29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
D
Upravil(a) Sasanka (27. 11. 2013 2:06)
Není tady
Působí to na mě tak, ze se ve vztahu nudis. Možna proto, ze vse vám klape tak nějak samo od sebe?? A s fotografem je dobrodružství a nevis, jak na tom u nej jsi - adrenalin. Nevím, jake vztahy mas už za sebou. Zkus premyslet, co ti ve vztahu s přítelem chybi/vadi/nevyhovuje a proč to hledat jinde.
Není tady
D
Upravil(a) Sasanka (27. 11. 2013 2:07)
Není tady
Sasanko, ten "mizera" je prostě zkušený muž a moc dobře ví, jak na Tebe. Zřejmě tušíš, že nejsi zdaleka jediná, nad kterou má takovou moc. Asi to o sobě ví a možná se tím i baví. To ale nemyslím ve zlém, zřejmě je takový.
Svého přítele chválíš, možná až moc, trošku mi to připadá, že se snažíš sama sebe přesvědčit. No, nemáš to holka lehké. Asi tedy bych se rozhodla podle své povahy. Pokud máš ráda adrenalin, chceš si užívat života - nevázaně - zvolila bych toho staršího (ale musíš počítat s tou nevázaností i u něj, zřejmě. Mimochodem - projevil někdy zájem o vztah s Tebou? Myslím normální vztah - ne jen když on si zamane se Ti jednou za čas ozvat).
Pokud máš ráda spíš klid, jistotu, chceš založit rodinu, prostě kladeš důraz na spíš tradičnější způsob života, dej přednost svému příteli. ale pak bys měla udělat rázný konec (sama v sobě) s tím druhým.
Držím palce.
Není tady
a
Upravil(a) Sasanka (27. 11. 2013 2:07)
Není tady
Na tohohle konkrétního staršího zapomeň. Nemiluješ ho ani on tebe. Jenom bys s ním trpěla. Je to jen chvilkový adrenalin, člověk často chce to, co mu uniká, bez hlubšího citu.
Jestli máš pochybnosti o tom, jestli se vdát za tvého přítele nebo ne, o tomhle přemýšlej. Jestli si nejsi jistá, že cítíš, že je to pro tebe muž na celý život a že s ním chceš mít děti, nevdávej se. Dej tomu ještě čas. Buď se to časem vytříbí tak, že to o něm budeš vědět, anebo se rozejdete a po přebolení potkáš jiného muže.
Není tady
Kvůli jednomu staršímu chlapovi o kterém dopředu víš, že je přelétavý a že by si s tebou max. jen chtěl užít a poslat tě k vodě, tak chceš zahodit 4 roky dobrého vztahu a jak se zdá, tak dobrého partnera? Tohle zahodit kvůli krátkému adrenalinu, kvůli jednomu vyspání, pálí tě dobré bydlo!
Není tady
Ono to tak často bývá bohužel oboustranně - když je věrná ženská,vaří,miluje...blebleble,tam zas dostává roupy chlap; u nás to tak taky bylo: měla jsem super milujícího kluka,později se náš vztah převrbil na manželství,a mě tam prostě cosi chybělo... ten adrenalin jakýsi,takže občas nějaká avantýrka,milenec,no ale já jsem teda věděla,že toho spolehlivého chci pro život,že takoví ti s tím CHARISMA jsou jen pro zábavu.NA NIC JINYHO,tak bacha.
Není tady
Mne sa zdá tuším menej nebezpečné raz sa s ním vyspať a zistiť, že je obyčajný človek... ako zvyšok života snívať o niečom, čo je možno v reále žiadna sláva.
Není tady
souhlasím s Jaku a selimou ... tak to s ním zkus a třeba zjistíš, že to za to ani nestálo , ale budeš mít klid
Není tady
Poradila bych to samé, co holky přede mnou. Možná by to byla jednorázová záležitost, možná byste se sešli víckrát,
ale pokud to máte oba v hlavách aspoň trochu srovnané, tak to zvládnete udržet mimo vaše vztahy.
Z mého pohledu je to určitě lepší, než se tím léta užírat.
Třeba nakonec zjistíš, že je to tak, jak píše Selima.
Není tady
Myslim ,ze kdyz to s nim vyzkousi a treba se ji to bude libit ,muze to byt jeste horsi a znicujici.Ono totiz ,zakazane ovoce chutna nejvic.Ja bych doporucovala se uplne takoveho chlapa stranit.Akorat ji poplete hlavu a ona muze zahodit kvalitni vztah a cloveka ,ktery ji miluje.Ja jsem byla taky v teto situaci.Stalo se mi tohleto v praci a ten dotycny byl nas zakaznik.Jiskrilo to poradne ,vyresila jsem to tak ,ze jsem pozadala o zmenu provozovny,abych ho nemusela uz vubec vidat.Sejde z oci ,sejde z mysli.Byl to taky takovy charismaticky clovek,ale jsem za svoje rozhodnuti rada ,protoze to byl ve skutecnosti strasny gambler,ale i presto mne to k nemu tahlo.Jsem rada ,ze jsem tomu odolala .Od te doby jsem ho nevidela a ani nechci
Není tady
Ležel vedle mě a pořád se na mě dobýval
Bodejť... musel to aspoň zkusit... takový dobejvání "ze slušnosti" Ještě bys ho mohla pomluvit, "že spím s jiným v posteli" a on nic...
Jenže se mi vždy po půl roce ozývá jak se mám
Co kdyby se "trefil" do správný doby a zadařilo se...
"Průzkum bojem" se tomu říká.
Není tady
helena napsal(a):
Jenže se mi vždy po půl roce ozývá jak se mám
Co kdyby se "trefil" do správný doby a zadařilo se... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
"Průzkum bojem" se tomu říká.
A až ji dostane (sasanka se zamiluje, třeba se i s přítelem rozejde a ze sasanky v čekanku se promění), změní se ten pán ve farmáře.
... jednou za čas přijede obhlédnout své pole, jestli na něm nestojí jiný traktor a pokud ano, tak aby se přesvědčil, že není náhodou výkonnější než on“...
Není tady
helena napsal(a):
Ležel vedle mě a pořád se na mě dobýval
Krásná představa, že?
Není tady
Selima napsal(a):
Mne sa zdá tuším menej nebezpečné raz sa s ním vyspať a zistiť, že je obyčajný človek... ako zvyšok života snívať o niečom, čo je možno v reále žiadna sláva.
A co kdyz to nezjisti......
Ja bych to nedoporucovala,neco takoveho jsem zazila.Mel charisma,nebyl vubec hezky a navic byl zadany a ja nezadana.Sexem to zacalo.....
Upravil(a) eremuruss (28. 10. 2013 18:18)
Není tady
Take bych doporucovala se ho stranit a vazit si toho co mas.
Není tady
já bych změnila číslo, aby mi nemohl psát a hodila na něj bobek.
ale taky bych hodně přemýšlela nad vztahem s přítelem. jak jsi psala, že být celý život jen s jedním chlapem, to by pro mě bylo docela varovný.
Není tady
Sasanka napsal(a):
...Jenže, to je právě to.. Já toho staršího nechci na vztah.. Jen mě šíleně přitahuje. A myslím, že i on má pro mě slabost.. Ale zase úplně spláchnout 4 roky s přítelem se mi také nechce.. :-( Nehledě na to, jak to bude dramatické :-(( Ani se rozcházet vlastně neumím, vždycky se raději snažím vyřešit problém, než zahodit něco vybudovaného.. Ale tohle řešit s ním nemůžu. To musím sama..:-(
Sasanko - a na co ho chceš?!? Na vyspání?!? A budeš schopna takovou nevěru utajit a tvářit se před podvedeným snoubencem, že je všechno v nejlepším pořádku?!? A co když se Ti jednorázová nevěra vymkne z rukou a Ty se po prvním sexu totálně zamiluješ, načež si tím pádem totálně pokaňháš život a všechno, co sis až doteď budovala ?!?
Není tady
Pokud se ti ozyva jednou za pul roku, tak bych se vykaslala i na ten sex. Očividně si na tebe vzpomene jen tehdy, když už nemá v záloze někoho jiného...
Nakazila bych si fungující vztah s někým, o kom vím, ze chce jen to jedno a mě hrozí, ze se do toho zapletu.
Ale je to tvůj život. Držím palce.
Není tady
Kiara napsal(a):
A co když se Ti jednorázová nevěra vymkne z rukou a Ty se po prvním sexu totálně zamiluješ, načež si tím pádem totálně pokaňháš život a všechno, co sis až doteď budovala
?!?
Kiaro, nech jí, ať si to užije...
Není tady
Sasanko, nejsi už žádné neopeřené holátko, táhne ti na 30, takže už by ses trošku měla umět v tom životě orientovat. Tenhle pán - fotograf - je spíš než zárukou nepoznaných slastí zárukou velkých nepříjemností, co se budoucna týče a já bych kvůli němu v žádném případě neriskovala vztah se snoubencem.
Ono totiž pánů, ochotných si pouze jednorázově zašpásovat a pak jít o dům dál je rozhodně víc, než kvalitních partnerů ochotných Ti nabídnout založení rodiny a vytvoření zázemí. A ti kvalitní partneři bohužel dnes nerostou v parku na stromech, ale jsou v dnešní době pomalu na vymření Já bych si na Tvém místě vážila toho, co mám a nemarnila bych čas teskněním za člověkem, který se vynoří na scéně jednou za půl roku a nikdy Ti nic konkrétního neslíbil. A spřádat si nějaké plány pouze na základě jedné jediné pusy, která proběhla před více než třemi lety, to podle mě zavání hodně velkou naivitou a nezralostí.
Na Tvém místě bych pánovi při jeho příští návštěvě suše oznámila, že se budu vdávat. A do té doby bych na sobě poctivě pracovala ve smyslu, abych mu tu novinu byla schopna sdělit dostatečně srozumitelně, čiliže aby pán pochopil, že jeho další návštěvy u mě v práci už jsou definitivně pasé a u mě už mu pšenka nepokvete
Není tady
Mikeš napsal(a):
Kiara napsal(a):
A co když se Ti jednorázová nevěra vymkne z rukou a Ty se po prvním sexu totálně zamiluješ, načež si tím pádem totálně pokaňháš život a všechno, co sis až doteď budovala
?!?
Kiaro, nech jí, ať si to užije...
Mikeši, obávám se, že pisatelka není stavěná na to, věcně si užít a vzápětí zapomenout ... dokonce mám za to, že takovej úlet by ji přišel pěkně draho ...
Není tady
Kiara napsal(a):
Mikeši, obávám se, že pisatelka není stavěná na to, věcně si užít a vzápětí zapomenout ... dokonce mám za to, že takovej úlet by ji přišel pěkně draho ...
Asi máš pravdu... já nejsem ženská, takže to vidím možná trochu jinak... víš dobře, že před lety jsem se do toho taky pěkně zamotal , ale věř mi, že bych do toho šel znova, protože na to špatný se zapomene a to krásný máš v hlavě do smrti...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Kiara napsal(a):
Asi máš pravdu... já nejsem ženská, takže to vidím možná trochu jinak... víš dobře, že před lety jsem se do toho taky pěkně zamotal
, ale věř mi, že bych do toho šel znova, protože na to špatný se zapomene a to krásný máš v hlavě do smrti...
Njn, Mikeši ... jenomže Sasanka má teprve před svatbou ... ta by po letech tak maximálně mohla vzpomínat na to, jak jí kdysi po provalené nevěře dal košem jak milenec, tak snoubenec
Není tady