|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
helena napsal(a):
To by mě tedy zajímalo jak je možné, že na vše "znáš" odpověď.
To mě taky... že by to bylo genama? Nebo vodou? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ty asi máš vše na háku, viď?
To je jedna z výhod vyššího věku... čím dál víc můžeš, leč nemusíš... a taky zjišťuješ (nebo aspoň někteří), že nemá význam si zbytečně komplikovat život.
Píšeš "Když odjede, je mi hrozně." Tak mě napadá - co bys dělala, kdybyste se vzali a on odjížděl už jako tvůj manžel? Co by sis našla na zahnání nudy a "přežívání"?
V tom případě bych už tedy byla raději starší
On mi slíbil, že už takhle na dlouho neodjede-navíc.. On se mě nejdřív i ptal, jestli tu práci má vzít, co si o tom myslím. Já že se mi to samozřejmě nelíbí, ale že vím, že to je pro něho příležitost a to i finančně. On že to ví, ale že prý kdybych řekla, že ne, tak to pochopí a nevezme to. Jenže jsem si řekla: "Tak hergot, už nejsem malá, tohle zvládnu! Hodně lidí to odloučení vydrží, naše láska to zvládne." Tak jel-ale slíbili jsme si, že už víckrát tohle ne. Bylo to pro nás oba dost těžký.
Tak abych odpověděla - on už neodjede. Ví, že kdyby odjel s tím, že by tam on sám chtěl zůstat, rozejdu se s ním. Ale on by nezůstal už jen proto, že už teď toho má prý plné zuby. A já nestojím o vztah, kde bych musela pořád jen čekat. To raději budu opravdu sama.
Není tady
Sasanka napsal(a):
zelvicka177 napsal(a):
Spíš máš Sasanko problém, že neumíš být prostě sama. Neumíš jít ven bez něj, bavit se bez něj, trávit čas o samotně bez něj.
A zde náš přesvědčuješ o tom, že s oficiálním přítelem to přece láska jeUmím se bavit bez něj. Jestli máš na mysli, že sedím jen doma, to zase ne. Chodím cvičit, věnuji se malování, chodím s kamarádky a užívám si to. Ale pak jsem stejně doma sama. O tom mluvím. Chybí mi večery, kdy jen ležíme na posteli a koukáme na filmy, nebo popíjíme vínko a povídáme si, nebo jdeme do kina.. Je to trochu smutné bez něj. Tak je snad logické, že jsem šťastná, když přijede a jsem s ním. A ještě se tu dozvím, že nejsem zamilovaná, ale závislá
Popisuješ úplně normální vztah, soužití s mužem.
Později, až si ho vezmeš, třeba opět začne jezdit za prací pryč, nebo s kamarády na hory, případně ty budeš sama doma s dětmi. Ještě tolikrát ti bude smutno.
Je to důvod k tomu řešit dilema s panem charismatickým (který se ti napoprvé pod sukni nedostal, tudíž to zkouší dále... ) ?
Není tady
Sasanka neví co chce a pořád úřipisuje další a další věci- když je ti s přítelem takto krásně- i když smutno - tak půst toho druhého z hlavy. To je furt dokola.
Není tady
A já nestojím o vztah, kde bych musela pořád jen čekat.
V každým vztahu budeš čekat... pokud si partnera nepřicvakneš k ruce.
Není tady
zelvicka177 napsal(a):
Sasanka napsal(a):
zelvicka177 napsal(a):
Spíš máš Sasanko problém, že neumíš být prostě sama. Neumíš jít ven bez něj, bavit se bez něj, trávit čas o samotně bez něj.
A zde náš přesvědčuješ o tom, že s oficiálním přítelem to přece láska jeUmím se bavit bez něj. Jestli máš na mysli, že sedím jen doma, to zase ne. Chodím cvičit, věnuji se malování, chodím s kamarádky a užívám si to. Ale pak jsem stejně doma sama. O tom mluvím. Chybí mi večery, kdy jen ležíme na posteli a koukáme na filmy, nebo popíjíme vínko a povídáme si, nebo jdeme do kina.. Je to trochu smutné bez něj. Tak je snad logické, že jsem šťastná, když přijede a jsem s ním. A ještě se tu dozvím, že nejsem zamilovaná, ale závislá
Později, až si ho vezmeš, třeba opět začne jezdit za prací pryč, nebo s kamarády na hory, případně ty budeš sama doma s dětmi. Ještě tolikrát ti bude smutno.
Je to důvod k tomu řešit dilema s panem charismatickým (který se ti napoprvé pod sukni nedostal, tudíž to zkouší dále... ) ?
Možná je ale lepší to řešit teď, než až ty děti opravdu budu mít. Nemyslím, že by byl problém v partnerovi (že by jezdil pryč), ale ve mě. Třeba jen nejsem připravená mít děti a je to úplně o něčem jiném. Já opravdu nevím proč mi ten pan charismatický takhle pomotal hlavu. Kdybych to věděla, tak si jí zas rozmotám
Nemyslím, že je to ten hlavní důvod. Nechci přijít o svého přítele jen kvůli poblouznění (ale zato pořádnému)..
Není tady
rudolf napsal(a):
Sasanka neví co chce a pořád úřipisuje další a další věci- když je ti s přítelem takto krásně- i když smutno - tak půst toho druhého z hlavy. To je furt dokola.
Právě-furt dokola! To jsem si taky říkala 

Není tady

Někdo tu situaci vnímá jako čekání. Někdo žije a nečeká. I když není partner právě doma. Vše je v naší hlavě.
Není tady
Vím, co bych MĚLA udělat a co je SPRÁVNÉ.. Ale to asi tentokrát není rozhodující. Spíš je důležité, co CHCI. Každopádně já vám děkuji za vaše názory a nechám si ten "sraz" s tím mizerou nechat projít hlavou. Ale jak si asi většina myslí, ten "sraz" by nic nevyřešil. Asi by se to ještě celé zhoršilo. 
Není tady
Sasanka napsal(a):
zelvicka177 napsal(a):
Sasanka napsal(a):
Umím se bavit bez něj. Jestli máš na mysli, že sedím jen doma, to zase ne. Chodím cvičit, věnuji se malování, chodím s kamarádky a užívám si to. Ale pak jsem stejně doma sama. O tom mluvím. Chybí mi večery, kdy jen ležíme na posteli a koukáme na filmy, nebo popíjíme vínko a povídáme si, nebo jdeme do kina.. Je to trochu smutné bez něj. Tak je snad logické, že jsem šťastná, když přijede a jsem s ním. A ještě se tu dozvím, že nejsem zamilovaná, ale závisláPopisuješ úplně normální vztah, soužití s mužem.
Je to důvod k tomu řešit dilema s panem charismatickým (který se ti napoprvé pod sukni nedostal, tudíž to zkouší dále... ) ?Možná je ale lepší to řešit teď, než až ty děti opravdu budu mít. Nemyslím, že by byl problém v partnerovi (že by jezdil pryč), ale ve mě. Třeba jen nejsem připravená mít děti a je to úplně o něčem jiném. Já opravdu nevím proč mi ten pan charismatický takhle pomotal hlavu. Kdybych to věděla, tak si jí zas rozmotám
Nemyslím, že je to ten hlavní důvod. Nechci přijít o svého přítele jen kvůli poblouznění (ale zato pořádnému)..
Nemusíš všechno řešit předem. Spousta věcí přijde sama časem.
Jen si asi potřebuješ něco ještě vyzkoušet, nějakou tu lekcičku dostat 
Nechceš přijít o přítele, to je důležité. V tom případě tu schůzku zruš, s dotyčným panem úžasným přeruš kontakt a nech pracovat čas... anebo se s ním vyspi, dokud je přítel pryč, prostě si to zkus, pak si dej pár facek a bude to O.K. též 
Není tady
zelvicka177 napsal(a):
Sasanka napsal(a):
zelvicka177 napsal(a):
Je to důvod k tomu řešit dilema s panem charismatickým (který se ti napoprvé pod sukni nedostal, tudíž to zkouší dále... ) ?Možná je ale lepší to řešit teď, než až ty děti opravdu budu mít. Nemyslím, že by byl problém v partnerovi (že by jezdil pryč), ale ve mě. Třeba jen nejsem připravená mít děti a je to úplně o něčem jiném. Já opravdu nevím proč mi ten pan charismatický takhle pomotal hlavu. Kdybych to věděla, tak si jí zas rozmotám
Nemusíš všechno řešit předem. Spousta věcí přijde sama časem.
Jen si asi potřebuješ něco ještě vyzkoušet, nějakou tu lekcičku dostat
Nechceš přijít o přítele, to je důležité. V tom případě tu schůzku zruš, s dotyčným panem úžasným přeruš kontakt a nech pracovat čas... anebo se s ním vyspi, dokud je přítel pryč, prostě si to zkus, pak si dej pár facek a bude to O.K. též
V tom máš naprostou pravdu. Plně souhlasím se vším, co jsi napsala.. 
Není tady
Spíš je důležité, co CHCI.
Jedním ze znaků dospělosti, vyzrálosti, či jak to nazvat, je taky umění rozhodnout se v případě, že nemůžu mít všechno co "CHCI".
Víš, jak se loví některý opice?
Položí se jim pamlsek někam, kam můžou strčit packu, ale sevřenou už ji nevytáhnou... a protože touha je silnější, dají se snadno sebrat.
Není tady

to je dobrý s těma opicema 
Sociologické výzkumy prý potvrdily, že nejoblíbenější ženskou fantazií jsou dva muži najednou.
Jeden vaří a druhý uklízí 
Není tady
nejoblíbenější ženskou fantazií jsou dva muži najednou
Mně by úplně stačila manželka... 
Není tady

Eva. napsal(a):
Sasanka napsal(a):
Dobrý den,
vím, že na co se tu budu ptát možná více z vás odsoudí, ale přísahám, že nejde o pomíjivou záležitost a proto vás žádám o radu. Je mi 29 let a žiji s přítelem, kterému je 27. Je úžasný, jsme spolu 4 roky a je pořád pozorný, krásný, vtipný, chytrý, spolehlivý a věrný-dalo by se opravdu bez přehánění říci, že dokonalý. Neměla bych přeci vůbec přemýšlet o jiném. Jenže.. potkala jsem se asi po roce vztahu s mým přítelem s jedním mužem, který mi byl sympatický-známý kamarádky. Měl neskutečné charisma a vtip. Není to žádný velký krasavec, ale umí si vás dokonale omotat kolem prstu. Nejdřív jsme se jen bavili, ale později na jedné oslavě, kde můj přítel nebyl, jsem najednou cítila, že se mi vlastně hodně líbí. Je to fotograf a je mu 38 let. Nikdy jsem nebyla v žádném vztahu nevěrná, ale ten večer byl něčím zvláštním a ani nevím jak se to stalo-on měl také přítelkyni, ale políbili jsme se.. K ničemu jinému nikdy nedošlo. Pak jsme se trochu opili a kamarádka navrhla, že u ní přespíme, měli jsme to oba daleko. Ležel vedle mě a pořád se na mě dobýval-spala jsem oblečená, nechtěla jsem podvádět přítele! Cítila jsem, že až se druhý den probudím, bude mi z toho špatně, že co jsem to provedla, že spím s jiným v posteli. Ale.. já vůbec výčitky neměla.. Byla jsem ráda, že se to stalo, že tam se mnou byl.. Řekla jsem si, že tohle přece nejde, že s přítelem máme krásný vztah, nenudíme se, v sexu skvělé! Tak co to dělám? Je tomu už 3 roky a já na to nezapomněla. I když došlo jen k polibku. Mám náročnou práci, chodím cvičit, člověk by přeci měl zapomenout na takový úlet jako nic! Jenže se mi vždy po půl roce ozývá jak se mám, nedávno za mnou byl i v práci..! A já? Jsem z něho šíleně nervózní a napětí by se dalo krájet! Přitažlivost je stále stejně silná! :-( Klepou se mi ruce jako malé holce a já vůbec nevím proč. i když se mi nepřipomíná myslím na něj.. Ale můj přítel je takové zlatíčko, jaké už nenajdu! Tenhle kamarád je trochu sviňák.. Není to typ, co by se chtěl nějak extra vázat. A proč je to tak naléhavé, že sem píšu? Přítel se vrátil z Rakouska, zaplatil krásný pobyt s lázněmi a požádal mě o ruku u vodopádů v Krkonoších! Brečela jsem štěstím, bylo to tak krásné!! On je úžasný.. Ale.. Já nemůžu zapomenout na toho mizeru :-/ Nejde mi na něj nemyslet. Dokonce se někdy sama přistihnu, že bych byla ráda, kdyby mi zase napsal.. Co byste dělali na mém místě?? Nemůžu se rozhodnout.. Tehdy jsem volila vztah před úletem. Ale teď? Jen jeden muž na celý život? Mám to zasnoubení zrušit? Ale když to udělám, vím, že ten kamarád určitě vztah chtít nebude-bude chtít jen to jedno.. A to kdoví jestli.. Ale já ho nedokážu ničím dostat z hlavy, dostal se mi pod kůži, je jako tasemnice. Kdybych napsala seznam kladů u každého z nich, tak přítelovi nebude stačit celá strana a pod tohoto kamaráda napíšu jen:charisma :-(( Vždyť mám dokonalého přítele! Nebo snad o tu dokonalost zase tak nestojím..? Poraďte mi prosím, já už fakt nevím jak dál..:-(Tady kecáš. Kdybys toho muže milovala, nepřemýšlela bys nad tím, jestli JEDEN MUŽ NA CELÝ ŽIVOT.
Nenazývej nudu dokonalostí
Môžeš mať rada aj dvoch mužov naraz - dokonca hádam aj vyť zamilovaná do dvoch...
Není tady
aj vyť zamilovaná do dvoch
To taky... 
Není tady
Selima napsal(a):
Eva. napsal(a):
Sasanka napsal(a):
Dobrý den,
vím, že na co se tu budu ptát možná více z vás odsoudí, ale přísahám, že nejde o pomíjivou záležitost a proto vás žádám o radu. Je mi 29 let a žiji s přítelem, kterému je 27. Je úžasný, jsme spolu 4 roky a je pořád pozorný, krásný, vtipný, chytrý, spolehlivý a věrný-dalo by se opravdu bez přehánění říci, že dokonalý. Neměla bych přeci vůbec přemýšlet o jiném. Jenže.. potkala jsem se asi po roce vztahu s mým přítelem s jedním mužem, který mi byl sympatický-známý kamarádky. Měl neskutečné charisma a vtip. Není to žádný velký krasavec, ale umí si vás dokonale omotat kolem prstu. Nejdřív jsme se jen bavili, ale později na jedné oslavě, kde můj přítel nebyl, jsem najednou cítila, že se mi vlastně hodně líbí. Je to fotograf a je mu 38 let. Nikdy jsem nebyla v žádném vztahu nevěrná, ale ten večer byl něčím zvláštním a ani nevím jak se to stalo-on měl také přítelkyni, ale políbili jsme se.. K ničemu jinému nikdy nedošlo. Pak jsme se trochu opili a kamarádka navrhla, že u ní přespíme, měli jsme to oba daleko. Ležel vedle mě a pořád se na mě dobýval-spala jsem oblečená, nechtěla jsem podvádět přítele! Cítila jsem, že až se druhý den probudím, bude mi z toho špatně, že co jsem to provedla, že spím s jiným v posteli. Ale.. já vůbec výčitky neměla.. Byla jsem ráda, že se to stalo, že tam se mnou byl.. Řekla jsem si, že tohle přece nejde, že s přítelem máme krásný vztah, nenudíme se, v sexu skvělé! Tak co to dělám? Je tomu už 3 roky a já na to nezapomněla. I když došlo jen k polibku. Mám náročnou práci, chodím cvičit, člověk by přeci měl zapomenout na takový úlet jako nic! Jenže se mi vždy po půl roce ozývá jak se mám, nedávno za mnou byl i v práci..! A já? Jsem z něho šíleně nervózní a napětí by se dalo krájet! Přitažlivost je stále stejně silná! :-( Klepou se mi ruce jako malé holce a já vůbec nevím proč. i když se mi nepřipomíná myslím na něj.. Ale můj přítel je takové zlatíčko, jaké už nenajdu! Tenhle kamarád je trochu sviňák.. Není to typ, co by se chtěl nějak extra vázat. A proč je to tak naléhavé, že sem píšu? Přítel se vrátil z Rakouska, zaplatil krásný pobyt s lázněmi a požádal mě o ruku u vodopádů v Krkonoších! Brečela jsem štěstím, bylo to tak krásné!! On je úžasný.. Ale.. Já nemůžu zapomenout na toho mizeru :-/ Nejde mi na něj nemyslet. Dokonce se někdy sama přistihnu, že bych byla ráda, kdyby mi zase napsal.. Co byste dělali na mém místě?? Nemůžu se rozhodnout.. Tehdy jsem volila vztah před úletem. Ale teď? Jen jeden muž na celý život? Mám to zasnoubení zrušit? Ale když to udělám, vím, že ten kamarád určitě vztah chtít nebude-bude chtít jen to jedno.. A to kdoví jestli.. Ale já ho nedokážu ničím dostat z hlavy, dostal se mi pod kůži, je jako tasemnice. Kdybych napsala seznam kladů u každého z nich, tak přítelovi nebude stačit celá strana a pod tohoto kamaráda napíšu jen:charisma :-(( Vždyť mám dokonalého přítele! Nebo snad o tu dokonalost zase tak nestojím..? Poraďte mi prosím, já už fakt nevím jak dál..:-(Tady kecáš. Kdybys toho muže milovala, nepřemýšlela bys nad tím, jestli JEDEN MUŽ NA CELÝ ŽIVOT.
Nenazývej nudu dokonalostíMôžeš mať rada aj dvoch mužov naraz - dokonca hádam aj vyť zamilovaná do dvoch...
Ano zcela souhlasím.
Jen je nutno si uvědomit, že takováto situace může nastat několik krát během života. Vždy je důležité se držet rčení ,, nečiň nic z toto, co by sis sama nepřála! ..... Jestli však se to stane tobě, že si přítel najde obdobnou náhradu, bude tě mrzet, že jsi tenkrát neučinila to, co jsi mohla.
Takže je to jen na tobě, jak se zachováš.
Není tady

Selimo, může. Ale v tomto případě nejde o lásku ke dvěma mužům. Možná ani k jednomu.
Není tady
Tak milé dámy, já se mu sice na to telefonní číslo neozvala, ale za to mě tentokráte překvapil on-přišel za mnou do práce dnes, aniž by na cokoli čekal, nebo jsem čekala já a chtěl po práci někam zajít.. Víte vy co? Nešla jsem-a také jsem udělala dobře, poněvadž se na mě dnes kolegyně významně usmívala a myslela si, že jsem se dnes malovala kvůli němu :-D Přitom jsem vůbec netušila, že by jen tak přišel. No a tak, když jsem mu řekla, že to nejde, že zítra zas vstávám a bla bla, tak řekl, že mi teda napíše později a sondoval, kdy mám jako volno.. Setsakra! Tomu to zas slušelo a jak má hezký úsměv.. Ale kupodivu jsem se chovala poměrně nad věcí 
Není tady
Opravdu bych si měla opakovat pořád dokola: Nemusím mít vše, nemusím mít vše, nemusím mít vše..!
Není tady
Sasanka napsal(a):
Opravdu bych si měla opakovat pořád dokola: Nemusím mít vše, nemusím mít vše, nemusím mít vše..!
Můžeš, když to ustojíš.
Jenže v tom případě bys sem nepsala a neřešila vůbec nic. 
Koukám v práci už kolegyně vědí......
Tak hodně štěstí, zdravého rozumu a špetku té intuice přeji dámo 
Není tady
Sasanka napsal(a):
To jsou moje slova!!! Kde kdo by byl rád, kdyby opravdu našel lásku a ty jí už máš doma. Člověk si musí umět vážit toho co má, jinak to také může lehce ztratit!
Není tady
zelvicka177 napsal(a):
Sasanka napsal(a):
Můžeš, když to ustojíš.
Jenže v tom případě bys sem nepsala a neřešila vůbec nic.
Koukám v práci už kolegyně vědí......
Tak hodně štěstí, zdravého rozumu a špetku té intuice přeji dámo
Kolegyně právě nic nevědí, nevím, proč jí to právě vůbec napadlo.. Jen jsem řekla, že večer někam půjdu a ona si myslela, že s ním - ale já nikam nešla, jen jsem se tomu kamarádovi vymluvila. Já vím, neměla bych to už řešit, ale fakt mě dostalo, že on mě tak chce vidět, dokonce mi řekl, že za mnou v práci byl, když jsem ale neměla směnu (minulý týden, když jsem mu vůbec ještě nenapsala..). No.. Jestli tohle není zkouška výdrže, pak už asi nic :-)
Pokud mě nakonec však jednou zláme na nějaké to kafe, a já bych šla, pak to musí být opravdu kamarádský pokec. Za tu chvilku, co za mnou byl jsem si uvědomila, že to poslední co chci dopustit je být nevěrná. To bych se na sebe nemohla podívat.. Zajímavé však bylo, že se mě ptal na prstýnek - věděl o mém zasnoubení, netušila jsem, že si toho tehdy na tom FB všimnl. Ještě, že už tam nejsem :-)
No, držte mi palce, ať už se z toho jednou pro vždy vymotám! A díky za trpělivost (se mnou :-D)
Není tady

helena napsal(a):
To taky... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
valim se tu smichy....Heleno ....jses proste....

Není tady

Sasanka napsal(a):
... Já opravdu nevím proč mi ten pan charismatický takhle pomotal hlavu........ Nechci přijít o svého přítele jen kvůli poblouznění (ale zato pořádnému)..
Aaaale prdlacky...
Nevis hlavne to, jaky byva rozdil mezi vrabcem v hrsti a holubem na strese... - ten je totiz markantni. Babinet a jeho vetsina vlakenek o partnerskych vztazich je toho jednoznacnym dukazem... Nemusis tady zadat odpovedi, jen si v klidu dlouhych zimnich veceru "počti"... 
Není tady
To taky... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Jsem si poprskala monitor

Není tady