|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
mikuelini napsal(a):
Sasanko,tu jeho slecnu neres.At je jaka chce ,je to jedno on s ni musi byt a mu se libit .On at je stastny a Ty taky ,soustred se na sebe a na Tvuj vztah .Preji hodne stesti
To máš pravdu! :-) To také dělám a je mnohem lépe :-) Díky! 
Není tady
Sasanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dycinky napsal(a):
jenom protože ty jsi nemohla, tak si SEHNAL (jako třeba na ulici?) jinou? Byl s ní rok v Austrálii, vrátil se s ní a stále jsou spolu (je to jeho přítelkyně).Kdyžje tak hrozná, proč s ní stále chodí? Poněkud mi to připomíná řeči ženáčů, co mají tááák hroznou manželku, ale stále sní žijí. A některé jim to věří a berou jako omluvu/výmluvu.ona nepřijde hrozná jemu, ale sasance. sasanka má za to, že ji ta slečna nesahá ani po kotníky a že ona je daleko lepší ..
Ano, z mého pohledu je hrozná - z jeho ne. To je přeci logické. A ano, myslím si, že jsem lepší než ona, ale on to buď vidět nechce (protože někoho mám), nebo je přesvědčen, že je lepší ona. Jí má rád-možná jí i miluje, ale mě připadá otravná, měla na FB miliardu fotek, něco pořád psala a všude na fotkách byla vysmátá jako lečo-to mě také pořádně dráždilo :-D Připadala mi jednoduchá jako houpací kůň a také (bohužel) tak vypadala
. Ale už jsem si to v hlavě lépe přebrala a to i díky vám a vaším názorům. Na facebook nelezu, dokonce jsem zažádala o zrušení a snažím se žít svůj přítomný život-né ten minulý a je mi mnohem lépe.
A stejně je s ní a ne s tebou.To je potupa, co?
Není tady
Sasanko, kašli ne něj. Nenapadlo tě, že zrovna tak, jak pomlouvá ji,pomlouvá třeba i tebe?
Není tady
A ano, myslím si, že jsem lepší než ona, ale on to buď vidět nechce (protože někoho mám), nebo je přesvědčen, že je lepší ona.
Jo, děvče... to bejvá hlavně v červený knihovně, že hrdinovi spadnou šupiny z očí a zjistí, že ta potvora, s kterou má vztah, nesahá skromný květince ani po kotníky... a jsou spolu šťastni až do smrti... 
mě připadá otravná, měla na FB miliardu fotek, něco pořád psala a všude na fotkách byla vysmátá jako lečo-to mě také pořádně dráždilo... připadala mi jednoduchá jako houpací kůň a také (bohužel) tak vypadala
Žárlíš... a závidíš. Neumíš si představit "CO by mělo být na ní lepšího než na mě?" - ale obávám se, že tuhle otázku by sis kladla u kterýkoli jiný slečny či paní, která by s ním cokoli sdílela...
Není tady

Sasanka napsal(a):
Sasanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ona nepřijde hrozná jemu, ale sasance. sasanka má za to, že ji ta slečna nesahá ani po kotníky a že ona je daleko lepší ..
Ano, z mého pohledu je hrozná - z jeho ne. To je přeci logické. A ano, myslím si, že jsem lepší než ona, ale on to buď vidět nechce (protože někoho mám), nebo je přesvědčen, že je lepší ona. Jí má rád-možná jí i miluje, ale mě připadá otravná, měla na FB miliardu fotek, něco pořád psala a všude na fotkách byla vysmátá jako lečo-to mě také pořádně dráždilo :-D Připadala mi jednoduchá jako houpací kůň a také (bohužel) tak vypadala
. Ale už jsem si to v hlavě lépe přebrala a to i díky vám a vaším názorům. Na facebook nelezu, dokonce jsem zažádala o zrušení a snažím se žít svůj přítomný život-né ten minulý a je mi mnohem lépe.
P.S. opravdu netuším, CO by mělo být na ní lepšího než na mě? Že chtěl odjet a ona mohla? Že já jsem upřednostnila trvalý vztah a ona žádný neměla? Že nic neřešila? Že proto ani nevěděla, že ten den co mu jela pomáhat fotit jel právě ode mě? A když mu psala večer byl zrovna se mnou a ještě mi o ní řekl a že jestli jí nechci odepsat? Že má stehna jako dva válce? Fakt nevím, ale možná že právě proto je lepší :-D (Teď jsem asi zlá-pardon..)
Kristovanoho, nejde o to, kto je lepší alebo horší - načo sa s ňou vôbec porovnváaš, keď ťa to tak ser... srdí, tak sa rozíď s terajším partnerom, začni si s týmto a dokáž si - a aj jemu - že si lepšia... Ja nechápem tú portrebu furt sa porovnávať... Ty si ty a ona je ona, čo je na tom na nepochopenie? Ty si zadaná, ona nie, asi hľadal normálny vzťah a na to sa - pri všetkej úcte - hodí viac nezadaná. Nič viac za tým asi nie je, žiadna hitparáda krásavíc, žiadna Miss Facebook, žiadna súťaž... ehm... oných. Som sa úplne rozčúlila
nad tým dnešným trendom furt sa porovnávať a snažiť sa byť tá prvááááá prvááá prvááááá
Upravil(a) Selima (8. 11. 2013 9:19)
Není tady
Sasanko- Ty máš dost- jsi plná nenávosti. A je trapný to ze sebe vyhodit a pak se omluvit, že jsi zlá- to nejsi, jsi jen trapná, namyšlená a bohužel nikdo neviděl tvoje stehna.
Není tady

Selima napsal(a):
Sasanka napsal(a):
Sasanka napsal(a):
Ano, z mého pohledu je hrozná - z jeho ne. To je přeci logické. A ano, myslím si, že jsem lepší než ona, ale on to buď vidět nechce (protože někoho mám), nebo je přesvědčen, že je lepší ona. Jí má rád-možná jí i miluje, ale mě připadá otravná, měla na FB miliardu fotek, něco pořád psala a všude na fotkách byla vysmátá jako lečo-to mě také pořádně dráždilo :-D Připadala mi jednoduchá jako houpací kůň a také (bohužel) tak vypadala. Ale už jsem si to v hlavě lépe přebrala a to i díky vám a vaším názorům. Na facebook nelezu, dokonce jsem zažádala o zrušení a snažím se žít svůj přítomný život-né ten minulý a je mi mnohem lépe.
P.S. opravdu netuším, CO by mělo být na ní lepšího než na mě? Že chtěl odjet a ona mohla? Že já jsem upřednostnila trvalý vztah a ona žádný neměla? Že nic neřešila? Že proto ani nevěděla, že ten den co mu jela pomáhat fotit jel právě ode mě? A když mu psala večer byl zrovna se mnou a ještě mi o ní řekl a že jestli jí nechci odepsat? Že má stehna jako dva válce? Fakt nevím, ale možná že právě proto je lepší :-D (Teď jsem asi zlá-pardon..)
Kristovanoho, nejde o to, kto je lepší alebo horší - načo sa s ňou vôbec porovnváaš, keď ťa to tak ser... srdí, tak sa rozíď s terajším partnerom, začni si s týmto a dokáž si - a aj jemu - že si lepšia... Ja nechápem tú portrebu furt sa porovnávať... Ty si ty a ona je ona, čo je na tom na nepochopenie? Ty si zadaná, ona nie, asi hľadal normálny vzťah a na to sa - pri všetkej úcte - hodí viac nezadaná. Nič viac za tým asi nie je, žiadna hitparáda krásavíc, žiadna Miss Facebook, žiadna súťaž... ehm... oných. Som sa úplne rozčúlila
nad tým dnešným trendom furt sa porovnávať a snažiť sa byť tá prvááááá prvááá prvááááá
to pracuje ego
Není tady

Sasanka napsal(a):
... No možná mě to začalo trochu dusit.. On dokonce ten můj říká, že to chce příští rok jak bude hezky a dokonce vymýšlí kde!!
pro jiné by to byl ráj, tak proč je to pro mě najednou taková překážka? Chvíli jsem šťastná a gratuluji si k takovému zlatíčku a za chvíli se cítím vyčerpaná a v pasti.. Máš pravdu, to "navždy" a "navěky" a "do smrti" a "v dobrém a zlém" mi nahání husí kůži :-/
Ptam se: Platilo by tohle vsechno aj v pripade, ze by 'charismak' nebyl? 
Není tady

Sasanka napsal(a):
...Ano, z mého pohledu je hrozná - z jeho ne. To je přeci logické. A ano, myslím si, že jsem lepší než ona, ale on to buď vidět nechce (protože někoho mám), nebo je přesvědčen, že je lepší ona. Jí má rád-možná jí i miluje, ale mě připadá otravná, měla na FB miliardu fotek, něco pořád psala a všude na fotkách byla vysmátá jako lečo-to mě také pořádně dráždilo :-D Připadala mi jednoduchá jako houpací kůň a také (bohužel) tak vypadala
K vytucnenemu: Jsou i dalsi moznosti
- ze mu je fuk, jestli jsi lepsi, nebo ne...
- ze ta druha doopravdy lepsi je... minimalne proto, ze je nezadana... 
Upravil(a) Dorka (9. 11. 2013 9:01)
Není tady

rudolf napsal(a):
Sasanko- Ty máš dost- jsi plná nenávosti. A je trapný to ze sebe vyhodit a pak se omluvit, že jsi zlá- to nejsi, jsi jen trapná, namyšlená a bohužel nikdo neviděl tvoje stehna.
Charismak jo, i kdyz obleceny. sapal se po nich, no, a byl tak drzej, ze je vymenil za nejaky mene kvalitni... 
Upravil(a) Dorka (9. 11. 2013 9:11)
Není tady
Sasanka napsal(a):
Sasanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ona nepřijde hrozná jemu, ale sasance. sasanka má za to, že ji ta slečna nesahá ani po kotníky a že ona je daleko lepší ..Ano, z mého pohledu je hrozná - z jeho ne. To je přeci logické. A ano, myslím si, že jsem lepší než ona, ale on to buď vidět nechce (protože někoho mám), nebo je přesvědčen, že je lepší ona. Jí má rád-možná jí i miluje, ale mě připadá otravná, měla na FB miliardu fotek, něco pořád psala a všude na fotkách byla vysmátá jako lečo-to mě také pořádně dráždilo :-D Připadala mi jednoduchá jako houpací kůň a také (bohužel) tak vypadala
ty, sas, když tě tak čtu - ty bys fakt k sobě chtěla takovýho blbečka ? ty vypadáš jako celkem fajn baba, co bys proboha dělala s takovým volem ?
Není tady
dycinky napsal(a):
Sasanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ona nepřijde hrozná jemu, ale sasance. sasanka má za to, že ji ta slečna nesahá ani po kotníky a že ona je daleko lepší ..Ano, z mého pohledu je hrozná - z jeho ne. To je přeci logické. A ano, myslím si, že jsem lepší než ona, ale on to buď vidět nechce (protože někoho mám), nebo je přesvědčen, že je lepší ona. Jí má rád-možná jí i miluje, ale mě připadá otravná, měla na FB miliardu fotek, něco pořád psala a všude na fotkách byla vysmátá jako lečo-to mě také pořádně dráždilo :-D Připadala mi jednoduchá jako houpací kůň a také (bohužel) tak vypadala
A stejně je s ní a ne s tebou.To je potupa, co?

Není tady
Judyna napsal(a):
Sasanko, kašli ne něj. Nenapadlo tě, že zrovna tak, jak pomlouvá ji,pomlouvá třeba i tebe?

přesně tak !!!
Není tady
rudolf napsal(a):
ááále :-) kdo nikdy neřekl ve vzteku nic blbýho a nikdy z něj nemluvil vztek, neudělal blbce sám ze sebe ?
já bych to nebrala zase tak vážně.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
rudolf napsal(a):
ááále :-) kdo nikdy neřekl ve vzteku nic blbýho a nikdy z něj nemluvil vztek, neudělal blbce sám ze sebe ?
já bych to nebrala zase tak vážně.
Milý Rudolfe: ANO, byla jsem plná nenávisti, no a co? :-D Trapný to, že mě ona štvala, není, trapné by bylo chovat se, že mě to neštve-to asi děláš ty, dusíš v sobě pocity a tím jsi nejspíš i tak trochu pokrytec. Namyšlená? To jsem právě nebyla nikdy, teprve teď jsem si uvědomila, že bych namyšlená být měla a tak jsem se s tím vyrovnala. Moje stehna ti můžou bejt jedno, důležité bylo to ze sebe dostat! A já se omluvila tady na chatu né zato, že jsem zlá, ale jakým způsobem jsem to napsala.
Pavlínko tys nikdy nebyla nešťastně zamilovaná..? Nebo jsi po někom tak dlouho netoužila? Že sis prostě nemohla pomoct a nešlo zapomenout? Je potom jedno, jaký je ten člověk. Prostě po něm toužíš a může ti dvě stě lidí říkat, jaký je to hajzl. Stejně ho budeš chtít.
Není tady

Sasanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
rudolf napsal(a):
já bych to nebrala zase tak vážně.Milý Rudolfe: ANO, byla jsem plná nenávisti, no a co? :-D Trapný to, že mě ona štvala, není, trapné by bylo chovat se, že mě to neštve-to asi děláš ty, dusíš v sobě pocity a tím jsi nejspíš i tak trochu pokrytec. Namyšlená? To jsem právě nebyla nikdy, teprve teď jsem si uvědomila, že bych namyšlená být měla a tak jsem se s tím vyrovnala. Moje stehna ti můžou bejt jedno, důležité bylo to ze sebe dostat! A já se omluvila tady na chatu né zato, že jsem zlá, ale jakým způsobem jsem to napsala.
Pavlínko tys nikdy nebyla nešťastně zamilovaná..? Nebo jsi po někom tak dlouho netoužila? Že sis prostě nemohla pomoct a nešlo zapomenout? Je potom jedno, jaký je ten člověk. Prostě po něm toužíš a může ti dvě stě lidí říkat, jaký je to hajzl. Stejně ho budeš chtít.
Sasanko, sice nejsem Pavlínka, přesto mi to nedá nereagovat.
Ano, nešťastně zamilovaná byla alespoň jednou v životě každá z nás, ale Ty mi připadáš jako malé dítě, které si umanulo na určitou hračku za výlohou obchodu a tu prostě chce-a chce-a chce pokud možno teď hned, za každou cenu a bez ohledu na následky. Po třech letech planého snění bys měla zapojit jednu důležitou složku své osobnosti a tou je zdravý rozum
Kdybyste si byli s Tvým vyvoleným souzeni, už dávno byste byli spolu bez ohledu na vaše protějšky, protože by ani jeden z vás neváhal zrušit svoje závazky a šli byste oba dva "za hlasem svého srdce".
Protože se tomu tak až do dnešního dne nestalo, asi to ani z jedné strany nebude tak žhavé, abyste jeden kvůli druhému ze dne na den zbořili všechny mosty - a z toho bych vycházela, zakázala bych si falešné naděje a plané snění a byla bych ráda za to, co mám 
Není tady

Sasanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
rudolf napsal(a):
já bych to nebrala zase tak vážně.Milý Rudolfe: ANO, byla jsem plná nenávisti, no a co? :-D Trapný to, že mě ona štvala, není, trapné by bylo chovat se, že mě to neštve-to asi děláš ty, dusíš v sobě pocity a tím jsi nejspíš i tak trochu pokrytec. Namyšlená? To jsem právě nebyla nikdy, teprve teď jsem si uvědomila, že bych namyšlená být měla a tak jsem se s tím vyrovnala. Moje stehna ti můžou bejt jedno, důležité bylo to ze sebe dostat! A já se omluvila tady na chatu né zato, že jsem zlá, ale jakým způsobem jsem to napsala.
Já ti rozumím... já jsem neštastně zamilovaná pořád 
Není tady
Prostě po něm toužíš a může ti dvě stě lidí říkat, jaký je to hajzl. Stejně ho budeš chtít.
Jo... až do konce života...
Blbý je, když objektu tvý touhy můžeš bejt ukradená.
Není tady
Sasanka napsal(a):
no, víš co, já nikdy nebyla moc zamilovávací typ .. nevím, jestli je něco blbě, prostě to tak je. já bývala spíš potvora, co trápila chlapy, než abych se já trápila kvůli nim.
a když už to neklaplo, šlo spíš o to, že to těžce vydejchával můj egoušek, jak o to, že by ten chlap byl pro mě tak neodolatelnej, takže v tomhle ti možná zase až tolik nerozumím, nebo je to i tím věkem, že tohle beru jinak.
Upravil(a) PPavlaa (17. 11. 2013 17:56)
Není tady
Kiara napsal(a):
Sasanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Pavlínko tys nikdy nebyla nešťastně zamilovaná..? Nebo jsi po někom tak dlouho netoužila? Že sis prostě nemohla pomoct a nešlo zapomenout? Je potom jedno, jaký je ten člověk. Prostě po něm toužíš a může ti dvě stě lidí říkat, jaký je to hajzl. Stejně ho budeš chtít.Sasanko, sice nejsem Pavlínka, přesto mi to nedá nereagovat.
Ano, nešťastně zamilovaná byla alespoň jednou v životě každá z nás, ale Ty mi připadáš jako malé dítě, které si umanulo na určitou hračku za výlohou obchodu a tu prostě chce-a chce-a chce pokud možno teď hned, za každou cenu a bez ohledu na následky. Po třech letech planého snění bys měla zapojit jednu důležitou složku své osobnosti a tou je zdravý rozumKdybyste si byli s Tvým vyvoleným souzeni, už dávno byste byli spolu bez ohledu na vaše protějšky, protože by ani jeden z vás neváhal zrušit svoje závazky a šli byste oba dva "za hlasem svého srdce".
Protože se tomu tak až do dnešního dne nestalo, asi to ani z jedné strany nebude tak žhavé, abyste jeden kvůli druhému ze dne na den zbořili všechny mosty - a z toho bych vycházela, zakázala bych si falešné naděje a plané snění a byla bych ráda za to, co mám
tak možná kdyby tenkrát kdysi k něčem došlo, měli to dnes oba za sebou, nebo teda aspoň ona .. takhle to asi vnímá jako nenaplněný a tak to v ní pořád leží. přijde mi, že to s hlasem srdce nemá zase až tolik co dělat.
Není tady
helena napsal(a):
Prostě po něm toužíš a může ti dvě stě lidí říkat, jaký je to hajzl. Stejně ho budeš chtít.
Jo... až do konce života...
Blbý je, když objektu tvý touhy můžeš bejt ukradená.
A ještě blbější je, když nejsi, ale nemůžeš.. 
Není tady
Kiara napsal(a):
Sasanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Pavlínko tys nikdy nebyla nešťastně zamilovaná..? Nebo jsi po někom tak dlouho netoužila? Že sis prostě nemohla pomoct a nešlo zapomenout? Je potom jedno, jaký je ten člověk. Prostě po něm toužíš a může ti dvě stě lidí říkat, jaký je to hajzl. Stejně ho budeš chtít.Sasanko, sice nejsem Pavlínka, přesto mi to nedá nereagovat.
Ano, nešťastně zamilovaná byla alespoň jednou v životě každá z nás, ale Ty mi připadáš jako malé dítě, které si umanulo na určitou hračku za výlohou obchodu a tu prostě chce-a chce-a chce pokud možno teď hned, za každou cenu a bez ohledu na následky. Po třech letech planého snění bys měla zapojit jednu důležitou složku své osobnosti a tou je zdravý rozumKdybyste si byli s Tvým vyvoleným souzeni, už dávno byste byli spolu bez ohledu na vaše protějšky, protože by ani jeden z vás neváhal zrušit svoje závazky a šli byste oba dva "za hlasem svého srdce".
Já s tebou souhlasím. Jsem jako malá.. Ale nemůžu si prostě někdy pomoct :-( Vše mám ale vždy pod kontrolou.. Jen u něho mi to nějak nejde.. Né dost rázně.
Není tady
Může mi někdo vysvětlit, co to jako zase vyvádím? Předevčírem jsem měla menší krizi.. Přiznám se bez mučení-musela jsem mu napsat.. (na mail, já jeho telefon před lety smazala.) Uvědomila jsem si, že pokud si budu brát přítele, tak si to s tímhle musím jednou pro vždy vyjasnit, abych věděla na sto procent, že si beru jen toho, koho doopravdy chci. V tom mailu píšu tomu, co se mi líbí, že "pokud by se chtěl vidět a poklábosit, že mám teď někdy čas." A při té příležitosti chci vědět, jak to vlastně i on má. To mi pomůže definitivně se už rozhodnout. Po tomhle "srazu" už to doufám budu vědět. Nejdřív jsem si myslela, že neodepíše a že si řeknu alespoň "On fakt nemá zájem! Tak se vzpamatuj", ale on udělal přesný opak.. Hned mi odepsal, že je velká škoda, že už nemám FB, že na koho se prý teď má dívat?! A že to tedy probereme u drinku! Pak za to hned napsal rovnou telefonní číslo, že stačí prozvonit a že mi klidně zavolá, poněvadž má neomezený tarif. Zkrátka.. Vypadá, že ten zájem prostě pořád má. Takže to asi nebude zase tak dobrý nápad se s ním vidět. Víte co? Řítím se do pekla. A co víc? Možná by bylo moudřejší říct: S rozeběhem do sr..ček. To jsem tomu dala, co? 
Já ho ale vidět musím, jinak si v tom jasno nikdy úplně neudělám 
Není tady

Třeba zájem má. O sex s tebou. Chlapi mívají zájem o to, co se zdá být nedobytné, aby si dokázali, že oni na to mají.
Ale to může být tak všechno.
Já si myslím, že by ses neměla vdávat za svého nynějšího přítele. Měla by ses s ním rozejít a nevodit ho za nos. A pak si jen tak žít a uvidíš, co život přinese. Když tě tenhle druhý chtít nebude, tak ti bude dost dobrý i tvůj přítel? Není to trochu málo pro vztah (na celý život)? Není to vůči němu nefér?
Není tady
Vše mám ale vždy pod kontrolou.. Jen u něho mi to nějak nejde...
... takže "musela jsem mu napsat", kontrola nekontrola 
Myslím, že tím pravým důvodem není "To mi pomůže definitivně se už rozhodnout" a už vůbec ne "jinak si v tom jasno nikdy úplně neudělám"... to spíš "Já ho ale vidět musím"...
Není tady