Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 28. 10. 2013 21:25

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Re: Touha, nebo dlouhodobý vztah..?

Sasanka napsal(a):

...a pod tohoto kamaráda napíšu jen:charisma :-(( (

Ale to je ten nejdůležitější atribut, popírat to je sebeklam wink

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#27 28. 10. 2013 22:00

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Kiara napsal(a):

Mikeši, obávám se, že pisatelka není stavěná na to, věcně si užít a vzápětí zapomenout ... dokonce mám za to, že takovej úlet by ji přišel pěkně draho ... vissla

Asi máš pravdu... já nejsem ženská, takže to vidím možná trochu jinak... víš dobře, že před lety jsem se do toho taky pěkně zamotal big_smile, ale věř mi, že bych do toho šel znova, protože na to špatný se zapomene a to krásný máš v hlavě do smrti... storstark

a to krásný máš v hlavě do smrti.

stoltstolt

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#28 28. 10. 2013 23:09

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Kiara napsal(a):

Mikeši, obávám se, že pisatelka není stavěná na to, věcně si užít a vzápětí zapomenout ... dokonce mám za to, že takovej úlet by ji přišel pěkně draho ... vissla

Asi máš pravdu... já nejsem ženská, takže to vidím možná trochu jinak... víš dobře, že před lety jsem se do toho taky pěkně zamotal big_smile, ale věř mi, že bych do toho šel znova, protože na to špatný se zapomene a to krásný máš v hlavě do smrti... storstark

a to krásný máš v hlavě do smrti.

stoltstolt

věř mi, že bych do toho šel znova, protože na to špatný se zapomene a to krásný máš v hlavě do smrti..

- jak moc vím,o čem píšeš a MÁM TO PŘESNĚ TAK tummenupptummenupp Ať žijí nevěrníci par big_smile

Upravil(a) Jaku (28. 10. 2013 23:10)

Není tady

#29 29. 10. 2013 5:51

aiga
♥♥♥----

Sasanko, třeba se ve vztahu s dokonalým přítelem vlastně nudíš. Všechno je mezi vámi tak nějak samozřejmé a očekávatelné, možná příliš poklidná romantika s plánovanou svatbou - a najednou potkáš člověka, který umí vyvolat ono chybějící "napětí". Sice víš, že pro něho nejsi žena číslo jedna (jen taková "nezavěšujte, jste v pořadí") - přesto na epizodu myslíš doteď. Řekla bych, i když se ptáš na cizí názor, že odpověď sis v podstatě uměla dát už dávno, jen se potřebuješ ujistit.
Připomnělo mi to verše Pohled od Sary Teasdale.

A tam, kde nejsou lidé, snaž se být člověkem.

Není tady

#30 29. 10. 2013 8:25

helena
♥♥♥♥♥♥♥

na to špatný se zapomene a to krásný máš v hlavě do smrti
Hm... jenže ty nejsi mladá svobodná holka http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#31 29. 10. 2013 8:59

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

aiga napsal(a):

Sasanko, třeba se ve vztahu s dokonalým přítelem vlastně nudíš. Všechno je mezi vámi tak nějak samozřejmé a očekávatelné, možná příliš poklidná romantika s plánovanou svatbou - a najednou potkáš člověka, který umí vyvolat ono chybějící "napětí". Sice víš, že pro něho nejsi žena číslo jedna (jen taková "nezavěšujte, jste v pořadí") - přesto na epizodu myslíš doteď. Řekla bych, i když se ptáš na cizí názor, že odpověď sis v podstatě uměla dát už dávno, jen se potřebuješ ujistit.
Připomnělo mi to verše Pohled od Sary Teasdale.

nemůžu si pomoci, ale cítím v tom , ze strany S. příliš velké přesvědčování o dokonalém partnerovi a vztahu.
Možná že si sama nechce přiznat, že to tak není nebo to není to, co ona chce.

Není tady

#32 29. 10. 2013 9:05

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

na to špatný se zapomene a to krásný máš v hlavě do smrti
Hm... jenže ty nejsi mladá svobodná holka http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Hm, takže starší ženatí pánové a vdané dámy,matky a otcové od rodin, tam už nutně musí mít jen nákupní seznamy,prac.povinnosti všeho druhu a další nezáživné povinnosti?
Právě proto,aby se člověk nescvokl a neměl dojem,že se mu dospělácký život zúžil jen na vykonavatele povinností všeho druhu,je třeba mít v hlavince i tu sovu tajnou komůrku tongue

Není tady

#33 29. 10. 2013 9:12

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Hm, takže starší ženatí pánové a vdané dámy,matky a otcové od rodin, tam už nutně musí mít jen nákupní seznamy,prac.povinnosti všeho druhu a další nezáživné povinnosti?
Přesně naopak... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Ti "starší ženatí pánové a vdané dámy" si - pokud jim zbyde aspoň špetka rozumu - uvědomí, že je to jen "pro radost" a nebudou se po zbytek života užírat tím "co by kdyby"...
Ti už nepřemejšlejí nad Pištou Hufnáglem... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#34 2. 11. 2013 13:31

Sasanka
♥♥-----

Eva. napsal(a):

Na tohohle konkrétního staršího zapomeň. Nemiluješ ho ani on tebe. Jenom bys s ním trpěla. Je to jen chvilkový adrenalin, člověk často chce to, co mu uniká, bez hlubšího citu.

Jestli máš pochybnosti o tom, jestli se vdát za tvého přítele nebo ne, o tomhle přemýšlej. Jestli si nejsi jistá, že cítíš, že je to pro tebe muž na celý život a že s ním chceš mít děti, nevdávej se. Dej tomu ještě čas. Buď se to časem vytříbí tak, že to o něm budeš vědět, anebo se rozejdete a po přebolení potkáš jiného muže.

To je nejspíš pravda.. potřebuji si ujasnit, jestli se vlastně chci vdávat..! Já vím, já vím! Vím, že mi bude 30 let.. Ale.. já se necítím jako žena, o kterou by nikdo nestál, nebo která by musela mít rychle děti.. Ani je, vlastně.. nechci.. Tedy, kdybych otěhotněla, asi budu šťastná a budu je milovat jako nic na světě! Jen je problém, že když ještě nemusím, pak nechci..

Není tady

#35 2. 11. 2013 13:38

Sasanka
♥♥-----

mikuelini napsal(a):

Myslim ,ze kdyz to s nim vyzkousi a treba se ji to bude libit ,muze to byt jeste horsi a znicujici.Ono totiz ,zakazane ovoce chutna nejvic.Ja bych doporucovala se uplne takoveho chlapa stranit.Akorat ji poplete hlavu a ona muze zahodit kvalitni vztah a cloveka ,ktery ji miluje.Ja jsem byla taky v teto situaci.Stalo se mi tohleto v praci a ten dotycny byl nas zakaznik.Jiskrilo to poradne ,vyresila jsem to tak ,ze jsem pozadala o zmenu provozovny,abych ho nemusela uz vubec vidat.Sejde z oci ,sejde z mysli.Byl to taky takovy charismaticky clovek,ale jsem za svoje rozhodnuti rada ,protoze to byl ve skutecnosti strasny gambler,ale i presto mne to k nemu tahlo.Jsem rada ,ze jsem tomu odolala .Od te doby jsem ho nevidela a ani nechci

No, on odjel na rok do Austrálie a ani tak to nepomohlo.. Tehdy mi tenhle pan charismatický navrhl, ať s ním odletím! Netušila jsem, že to myslel vážně.. A když jsem řekla, že to přeci nejde.. Tak si sehnal jednu holku, která je tedy dost hrozná, ale byla svobodná. Vzal tam tedy jí. A jsou teď spolu. Nicméně něco nás k sobě pořád táhne, dokonce mě zval na kávu a tvrdí mi, že ta jeho přítelkyně na mě žárlí! Chápete? Ale já vůbec nevím proč, vždyť jsem s ním nikde sama nebyla. On jí snad o mě něco říkal? Kdyby to šlo, přála bych si pilulku na zapomnění.sjuk

Není tady

#36 2. 11. 2013 13:40

Sasanka
♥♥-----

helena napsal(a):

Ležel vedle mě a pořád se na mě dobýval
Bodejť... musel to aspoň zkusit... takový dobejvání "ze slušnosti" http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png Ještě bys ho mohla pomluvit, "že spím s jiným v posteli" a on nic... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Jenže se mi vždy po půl roce ozývá jak se mám
Co kdyby se "trefil" do správný doby a zadařilo se... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
"Průzkum bojem" se tomu říká.

Tak to je dost možné.. tummenupp

Není tady

#37 2. 11. 2013 13:44

dycinky
♥♥♥♥♥♥-

Sasanka napsal(a):

mikuelini napsal(a):

Myslim ,ze kdyz to s nim vyzkousi a treba se ji to bude libit ,muze to byt jeste horsi a znicujici.Ono totiz ,zakazane ovoce chutna nejvic.Ja bych doporucovala se uplne takoveho chlapa stranit.Akorat ji poplete hlavu a ona muze zahodit kvalitni vztah a cloveka ,ktery ji miluje.Ja jsem byla taky v teto situaci.Stalo se mi tohleto v praci a ten dotycny byl nas zakaznik.Jiskrilo to poradne ,vyresila jsem to tak ,ze jsem pozadala o zmenu provozovny,abych ho nemusela uz vubec vidat.Sejde z oci ,sejde z mysli.Byl to taky takovy charismaticky clovek,ale jsem za svoje rozhodnuti rada ,protoze to byl ve skutecnosti strasny gambler,ale i presto mne to k nemu tahlo.Jsem rada ,ze jsem tomu odolala .Od te doby jsem ho nevidela a ani nechci

No, on odjel na rok do Austrálie a ani tak to nepomohlo.. Tehdy mi tenhle pan charismatický navrhl, ať s ním odletím! Netušila jsem, že to myslel vážně.. A když jsem řekla, že to přeci nejde.. Tak si sehnal jednu holku, která je tedy dost hrozná, ale byla svobodná. Vzal tam tedy jí. A jsou teď spolu. Nicméně něco nás k sobě pořád táhne, dokonce mě zval na kávu a tvrdí mi, že ta jeho přítelkyně na mě žárlí! Chápete? Ale já vůbec nevím proč, vždyť jsem s ním nikde sama nebyla. On jí snad o mě něco říkal? Kdyby to šlo, přála bych si pilulku na zapomnění.sjuk

a to jako myslíš vážně?

Není tady

#38 2. 11. 2013 13:44

Sasanka
♥♥-----

Kiara napsal(a):

Sasanka napsal(a):

...Jenže, to je právě to.. Já toho staršího nechci na vztah.. Jen mě šíleně přitahuje. A myslím, že i on má pro mě slabost.. Ale zase úplně spláchnout 4 roky s přítelem se mi také nechce.. :-( Nehledě na to, jak to bude dramatické :-(( Ani se rozcházet vlastně neumím, vždycky se raději snažím vyřešit problém, než zahodit něco vybudovaného.. Ale tohle řešit s ním nemůžu. To musím sama..:-( kapitulation

Sasanko - a na co ho chceš?!? Na vyspání?!? A budeš schopna takovou nevěru utajit a tvářit se před podvedeným snoubencem, že je všechno v nejlepším pořádku?!? A co když se Ti jednorázová nevěra vymkne z rukou a Ty se po prvním sexu totálně zamiluješ, načež si tím pádem totálně pokaňháš život a všechno, co sis až doteď budovala stolt?!?

Já vlastně nevím k čemu bych toho prevíta měla :-( Nikdy jsem neměla takovou práci na kohokoli zapomenout. Můj snoubenec (ježkovi zraky! :-D) mi stál za to, abych udržela své chutě na uzdě. Ale je to pak v pořádku vztah?? Vědět, že máš chuť vyzkoušet jiného, ale držíš se?? Nebo že cítíš, že lepšího nepotkáš, ale vdát se za něj nechceš? Asi jsem cvok dumbomvissla

Není tady

#39 2. 11. 2013 13:44

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Tak kdyz to vse tak pises ,urcite se do vdavku nezen.Mozna si chces jeste neco vyzkouset a prozit .Proc ne ,jsi jeste bez zavazku i kdyz je Tvuj vztah perfektni ,nedusi Te trosku? Jenom ten pocit ,ze je to navzdy nebo tak neco...Zkus v sobe zapatrat ,myslim si ,ze Ti neco chybi.

Není tady

#40 2. 11. 2013 13:52

Sasanka
♥♥-----

mikuelini napsal(a):

Tak kdyz to vse tak pises ,urcite se do vdavku nezen.Mozna si chces jeste neco vyzkouset a prozit .Proc ne ,jsi jeste bez zavazku i kdyz je Tvuj vztah perfektni ,nedusi Te trosku? Jenom ten pocit ,ze je to navzdy nebo tak neco...Zkus v sobe zapatrat ,myslim si ,ze Ti neco chybi.

No možná mě to začalo trochu dusit.. On dokonce ten můj říká, že to chce příští rok jak bude hezky a dokonce vymýšlí kde!! neutral pro jiné by to byl ráj, tak proč je to pro mě najednou taková překážka? Chvíli jsem šťastná a gratuluji si k takovému zlatíčku a za chvíli se cítím vyčerpaná a v pasti.. Máš pravdu, to "navždy" a "navěky" a "do smrti" a "v dobrém a zlém" mi nahání husí kůži :-/

Není tady

#41 2. 11. 2013 13:55

Sasanka
♥♥-----

dycinky napsal(a):

Sasanka napsal(a):

mikuelini napsal(a):

a to jako myslíš vážně?

Ano, proč bych nemyslela? Já nemohla-byla jsem zadaná a dala mu to najevo. Tak vzal sebou jinou. Netušila jsem, že SKUTEČNĚ odletí. myslela jsem, že to jsou jen kecy. Ale docela toho lituju, mohla jsem alespoň ve svém tradičním životě udělat něco šíleného a měla jsem odletět. Jen tak! Teď mi dobrodružství chybí a místo toho se ženu do manželství.

Není tady

#42 2. 11. 2013 13:56

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Sasanka napsal(a):

Kiara napsal(a):

Sasanka napsal(a):

...Jenže, to je právě to.. Já toho staršího nechci na vztah.. Jen mě šíleně přitahuje. A myslím, že i on má pro mě slabost.. Ale zase úplně spláchnout 4 roky s přítelem se mi také nechce.. :-( Nehledě na to, jak to bude dramatické :-(( Ani se rozcházet vlastně neumím, vždycky se raději snažím vyřešit problém, než zahodit něco vybudovaného.. Ale tohle řešit s ním nemůžu. To musím sama..:-( kapitulation

Sasanko - a na co ho chceš?!? Na vyspání?!? A budeš schopna takovou nevěru utajit a tvářit se před podvedeným snoubencem, že je všechno v nejlepším pořádku?!? A co když se Ti jednorázová nevěra vymkne z rukou a Ty se po prvním sexu totálně zamiluješ, načež si tím pádem totálně pokaňháš život a všechno, co sis až doteď budovala stolt?!?

Já vlastně nevím k čemu bych toho prevíta měla :-( Nikdy jsem neměla takovou práci na kohokoli zapomenout. Můj snoubenec (ježkovi zraky! :-D) mi stál za to, abych udržela své chutě na uzdě. Ale je to pak v pořádku vztah?? Vědět, že máš chuť vyzkoušet jiného, ale držíš se?? Nebo že cítíš, že lepšího nepotkáš, ale vdát se za něj nechceš? Asi jsem cvok dumbomvissla

Lepsi to resit ted nez az se vezmete.Bud sama k sobe uprimna a odpoved najdes.I kdyz znam zensky ,ktery se taky kvuli takovym charismatickym typkum i rozvedly a ztratily prima chlapa a ve finale splakaly nad vydelkem.Riziko tam je velke.I kdyby jsi se s nim dala do kupy tak si  ho taky nemusis brat.Treba jen uzit si a bude Ti to stacit.jinak to ,ze potkavame ruzne charismaticke osoby v zivote ,ke kterym se citime byt pritahovani je normalni.Ja se drzim pravidla ,ze clovek nemuze mit vse.I kdyz zakazane ovoce chutna nejlepe.Akorat by jsi si mela dat pozor ,aby jsi svym chovanim neublizila druhym (Tvemu partnerovi).Takze pokud chces do toho jit s tim charismatickym typkem tak si napred vyres vztah s pritelem a pak se do neceho dalsiho poustej.Navic ten typek urcite citi ,ze Te pritahuje ,proto se porad jednou za cas ozyva.

Není tady

#43 2. 11. 2013 13:58

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Sasanka napsal(a):

dycinky napsal(a):

Sasanka napsal(a):

a to jako myslíš vážně?

Ano, proč bych nemyslela? Já nemohla-byla jsem zadaná a dala mu to najevo. Tak vzal sebou jinou. Netušila jsem, že SKUTEČNĚ odletí. myslela jsem, že to jsou jen kecy. Ale docela toho lituju, mohla jsem alespoň ve svém tradičním životě udělat něco šíleného a měla jsem odletět. Jen tak! Teď mi dobrodružství chybí a místo toho se ženu do manželství.

No a to je prave ono,u Tebe je vse v poradku ,bezi to jako na dratku a Tobe chybi to dobrodruzstvi.Neco Ti schazi a to je prave to.Udelat neco sileneho.

Není tady

#44 2. 11. 2013 14:01

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Sasanka napsal(a):

mikuelini napsal(a):

No možná mě to začalo trochu dusit.. On dokonce ten můj říká, že to chce příští rok jak bude hezky a dokonce vymýšlí kde!! neutral pro jiné by to byl ráj, tak proč je to pro mě najednou taková překážka? Chvíli jsem šťastná a gratuluji si k takovému zlatíčku a za chvíli se cítím vyčerpaná a v pasti.. Máš pravdu, to "navždy" a "navěky" a "do smrti" a "v dobrém a zlém" mi nahání husí kůži :-/

Tak na to si dej pozor.Ja jsem se taky vdavala podle planu ,ale jiz tehdy jsem ve skrytu duse vedela,ze to neni to co vlastne chci.Nalhavala jsem si ,ze je vse o.k.Skoncilo to rozvodem,nastesti ,jsem deti nemela.

Není tady

#45 2. 11. 2013 14:02

Sasanka
♥♥-----

mikuelini napsal(a):

Sasanka napsal(a):

dycinky napsal(a):

a to jako myslíš vážně?

No a to je prave ono,u Tebe je vse v poradku ,bezi to jako na dratku a Tobe chybi to dobrodruzstvi.Neco Ti schazi a to je prave to.Udelat neco sileneho.

Ty mě máš úplně přečtenou :-)) Ale co bys dělala na mém místě? Nevím jak dlouho to ještě vydržím, dělat, že je vše v nejlepším pořádku.. hmm

Není tady

#46 2. 11. 2013 14:07

Sasanka
♥♥-----

Mikuelini: myslíš, že ví, že mám pro něj slabost?? Co pomáhá, abych zapomněla? :-( Nejraději bych byla sama.. Ale už samozřejmě všichni ví, že jsme zasnoubení! Včetně "jeho", jelikož je to na FB.. Ale on mi samozř.neblahopřál :-D

Není tady

#47 2. 11. 2013 14:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Kiara napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Kiara napsal(a):

Njn, Mikeši ... jenomže Sasanka má teprve před svatbou ... ta by po letech tak maximálně mohla vzpomínat na to, jak jí kdysi po provalené nevěře dal košem jak milenec, tak snoubenec vissla

Mňo, neviem, charizma je sviňa, ale ak je pán až také veľké pokušenie, zamyslela by som sa asi aj nad svojím snúbeneckým vzťahom, či má potenciál prežiť ďalšie pokušenia vissla ...
Ahá, takže váhaš... Skús si predstaviť samu seba po 10, 15, 20 rokoch - po boku snúbenca a potom prípadne po boku "pokušenia", alebo s niekým iným, prípadne samu... a možno ti to pomôže priblížiť sa odpovedi, čo vlastne chceš a čo nechceš. Či je nuda a nechuť len momentálna, alebo takpovediac "trvalá inštalácia" v tomto vzťahu...

Upravil(a) Selima (2. 11. 2013 14:14)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#48 2. 11. 2013 14:13

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Sasanko,
zkus si přečíst Emili Brönteová - Na větrné hůrce. Myslím, že tam popisuje hodně podobnou situaci smile

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#49 2. 11. 2013 14:16

Sasanka
♥♥-----

Tulipánka napsal(a):

Sasanko,
zkus si přečíst Emili Brönteová - Na větrné hůrce. Myslím, že tam popisuje hodně podobnou situaci smile

Dobře, zkusím :-) Díky tummenupp

Není tady

#50 2. 11. 2013 14:18

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Ja jsem to sama prozila.Co bych delala? Je to tezke ,ja vim .Ja bych predevsim neublizila dobremu  cloveku jako je Tvuj pritel.Takze bych byla k nemu uprimna. rekla mu, ze se na vdavky jeste necitim .O Tom typkovi,bych se ale nezminovala,vzdyt se vlastne nic nestalo.A predevsim si musis udelat v sobe jasno ,co opravdu chces.Pochybnosti i kdyz treba jen male  ke snatku podle mne nepatri.Pozdeji by jsi totiz mohla jeste vice ublizit .Ty by jsi totiz tu touhu citila porad akorat by jsi byla jeste vice uvazana a tim by se to jeste zesililo.Vyjasni si co citis a co chces ,co by se Tobe libilo.Treba nekam odjet taky na rok a zmenit trochu to zabehnute.I s tvym partnerem by jste mohly neco zmenit ,nejake to dobrodruzstvi.Napr.jit na letiste ,koupit si letenky treba do Londyna a jet jen tak na pac blink.Ja nevim ,je toho moc.

Upravil(a) mikuelini (2. 11. 2013 14:19)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí