1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahoj vem
S kamarádkou bychom se rády věnovaly plánování svateb a veho okolo Ovem nemáme ádné praktické zkuenosti, proto bychom začaly s koordinování svateb zadarmo - resp. za zkuenosti a reference (ovem materiál atp. by se platit musel tak jako tak).
Nechceme si tady dělat reklamu, ale rády bychom jen znaly Vá názor. Jestli byste takové monosti, kdyby se Vám naskytla, vyuili.
Děkuji za vechny příspěvky
Není tady
Svatebni koordintorku nepotrebuji, zaridila jsem sama.
nechapu, proc se nekdo chce venovat necemu, o cem nema poneti a ani zadne zkusenosti.
Není tady
Abych měla nějaké zkuenosti, musím je nějak získat O svatební koordinaci jsem se zajímala ji dříve, teď chci posunout nápad na dalí úroveň.
Kadopádně děkuji za názor
Není tady
ádnej učenej, z nebe naspadl...Sahleb
Není tady
jo to jo.... az na to , ze je to skryta reklama....
Není tady
Sahleb: Nevím, kde v mém příspěvku je skrytá reklama. Pouze zjiuji, jestli by lidé takovýto nápad uvítali či nikoliv. Nesháním si objednávky ani nic podobného...
Není tady
Gabrielo,
z některých diskutujících tady si nic nedělej. Fandím ti, i kdy by se to dalo jako reklama povaovat. Pokud bys byla z Libereckého kraje, doporučila bych ti do začátku www.navlastninoze.eu
Není tady
Já jsem v tomhle oboru chtěla taky před pár lety podnikat, ale v dnení době větina lidí aby uetřila toto nevyuívá a nevyuije. (Dělala jsem si taky průzkumy.) Tak jsem se do toho raději nepoutěla. :-(
Není tady
Gabriela_ napsal(a):
Abych měla nějaké zkuenosti, musím je nějak získat
O svatební koordinaci jsem se zajímala ji dříve, teď chci posunout nápad na dalí úroveň.
Kadopádně děkuji za názor
Ahoj, já se eventy 5 let ivila a pak si taky udělala certifikat na svatební koordinátorku. Co se tyče praxe, určitě bych se nejdriv byt vami snaila otrkat na svatbach přátelů, rodiny, známých. Pokud jste ochotne nabízet své sluby z počátku zadarmo, tak oslovte i zavedené agentury v míste, kde ijete. Hodne se tam můete naučit predtim, ne si vezmete na triko první klienty.
K tvému dotazu, ne, nechtěla bych, aby mi svatbu organizoval někdo, kdo na rovinu přizná, ze nemá zádné zkuenosti. Take bacha na to, jak se propagujete navenek:) ale obecne, ne, koordinátorku bych nevyuila.
Není tady
Tulipánka: děkuji, z Libereckého kraje bohuel nejsem
Sandra: děkuji za tip Právě, e si nedělám reklamu, proto to tady můu natvrdo napsat, e ádné zkuenosti jetě nemám
Nápad - pomáhat na svatbách známých atd. s tím jsem u počítala.. Kadopádně nejde třeba o organizování celé svatby, třeba jen výpomoc (kdyby někdo potřeboval)... Je třeba ty zkuenosti nějakým způsobem získat
Děkuji moc vem za názory, tipy a rady!
Není tady
Ahoj, tak ja bych te prilezitosti urcite vyuzila. Nam dal jiz mnoho informaci hotel ve kterem svatbu budeme poradat, ale vsude musim zavolat, domluvit se a hlavne mit na to cas.
Jinak kdyz muj pritel zacinal podnikat, tak taky nemel zadne reference, neboli zakazniky s drivejska a tak to nemel jednoduche. Jakmile jich par ziskal, nebyl zadny problem. Ale zadarmo bych to nedelala, protoze kdyz to nic nestoji tak je to na nic. Ale to je jen takova moje zkusenost.
Drzim vam pesti, je to podle me super napad!
Není tady
take je lepie si svadbu urobit sama ne ju dat zaplatit niekomu? tym padom by ma to aj lacnejsie vyslo nez by som to nechala na kooordinatora?
Není tady
Pokud máte mení svatbu, tak si ji opravdu kadý zvládne zařídit sám. Ale já třeba měla opravdu velkou svatbu a kdybych měla organizovat ve bez koordinátorky, tak se asi zblázním. Měla jsem koordinátorku a shodou okolností jsem se ji během organizací ptala jak se vlastně k této práci dostala a jak začínala. Taky říkala e začínala organizací svateb kamarádek zdarma za reference a postupně se vypracovala na jednu z nejádanějích koordinátorek Prahy. Take Vá dotaz mi určitě přijde OK a vůbec ne jako reklama
Upravil(a) AndreaP. (24. 10. 2016 22:20)
Není tady