeči kolem. Doporučuji rovnou z toho drinku zamířit do postele (to mu asi nedá velkou práci).
Za měsíc zde bude nové téma: "Jak jsem mohla být tak pitomá? Teď nemám ani přítele, ani milence."
Přeji hodně štěstí

Není tady
Sasanka napsal(a):
Opravdu bych si měla opakovat pořád dokola: Nemusím mít vše, nemusím mít vše, nemusím mít vše..!
Ne, to si nemusíš, pokud nemáš morální zásady, pokud chceš stále více. Čestnost ve vztahu se zřejmě už nenosí.
Ani naši politici nemají nikdy dost. zkoušejí až kam mohou dojít, chtějí co nejvíce. Tak jako i zde v diskusi. Někdo zkouší vše co může urvat...ale na úkor férovosti, čestnosti a svědomí. Nebo takováto sova nemají cenu? Nikdy bychom neměli litovat toho, co učiníme...ale to je jen v nás, co považujeme na správné. Žijeme jen jednou a zúčtování nás může doběhnout, vš je jen na nás, jakou si zvolíme cestu. ....
Není tady
d
Upravil(a) Sasanka (27. 11. 2013 2:10)
Není tady
Hm, pro mě by taková situace byla asi výzvou. Zkusila bych mu to utnout způsobem nečekaným.
"Na drink bych nešla , ale do postele ano..." Tím ho máš přehozeného úplně někam jinam, než jak to měl připraveno (třeba byl nervózní).
Někdy stačí při takovém blábolení začít se jen tak culit. Chlapovi to začne šrotovat a blábolení je zastaveno :-)
No nic, jsem si popustila fantazírování. :-)
Vlastně nakonec dobře, že to byla nuda 
Není tady

Mandragorasa napsal(a):
Ne, to si nemusíš, pokud nemáš morální zásady, pokud chceš stále více. Čestnost ve vztahu se zřejmě už nenosí.
Ani naši politici nemají nikdy dost. zkoušejí až kam mohou dojít, chtějí co nejvíce. Tak jako i zde v diskusi. Někdo zkouší vše co může urvat...ale na úkor férovosti, čestnosti a svědomí. Nebo takováto sova nemají cenu? Nikdy bychom neměli litovat toho, co učiníme...ale to je jen v nás, co považujeme na správné. Žijeme jen jednou a zúčtování nás může doběhnout, vš je jen na nás, jakou si zvolíme cestu. ....
Mandragoraso, slova sama o sobě bez naplnění cenu nemají.
sasanko, možná mu dělá dobře natřásat si před tebou peříčka.
A ty mu to žereš.
Tak proč by to nedělal. 
Upravil(a) Eva. (26. 11. 2013 8:03)
Není tady

Sasanka napsal(a):
Holky, tak jsem tu zas a znova. Sešla jsem se s ním ve vší počestnosti - bylo jen to kafe a normálně jako kamarádi jsme si pokecali. Respektive kecal hlavně on-mě skoro nepustil ke slovu a přišlo mi to jako na nějaké tiskové konferenci.. Vůbec jsem se nebavila, naopak jsem pak měla na sebe vztek, že jsem tam vůbec lezla. Na druhou stranu alespoň vím, že by to na nějaký vztah stejně nebylo. Povídal o práci, pak o práci své přítelkyně, občas se zeptal na mého přítele a najednou mi připadalo, že vlastně náš sraz úplně postrádal na smysluplnosti.. Nechápu, co jsem tam jako vlastně dělala?? Ve finále se zeptal, jestli nepůjdu někdy na drink, že mě na něj rád pozve.. Najednou nevím, proč bych jako měla chodit na nějaký drink? Jiskření tam sice chvilku bylo, ale pak najednou jak pořád mluvil o práci se to úplně ztratilo. Totál fiasko - alespoň z mé strany :-D
Bud rada ,ze to bylo takove nijake .Alespon si nemas co vycitat ...
Není tady
Eva. napsal(a):
sasanko, možná mu dělá dobře natřásat si před tebou peříčka.
A ty mu to žereš.
Tak proč by to nedělal.

Není tady
a
Upravil(a) Sasanka (27. 11. 2013 2:09)
Není tady

Sasanka napsal(a):
To bylo tedy úplně mimo.. Já si nedokážu hrát na to, že nikoho nemám. Navíc, myslím, že můj problém se svatbou není vlastně vůbec tenhle pan fotograf, ale možná něco docela jiného. Třeba se na tu svatbu ještě opravdu necítím, přijde mi to jako něco konečného.. Ale to snad není důvod k rozchodu, nebo ano..?
Pokud se kvůli tomu s tebou přítel nerozejde, tak to není důvod k rozchodu. Nebo ty s ním.,
Ostatně, už jsem ti to psala dávno, že si máš řešit, jestli a proč se necítíš na svatbu. A nemaskovat si to panem "úžasným", který vůbec úžasný není.
Není tady
a
Upravil(a) Sasanka (27. 11. 2013 2:09)
Není tady
Sasanko, co k tomu příběhu ještě přimyslíš ? Nevdávej se-byl by to chudák. Jsi nevyzrálá, sobecká "bůůůůůůůůů"- prý přítel by si klidně počkal- hahaha- on Tě jednou pozná a budeš mít po problému s rozhodováním.
prosím, abyste se choval dle pravidel babinetu a neurážel ostatní uživatele. Děkuji, tina.
Upravil(a) tina (27. 11. 2013 12:05)
Není tady

Sasanka napsal(a):
Tak to jsi měla tedy pravdu. Protože tohle celé je vlastně o mě. Né o něm.. Přítel si klidně počká, až se na to budu cítit.. jenže-já právě nevím, jestli se vlastně na to někdy budu cítit..
nechám to zatím být. Nic chytřejšího nevymyslím..
jestli se vlastně na to někdy budu cítit.. S NÍM...
Není tady
Nevyzrálá možná...
Bů snad ne :-)
Proč by se nechovala s takovou jistotou a přezíravostí k současnému příteli, když on svým chováním ji toto umožňuje.
Někde jsem četla o tom, že kdyby se rozhodl pracovat v zahraničí, tak ví, že by sasanka provedla s ním krátký proces, tedy rozchod. To zas spadla čelist mně.
Ten vztah s přítelem celkově není rovnovážný, zdravý, založen na normální důvěře, pohodě, pokud snad nějaké vyhrožování (ze strachu) tam probíhá.
Rozhodně bych to nechala plynout a žádnou svatbu zatím neplánovala.
Tím dostane i přítel možnost eventuelně zjistit, zda někde nebude nějaká, pro kterou bude znamenat přece jen více než nějakou všeobecnou jistotu. Prostě která si ho bude vážit.
Není tady
rudolf napsal(a):
Sasanko, co k tomu příběhu ještě přimyslíš ? Nevdávej se-byl by to chudák. Jsi nevyzrálá, sobecká "bůůůůůůůůů"- prý přítel by si klidně počkal- hahaha- on Tě jednou pozná a budeš mít po problému s rozhodováním.
Rudolfe, ty jsi tak mimo, že už to asi ani nejde víc.. 
Není tady

rudolf napsal(a):
Nejaká dala prednosť fotografovi pred tebou, alebo čo tu hádžeš také urážlivé príspevky? Problémy s erekciou vo vyššom veku alebo s erekciami na Slnku...? 
Není tady
zelvicka177 napsal(a):
Nevyzrálá možná...
Bů snad ne :-)
Proč by se nechovala s takovou jistotou a přezíravostí k současnému příteli, když on svým chováním ji toto umožňuje.
Někde jsem četla o tom, že kdyby se rozhodl pracovat v zahraničí, tak ví, že by sasanka provedla s ním krátký proces, tedy rozchod. To zas spadla čelist mně.
Ten vztah s přítelem celkově není rovnovážný, zdravý, založen na normální důvěře, pohodě, pokud snad nějaké vyhrožování (ze strachu) tam probíhá.
Rozhodně bych to nechala plynout a žádnou svatbu zatím neplánovala.
Tím dostane i přítel možnost eventuelně zjistit, zda někde nebude nějaká, pro kterou bude znamenat přece jen více než nějakou všeobecnou jistotu. Prostě která si ho bude vážit.
Tak to s tou prací je jasné-ani on by ten vztah na dálku nechtěl-a ani vlastně nikdo z mých kamarádek by to ve svém vztahu nerozdýchali, když jsme se o tom bavili. Vydržela jsem to teď půl roku, co byl v Rakousku.. Ale déle už ne. Ježiš, žádné vyhrožování neproběhlo! Byla to normální domluva. On ví i já, že vztah na dálku nechceme.
Není tady
Selima napsal(a):
rudolf napsal(a):
Nejaká dala prednosť fotografovi pred tebou, alebo čo tu hádžeš také urážlivé príspevky? Problémy s erekciou vo vyššom veku alebo s erekciami na Slnku...?

Také mě něco podobného napadlo, ale tak hezky bych to nevystihla 
Není tady
rudolf napsal(a):
A buď tak hodnej, že když nemáš co mi poradit, tak raději mlč a nic nepiš! Já ti taky nenadávám i když mám o tobě špatné mínění již od prvního příspěvku. A on mě zná, jsme spolu přes 4 roky a ví jaká jsem-rozhodně né domácí puťka, která myslí na to, jak bude mít kopu dětí. A právě proto, si mě nejspíš vybral za budoucí manželku. On totiž také není žádný domácí typ. A kupodivu mi sám řekl, že se vememe až budu chtít já-až se na to budu cítit, pane "všechno vím".
Není tady

sasanko, rudolf je žena 
Není tady
Eva. napsal(a):
sasanko, rudolf je žena

Tak to je moc
Ale rozhodně se tak nechová..
Není tady
Selima, sasanka- s erekcí problém mít jako žena nemohu. Možná máte ten problém doma.
Není tady
selima - jaký fotograf-něco v mém životě mi uteklo ?
Není tady
Sasanko- neposuzuj mé chování - hleď si svého - Ty chodíš, kam bys neměla. Já ne.
Není tady

Žena? Panebože, začo??? Chcem byť muž...

Není tady
Selima napsal(a):
Žena? Panebože, začo??? Chcem byť muž...
![]()
Já taky 

Není tady