Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 2. 11. 2013 14:26

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Re: Touha, nebo dlouhodobý vztah..?

Sasanka napsal(a):

Mikuelini: myslíš, že ví, že mám pro něj slabost?? Co pomáhá, abych zapomněla? :-( Nejraději bych byla sama.. Ale už samozřejmě všichni ví, že jsme zasnoubení! Včetně "jeho", jelikož je to na FB.. Ale on mi samozř.neblahopřál :-D

To vis ,ze vi.Urcite to vycitil.Citi asi neco podobneho co Ty.Jinak na reakci druhych(kvuli zasnoubeni a svatbe) ,co by si pripadne mysleli atd. se vybodni,Je to Tvuj zivot a jen Ty vis a citis ,co Ti sedi .Ja jsem byla taky vzdycky blba a ohlidala jsem se na druhe.Ted uz vim ,ze to byla chyba.Nevim ,proc mi bylo mineni druhych tak dulezite.

Upravil(a) mikuelini (2. 11. 2013 14:27)

Není tady

#52 2. 11. 2013 14:30

Sasanka
♥♥-----

mikuelini napsal(a):

Ja jsem to sama prozila.Co bych delala? Je to tezke ,ja vim .Ja bych predevsim neublizila dobremu  cloveku jako je Tvuj pritel.Takze bych byla k nemu uprimna. rekla mu, ze se na vdavky jeste necitim .O Tom typkovi,bych se ale nezminovala,vzdyt se vlastne nic nestalo.A predevsim si musis udelat v sobe jasno ,co opravdu chces.Pochybnosti i kdyz treba jen male  ke snatku podle mne nepatri.Pozdeji by jsi totiz mohla jeste vice ublizit .Ty by jsi totiz tu touhu citila porad akorat by jsi byla jeste vice uvazana a tim by se to jeste zesililo.Vyjasni si co citis a co chces ,co by se Tobe libilo.Treba nekam odjet taky na rok a zmenit trochu to zabehnute.I s tvym partnerem by jste mohly neco zmenit ,nejake to dobrodruzstvi.Napr.jit na letiste ,koupit si letenky treba do Londyna a jet jen tak na pac blink.Ja nevim ,je toho moc.

To cítím úplně stejně! Nechci mu ublížit, vůbec si to nezaslouží. Zkusím tomu dát všemu čas a třeba se mi do léta vše rozjasní a najednou budu vědět, co dělat. Každopádně jsem už přišla na to, že to, co cítím není nikoho vina, jen moje. Jsem to já a já to tak cítím. K příteli jsem nebyla nikdy neupřímná. On vidí sám, že i když ho miluji mám tu nějaké pochyby. Proto mi také řekl, že až se budu cítít na svatbu, že mu mám říct sama. Když jsem se ho dokonce zeptala nedávno při sklence vína, zda by mě neproklel až do sedmého kolene, kdybych mu tak jako náhodou řekla, že se vdávat vlastně nechci a nebo bychom se rozešli, tak mi na to řekl, že sice by z toho byl asi chvíli v šoku, ale každopádně kdybych mu to prý rozumně vysvětlila, že by se se mnou dál určitě bavil-že mě má rád nejen jako milenku, přítelkyni, ale hlavně jako člověka. Což mě tedy trochu uklidnilo big_smile

Moc ti děkuji!

Není tady

#53 2. 11. 2013 14:32

Sasanka
♥♥-----

Děkuji i ostatním za své názory, všechny jsem si pročetla. Moc mi to pomohlo!

Není tady

#54 2. 11. 2013 14:33

Sasanka
♥♥-----

mikuelini napsal(a):

Sasanka napsal(a):

Mikuelini: myslíš, že ví, že mám pro něj slabost?? Co pomáhá, abych zapomněla? :-( Nejraději bych byla sama.. Ale už samozřejmě všichni ví, že jsme zasnoubení! Včetně "jeho", jelikož je to na FB.. Ale on mi samozř.neblahopřál :-D

To vis ,ze vi.Urcite to vycitil.Citi asi neco podobneho co Ty.Jinak na reakci druhych(kvuli zasnoubeni a svatbe) ,co by si pripadne mysleli atd. se vybodni,Je to Tvuj zivot a jen Ty vis a citis ,co Ti sedi .Ja jsem byla taky vzdycky blba a ohlidala jsem se na druhe.Ted uz vim ,ze to byla chyba.Nevim ,proc mi bylo mineni druhych tak dulezite.

Já se právě také pořád ohlížím na ostatní.. :-( Máš pravdu!

Není tady

#55 2. 11. 2013 15:41

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

Sasanka napsal(a):

dycinky napsal(a):

Sasanka napsal(a):

No, on odjel na rok do Austrálie a ani tak to nepomohlo.. Tehdy mi tenhle pan charismatický navrhl, ať s ním odletím! Netušila jsem, že to myslel vážně.. A když jsem řekla, že to přeci nejde.. Tak si sehnal jednu holku, která je tedy dost hrozná, ale byla svobodná. Vzal tam tedy jí. A jsou teď spolu. Nicméně něco nás k sobě pořád táhne, dokonce mě zval na kávu a tvrdí mi, že ta jeho přítelkyně na mě žárlí! Chápete? Ale já vůbec nevím proč, vždyť jsem s ním nikde sama nebyla. On jí snad o mě něco říkal? Kdyby to šlo, přála bych si pilulku na zapomnění.sjuk

a to jako myslíš vážně?

Ano, proč bych nemyslela? Já nemohla-byla jsem zadaná a dala mu to najevo. Tak vzal sebou jinou. Netušila jsem, že SKUTEČNĚ odletí. myslela jsem, že to jsou jen kecy. Ale docela toho lituju, mohla jsem alespoň ve svém tradičním životě udělat něco šíleného a měla jsem odletět. Jen tak! Teď mi dobrodružství chybí a místo toho se ženu do manželství.

jenom protože ty jsi nemohla, tak si SEHNAL (jako třeba na ulici?) jinou? Byl s ní rok v Austrálii, vrátil se s ní a stále jsou spolu (je to jeho přítelkyně).Kdyžje tak hrozná, proč s ní stále chodí? Poněkud mi to připomíná řeči ženáčů, co mají tááák hroznou manželku, ale stále sní žijí. A některé jim to věří a berou jako omluvu/výmluvu.

Není tady

#56 2. 11. 2013 19:03

Mandragorasa
♥♥-----

Kdyby to šlo, přála bych si pilulku na zapomnění. sjuk.......,  tak to ani náhodou!

Máš se něčemu naučit! Jestli si klidně odjede s náhradnicí, pak bys nemusela mít jistotu, že se nebude situace opakovala, když odmítneš jeho jinou nabídku. On si moc s ničím neláme hlavu, to je nutno brát na vědomí!

Napřed chtěné mazáním paměti,  následně později začíná nechtěné mazání paměti, což je pak velký problém ,
říká se tomu alztheimer.....dumbom

Upravil(a) Mandragorasa (2. 11. 2013 19:05)

Není tady

#57 3. 11. 2013 9:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Pamäť netreba mazať, ono by asi stačilo, aby spomienky NEBOLELI, resp. nedrásali emócie. wink

Upravil(a) Selima (3. 11. 2013 9:55)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#58 3. 11. 2013 12:23

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Pamäť netreba mazať, ono by asi stačilo, aby spomienky NEBOLELI, resp. nedrásali emócie. wink

lepší by byly ty pilulky ... aby se dalo pokaždé začít znovu , bez těch minulých zkušeností

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#59 3. 11. 2013 12:45

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Grainne, ale to by ses nikdy nic nenaučila, neposunula se dál

Není tady

#60 3. 11. 2013 12:50

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

ale neměla bych špatné zkušenosti , které pak zasahují do dalších vztahů .... prostě bych začala pokaždé nanovo

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#61 3. 11. 2013 12:56

holcina
♥♥♥♥♥♥-

I špatné zkušenosti jsou dobré

Není tady

#62 3. 11. 2013 12:59

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

I špatné zkušenosti jsou dobré

pilulky ještě nevynalezly , tak se musí jít dál i s těma zkušenostma ... škoda

Není tady

#63 3. 11. 2013 13:03

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Díkybohu:-)

Není tady

#64 3. 11. 2013 13:11

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

myslíš ?  ono to totiž ovlivnuje ty další vztahy ... takže já si myslím, že je to spíš škoda

Není tady

#65 3. 11. 2013 13:12

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

Přesně tak a pokud nás to nezabije, tak nás to posílí.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#66 3. 11. 2013 13:15

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

holcina napsal(a):

tak to blahopřeju .... mně to spíš oslabí

Není tady

#67 3. 11. 2013 13:16

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

holcina napsal(a):

myslíš ?  ono to totiž ovlivnuje ty další vztahy ... takže já si myslím, že je to spíš škoda

Ano, to je sice pravda, ale záleží jen na tobě, jak moc a jakým směrem tě to ovlivní. Prostě máš na výběr. Ale jít s naivitou a nevědomostí do každé další situace (vztahu) a dělat ty samo chyby, protože mi kvůli absenci zkušeností vlastně nic jiného nezbývá, to bych fakt nechtěla.

To máš jak s malým dítětem, které by se pořád dokola popálilo o plotýnku, protože by se nepamatovalo, a nenaučilo, že to teda nééé.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#68 3. 11. 2013 13:18

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

Judyna napsal(a):

holcina napsal(a):

tak to blahopřeju .... mně to spíš oslabí

Ale i to je zkušenost, která ti ukazuje, že je něco špatně. Možná přehodnostit tvoje očekávání nebo popřemýšlet o tom, zda vůbez vztah ano či ne. Prostě nějakým způsobem z toho můžeš vyjít.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#69 3. 11. 2013 13:21

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

Grainne napsal(a):

holcina napsal(a):

Ano, to je sice pravda, ale záleží jen na tobě, jak moc a jakým směrem tě to ovlivní. Prostě máš na výběr. Ale jít s naivitou a nevědomostí do každé další situace (vztahu) a dělat ty samo chyby, protože mi kvůli absenci zkušeností vlastně nic jiného nezbývá, to bych fakt nechtěla.

To máš jak s malým dítětem, které by se pořád dokola popálilo o plotýnku, protože by se nepamatovalo, a nenaučilo, že to teda nééé.

to máš pravdu .... je, ale otázka , jestli dokážeš správně určit , která chyba to byla ... to může být jen osobní pocit a ve finále mohlo jít o něco úplně jiného . Dáváš si pak pozor, abys to neopakovala , takže se pořád hlídáš , nedůvěřuješ a je to takové nepřirozené .

Není tady

#70 3. 11. 2013 13:40

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

jestli dokážeš správně určit , která chyba to byla

No, tak to je správná připomínka

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#71 3. 11. 2013 15:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Grainne napsal(a):

holcina napsal(a):

Záleží na tebe, AKO ich to ovplyvní, v tom nie si len bezmocná bábka - je to tvoje rozhodnutie. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#72 3. 11. 2013 15:52

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

Judyna napsal(a):

Grainne napsal(a):

to máš pravdu .... je, ale otázka , jestli dokážeš správně určit , která chyba to byla ... to může být jen osobní pocit a ve finále mohlo jít o něco úplně jiného . Dáváš si pak pozor, abys to neopakovala , takže se pořád hlídáš , nedůvěřuješ a je to takové nepřirozené .

jenže ty si nemáš dávat pozor a být nepřirozená, ty máš pochopit a (možná) změnit . A to tobě nejde nebo se ti nechce . Ty bys nejraději návod s jistými výsledky.

Upravil(a) dycinky (3. 11. 2013 15:53)

Není tady

#73 3. 11. 2013 16:39

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

dycinky napsal(a):

Grainne napsal(a):

Judyna napsal(a):

jenže ty si nemáš dávat pozor a být nepřirozená, ty máš pochopit a (možná) změnit . A to tobě nejde nebo se ti nechce . Ty bys nejraději návod s jistými výsledky.

to je pravda .... zatím jsem nepochopila a nevim co zmenit ..... opravdu dobře to funguje jen v případech , kdy nemám moc velký zájem ... ale to mi jaksi k ničemu není

Není tady

#74 3. 11. 2013 17:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Sasanka napsal(a):

ty mi přijdeš jak v pubertě. z toho, že ti nepoblahopřál jsi usoudila co ? napadlo tě, že mu to může být celkem šumák, nejsi ty, bude jiná ? ty děláš, jako kdybys pro něj byla osudovou ženou, ale klidně ho může dráždit jen to, že tě zatím nedostal, zatím co u jiných se mu to daří .. otázka je, jestli až by dostal o co mu jde, tak se pěkně v tichosti nevypařil.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#75 3. 11. 2013 17:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Sasanka napsal(a):

mikuelini napsal(a):

Ja jsem to sama prozila.Co bych delala? Je to tezke ,ja vim .Ja bych predevsim neublizila dobremu  cloveku jako je Tvuj pritel.Takze bych byla k nemu uprimna. rekla mu, ze se na vdavky jeste necitim .O Tom typkovi,bych se ale nezminovala,vzdyt se vlastne nic nestalo.A predevsim si musis udelat v sobe jasno ,co opravdu chces.Pochybnosti i kdyz treba jen male  ke snatku podle mne nepatri.Pozdeji by jsi totiz mohla jeste vice ublizit .Ty by jsi totiz tu touhu citila porad akorat by jsi byla jeste vice uvazana a tim by se to jeste zesililo.Vyjasni si co citis a co chces ,co by se Tobe libilo.Treba nekam odjet taky na rok a zmenit trochu to zabehnute.I s tvym partnerem by jste mohly neco zmenit ,nejake to dobrodruzstvi.Napr.jit na letiste ,koupit si letenky treba do Londyna a jet jen tak na pac blink.Ja nevim ,je toho moc.

To cítím úplně stejně! Nechci mu ublížit, vůbec si to nezaslouží. Zkusím tomu dát všemu čas a třeba se mi do léta vše rozjasní a najednou budu vědět, co dělat. Každopádně jsem už přišla na to, že to, co cítím není nikoho vina, jen moje. Jsem to já a já to tak cítím. K příteli jsem nebyla nikdy neupřímná. On vidí sám, že i když ho miluji mám tu nějaké pochyby. Proto mi také řekl, že až se budu cítít na svatbu, že mu mám říct sama. Když jsem se ho dokonce zeptala nedávno při sklence vína, zda by mě neproklel až do sedmého kolene, kdybych mu tak jako náhodou řekla, že se vdávat vlastně nechci a nebo bychom se rozešli, tak mi na to řekl, že sice by z toho byl asi chvíli v šoku, ale každopádně kdybych mu to prý rozumně vysvětlila, že by se se mnou dál určitě bavil-že mě má rád nejen jako milenku, přítelkyni, ale hlavně jako člověka. Což mě tedy trochu uklidnilo big_smile

Moc ti děkuji!

no, to je sice hezký, co ti přítel řekl, otázka je, jestli by to tak bylo ve skutečnosti. bavit se o tom v teoretické rovině je hodně vzdálený tomu, kdybys skutečně práskla do bot.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí