6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dusička napsal(a):
aprill napsal(a):
Eva. napsal(a):
Já se zase zeptám, proč si myslíš, že pročítám všechny příspěvky. Nepročítám, to bych skutečně nestihla.
A taky mám celkem dobrou paměť, když už si něco přečtu (před tím, než jsem užívala antidepresiva, to bylo mnohem lepší), čtu rychle, jsem hyperaktivní, za den stihnu spousty věcí.
Někdy se sama divím, co vše stíhám. Dělám i hodně věcí najednou. Třeba pletu, dívám se na televizi a čtu knížku...jsem na tom podobně jako Eva, pamatuji si co kdo psal.....ovšem nepamatuji si co mám koupit v obchodě .
tak to mám stejně.
to bych se divila.
Není tady
rudolf napsal(a):
Podle mě její manžel vůbec nelituje, jen chce mít klid.
bohužel to na mě působí stejně.
Není tady
Podle mě její manžel vůbec nelituje, jen chce mít klid.
Kacířská otázka - vlastně dvě...
Jak přesně se chová a vypadá litující manžel, aby to bylo poznat?
Nechce třeba náhodou, aby měla klid i manželka?
Není tady
v ten moment bylo psánoo pouze manželovi. Až budu chtít psát o manželce, dám Ti vědět.
Není tady
Taky odpověď... taková vyčerpávající
Není tady
zelvicka177 napsal(a):
to je vec nazoru ... pokud nekoho miluju a mam pocit , ze i on mne a zamiluje se jinde , tak uz to nikdy nemuze byt jako predtim
To ne, ono to dokonce poté může být ještě lepší než předtím
To ano, ale s nekym jinym
Není tady
Nielen s niekým iným... ak to zvládneš TY vnútorne a je vôľa na druhej strane, môže to fungovať aj s týmto... A ak to TY vnútorne nezvládneš, nebude to lepšie ani s Johnym deppom, Oldřichom Novým, Bradom Pittom alebo čojaviemkým...
Není tady