6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
S příchodem zpět na tento Babinet, na místo, kde jsme vznikly, na nás padla nostalgie. A vznikl nápad, a sice jít si zase hrát. A tak vyhlauji první kolo jednokitovky. Netuím, zda se hrátky ujmou, zřejmě ne u v takové míře, jako kdysi, tudí nemají ádná pravidla, krom jediného, stáhněte se tento kit (podotýkám, e se jedná opravdu o staré frebíčko) a popuste uzdu své fantazii. Udělejte LOčko, aran, pohled .... cokoliv, co vás z toho napadne, mějte jediný cíl, dělat to s radosí pro potěchu svou a případně pro radost těch, co se na to budou koukat a třeba si i řeknou, jééé, to bych taky chtěla umět.
Prostě to zkusíme, vyhlaovat se bude vdy v pondělí, konec bude v neděli. Nepůjde o hodnocení, jde jen a jen o radost.
Na tento týden vybírám kit Autumn day od Verascrap (větina ho u určitě zná z minulých let)
Kit si můete stáhnout zde http://verascrapik.blogspot.cz/2009/09/ … papir.html
Tak vzhůru do toho a pokud máte monost, dejte vědět vem, e si zase hrajeme
Není tady
Tak já tedy po letech nečinnosti.....
Není tady
Tak i já jsem si po hooodně dlouhé době něco scrapla
Není tady
Koukám, e v prvním kole jsme tu byly tři vlatovky, holky díky, ločka super, tak vzhůru do kola druhého
Není tady