6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
chtěla bych ukončit diskuzi. Vem vám děkuji :-)
Není tady
Sasanka napsal(a):
Dobrý den,
vím, e na co se tu budu ptát moná více z vás odsoudí, ale přísahám, e nejde o pomíjivou záleitost a proto vás ádám o radu. Je mi 29 let a iji s přítelem, kterému je 27. Je úasný, jsme spolu 4 roky a je pořád pozorný, krásný, vtipný, chytrý, spolehlivý a věrný-dalo by se opravdu bez přehánění říci, e dokonalý. Neměla bych přeci vůbec přemýlet o jiném. Jene.. potkala jsem se asi po roce vztahu s mým přítelem s jedním muem, který mi byl sympatický-známý kamarádky. Měl neskutečné charisma a vtip. Není to ádný velký krasavec, ale umí si vás dokonale omotat kolem prstu. Nejdřív jsme se jen bavili, ale později na jedné oslavě, kde můj přítel nebyl, jsem najednou cítila, e se mi vlastně hodně líbí. Je to fotograf a je mu 38 let. Nikdy jsem nebyla v ádném vztahu nevěrná, ale ten večer byl něčím zvlátním a ani nevím jak se to stalo-on měl také přítelkyni, ale políbili jsme se.. K ničemu jinému nikdy nedolo. Pak jsme se trochu opili a kamarádka navrhla, e u ní přespíme, měli jsme to oba daleko. Leel vedle mě a pořád se na mě dobýval-spala jsem oblečená, nechtěla jsem podvádět přítele! Cítila jsem, e a se druhý den probudím, bude mi z toho patně, e co jsem to provedla, e spím s jiným v posteli. Ale.. já vůbec výčitky neměla.. Byla jsem ráda, e se to stalo, e tam se mnou byl.. Řekla jsem si, e tohle přece nejde, e s přítelem máme krásný vztah, nenudíme se, v sexu skvělé! Tak co to dělám? Je tomu u 3 roky a já na to nezapomněla. I kdy dolo jen k polibku. Mám náročnou práci, chodím cvičit, člověk by přeci měl zapomenout na takový úlet jako nic! Jene se mi vdy po půl roce ozývá jak se mám, nedávno za mnou byl i v práci..! A já? Jsem z něho íleně nervózní a napětí by se dalo krájet! Přitalivost je stále stejně silná! :-( Klepou se mi ruce jako malé holce a já vůbec nevím proč. i kdy se mi nepřipomíná myslím na něj.. Ale můj přítel je takové zlatíčko, jaké u nenajdu! Tenhle kamarád je trochu sviňák.. Není to typ, co by se chtěl nějak extra vázat. A proč je to tak naléhavé, e sem píu? Přítel se vrátil z Rakouska, zaplatil krásný pobyt s lázněmi a poádal mě o ruku u vodopádů v Krkonoích! Brečela jsem těstím, bylo to tak krásné!! On je úasný.. Ale.. Já nemůu zapomenout na toho mizeru :-/ Nejde mi na něj nemyslet. Dokonce se někdy sama přistihnu, e bych byla ráda, kdyby mi zase napsal.. Co byste dělali na mém místě?? Nemůu se rozhodnout.. Tehdy jsem volila vztah před úletem. Ale teď? Jen jeden mu na celý ivot? Mám to zasnoubení zruit? Ale kdy to udělám, vím, e ten kamarád určitě vztah chtít nebude-bude chtít jen to jedno.. A to kdoví jestli.. Ale já ho nedokáu ničím dostat z hlavy, dostal se mi pod kůi, je jako tasemnice. Kdybych napsala seznam kladů u kadého z nich, tak přítelovi nebude stačit celá strana a pod tohoto kamaráda napíu jen:charisma :-(( Vdy mám dokonalého přítele! Nebo snad o tu dokonalost zase tak nestojím..? Poraďte mi prosím, já u fakt nevím jak dál..:-(
Neměň, co ti dobře slouí. Platí to předevím o věcech, ale můe si to převést i na lidi a vyměnit slovíčko "slouí" za vhodnějí slovo.
Lehtá bosou nohou zmiji na hlavičce.
Nebo jetě takhle - vymění cenný klenot, by trochu omelý, za blytivou, bezcennou cetku?
Zva to sama, jestli ti to stojí za to.
Mně by to za to nestálo, ale já jsem o dost starí a mám těch zkueností víc.
Není tady
vymění cenný klenot, by trochu omelý, za blytivou, bezcennou cetku
Malý dítě vdycky sáhne po tom blejskavým... barevným... cinkajícím...
Není tady
Sasanko- i jako mu bys měla problémy.
Není tady