|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

holcina napsal(a):
jo, ale už pak zas řešíš, přemýšlíš....takže neumíš nechat věci být
přesně tak
Není tady

Grainne napsal(a):
holcina napsal(a):
Grainne, proč to prostě nenecháš být a pořád někoho hledáš?
ale já nikoho nehledám.... oni mi sami skáčou do cesty .... nehledě na to , že jsem už několikrát psala , že úplně sama být nechci .
Na druhou stranu jsem si už na single life zvykla a počítám s tím, že mé vztahy budou mít pouze krátkou životnost nebo budou nevyrovnané ... proto se snažím se do toho moc citově nepokládat ,ale je to těžké
Hm, Grainne - když už do toho dopředu jdeš s tím, že "mé vztahy budou mít pouze krátkou životnost nebo budou nevyrovnané", tak Tvé vztahy budou opravdu krátkodobé a nevyrovnané. Na každém, kdo je takto negativně nastaven je to totiž vidět a ti partneři Tvůj negativismus bohužel po pár schůzkách vycítí ... a zmizí v propadlišti dějin.
Já nevím, Grainne - nechceš se už na křečovité hledání partnerů "za každou cenu" vykašlat, zapracovat na sobě a krapánek změnit svoje nastavení?!? Muž nemusí být středobodem Tvého vesmíru, můžeš si přece vytvořit nějaké vlastní koníčky nebo záliby a hledat své životní uspokojení právě tam, než pořád pravidelně chodit na nějaká rande a být frustrována z toho, že ani po X schůzkách to stále "není ono"
Není tady

Kiara napsal(a):
Grainne napsal(a):
holcina napsal(a):
Grainne, proč to prostě nenecháš být a pořád někoho hledáš?
ale já nikoho nehledám.... oni mi sami skáčou do cesty .... nehledě na to , že jsem už několikrát psala , že úplně sama být nechci .
Na druhou stranu jsem si už na single life zvykla a počítám s tím, že mé vztahy budou mít pouze krátkou životnost nebo budou nevyrovnané ... proto se snažím se do toho moc citově nepokládat ,ale je to těžkéHm, Grainne - když už do toho dopředu jdeš s tím, že "mé vztahy budou mít pouze krátkou životnost nebo budou nevyrovnané", tak Tvé vztahy budou opravdu krátkodobé a nevyrovnané. Na každém, kdo je takto negativně nastaven je to totiž vidět a ti partneři Tvůj negativismus bohužel po pár schůzkách vycítí ... a zmizí v propadlišti dějin.
Já nevím, Grainne - nechceš se už na křečovité hledání partnerů "za každou cenu" vykašlat, zapracovat na sobě a krapánek změnit svoje nastavení?!? Muž nemusí být středobodem Tvého vesmíru, můžeš si přece vytvořit nějaké vlastní koníčky nebo záliby a hledat své životní uspokojení právě tam, než pořád pravidelně chodit na nějaká rande a být frustrována z toho, že ani po X schůzkách to stále "není ono"
ale ono to je ono ... to je právě ten problém
nikoho křečovitě nehledám , ani nevím , jak se to dělá ... a ano musím přiznat, že to určitým způsobem potřebuju , času je málo a ráda si s někým zajdu na vínko , popovídat , je to něco jiného než koníčky nebo pokec s kamarádkou .. o jiných záležitost nemluvě ... prostě takové odreagování
Není tady

Hm, Grainne - když už do toho dopředu jdeš s tím, že "mé vztahy budou mít pouze krátkou životnost nebo budou nevyrovnané", tak Tvé vztahy budou opravdu krátkodobé a nevyrovnané. Na každém, kdo je takto negativně nastaven je to totiž vidět a ti partneři Tvůj negativismus bohužel po pár schůzkách vycítí ... a zmizí v propadlišti dějin.
zatím to jinak nebylo ... tak těžko očekávat, že se to změní , ale to už mi nějak nevadí
Není tady
Eva. napsal(a):
Sasanka napsal(a):
To cítím úplně stejně! Nechci mu ublížit, vůbec si to nezaslouží. Zkusím tomu dát všemu čas a třeba se mi do léta vše rozjasní a najednou budu vědět, co dělat. Každopádně jsem už přišla na to, že to, co cítím není nikoho vina, jen moje. Jsem to já a já to tak cítím. K příteli jsem nebyla nikdy neupřímná. On vidí sám, že i když ho miluji mám tu nějaké pochyby. Proto mi také řekl, že až se budu cítít na svatbu, že mu mám říct sama. Když jsem se ho dokonce zeptala nedávno při sklence vína, zda by mě neproklel až do sedmého kolene, kdybych mu tak jako náhodou řekla, že se vdávat vlastně nechci a nebo bychom se rozešli, tak mi na to řekl, že sice by z toho byl asi chvíli v šoku, ale každopádně kdybych mu to prý rozumně vysvětlila, že by se se mnou dál určitě bavil-že mě má rád nejen jako milenku, přítelkyni, ale hlavně jako člověka. Což mě tedy trochu uklidnilo
![]()
Moc ti děkuji!sasanko, mluví z tebe naivita a toužebné přání.
To se to povídá, dokud nedojde na lámání chleba.
Proč se ho vůbec na takové věci ptáš?
A není to snad jedno, jestli by tě proklel nebo ne? Tady jde o tebe, o tvůj život. A ne abys kvůli tomu, aby tě někdo neproklel do sedmého kolena, nebo jestli by se s tebou dál bavil, žila a měla děti s mužem, se kterým nechceš být.
A vůbec, co to přesně znamená - rozumně vysvětlila?
Nehraj si s ním. Buď chceš s ním uzavřít manželství nebo ne. K čemu takové hloupé hrátky?
no ona asi čeká, co ten, po kterým touží. podle mě to udělá jako opice - nepustí jednu větev, pokud se nebude držet pevně druhý.
Není tady
Grainne napsal(a):
holcina napsal(a):
Grainne napsal(a):
Na druhou stranu jsem si už na single life zvykla a počítám s tím, že mé vztahy budou mít pouze krátkou životnost nebo budou nevyrovnané ... proto se snažím se do toho moc citově nepokládat ,ale je to těžkéV jednom příspěvku si několikrát odporuješ:-) přestaň lhát sama sobě a uvidíš jak bude všechno jak má být
myslím to tak, že já aktivně nikoho nehledám , ale když se objeví něco zajímavého nebo potřebuju s někým trávit čas , tak se tomu nebráním
tohle už je na nasrání. kam vlezu, kdekoliv se otevře vlákno, všude na mě čumí grainne a její pubertální problémy s chlapama. napadlo tě někdy grainne, že jsou lidi, pro který může být otravný, že se všude cpeš ty a tvoje problémy, že každý vlákno se sveze na konec na tebe ?
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
holcina napsal(a):
V jednom příspěvku si několikrát odporuješ:-) přestaň lhát sama sobě a uvidíš jak bude všechno jak má býtmyslím to tak, že já aktivně nikoho nehledám , ale když se objeví něco zajímavého nebo potřebuju s někým trávit čas , tak se tomu nebráním
tohle už je na nasrání. kam vlezu, kdekoliv se otevře vlákno, všude na mě čumí grainne a její pubertální problémy s chlapama. napadlo tě někdy grainne, že jsou lidi, pro který může být otravný, že se všude cpeš ty a tvoje problémy, že každý vlákno se sveze na konec na tebe ?
píšu sem poslední dobou minimálně, jestli sis nevšimla .... odporuje-li to předpisům .. můžeš to nahlásit a nechat mně zablokovat a budeš mít klid . Jinak to tu fakt jede , co jsem si poslední dobou všimla , tak aspon neco se chvíli dělo .
Není tady
Pavlo, nevím, proč by sem neměla Grainne psát. Zjevně ji to trápí a chce se v tom zorientovat, hledá rady. Jestli ti její problémy přijdou dětinské a jestli tě otravují, tak ji nečti. Já si myslím, že babinet je tu od toho, aby sem mohl napsat každý, kdo má nějaký problém a kdo chce znát názory ostatních lidí.
Grainne, piš klidně dál! Kdybych ti uměla poradit, ráda ti napíšu, ale neumím to. Jak víš, já to s chlapama vzdala. Ale chápu, že ty ne. Musím říct, že co jsem na babinetu, otevřely se mi hodně oči co se týče mužských, ale čím dál tím míň je chápu. Chování a myšlení mužů jako celku mi přijde zcela nepochopitelné, ale utěšuju se tím, že tak, jako nejsou všechny ženy stejné, tak nejsou ani muži úplně stejní. Takže je možné, že narazíš na někoho, kdo se bude vymykat a kdo bude fajn a z hlediska ženského myšlení normální. Moc ti to přeju!
Není tady

Grainne přece může psát dál. Ale na svém vlákně.
Není tady

Ivano, muže není třeba chápat.
Kdysi jsem četla hezkou větu - muž nemá ženu chápat, ale milovat.
Myslím, že to platí oboustranně.
S úsměvem vzpomínám na konstatování mého syna po jeho prvním rozchodu, že ženy vůbec nechápe. Řekla jsem mu, že to je v pohodě, že my ženy muže taky nechápeme. 
Není tady

Ivana napsal(a):
Pavlo, nevím, proč by sem neměla Grainne psát. Zjevně ji to trápí a chce se v tom zorientovat, hledá rady. Jestli ti její problémy přijdou dětinské a jestli tě otravují, tak ji nečti. Já si myslím, že babinet je tu od toho, aby sem mohl napsat každý, kdo má nějaký problém a kdo chce znát názory ostatních lidí.
Grainne, piš klidně dál! Kdybych ti uměla poradit, ráda ti napíšu, ale neumím to. Jak víš, já to s chlapama vzdala. Ale chápu, že ty ne. Musím říct, že co jsem na babinetu, otevřely se mi hodně oči co se týče mužských, ale čím dál tím míň je chápu. Chování a myšlení mužů jako celku mi přijde zcela nepochopitelné, ale utěšuju se tím, že tak, jako nejsou všechny ženy stejné, tak nejsou ani muži úplně stejní. Takže je možné, že narazíš na někoho, kdo se bude vymykat a kdo bude fajn a z hlediska ženského myšlení normální. Moc ti to přeju!
dik za podporu ... ono poradit nejde , vzdycky to nejak dopadne ... obcas mne pomuze se z toho vypsat , ale nechci tim nikoho otravovat .... je to takovy dalsi ukol pro mne ... ovladat se a nechavat si veci pro sebe
Není tady
je to takovy dalsi ukol pro mne
Víš co, Grainne? Běž už do háje s nějakejma "úkolama" a zkus konečně normálně žít...
Školu už máš nějakej čas za sebou... už ti nikdo poznámku nenapíše... a zaracha taky nedostaneš... 
Není tady

helena napsal(a):
je to takovy dalsi ukol pro mne
Víš co, Grainne? Běž už do háje s nějakejma "úkolama" a zkus konečně normálně žít...
Školu už máš nějakej čas za sebou... už ti nikdo poznámku nenapíše... a zaracha taky nedostaneš... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
dekuji .... jeste to nehodlam zabalit a diky za tve rady .. urcite si z nich neco vezmu
Není tady
Ivana napsal(a):
tak podívej se, milá ivano. ať si grainne píše do aleluja, ale na SVÉM vlákně, které má pro tyto účely založené. tam ať se staví třeba na hlavu, rozebírá kžadej prd, kdo chce, ten si ji tam má možnost jít přečíst, poradit ji.
jako proč já bych se měla prokousávat jejíma věčnýma plkama. ona je všude. ať jsem vlezla na sexuologickou, psycho, nevěru, mezilidský .. někdo řeší nějáký jeho problém, v tom je tam grainne a celé vlákno se stočí na řešení jejich problémů, který jsou navíc pořád dokola.
nikdo není povinnen ji přeskakovat. a se ti to líbí nebo ne.
Upravil(a) PPavlaa (4. 11. 2013 20:13)
Není tady
Grainne napsal(a):
Ivana napsal(a):
Grainne, piš klidně dál! Kdybych ti uměla poradit, ráda ti napíšu, ale neumím to. Jak víš, já to s chlapama vzdala. Ale chápu, že ty ne. Musím říct, že co jsem na babinetu, otevřely se mi hodně oči co se týče mužských, ale čím dál tím míň je chápu. Chování a myšlení mužů jako celku mi přijde zcela nepochopitelné, ale utěšuju se tím, že tak, jako nejsou všechny ženy stejné, tak nejsou ani muži úplně stejní. Takže je možné, že narazíš na někoho, kdo se bude vymykat a kdo bude fajn a z hlediska ženského myšlení normální. Moc ti to přeju!dik za podporu ... ono poradit nejde , vzdycky to nejak dopadne ... obcas mne pomuze se z toho vypsat , ale nechci tim nikoho otravovat .... je to takovy dalsi ukol pro mne ... ovladat se a nechavat si veci pro sebe
přemýšlím, jestli jsi takový hulvát a sobec, který moc dobře ví, o co jde, ale neuhne - pak už chápu, že máš v životě jen ty psy, nebo jsi tak neskutečně omezená, že ti fakt ještě nedošlo, že vypsat se můžeš do aleluja, ale na tvém vlákně. przníš vlákna jiných.
Upravil(a) PPavlaa (4. 11. 2013 20:25)
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
Ivana napsal(a):
Grainne, piš klidně dál! Kdybych ti uměla poradit, ráda ti napíšu, ale neumím to. Jak víš, já to s chlapama vzdala. Ale chápu, že ty ne. Musím říct, že co jsem na babinetu, otevřely se mi hodně oči co se týče mužských, ale čím dál tím míň je chápu. Chování a myšlení mužů jako celku mi přijde zcela nepochopitelné, ale utěšuju se tím, že tak, jako nejsou všechny ženy stejné, tak nejsou ani muži úplně stejní. Takže je možné, že narazíš na někoho, kdo se bude vymykat a kdo bude fajn a z hlediska ženského myšlení normální. Moc ti to přeju!dik za podporu ... ono poradit nejde , vzdycky to nejak dopadne ... obcas mne pomuze se z toho vypsat , ale nechci tim nikoho otravovat .... je to takovy dalsi ukol pro mne ... ovladat se a nechavat si veci pro sebe
přemýšlím, jestli jsi takový hulvát a sobec, který moc dobře ví, o co jde, ale neuhne - pak už chápu, že máš v životě jen ty psy, nebo jsi tak neskutečně omezená, že ti fakt ještě nedošlo, že vypsat se můžeš do aleluja, ale na tvém vlákně. przníš vlákna jiných.
asi si musím přečíst pravidla tohoto serveru ... to mně nenapadlo , že se zde smí psát jen ve vlastním tématu . Děkuju za info
A nemusíš mít obavy už ti nebudu kazit náladu .
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Ivana napsal(a):
Grainne, piš klidně dál! Kdybych ti uměla poradit, ráda ti napíšu, ale neumím to. Jak víš, já to s chlapama vzdala. Ale chápu, že ty ne. Musím říct, že co jsem na babinetu, otevřely se mi hodně oči co se týče mužských, ale čím dál tím míň je chápu. Chování a myšlení mužů jako celku mi přijde zcela nepochopitelné, ale utěšuju se tím, že tak, jako nejsou všechny ženy stejné, tak nejsou ani muži úplně stejní. Takže je možné, že narazíš na někoho, kdo se bude vymykat a kdo bude fajn a z hlediska ženského myšlení normální. Moc ti to přeju!tak podívej se, milá ivano. ať si grainne píše do aleluja, ale na SVÉM vlákně, které má pro tyto účely založené. tam ať se staví třeba na hlavu, rozebírá kžadej prd, kdo chce, ten si ji tam má možnost jít přečíst, poradit ji.
jako proč já bych se měla prokousávat jejíma věčnýma plkama. ona je všude. ať jsem vlezla na sexuologickou, psycho, nevěru, mezilidský .. někdo řeší nějáký jeho problém, v tom je tam grainne a celé vlákno se stočí na řešení jejich problémů, který jsou navíc pořád dokola.
Povinný nie.. ale ak ťa to rozčuľuje, daj si ju do Ignoru
- vieš, koľkých tam mám ja? Mám len jedny nervy, a vekom sa rozhodne nelepšia... A ľudia si proste drzo, voľne píšu, čo chcú - ako kolovrátok furt dokola. 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Ivana napsal(a):
Grainne, piš klidně dál! Kdybych ti uměla poradit, ráda ti napíšu, ale neumím to. Jak víš, já to s chlapama vzdala. Ale chápu, že ty ne. Musím říct, že co jsem na babinetu, otevřely se mi hodně oči co se týče mužských, ale čím dál tím míň je chápu. Chování a myšlení mužů jako celku mi přijde zcela nepochopitelné, ale utěšuju se tím, že tak, jako nejsou všechny ženy stejné, tak nejsou ani muži úplně stejní. Takže je možné, že narazíš na někoho, kdo se bude vymykat a kdo bude fajn a z hlediska ženského myšlení normální. Moc ti to přeju!tak podívej se, milá ivano. ať si grainne píše do aleluja, ale na SVÉM vlákně, které má pro tyto účely založené. tam ať se staví třeba na hlavu, rozebírá kžadej prd, kdo chce, ten si ji tam má možnost jít přečíst, poradit ji.
Ve většině vláken, když se téma vyčerpá, se diskuse zvrhne jiným směrem. Ale tobě vadí jen Grainne. Kdybych byla Majka, zeptala bych se tě, co ti to zrcadlí 
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
dik za podporu ... ono poradit nejde , vzdycky to nejak dopadne ... obcas mne pomuze se z toho vypsat , ale nechci tim nikoho otravovat .... je to takovy dalsi ukol pro mne ... ovladat se a nechavat si veci pro sebepřemýšlím, jestli jsi takový hulvát a sobec, který moc dobře ví, o co jde, ale neuhne - pak už chápu, že máš v životě jen ty psy, nebo jsi tak neskutečně omezená, že ti fakt ještě nedošlo, že vypsat se můžeš do aleluja, ale na tvém vlákně. przníš vlákna jiných.
asi si musím přečíst pravidla tohoto serveru ... to mně nenapadlo , že se zde smí psát jen ve vlastním tématu . Děkuju za info
A nemusíš mít obavy už ti nebudu kazit náladu .
ale jen si je přečti - ty je opravdu svým způsobem porušuješ, dobře si to nastuduj, když už to bereš takhle.
a na někteý věci si ymslím, že vůbec být pravdila nemusí, stačí na to obyčejná lidská slušnost, ale to je tobě na hony vzdálený, evidentně.
tebe nenapadá spousta věcí. jsi jak malý dítě. xkrát jsem ti tohle už psala. vždycky ses dokázala jen uarzit, že už sem teda nebudeš psát vůbec. teď zas vyskakuješ, ať si teda stěžuju a nechám tě zablokovat. kdyby to nebylo tak k pláči, bylo by to k smíchu. ženská s padesátkou na krku a chtěla by žalovat jako školkáček.
Není tady
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ivana napsal(a):
nikdo není povinnen ji přeskakovat. a se ti to líbí nebo ne.Povinný nie.. ale ak ťa to rozčuľuje, daj si ju do Ignoru
- vieš, koľkých tam mám ja? Mám len jedny nervy, a vekom sa rozhodne nelepšia... A ľudia si proste drzo, voľne píšu, čo chcú - ako kolovrátok furt dokola.
sel, já si myslím, že tohle nic neřeší. stejně se budu muset prokousávat tím, že někde zabere svými problémy x stránek na vlákně někoho jiného.
a řešit to až takhle mi přijde škoda, nebýt tohoto, tak mi něják nevadí.
Není tady
Ivana napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ivana napsal(a):
nikdo není povinnen ji přeskakovat. a se ti to líbí nebo ne.Ve většině vláken, když se téma vyčerpá, se diskuse zvrhne jiným směrem. Ale tobě vadí jen Grainne. Kdybych byla Majka, zeptala bych se tě, co ti to zrcadlí
ivano, to máš pravdu. a o grainne nejde, prskala bych, i kdyby to byl kdokoliv jinej.
na plky o zrcadlení fakt dneska nemám náladu, ty si strč za klobouk.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
.... kdyby to nebylo tak k pláči, bylo by to k smíchu. ženská s padesátkou na krku a chtěla by žalovat jako školkáček.
Ono je vážně Grianne skoro 50? To čumím, já ji tipovala dle příspěvků tak na 20-25 let.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dycinky napsal(a):
Sasanka napsal(a):
Ano, proč bych nemyslela? Já nemohla-byla jsem zadaná a dala mu to najevo. Tak vzal sebou jinou. Netušila jsem, že SKUTEČNĚ odletí. myslela jsem, že to jsou jen kecy. Ale docela toho lituju, mohla jsem alespoň ve svém tradičním životě udělat něco šíleného a měla jsem odletět. Jen tak! Teď mi dobrodružství chybí a místo toho se ženu do manželství.
jenom protože ty jsi nemohla, tak si SEHNAL (jako třeba na ulici?) jinou? Byl s ní rok v Austrálii, vrátil se s ní a stále jsou spolu (je to jeho přítelkyně).Kdyžje tak hrozná, proč s ní stále chodí? Poněkud mi to připomíná řeči ženáčů, co mají tááák hroznou manželku, ale stále sní žijí. A některé jim to věří a berou jako omluvu/výmluvu.
ona nepřijde hrozná jemu, ale sasance. sasanka má za to, že ji ta slečna nesahá ani po kotníky a že ona je daleko lepší ..
Ano, z mého pohledu je hrozná - z jeho ne. To je přeci logické. A ano, myslím si, že jsem lepší než ona, ale on to buď vidět nechce (protože někoho mám), nebo je přesvědčen, že je lepší ona. Jí má rád-možná jí i miluje, ale mě připadá otravná, měla na FB miliardu fotek, něco pořád psala a všude na fotkách byla vysmátá jako lečo-to mě také pořádně dráždilo :-D Připadala mi jednoduchá jako houpací kůň a také (bohužel) tak vypadala
. Ale už jsem si to v hlavě lépe přebrala a to i díky vám a vaším názorům. Na facebook nelezu, dokonce jsem zažádala o zrušení a snažím se žít svůj přítomný život-né ten minulý a je mi mnohem lépe.
Upravil(a) Sasanka (7. 11. 2013 11:38)
Není tady
Sasanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dycinky napsal(a):
jenom protože ty jsi nemohla, tak si SEHNAL (jako třeba na ulici?) jinou? Byl s ní rok v Austrálii, vrátil se s ní a stále jsou spolu (je to jeho přítelkyně).Kdyžje tak hrozná, proč s ní stále chodí? Poněkud mi to připomíná řeči ženáčů, co mají tááák hroznou manželku, ale stále sní žijí. A některé jim to věří a berou jako omluvu/výmluvu.ona nepřijde hrozná jemu, ale sasance. sasanka má za to, že ji ta slečna nesahá ani po kotníky a že ona je daleko lepší ..
Ano, z mého pohledu je hrozná - z jeho ne. To je přeci logické. A ano, myslím si, že jsem lepší než ona, ale on to buď vidět nechce (protože někoho mám), nebo je přesvědčen, že je lepší ona. Jí má rád-možná jí i miluje, ale mě připadá otravná, měla na FB miliardu fotek, něco pořád psala a všude na fotkách byla vysmátá jako lečo-to mě také pořádně dráždilo :-D Připadala mi jednoduchá jako houpací kůň a také (bohužel) tak vypadala
. Ale už jsem si to v hlavě lépe přebrala a to i díky vám a vaším názorům. Na facebook nelezu, dokonce jsem zažádala o zrušení a snažím se žít svůj přítomný život-né ten minulý a je mi mnohem lépe.
P.S. opravdu netuším, CO by mělo být na ní lepšího než na mě? Že chtěl odjet a ona mohla? Že já jsem upřednostnila trvalý vztah a ona žádný neměla? Že nic neřešila? Že proto ani nevěděla, že ten den co mu jela pomáhat fotit jel právě ode mě? A když mu psala večer byl zrovna se mnou a ještě mi o ní řekl a že jestli jí nechci odepsat? Že má stehna jako dva válce? Fakt nevím, ale možná že právě proto je lepší :-D (Teď jsem asi zlá-pardon..)
Není tady

Sasanko,tu jeho slecnu neres.At je jaka chce ,je to jedno on s ni musi byt a mu se libit .On at je stastny a Ty taky ,soustred se na sebe a na Tvuj vztah .Preji hodne stesti
Není tady